IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    "Veled ellentétben sosem vertem magam a tudásomra, semmilyen értelemben - akármekkora is az."

"Nem hat!" ..vagy meg hat? .. :D

Szal NEM HAT..csak siman hulyesegeket beszelsz...
    Nekem meg az nem tetszik! Jah hogy eny egy hulye vagyok?..Lehet ..szabad orszagban elunk...de ugyanugy mint ahogy te felszolitasz valamire alaptalanul ugyanugy en azt el is utasithatom alapos megfontolasbol!...

Edzel meg ha velem akarsz veszekedni.. :D

"Érdekes, hogy ilyen nagy visszakozást mutatsz"

Nem tudom mirol beszel kende! En nem viszakodozok! En csak azt allitom hogy te hulyesegeket beszlesz!.. Te vagy meggyozodve arrol hogy nekem BIZONYITANI kene valamit is neked...
    Szerintem NEM..ennyi..edzel meg modnom :D

"Mintha olyan halálosan komoly lett volna a kérésem.."

De felmerult, de engem idegesitett..es ez egy szabad orszag allitolag es ez egy szabad forum allitolag...
    Edzel meg mondom.. :D

"Ha meg idézel, (lásd: jobban kéne fordulnia a P-51-nek), akkor azt pontosan tedd! :)

Miert is? Ne akard szerintem..mert akkor meg jobban a sarokba szoritalak...
    Edzel meg mondom! :D

Nah es most johet a szemelyeskedes..mert kizart hogy erre barmi epkezlab ellenreakciot ossze tudj kaparni... :D