91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    Akkor meg egy kerdes! AZ ARANYOKAT TANULTAD MATEKORAN?
    (1x..aztan gondolkozz hogy minden ervet te magad soroltal fel..es megse latod a fatol az erdot)
  • Seaweed
    Hehe...semit se tud rolam..de itelkezik.. LOL Dr.CSEEEEERNUUUUS holvaaaan? :DDDDD

Amelett te az itt elsutott ketharom hozzaszolasbol kapasbol bizonyitottad hogy semmit sem ertesz hozza...

Mitol ertenel jobban? Mert egy VOLT pasid murepulo volt?!

HAT KESZ::MAR NEZNEK A KORULOTTEM ELOK MIERT ROHOGOK FENHANGON....

Gondolom a olt jancsid a dugason meg az utanfutozason kivul tanitott neked aerodinamikat meg sarkanyszerkezettant ... :DDDD

LOOOOOOOOOOOOOOL
  • Kata
    Az tudom, hogy a vh-s gépek jóval kisebb csűrőkkel rendelkeznek, mint a műrep.gépek, amiknek a kilépőél majd' kétharmada csűrő...
  • Kata
    Hallottam. De ezekben a gépekben 1500-2000 LE-s motorok vannak a 3-5 tonnás tömegükhöz, a műrep. gépek meg 300-400 LE-s motorokkal mennek a 600-700 kilójukkal. De ne mondd már, hogy ez befolyásolja az orsózóképességet... :)
  • Seaweed
    Vagy valaha is halottal te a "huzoero/tomeg" aranyrol?

Hany kilogrammos egy murepulogep es mekkora telljesitmenyu motor van benne, es milyen legcsavarral? ..Nah es milyen volt/(van) a P-51 mustanon, milyen nehez, es mekkora telljesitmenyu motorok voltak beleszerelve??

Ember...te nagyon gyik vagy ehhez a temehoz! Miert keveredsaz olyan vitaba amirol halovany lila fingod sincs!?
  • Kata
    Láttam. Sőt, Extra-król tervrajzokat is. :) Tudom mi a törővég, és tudom mi a szárnyprofil, tudom, hogy működik a felhajtóerő, stb. Szóval nem női logikával tettem a hasonlósági megállapításom.
  • Seaweed
    Mar miert en regeljek? Hat nem te allitottad olyan fenhangon hogy idezek: "miszerint hasonló a P-51 sárkánya a mai műrepülőgépekéhez." meg "hogy a P-51 sárkánya már eléggé hasonlít pl. a mai műrepülő gépekére." ????

Ezeket megallapitottad ket fenykeprol mi?
    Lattal te egyaltalan ezekrol valaha is egy metszeti rajzot?????
  • Kata
    Meg is látszik, hogy egy begyöpösödött vén fax vagy a gondolkodásmódod, viselkedésed és előítéleteid alapján. :) Az ilyenek szoktak magányosan meghalni, állandóan a szomszéddal vitatkozva, hogy hangosak a gyerekei, vagy átlóg a cseresznyefája ága a telkedre... :DDDDDDDDDD
  • Kata
    Lehet, hogy a valóságos repülésről többet tudok, mint te, aki világ életedben a kis joystickodat rángattad a négy fal között... :D Férfi létedre te is vetekszel egy tyúk eszével, és tetszelegsz a magad kis menőcsávóvagyok szerepében. :) És előítéletekből élsz. De gondolom a négy fal között nem lehet annyi embert megismerni, hogy az előítéleteket levetkőzd... :) Erre azt mondja a magyar szleng, hogy szánalmas. :) Na róló, részemről téma lezárva. :)
  • Seaweed
    A te anyad ...

Szerintem van koztunk par ev korkulombseg szoval benyalhatsz! (javamra..)
  • Kata
    Akkor regélj okostojás! Mi az, amiben nem hasonlít?

Amúgy meg tanítson téged a jó anyád viselkedésre!...
  • Seaweed
    Annyi eszed van mint egy atlag nonek..sot kevesebb..
    Csak tetszelegsz amgad kis hulye szerepeben..de a vilagrol se tudsz semmit nem hogy a repulesrol..
  • Seaweed
    Nem hasomlit..
    heh..mar kezdek igen komolyan rohogni rajtad..
    Miert hasonlit szerinted? Megnezted keprol? ... LOL

Nezd mar meg ugyan egy Extra 300 vagy egy Su-26 keresztmetszeti profiljat es egy P-51 keresztmetszeti profiljat...

...nah nehogy mar te kezd engem a temabol tanitani..
  • Kata
    Gyengus kifogás... :)

Azt meg elhiszem, hogy szeretnéd, ha a cicád lennék, de nem vagyok az. Szal nyasgem öcsisajt... :)
  • Seaweed
    Jajj...ezt is szeretem..mikor mar masba nem tud belekotni, akkor belekot abba hogy miert nem irok helyesen!

HAT MEGNYALHATOD CICAM!

Nem erdemelte meg senki ki azt hogy atolvassam mielott MEHET gombot nyomok...
    TE sem..
  • Kata
    Még szerencse, hogy az ilyen beképzelt, öntelt senkiháziak véleményére sem adnak...

Egyébként meg nem reagáltad le azt az észrevételt, miszerint hasonló a P-51 sárkánya a mai műrepülőgépekéhez. Szóval, kiemelve egyes részleteket, megsózva egy kis saját szájízzel, és fikázásként tálalva kőkemény unintelligenciára vall, hiába tartod magad egy repülőlexikonnak. :)
  • Seaweed
    Persze..R-73-at akarok en is...
  • Seaweed
    Ezt birom igazan.. jon egy akarki, aki jo ha fel honapja tolja a szoban forgo szimet..es maris meg akarja valtoztatni az o KEDVENC gepet, mert SZERINTE az nem eleg jo ...

HAT VICCES...

Szerencsere Olegek nem olyan hulyek, hogy adjanak az ilyen velemenyekre...
  • Kata
    Az meg aki a megkülönböztet szót M-mel írja, az sodorjon vissza általánosba... Aztán okoskodjon! :D
  • Kata
    Hát igen... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Fórumbug rulez!
  • Seaweed
    Hülye fasz...
  • Seaweed
    Kesz...
    Latszik hogy semmit sem ertesz az egeszbol (hozza..)

"Feltételeztem a jobb manőverezőképességet egy modernebb sárkánytól, pláne,"

Noi logika mi?... LOL..
    Nah huzzal es kicsit olvassal tipusismeretet is...
    Nem tudod megkulomboztetni (vagy nem is tudod mirol hebegsz..), a sarkany szerkezet fejlettseget, a profiljatol...vicces..es meg te vagy megsertodve..

"kinyalhatod"....

Kicsit okosodj meg mielott hulyesegeket kezdesz el egy olyan temahoz irni amirol halvany lila gozod sincs..

Majd ha lesz akkor lehetsz megsertodve..

Hulye picsa...
  • Seaweed
    (Amugy a "kulcsszo" a szarnyveg..azaz a torovegekben van..es azok kialakitasaban! Nem lehet olyan nem nyilazott szarnyat csinalni ami jol viselkedik (aramlatok) kissebesegu, illetve csokkeno sebessegu menovernel (pl.:fordulo), es nagysebessegen!(pl.: vizszintes repules, ahol a szarnyvegi aramlatok "nem lassitanak"...)...)
  • Bucser
    Legyenek a rakéták célkövetőke a Ratán:D
  • Kata
    Jaj, állítsd már le magad basszus! Nem te fingtad a passzátszelet, és lehet, hogy én is olvastam ezekről, nem kell ilyen segghülyének kezelni.
    Feltételeztem a jobb manőverezőképességet egy modernebb sárkánytól, pláne, hogy a P-51 sárkánya már eléggé hasonlít pl. a mai műrepülő gépekére.
    A hülyeségeidtől te is megkímélhetnél... Menj ránts rá a klotyón, ha a hormontúltengés miatt nem bírsz magaddal, aztán ha lehiggadtál, tárgyalunk. Szevasz.
  • Seaweed
    Nem tudom menyit tanultal vagy foglakoztal valaha is aerodinamikaval, es sarkanyszerkezettannal.
    De hatalmas elteresek vannak a ket emlitett tipus (P-40, P-51) sarkanyszerkezeti kialakitasaban, es szarnyprofiljaban!
    Egyszer ez az ok..masodszor meg: Egy gep orsozo szogsebessege fugg egyszer a sarkanyto,l es a kormanyfeluletek formajatol es meretetol, illetve hogy milyen kialakitasuak (trimmes pl)...

Nagyon osszetett kerdes, es nem veletlen hogy a P-40 jobban fordul es jobban orsozik...

Kicsit nezz utana!

Ha meg arcade kell, akkor ne jatsz vele..mert EZ nem AZ! (MEG szerencse...)...

(Hulyeseg kivansaglistaval meg "kimelj meg"....en is tudnek 1000-nel is tobb kivansagot felsorolni kapasbol ulto helyemben...)
  • Kata
    oks, köszi!
  • Bucser
    ennek nem is kell orsóznia:) viszont nagy tempónál istenien kezelhető:)B&Z-zni qrva jól lehet vele:) És nagy tempónál átesni vele művészet:) a lényeg, hogy 400 felett tartsd a tempót és ne nagyon állj le fordulózni:)
  • Kata
    teljesen... :P

Nem mint szeretném, de valóban kicsit úgy fordul mint a bot, és még a P-40-es is jobban orsózik.
  • Kata
    Nem csípem az angol szivart. :)
  • Seaweed
    Mi az hogy "mint kene" ?????

Honnan veszed ezt?

Mert hogy mint szeretned az telljesen mas..es helytelen..
  • neuro
    ezért repülök én inkább spitfire-el :)
  • Kata
    Nem olyan fordulékony, mint kéne. :)
  • neuro
    mi a baj a p-51-el? :)
  • Kata
    Most már a P-51-esen is javíthatnának kicsikét... ;D
  • bazza
    thx
  • neuro
    Readme
    Version 2.04

Warning

The current version (2.04) is not compatible with the previous versions of the game when playing via network. Both the server and client must have appropriate versions of the game (2.04) in order to connect.

Notes on Flickering Airfields

If you experience flickering airfields when viewed from high altitude, try the following to fix the issue.
    Open the conf.ini file and add the two following lines into the OpenGL section there (or modify the existing ones):

[Render_OpenGL]
    PolygonOffsetFactor=-0.15
    PolygonOffsetUnits=-3.0

Changes and Additions

1. Tweaked damage modelling for Il-2, Ju-88 and B-17.
    2. Tweaked flight model for the Spitfire Mk. IX.
    3. Modified DGEN and NGEN.
    4. AI will check for friendly fire more thoroughly.
    5. Replaced Spitfire ASI with new ASI with new graduations.
    6. Moved attachment points for FAB-250s on B-25s.
    7. Made throttle lever of Me-163 move smoothly.
    8. Added bomb load variants to Hurricane Mk. IIb.

Changes and Fixes

1. Reworked engine overheat for Spitfire Mk. IX.
    2. Tuned the maximal RPM for Brewster Buffalo.
    3. I-185 won't explode when propeller tips touch the ground.
    4. Reduced tail wheel bump for some planes.
    5. Fixed a floating tail light on TB-3 4M-34R.
    6. Fixed a bug that could make Me-163's wheel cart to drop off the plane twice.
    7. Fixed some spelling errors in game texts.
    8. Removed fire extinguishers on P-38s.
  • bazza
    Szeretném megkérdezni, hogy mit javít ki a patch?!
  • PLackó
    Ez milyen?
  • Seaweed
    ooo me110 kimaradt..

nah szal minden olyan geppel lehet ami tobb "szemelyes"..