91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • ranGer2

• ranGer2
    eddig a haverokkal ugy nyomtuk hogy IP alapján kapcsolódunk és főled a Dogfight ot gyakoroltuk.. én BF-109 esekkel próbálkoztam.. Aztán nemrég felraktam valami patch et és az elb@szta az egész gamet.. nemhogy multizni nemtudtam, el se indult a game... so mostmár Katácska rózsaszin P51 esét is szivesen apritanám... :) milyen patch(ek) kellenek?
  • Seaweed
    Mivannem repulsz? Mar elvonasi tunetek leptek fel a buradban? :D

Te is csak szeretnel egy akkora branert ...
  • Kata
    jövök! :)
  • Kata
    Mert gondolom ráléptél a farkadra... :D
  • ranGer2
    Gyere holnap is... :P
  • Seaweed
    ..miert hallok elhalkulo kutyavinnyogast csata utan? :Ð...
  • Kata
    Kár, hogy nem jöttél előbb, mert akkor simán a földbe döngöltetek volna ketten. :)
    Majd legközelebb... :)
  • Kata
    Na, folytassátok a flémet nélkülem, mert sürgősen írnom kell a készítőknek, hogy legyen jobban manőverező a p51. LOL :DDDD

Viccen kívül: mentem repülni egyet...

Sziasztok! :)
  • ranGer2
    Nah mostmár 2vs1 van... :P
  • Kata
    Nem, nincs.
  • Seaweed
    Hehhh?? Miva'?
    Nincs neked kis tudathasadasod? :D
  • ranGer2
    "Bizonyitvanyt te magad alliotttad ki magadrol..
    Mint ahogy en is magamrol..mar nem tegnap....aki ismer az ismer, aki nem ..hat az majd MEGISMER :Ð"

na ez már majdnem szent! :D 100%osan igaz ;)
  • Kata
    No, miért? :D
  • ranGer2
    Mert mondjuk elolvastam a hülyeségid itt is és egyedül nem lett volna jó leállni veszekedni veled.. vajon miért? :DDDD
  • Kata
    Na ugye. Végre rájöttél. Épp ezt akartam elérni, kicsikarni belőled: "ne próbáld úgy feltüntetni, mintha". Most legalább tudod, mit csináltál a flame-t kezdeményező dolog óta. Ezt.
  • Seaweed
    Nem..nekem a butasag nem ereny..nem akarok bizonyitani..
    Bizonyitvanyt te magad alliotttad ki magadrol..
    Mint ahogy en is magamrol..mar nem tegnap....aki ismer az ismer, aki nem ..hat az majd MEGISMER :Ð
  • Kata
    De én nem tudom! Azért! :DDD
  • Kata
    Ez a láttam amit láttam vica versa működik. :)
    Azt hittem, itt a fórumon mindenki mindenhova beköhinthet hülyeséget, ahova csak akar. De úgy tűnik, hogy a te szemed csak az én írásaim szúrják. :) Semmi gáz, nem haragszom érte. :D És tudom az okokat is. Most hogy itt egy kis flém ment idejöttél és birkaszindróma alapon leállsz fikázgatni. Miért nem írod meg nekem, vagy miért nem írod meg akármikor máskor akármelyik fórumban? LOL :D
  • Seaweed
    Nem eg bennem semmifele bizonyitasi vagy...es ne probald azt igy feltunteni minhta!
    Szerintem ha mar itt tartunk akkor neked kellene a lapjaid kiteregetni nem nekem...
  • ranGer2
    Nem kell ezt leírni... minek? mikor mindenki tudja?
  • Kata
    Most gondold el! Megírnád, és még inkább bebizonyosodna, hogy én milyen kis hülye láma vagyok a témához! Na? Nem elég isnpiráció ez? :D
  • ranGer2
    Nem azt mondtam hogy szentírás Seaweed minden szava.. hanem azt hogy nem ir hülyeséget az biztos ....

Tanulj meg olvasni..

Nem is tudom ki hiszi azt magáról hogy mindenhez ért és mindenhova beköhint valami hülyeséget csak hogy megmutassa hogy ő i sért hozzá pedig.. nemegészen igy van.. láttam amit láttam :)
  • Kata
    Hadd lássuk, hogy milyen penge vagy a témában, semmi másért. :)
  • Kata
    Ez gyengus. Írj egy másik listát, mert ez olyan salakanyagpofozós kicsit... :)
  • Seaweed
    :D
    :D:D:D
    :D

LOL...miert kellene? Magyarazd mar el!
  • Kata
    A vita tárgyát én sem értem, mert egy olyan hozzászólás lett vérkomolyan véve, aminek semmi jelentősége nem volt.
    Úgyhogy megokoskodtuk a dolgok. De ha szerinted Seaweed minden írása szentírás, akkor asszem nincs miről beszélnünk. :) Az okoskodás témakört pedig te is sok helyütt kimerítetted ugyebár... szal bagoly és veréb szitu. :)
    Bár itt nem okoskodtam semmi, mivel nem hivalkodtam hűdenagy szaktudással. Szal...
  • Seaweed
    Ez megy mi? Ennyit tanitottak a gimiben...erre jo is..az szent..
  • Seaweed
    "Veled ellentétben sosem vertem magam a tudásomra, semmilyen értelemben - akármekkora is az."

"Nem hat!" ..vagy meg hat? .. :D

Szal NEM HAT..csak siman hulyesegeket beszelsz...
    Nekem meg az nem tetszik! Jah hogy eny egy hulye vagyok?..Lehet ..szabad orszagban elunk...de ugyanugy mint ahogy te felszolitasz valamire alaptalanul ugyanugy en azt el is utasithatom alapos megfontolasbol!...

Edzel meg ha velem akarsz veszekedni.. :D

"Érdekes, hogy ilyen nagy visszakozást mutatsz"

Nem tudom mirol beszel kende! En nem viszakodozok! En csak azt allitom hogy te hulyesegeket beszlesz!.. Te vagy meggyozodve arrol hogy nekem BIZONYITANI kene valamit is neked...
    Szerintem NEM..ennyi..edzel meg modnom :D

"Mintha olyan halálosan komoly lett volna a kérésem.."

De felmerult, de engem idegesitett..es ez egy szabad orszag allitolag es ez egy szabad forum allitolag...
    Edzel meg mondom.. :D

"Ha meg idézel, (lásd: jobban kéne fordulnia a P-51-nek), akkor azt pontosan tedd! :)

Miert is? Ne akard szerintem..mert akkor meg jobban a sarokba szoritalak...
    Edzel meg mondom! :D

Nah es most johet a szemelyeskedes..mert kizart hogy erre barmi epkezlab ellenreakciot ossze tudj kaparni... :D

• ranGer2
    Kata már nemazért de téged már mindenhol láttalak "okoskodni" miért gondolod hogy pont itt fog összejönni nem akarok belekeveredni a vitába.. nem is igazán értem hogy mi a vita tárgya P-51-ed nem tetszik? vagy nemtom de Seaweed biztos nem ír hülyeséget..
  • Kata
    Majd ha idevirítasz valami konkrét tudást is, nem csak a fáma szól róla, akkor majd tárgyalunk tovább. :)
    Addig is szia!
  • Kata
    Belekötök? Egy élő repülőlexikon légycsavart ír? Ez azért nem épp jellemző. :) Még csak útban sincs a g és a c között az y, hogy elgépelés legyen. :)
  • Kata
    Mintha olyan halálosan komoly lett volna a kérésem, és már meg is bombáztam volna ilyen levéllel a készítőket... :)
    Ebből a hozzászólásomból leszűrni dolgokat, na ez a szánalmas! :) Érdekes, hogy ilyen nagy visszakozást mutatsz akkor, ha valamit bizonyítani is kéne. :)
    Ha meg idézel, (lásd: jobban kéne fordulnia a P-51-nek), akkor azt pontosan tedd! :) Mert semmi teóriát nem állítottam fel, ezt te találtad ki aranyapám. :) Szal megint csak odajutottunk, hogy pusztába kiáltott szó vagy.
    Veled ellentétben sosem vertem magam a tudásomra, semmilyen értelemben - akármekkora is az.
  • Seaweed
    szerinte meg az neked..csak most kiurult a tar..es ilyenkor jon a mar jolbevalt "akkor is belekotok valamibe" effekt...

...na ki a szanalmas hehh?....
  • Seaweed
    Tudod szerintem semmi szukseg erre! En nem repultem egyik tipust se, de tudok egys-smast az aerodinamikarol es a repulesrol...ettol fuggetlenul en SOHA a budos eletben nem kertem "ilyet"..es nem is hangoztattam ilyet..
    Ellenben veled aki igen! Engem ez haborit fel, es az hogy ezek utan meg van pofad peldalozni, szamonkerni, es megitelni...

De tudod mit..majd ha lesz energiam hozza akkor megcsinalom neked az hudenagy szakmai ervcsomagot...
    Addig is kicsit olvass meg a temaban! Hatha ragad rad a vakolaton kivul mas is...

Az meg mar mar a te szavaiddal /es oly kozkedvelten hasznalt/ "szanalmas", hogy az eredeti "JOBBAN KENE FORDULNIA A P-51-NEK" kijelentsedbol oda jutottunk hogy nekem kellene meg bizonygatni hogy a te kis teoriad, miszerint a "A P-51 szarnya HASONLIT a mai murepulo gepekere"....

HAT NEM SEMMI AZ EGYZSER SZENT!!!

• Kata
    A "hagy dondtsek" kifejezést nem értem. És mi az a "légycsavar"? :DDD Szótárat kérek!
  • Seaweed
    Feluleti terhelesrol hallotal e "angyalbogyorom"?

-Nem mi?!

Legycsavarok tipusairol?

-Motorok telljesitmenyerol kulombozo magassagokon?

-Nem mi?!

es meg sorolhatnam.. hogy MIERT is allitom azt hogy te NEM ERTESZ ehhez..es megis hulyesegeket allitas, es varsz el...

Szerintem hagy dondtsek mar el a keszitok hogy hogyan is jo egy gep a szimben...
  • Kata
    Na mindegy. :) Halj meg önnön okosságodban. :)

Azért okosságod bizonyítékául szívesen vennék - gondolom a többi idejáró fórumozó is - ha az általam feltételezett dolgot megcáfolnád egy részletes, pontról pontra haladó szakmai magyarázattal. Nyugodtan írd meg, nézd át, aztán másold be. Bizonyítsd be, hogy valóban okos vagy a témában, nem csak süket duma, ami elterül, mint furulyaszó az alföldön. :)
  • Seaweed
    Jujj mas mar nem jott ossze mi? :DDDDDD
  • Kata
    Csodálkozom, hogy körülötted él egyáltalán valaki... :D Vagy csak a tengerimalac les rád bután? :o