91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
TBalazs #3789 Tennap, kicsit lőttek ránk. Csodálkoztam, hogy nem nyúvadtunk meg :))
Nem mertem oda nézni, mert akkor biztos fejbetalált volna az egyik...
-
#3788 Csiiitaaa Angabaaa! -
#3787 :DDDD -
#3786 [ENNEK ÖRÖMÉRE HÁMOZ EGY BANÁNT, ÉS HALKAN MAKOGVA ELFOGYASZTJA] -
#3785 Kicsit túlérzékeny vagy a témára úgy veszem észre. :P -
#3784 Heh ideges vagy te is? :D
Nemtom milyen alapon kapod fel a vizet mikor egy teljesen normális állítást írtam be, ami tökéletesen megfelel a valóságnak a szinkronhangokkal kapcsolatban. Amúgy nem a te kedvedért járok ide hanem a társaág másik feléért, aki normális. -
#3783 Ha szerinted itt majom a társaság fele(amelyik kategóriába te is erősen beletartozol) akkor mi a rákért jársz ide? Jah bocs már tudom! Azért hogy növeld a majmok létszámát! -
#3782 csináltass :) -
#3781 kössszi:) -
#3780 De én nem tudok logo-t csinálni. -
#3779 Majd ha kész lesz, feltöltöm az il2skins.com-ra. Ott "Katababy" a nickem, ha rákeresel, megtalálod az alkotásaimat... :) -
#3778 ez kész -
#3777 nem úgy volt hogy ezt az izét a logo-dba rakod :) -
#3776 ..es "drone"-t jatszotok vele? -
#3775 nem tudom honnan szerezzem be a M$ flight simulator 2004-et -
neuro #3774 hello kitty! :) -
#3773 :DD
ez is nagyon jó :D -
#3772 ezt honnan lehet letölteni?? -
TBalazs #3771 Ezzel mi éles bevetést szoktunk repülni. Volt, hogy mind a 4 fókán ez volt :))
-
#3770 Majd még csiszolok rajta, ezt tegnap negyed óra alatt pingáltam össze. :) -
#3769 Vagy siman a rohogogorcstol halnanak be..es zuhannanak le ... -
#3768 Hehe..nagyon lol..jobban megnezve..szerintem az is eleg lenne par fanatikusnak a lelovesehez ezzel a "csudaval", ha elrepulnel elottuk, es ok meglatnak...garantalt infarktus..es lezuhanas lenne belole.... -
#3767 -
#3766 Seaweed, a kedvenced!
-
sz4bee #3765 Flight Simulator nagyon nehez jatek nekem meg ez a IL-2 vel iis bonyolult nekem. -
neuro #3764 Ha olyan kedvem van, tök jól elszórakozok vele. Beülök egy Cessna Caravan-ba aztán irány Alaszka, Egyiptom vagy Dél-Amerika :)
De nagyon vicces Magyarország felett is repülni: kinézek az ablakon, látom, hogy milyen idő van Mezőkövesd felett, letöltöm a netről az aktuális időjárást, aztán 5000 lábon elrepülők Gödöllőre és közben útba ejtem Egert is :) -
#3763 ...kosz..ez nagyon felvillanyoz ..de a repmodell full hianya mar el is veszi a kedvem tole..nah meg a "terkep e taj"...
Mindenesetre ha utasszallito szim akkor M$FS az biztos.. -
neuro #3762 Viszont az nagyon pozitív az FS sorozatban, hogy ha egyszer kiadták, akkor nincs benne bug, nem kell patchekre várni... -
#3761 Hat ez az..Pro meg meg huzosabb...(bar nem tudom 2004-bol volt e Pro..vagy csak egyfele volt) -
#3760 köszi,dee nem találtam:(
vagy csak én vagyok a vak:) -
#3759 Hat jah...soha sem ertettem ez M$ FS-ek arkepzeset...evekkel akar a megjelenes utan is tiz-tizenot ropit van kepuk elkerni erte...pedig van ellenpelda: IL2:FB 4K; Lock On 5K.... -
#3758 cdgalaxison sem találom.
letölteni honnan lehetne? -
#3757 Nézd meg a www.cdgalaxis.hu-ban. Talán ott még van... Emlékszem annak idején a 2002-es fél évvel a megjelenés után is 25E volt (Pro) -
neuro #3756 boltban lehet(ett) kapni, de elég drága... -
#3755 honnan lehetne megszerezni a 2004-et és mennyiért? -
neuro #3754 Flight Simulator 2002 vagy 2004 -
#3753 Soha se fog sikerulni...ugyanis nincs "kemeny" felszine... -
#3752 ja most látom hogy mindíg változik.egy utasszállító volt rajta. -
#3751 a felső bannerodon milyen játékból van kép? -
#3750 köszi neuro!!!
majd szólj már ide ha kész van!