91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sz4bee #3829 Holnaputam mar a magyar,eredetival nyomom :) -
#3828 http://www.redhunters.hu -
#3827 "42esek kivételével senki nem nyomja :(" ez mi lenne? -
#3826 Helyes emnberek! Csak vegyetek!
Sokaknak eszebe se jut hogy NEM azert kell megvenni hogy jol egyen a kiadonak es a fejlesztoknek!
Hanem azert hogy jo legyen neked! es legyen beveteluk az elobb emlitetteknek.es legyen patch es folytatasa a gamenek... -
#3825 Szerintem igen nagyban hozzatartozik am az is hogy az atlag gamernek tul bonyolult a Lock On..
Mig Il2-ben felszall..lehet leszallni se tud meg alapveto manovereketse..de loni azt konnyu..mogemegy es rakonyokol a gombra...
Nah ez nincs Lomacban..ott "esz" kell az egezhez..es vagy 10x tobb ismeret! (tipusismeret, harceljarasok, doktrinak, rendszerek stb) -
#3824 én is :)) -
sz4bee #3823 Mar meg is rendeltem :)) -
riviera #3822 Egyébként én is annak vagyok a híve, hogy aki szimmel jáccik az igenis vegye meg. Persze akit csak komolyan érdekel a téma. Én egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ennek nincs piaca.
Bár hátulütője is van a dolognak: Il-2 - hatalmas siker (az orosz front ellenére) de annyi gépet fognak belerakni, hogy arcade lesz az egész. – kicsit variálunk az egyenleteken azt kész – 1 program szvsz nem lehet képes a mai technikai szinten ennyi gépet "utánozni".
A sikernek is ára van, jönnek a sírás hegyek - mér nem jobban fordul, miért nem lő nagyobbat a cannon stb. –
Végeredmény: sikeres játék, II. VH.-s simek non+ultrája.. Csak éppen elkurvul az egész a picsába.
Lock on: legélethűbb "csöves" sim 1.2vel még játszható is. 42esek kivételével senki nem nyomja :(
És miért?
Mert a köztudatban elterjedt teljesen hamis nézetek szerint látótávolságon túl indítok rakétát és akkó az leesik, és ez nem lovagias bla-bla... Baromság..
-
#3821 jah ahogy hallottam..(mondjuk engem alapbol irritalna..ezert eszembe se jutott...es angolt hasznalok...mondjuk dobozosom is angol...) -
sz4bee #3820 Mert olyan jol levan magyarositva ? -
#3819 jah..eleg viccesen.. -
sz4bee #3818 De az 100% osan leven magyarositva? -
#3817 Igazis, ha végre megjavították a joy-om, lehet megveszem a magyar változatot, márha nem költöm el előbb SWG előfizetésre. :-) -
#3816 Nekem mintha 2.04-ben is mukodott volna... egyszer "felrenyultam"..es oltani kezdett :P -
sz4bee #3815 Nekem is kell egy olyan magyar valtozat! -
#3814 Ez is egy megoldás. :-) -
riviera #3813 Mondjuk nekem az FB eredeti (aza 4k forintos magyar változat) de AEP az biztonsági másolatos. Szal én nem használtam a CDről cracket. -
#3812 Én is úgy emlékszem, hogy elég volt az alap crack ami a CD-n volt és arra rárakosgatni a patch-eket. -
riviera #3811 AEP-re patchre nem kell törés sztem. -
#3810 Itt keresgélj a megfelelő után és ha esetleg tört gaméval játszol akkor itt találsz hozzá megfelelő crack-et. -
#3809 hunnét llöhet pöcsét szerezni? -
neuro #3808 Meg P-38-ason, amiből elvileg kivették a 2.04-es patchben :) -
Kisvadász #3807 az csak a TB-3 ason van! -
sz4bee #3806 Ha van a jatekban tuzoltokeszulek ami a motort oltja akkor azt hogy tudom elinditani?Mert hallottam hogy van benne. -
#3805 Hat szerintem se...egyhamar nem.. -
riviera #3804 Hehe sajna attól tartok ezt szimulátorban igencsak sokára fogjuk "élethűen" megtapasztalni :) (Mármint az új tolóerővektoros gépeket) -
#3803 Igaz ez a modern gepek avionikajaban arra is ha a sebesseg eleri a gep minimuma! Akkor is jelez a rendszer, hogy ateses fog fellepni... (hacsak nincs toloerovektoros hajtomu a gepen..mert akkor sutbba vagjuk a fizikat es csinaljuk ami jolesik ;))) -
#3802 ez jo -
sz4bee #3801 kosz -
riviera #3800 Magyarul, ha a szárnyak körül megszűnik vagy elégtelen a légáramlás, ezért megszűnik a felhajtóerő. Pl. túl lassan repülsz vagy 1 manőverben "túlhúzod" a gépet stb.. -
#3799 a stall az átesés... -
#3798 légörvény veszély... -
sz4bee #3797 Mi az a STALL? -
#3796 thx -
TBalazs #3795 =GT=Balazs -
#3794 -
#3793 -
#3792 mi a neved a lobbyn? -
#3791 -