91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • neuro
    mit akakrsz rajta érzékeltetni? nem értem...
  • Ams
    #4142?
  • neuro
    Egyelőre semmi kedvem "katonáskodni"
    Inkább értelmesebb dolgokkal foglalkozok, pl. a bop oldallal...
  • 42nd Intruder
    Ja ok....:) És mit tervezel? Turul PK-ja leszel? :)
  • neuro
    nem is azért mondtam, de ezt a poént nem lehetett kihagyni :)

egyébként nincsennek álmatlan éjszakáim azóta, főleg hogy én is azt terveztem, hogy kilépek, csak a "pk" megelőzött :)
  • 42nd Intruder

hidd el én sem örültem neki, de nem én vagyok a vezetés...
  • neuro
    úgy látszik van olyan század ahová várják az embereket és nem kirúgják őket
  • Ams
    lehet valahogy érzékeltetni a gémmel az egér x,y tengelyeit?
  • 42nd Intruder
    Mi ez a nagy "sokasodjunk" láz?
  • Szmuki
  • neuro
    így fejből nem tidom, mert épp dolgozok a játék meg csak az otthoni gépemen van fent :)
    de ha hazaérek és nem felejtem el, majd megnézem
  • ottar
    OK. Úgyis kicsit keheskedik az XP. De mik azok a fontos file-ok? Miket mentsek le? Eredeti játéknál eccerű volt, ott volt egy users könyvtár, és annyi.. Itt mik azok?
    Köszi..
  • neuro
    hát, én a helyedben újrainstallálnám a játékot mert valamit nagyon elrontott a DGen... :(
    Próbáld meg lementeni a fontos fájlokat és utánna másold vissza hatha megmaradnak a küldetések.
  • ottar
    Nemtom kinek szól ez most amit írok (talán Neuro), sajna nem van időm ezt a pár száz hozzászólást visszakeresni: Köszi a tippet, az FB Dinamic Campaign generátor hibájának kijavítására (üres küldetés generál, nem enged tovább stb.), sikerült megoldani az ügyet, hétvégén játszottam is jó sokat..
    Már csak egy a gond: A logbook.dat-ban jegyzett küldetések leírását nem olvassa be a játék, pontosabban az ominózus programhiba utáni küldetésekről a játékban a logbook (jegyzék, részletek) menüben nincs feljegyzés. Érdekes módon a logbook dat-ot megnyitva ott vannak a leírások, és korrekt módon minden benne van, de ha a játékból nyitom meg, akkor nem... :-(
    Mit lehetne tenni? (Illetve: a későbbiekben okozhat ez gondot? Előléptetés, kitüntetés stb...
    Azért igen morcos lennék, mert legutóbbi küldetésben 3 db Bf109 E-t lőttem le... (I-16 ossal.... :-))
    Mégegyszer köszi...
  • Szmuki
    Dongó Virtuális Vadász Század felhívása!

6 személy részére felvételt hirdet !
    Csak azon személyek jelentkezzenek akik komolyan is gondolják a repülést ezzel a játékkal és teljesíteni is tudják a követelményket, bővebben: katt ide és nézegessetek

V.4 Dongó Század

üdvözlettel :V.4_Szmuki őrmester ,géppárparancsnok
  • neuro
  • [NST]Cifu
    Ezért is kerülöm a szinkronos/magyarításos játékokat...
  • bgabor
    De milyen tré ez a FB magyarítás! Ilyeneket kiabálnak rádión,hogy "egyes,rántsd meg a zsinórt". Amcsi oldalon rádiózásnál ki lehet választani,hogy melyik 'ejtőernyős' nek akarsz szólni (igen,a csoportok neveit ejtőernyősnek fordították) A fordítók nem néznek utána,mit fordítnak,vagy nem ellenőrzi valaki őket,aki egy kis józan paraszti ésszel is rendelkezik? Nem lenne nagy meló kideríteni,hogy a II.vh-s gépekben nem volt katapultülés,így 'zsinór' sem,mint ahogy azt is,hogy nem ejtőernyősöknek megy a rádiózás,hanem repülőkötelékeknek. Nagyon gáz.
  • Reaper
    Ejj-ejj Kata, hát hol van már a Su-34?
  • ranGer2
    Woops egy kicsit nagy lett :)
  • ranGer2

Bombázgattunk... Először még nagyon sok vadász védte a szigetet aztán szépen leszivárogtak a serverről. A legutólsó akcióban mikor már közel voltunk az ellenséges szigethez,hirtelen a semmiből előbukkant 2 db IL-2 es ... egy kicsit meglepődtünk aztán lelőttek minket... engem hamarabb kaptak el.. nem is tudtam katapultálni Afie pedig a vízben fulladt meg :)
  • neuro
    lehet belőle magyar változatot kapni
  • blazini
    Hi!
    Magyarosítás létezik már a játékhoz?
    THX
  • antijedi
  • neuro
    Hogyan készítsünk szkineket FB-hez. Új cikk a Birds of Prey oldalon:
    http://bop.agria.hu/repszim.php?id=magazin_il2szkin
  • PLackó
    :DDD
  • Bucser
    [körbe néz.... ha nincs ott senki felettes akkor jelentkezik]
  • Buci
    hoi!
  • Vlala #4121
    /me is béna
  • bazza
    aham értem...kösszencs
  • Kata
    [óvatosan felteszi a kezét]
  • bazza
    magyarok, és bénák hol vannak? :D
  • neuro
    bárhová csatlakozhatsz :)
  • bazza
    hova csatlakozhatok? Mármint szeretnék vkivel kettesben repülni...!
  • bazza
    oké már minden megvan
  • bazza
    oké megvan, csak nem láttam a 800*600-tól! Hogyan lehet feljebbhúzni a lobbyt?
  • bazza
    Elindítom, kiválasztom a játékot, Callsign: bazza, Password: ******, CONNECT, és lám, nincs eggy server se! Így kell regisztrálni?
  • neuro
    beírod a neved, alá a jelszót utánna connectet nyomsz, aztán beírod még kétszer a jelszót
  • TBalazs
    Név, jelszó, kell még mailcím, meg a FB elérési útja, ha jól emléxem.
  • bazza
    Aztemg hogy?