91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sz4bee
    Holnaputam mar a magyar,eredetival nyomom :)
  • Seaweed
    http://www.redhunters.hu
  • lamase
    "42esek kivételével senki nem nyomja :(" ez mi lenne?
  • Seaweed
    Helyes emnberek! Csak vegyetek!
    Sokaknak eszebe se jut hogy NEM azert kell megvenni hogy jol egyen a kiadonak es a fejlesztoknek!
    Hanem azert hogy jo legyen neked! es legyen beveteluk az elobb emlitetteknek.es legyen patch es folytatasa a gamenek...
  • Seaweed
    Szerintem igen nagyban hozzatartozik am az is hogy az atlag gamernek tul bonyolult a Lock On..
    Mig Il2-ben felszall..lehet leszallni se tud meg alapveto manovereketse..de loni azt konnyu..mogemegy es rakonyokol a gombra...
    Nah ez nincs Lomacban..ott "esz" kell az egezhez..es vagy 10x tobb ismeret! (tipusismeret, harceljarasok, doktrinak, rendszerek stb)
  • lamase
    én is :))
  • sz4bee
    Mar meg is rendeltem :))
  • riviera
    Egyébként én is annak vagyok a híve, hogy aki szimmel jáccik az igenis vegye meg. Persze akit csak komolyan érdekel a téma. Én egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ennek nincs piaca.
    Bár hátulütője is van a dolognak: Il-2 - hatalmas siker (az orosz front ellenére) de annyi gépet fognak belerakni, hogy arcade lesz az egész. – kicsit variálunk az egyenleteken azt kész – 1 program szvsz nem lehet képes a mai technikai szinten ennyi gépet "utánozni".
    A sikernek is ára van, jönnek a sírás hegyek - mér nem jobban fordul, miért nem lő nagyobbat a cannon stb. –
    Végeredmény: sikeres játék, II. VH.-s simek non+ultrája.. Csak éppen elkurvul az egész a picsába.
    Lock on: legélethűbb "csöves" sim 1.2vel még játszható is. 42esek kivételével senki nem nyomja :(
    És miért?
    Mert a köztudatban elterjedt teljesen hamis nézetek szerint látótávolságon túl indítok rakétát és akkó az leesik, és ez nem lovagias bla-bla... Baromság..
  • Seaweed
    jah ahogy hallottam..(mondjuk engem alapbol irritalna..ezert eszembe se jutott...es angolt hasznalok...mondjuk dobozosom is angol...)
  • sz4bee
    Mert olyan jol levan magyarositva ?
  • Seaweed
    jah..eleg viccesen..
  • sz4bee
    De az 100% osan leven magyarositva?
  • Hmuda
    Igazis, ha végre megjavították a joy-om, lehet megveszem a magyar változatot, márha nem költöm el előbb SWG előfizetésre. :-)
  • Seaweed
    Nekem mintha 2.04-ben is mukodott volna... egyszer "felrenyultam"..es oltani kezdett :P
  • sz4bee
    Nekem is kell egy olyan magyar valtozat!
  • Hmuda
    Ez is egy megoldás. :-)
  • riviera
    Mondjuk nekem az FB eredeti (aza 4k forintos magyar változat) de AEP az biztonsági másolatos. Szal én nem használtam a CDről cracket.
  • Hmuda
    Én is úgy emlékszem, hogy elég volt az alap crack ami a CD-n volt és arra rárakosgatni a patch-eket.
  • riviera
    AEP-re patchre nem kell törés sztem.
  • Hmuda
    Itt keresgélj a megfelelő után és ha esetleg tört gaméval játszol akkor itt találsz hozzá megfelelő crack-et.
  • lamase
    hunnét llöhet pöcsét szerezni?
  • neuro
    Meg P-38-ason, amiből elvileg kivették a 2.04-es patchben :)
  • Kisvadász
    az csak a TB-3 ason van!
  • sz4bee
    Ha van a jatekban tuzoltokeszulek ami a motort oltja akkor azt hogy tudom elinditani?Mert hallottam hogy van benne.
  • Seaweed
    Hat szerintem se...egyhamar nem..
  • riviera
    Hehe sajna attól tartok ezt szimulátorban igencsak sokára fogjuk "élethűen" megtapasztalni :) (Mármint az új tolóerővektoros gépeket)
  • Seaweed
    Igaz ez a modern gepek avionikajaban arra is ha a sebesseg eleri a gep minimuma! Akkor is jelez a rendszer, hogy ateses fog fellepni... (hacsak nincs toloerovektoros hajtomu a gepen..mert akkor sutbba vagjuk a fizikat es csinaljuk ami jolesik ;)))
  • Seaweed
    ez jo
  • sz4bee
    kosz
  • riviera
    Magyarul, ha a szárnyak körül megszűnik vagy elégtelen a légáramlás, ezért megszűnik a felhajtóerő. Pl. túl lassan repülsz vagy 1 manőverben "túlhúzod" a gépet stb..
  • Bucser
    a stall az átesés...
  • ranGer2
    légörvény veszély...
  • sz4bee
    Mi az a STALL?
  • PLackó
    thx
  • TBalazs
    =GT=Balazs
  • Hmuda
  • Reaper