91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
riviera #3869 Il-2vel nyomjátok vagy Lomaccal? -
neuro #3868 rgr that :) -
#3867 jo nekem rendben van..(ha el nem felejtem, illetve nem jon kozbe melo akkora..(bar el nemhiszem hogy felejtenem ;))) -
neuro #3866 holnap délután/este? olyan 6 körül már itthon leszek. -
#3865 Rakd fel a patcheket. -
#3864 Tolem mehet ;)
Mikor? -
#3863 Nem -
neuro #3862 kint van az il2dcg 2.69 ha valakit érdekel... -
#3861 thx... megpróbálom -
#3860 il2fb van fenn semmi pecset meg nem raktam fel -
antijedi #3859 mert FELÜLRŐL kell támadni :P -
neuro #3858 Seaweed nem játszunk majd valamikor pár coop-ot? Majd én hostolok :) -
riviera #3857 Igen nézem, jó kis oldal!
Ami a múzeumból hiányzik a Jane's Apache szim. ahol Kiowa warriorral és Black Hawkal is lehetett mozogni. Itt van a polcomon csak nem indul :/ -
#3856 Húha...
Kipróbáltam a karrierr módot, ám elég szar, hogy nem lehet menteni, mármint missön közben. Ugyanis nagyon béna vagyok, és néha még egy kétfedelű bombi is szétlövi a gépem az első alkalommal. Próbálom én lőni, de hátulról nem sokat számít neki...Oldalről, és elölről meg sosem tudom elkapni. Már eléggé unom, hogy előről kell kezdenem a missziót, mert kaptam egy golyót a moorba, és egy liter olaj ömlött az anyósülésre... -
antijedi #3855 tényleg végül lett belőle valami? :) -
sz4bee #3854 Hat a pijacró! -
antijedi #3853 -
#3852 -
neuro #3851 uhh tényleg.. jobb lesz ha csöndben maradok :) -
antijedi #3850 vigyázz minyá kihivnak téged is, mint seaweed-et a 1.tg-sek :DDD -
neuro #3849 Turulos század elég komolytalan szerintem... -
#3848 En meg amigan ;)...
alairasom masodik linkjet olvasgatod? ;)) -
#3847 hat netrol honnet szoktak beszerezni jatekokat?
(ne kerjetek tippeket..en nem osztogatok ilyeneket ;/) -
neuro #3846 Legjobb a Combat Pilot volt :P -
riviera #3845 Dogfightot már a 386oson nyomtam :D -
sz4bee #3844 Magyar verzioval legalabb megfogok tanulni le es fell szallni. -
#3843 Miert pont a Fighter Bomber-el? :D Annal jobb volt a Microprose: Dogfight :)) -
neuro #3842 Én a Fighter Bombert még C64-en nyomtam :) -
sz4bee #3841 Csak nemtom honnan szerezzek AEP kieg. lemezt.Patch et ma mar toltottem le 1 et. -
#3840 ha nem online akkor vegulis mindennel jatszhatsz..mar az alap IL2 1.0 is jol jatszhato volt.. -
#3839 mihez?
sima IL2? IL2FB? IL2FB+AEP?
(elsot mar senki nem jatszaonline, masodik is kb(neha 1-2 user), utobbit jatszak ehhez is kell 2 patch (2.01+2.01=>2.04)
es kell hyperlobby..ezegy multiplayer kliens
http://hyperfighter.jinak.cz/ (ez Free) -
riviera #3838 Én még mindig bizakodok pedig nincs miért, hogy aza nemzedék aki a Fighter Bomberrel játszott Amigán az jelen van.
Legjobb lenne ha a Lomac a falcon 4 sorsára jutna.
Továbbá jelentkeznék IL2FB századba de mind ezeket a nyomorult Messereket repülik bazz. Hiába a törtánelmi élethűség én nem érzem magaménak.
Lehet jelentkezem a Turul akármibe ott legalább nem csak nazi gépeket repóülnek. -
#3837 megrendeltem de addig is szeretnek jaccani, mi kell hozza? -
#3836 Marmint mi?
AEP az egy kieg lemez..sok uj geppel, terkeppel ujjiztasokkal
Patch-ek, hibajavitasok, uj gepek stb.. -
#3835 Tudsz...de vedd meg inkabb..en azt tamogatom...
-
sz4bee #3834 Es az ilyen hang bigyo ami javitja a hangokat? Joltudom? -
#3833 kössz -
#3832 ha nekem még nincs meg az eredeti, akkor tudok neten játszani? -
#3831 Pedig a lagkiralyabb kolszal kozelharcot vivni es jol beszivatni az ellent :D -
#3830 szerezz Ace Expansion Pack ot is (sajna az nem jelent meg nalunk...), es toltsd le az osszes szukseges patch-t.