91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Vlala #4189
    Na várj, Rookie-eknek nekimentem (1:8), ugyanezzel a módszerrel: 100% negine, közöttük át, hagyom, hogy utánam forduljanak, aztán engine lejjebb, meredek zuhanás földközeli repülésig, a 8-ból 6 gép stallban csapódott a földbe...
    Te jó ég, az AI gépek egymást is lövik? VOlt már, hogy invulnerabilitys gépel egyenes pályán repültem, utánam 16 vadásszal, az első 12-t lekapták... ez azért nagy poén!
  • neuro
    az ai-ben az a legrosszabb, hogy mindig tudja, hogy hol vagy. hátrafelé is lát, sötétben és felhőben egyaránt
  • Bucser
    Mondjuk ki:) Az ace ai csal a legtöbbet:) és ezért azt hiszi, hogy 20 méteren meg tud csinálni egy negatív palástot:)
  • Caterpillar
    Minél többet játszol annál könnyebb lesz! Ez mondjuk evidens csak épp ezzel fordítottan arányos az ai skilje (legalábbis szerintem)! Ace -t a legkönnyebb lelőni...Marha könnyen beleborít a földbe 20 m -en! :DDD
  • Vlala #4185
    Ezt az üzenetet akár a falnak is írhattam volna... :-)
    tegnap 1:4 arányban kevertem a HE-162-esemet az ellenséges YAK 7-esekkel, ezek az oroszok nem tudnka 10 m-nél alacsonyabban repülni? Egy lövés nélkül megnyertem, feljebb veszem már a pilóták skilljét vetwerán szintről Ace-re...
    "Erdő felett ragyog a nap,
    orosz géproncsok hullanak..."
  • Bucser
    Kivárom:) Hidd el Türelmes ember vagyok
  • TBalazs
    Nem te vagy az egyedüli :))

A sor olyan hosszú, hogy már ahhoz is sorszámot kell tépni, hogy sorszámot téphess :)))))
  • VO101 Lecso
    Sajnállak...
  • Bucser
    De nekem ő az aki a szememt szúrja:)
  • VO101 Lecso
    :DDD
    Balázsnál csak arogánsabbak vannak nálunk...
  • Vlala #4179
    Ne veszekedjetek már, intézzétek el online a levegőben :-)
    REndeznünk kellene egy online Air Race-t, valamint különböző nem harc-alapú repülést, pl. kötelékes légibemutatót, "kövesd a vezért" mód (választunk egy vezért, aki elöl megy füstölőkkel, az a nyerő, aki a legjobban rajta tudja tartani a vezér nyomán a gépét)
    vagy nyitott kapukat döngetek, van már ilyen? Ősztől én is online leszek, minden nap repülök...
  • TBalazs
    Navégre :))))
  • Bucser
    Kicsihuszár béke van.... De szerintem kár volt a Pumák közé beülnöd.. kilógsz közüllük az arroganciáddal... NA mind1 vitát befejeztem és innentől tényleg végig sem olvasom, ha látom, hogy előtte a te Nicked van...
  • Szmuki
    Egyelőre ez nem fenyeget hogy annyira kezdők jelentkezzenek hozzánk mint az 1.TG-be.
    De ezt ne vedd sértésnek Bucser..
  • TBalazs
    :DDDD mehhalok :DD

Legközelebb előbb gondolkodj és csak aztán írj, ha el akarod kerülni a szar helyzeteket.

Egyébként messzemenőleg nem érdekel milyen napod van, és azzal kötözködön akivel jólesik, világos?

(ui. de a dongóknál is volt, de most bárki jelentkezhet)
  • Bucser
    Értem... Akkor csak a pumáknál volot mindig az, hogy bizonyos szinten tudni kell , hogy bejuss??
  • Bucser
    Figyelj tündibündi okosgyerek ne velem szórakozzál már... HA nem tetszik amit írok akkor ne válaszolj rá ezért is írtam, hogy szar napom van és hagyd figyelmen kívül amit írtam... Nem????

Kötözködj a pumákkal vagy a dongókkal.. Ők lehet értékelik a stílusodat.. ÉN abszolút nem!!..
  • TBalazs
    Húha, és ha a mama kedvencének szar napja van akkor mindenki kussoljon?? Kicsit sokat képzelsz magadról, nemdebár?

Egyébként meg ki a faszt érdekel, hogy kinek mit címzel :))
  • Szmuki
    Nem ,nem "abszolút lámák " is jöhetnek azért vannak a kiképők hogy megoldják az ilyen problémát .Én is úgy tudom hogy nincs felvétel az 1.TG-be.
  • Bucser
    Valószínűleg azért, mert egy adag kiképzése elkezdődött és nem azt figyelik már, hogy adott illető hogyan száll fel és le... Egyébként meg szar napom van szal aki hozzámszól arra ugatok először utána meg harapok...
  • Bucser
    Hozzád nem címeztem semmit...
  • TBalazs
    Nálatok meg nincs felvétel legalább 2 hónapig (a honlap szerint legalábbis) :))
  • Bucser
    Szmuki nálatok azért már tudni kell gépet is lelőni a felvételhez nem??? Abszolút lámákkal nem foglalkoztok...
  • neuro
    meg az 1.tg ricsi
    http://www.1.tg-ricsi-szd.hu/
  • Seaweed
    Editorban csinalhatsz magadnak...
    Igaz nem ilyen "made in Red Bull" okorkodest (azert irom mert NEM magyar talalmany..es nem is nalunk volt eloszor ez!), hanem a Reno-ihoz leginkabb hasonlot ..ugyanis editorban benne vannak a kellekek...(poznak, rajt-cel pozna stb..)
  • Szmuki
    De van katt ide :www.dongo.hu
  • Clay
    Sziasztok!

IL2-nek nincsen magyar kiképző százada, ahol tanulatlan pilótákat képeznek ki?
  • Negwar
    Már dolgoznak rajta
  • Vlala #4161
    Fenébe!
    Tényleg nem tudok hídra szállni. Már mondtam az őrült (jó értelemben) szomszédomnak is, aki futóművel szokott vadászni... hátha neki összejön valahogy!
    Ellenséges reptérre szálltatok már le? Perc alatt szitává lőnek, igazi túlélőshow (minek nekünk Survivor?)
    Pici off: látta valaki az Air Race-t? Nekem kell olyan pálya IL2höz :-)
  • neuro
    IL-2 FB küldetésszerkesztő - 1. rész

http://bop.agria.hu/repszim.php?id=magazin_il2fmb_01
  • neuro
    IL-2 Forgotten Battles és Ace Expansion Pack leírás:

http://bop.agria.hu/repszim.php?id=szimmagazin
  • Hypo #4158
    Sajnos mindenutt vannak buzgok, igy az elso uzenetnek nem kellett volna megjelennie, de remélem senkit nem zavart hogy kétszer látta.
  • antijedi
    lehetnétek kicsit összehangolatabbak is :)
  • Hypo #4156
    Elnézést azoktól akiket nem érint, de mivel ez a topic az érintett játékkal foglalkozik így előzetes engedélyetekkel felteszem.

>> JELENTKEZÉSI LAP <<
  • neuro
    nem
  • ottar
    Köszi..
    Nagy segítség lenne. :-)
    Bár énis dolgozom, de a hétvégén szeretném rendbetenni a masinát végre...
  • Ams
    lényeges ez?!

lehet, vagy nem?
  • neuro
    az egérre??!! és az miért jó?
  • Ams
    például a gép forgását beállítani az y tengelyre...
  • Bucser
    biztos forcefeedbackes:) És hogy merre engedjen:)