IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    Tudod szerintem semmi szukseg erre! En nem repultem egyik tipust se, de tudok egys-smast az aerodinamikarol es a repulesrol...ettol fuggetlenul en SOHA a budos eletben nem kertem "ilyet"..es nem is hangoztattam ilyet..
    Ellenben veled aki igen! Engem ez haborit fel, es az hogy ezek utan meg van pofad peldalozni, szamonkerni, es megitelni...

De tudod mit..majd ha lesz energiam hozza akkor megcsinalom neked az hudenagy szakmai ervcsomagot...
    Addig is kicsit olvass meg a temaban! Hatha ragad rad a vakolaton kivul mas is...

Az meg mar mar a te szavaiddal /es oly kozkedvelten hasznalt/ "szanalmas", hogy az eredeti "JOBBAN KENE FORDULNIA A P-51-NEK" kijelentsedbol oda jutottunk hogy nekem kellene meg bizonygatni hogy a te kis teoriad, miszerint a "A P-51 szarnya HASONLIT a mai murepulo gepekere"....

HAT NEM SEMMI AZ EGYZSER SZENT!!!