91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#3949 Nem, de most már elegem van, hogy ezen rágódik az egész topik, és újabb és újabb veszekedések születnek. -
TBalazs #3948 Vesszetek má össze ti is lécci, süllyed a topic :DDDDD -
Kisvadász #3947 montam h ennyi nem??ezen aztámmeg vékkép ne akaggyá ki! -
#3946 Most már aztán le lehet szállni rólam is, meg a beírásomról is. Idejétmúlt, meggondolatlan volt, etc...
UFF -
Kisvadász #3945 qra nem okoskottam te!!csak a tényeket montam amiket ti marhára nem tuttatok amikor Kata ide beírt...de ezt már télleg haggyuk mert lerágott csont! -
#3944 Nah, leszálltam. :)
Volt valaki Hitler, majd Sztálin néven. Hitlert egyszer lelőttem, Sztálin meg azzal hencegett, hogy lelőtt, holott belezúgtam a gépébe - igaz lagolás miatt.
Melyikőtök volt ez a Hitler/Sztálin? -
#3943 Csak azért ilyenek mert már nevetségesen komolyan veszik az egész játékot. Kapásból három ilyen egyént tudnék felsorolni csak ebböl a topicból. -
#3942 "mutass egy embert akit lehülyéztek ebben a topicban mert kérdéseket tett föl..."
Jelen.
Bár még mindig nem értem mik voltak a hülye kérdéseim, de biztos igazuk volt azoknak akik szerint csak hülyeségeket kérdeztem. -
TBalazs #3941 Milyen hülye dolgokon tudtok má megin összekapni. Egy poénos megjegyzést így föltupírozni... nincs jobb dolgotok :))
-
TBalazs #3940 Ja, van pár század, utáljuk is a nagyrészüket, főleg ha egyszerre mindkét oldalon repülnek. Néha érdekes dolgok történnek. -
#3939 Mas:
Amugy sokan emlitettetek hogy bajotok van a magyar online szazadok felepitesevel es technikajaval?
Nyugaton(ill keleten is) vannak ugynevezett "Freelancer" vagy "Freefighter" szazadok akibe barki belephet..a szazadtol tulkepp semmit se kap..csak par aprobb szabalyhoz kell kotni magutat..es olyan geppel olyan oldalon repulnek ami jolesik nekik...senki nem kerdezi tolunk hogy miert..
Gyak kapnak egy elotagot nickjuk ele...
Miert nem csinaltok egy ilyen "szabadvadasz" osztagot?
(Kata emlegetett valamilyen "legio" szeruseget ami kb ilyen lenne elvekben...de hozzatett mar az elejen par "szabalyt" amitol mar meg is dol az egesz..ezt ki is fejtettem anno neki velemeny szinten..elvetette...)
(akar VEF vagy mas online warokat is lehetne ilyen haterrel jatszani..csak ott ugye azert anyit donteni kell hogy "piros" vagy "kek"....) -
#3938 hmm..de meg mindig nemtudom osszekotni az en elcsokevenyesedd himsoviniszta agyamban a fikazast a picsaskodassal..
nah nem baj..ertem en csak "jolelvagyok" ....
-
#3937 Meg mindg nem ertem..de nem baj.. :D azert elgondolkoztam rajta...
Picsaskodik :P...LOL egyre jobban tetszik ez a szo..picsaskodik...
Nah majd mondom mar egyket ismerosnek.kivancsi vagyok mit szolnak hozza...szerintem lesz nagy "derules" a ribi uj megfelelojenek felfedezesehez by Kata :DDDD -
#3936 [EL REPÜLNI...] -
#3935 Így van, ezért a legrosszabb, ha egy férfi picsákodik. :) -
#3934 az meg mit jelent? :D...fikaznit meg csak ismerem..de ez nekem uj..picsa-mint olyan az en koreimben a no, muff, asszony, lyuk, p*nci, bigestb megfeleloje.. :D
Hogy is van ez akkor? :P -
#3933 most hirtelen elgondolkoztam azon hogy milyen kepet is vagjak ide hirtelen be..de inkabb harmadszorra is letettem rola.. meg megugatna valaki hogy perverz diszanaja vagyok -
#3932 Akkor is picsáskodás ilyet kategorikusan kijelenteni... -
Kisvadász #3931 pl hmuda!seaweed lelámáztam mert elvileg hüje kérdéseket tett fel némejiket jogosan!!!olvass vissza ha nememléxel??? -
antijedi #3930 miért? lehet valójában neki is teccene ;P -
#3929 komolyan karod? :D..szerintem nem...:P -
antijedi #3928 mellesleg ha már itt tartunk szeritned meg minekt érdekel hogy mit okoskodsz itt össze? szeritnem te is menyél inkább repülni és vezesd le a feszültséget, byez :) -
#3927 Ezzel is lehet vitatkozni..megha nem is akarok igazabol most..
Mi az hogy fikazni..ha en elkezdek fikazni valakit vagy valamit az "nem all meg a laban"...es nem ussza meg 1 mondtabol..
az hogy pl Neuro kifejtette az os ajat velemenyet meg nem feltetlen fikazas..csak az o sajat velemenye amit tiszteletben kell szerintem tartani meg ha az nem is tetszik masoknak vagy az erintetteknek...
Ez ellen nem erdemes kardoskondi...max lehet tenni arrol hogy ne ilyen velmenyen legyen..pl bizonyitani..ami szerintem a mai "telitett piacon" (ha erted mire gondolok) nagyon nehez! es nem fog menni szerintem 1-2 even belul...
De ez mar mas teszta...neki is biztosan meg van az oka hogy ilyen velemenyen van..mint ahogy nekem is minden velemenyemnek meg van az oka...
-
antijedi #3926 mutass egy embert akit lehülyéztek ebben a topicban mert kérdéseket tett föl...
amugy itt arra irányult a "célzás" hogy ha valaki csak azért regel be hogy köpködhesen az elég szánalmas... a te hasonlataidal élve ez olyan mintha valaki azé lépne be egy századba hogy azt szétzüllesze... :P -
antijedi #3925 mire "célzol" az olajfákkal? -
Kisvadász #3924 télleg ijen hüjék vagytok vagy csak tetetitek???midgondolsz engem érdekel h mitgondoltok rólam mert csak két napja vok regelve???ez kb ojan mint lelámázni vkit azért mert kérdéseket tesz föl!!!! -
#3923 na, én el repkedni egyet. Addig is béke legyen az olajfák tövében! -
antijedi #3922 pls ne te mond már meg ki mire céloz az irásaiban..., hiddel nem vagyok költő és én leirom azt is amire célzok ha tényleg arra célzok, pont az ilyenek elkerüése végett... -
antijedi #3921 ne mongy ilyet mert gyorsan nekiáll és összeflamel 500hozzászólást hogy lehesen adni az irásaira -
#3920 Akkor jó. :P -
Kisvadász #3919 nemhiszed el h szdtag vagyok???? -
#3918 oonem is pont a te ide vago postodra gondoltam mikor valaszoltam a teoria eszlelesere..;) -
Kisvadász #3917 amire én reagáltam az egy kicsit velős volt és egyértelmű célzás!!
-
#3916 ertem..de miert nem irsz az eredeti neveden? ..jojo ejhhez tenyleg semmi kozom..de azt ugye megerted hogy senki nem ad alapot ilyen esetben egy 2 napja regisztralt es 6 hozzaszolast postolt juzernek.. -
#3915 Akkor inkább linkeljetek be meztelen nőket... -
#3914 Én amit szóvátettem most, az konkrétan a Turulok leböfögése volt. -
antijedi #3913 hogy első helyen legyün a legnépszerübb topicok között? :PPP
-
antijedi #3912 hmm, ez kéccer ment el , sorry... -
antijedi #3911 nekem spec semmi bajom sincs, még mindig nem irtam egy rossz szót se egy századról se, csak kisvadásznak érdekes a stilusa..., azt meg nem tom hogy ő milyen században van de nem is érdekel, és ha tudnám akkor se vetiteném ki a róla alkotott magánvéleményem az egész századára... :) -
#3910 Ez így van, de minek fikázni a másik oldalt?