91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
neuro #4149 mit akakrsz rajta érzékeltetni? nem értem... -
#4148 #4142? -
neuro #4147 Egyelőre semmi kedvem "katonáskodni"
Inkább értelmesebb dolgokkal foglalkozok, pl. a bop oldallal... -
#4146 Ja ok....:) És mit tervezel? Turul PK-ja leszel? :) -
neuro #4145 nem is azért mondtam, de ezt a poént nem lehetett kihagyni :)
egyébként nincsennek álmatlan éjszakáim azóta, főleg hogy én is azt terveztem, hogy kilépek, csak a "pk" megelőzött :) -
hidd el én sem örültem neki, de nem én vagyok a vezetés... -
neuro #4143 úgy látszik van olyan század ahová várják az embereket és nem kirúgják őket -
#4142 lehet valahogy érzékeltetni a gémmel az egér x,y tengelyeit? -
#4141 Mi ez a nagy "sokasodjunk" láz? -
Szmuki #4140 -
neuro #4139 így fejből nem tidom, mert épp dolgozok a játék meg csak az otthoni gépemen van fent :)
de ha hazaérek és nem felejtem el, majd megnézem -
ottar #4138 OK. Úgyis kicsit keheskedik az XP. De mik azok a fontos file-ok? Miket mentsek le? Eredeti játéknál eccerű volt, ott volt egy users könyvtár, és annyi.. Itt mik azok?
Köszi..
-
neuro #4137 hát, én a helyedben újrainstallálnám a játékot mert valamit nagyon elrontott a DGen... :(
Próbáld meg lementeni a fontos fájlokat és utánna másold vissza hatha megmaradnak a küldetések. -
ottar #4136 Nemtom kinek szól ez most amit írok (talán Neuro), sajna nem van időm ezt a pár száz hozzászólást visszakeresni: Köszi a tippet, az FB Dinamic Campaign generátor hibájának kijavítására (üres küldetés generál, nem enged tovább stb.), sikerült megoldani az ügyet, hétvégén játszottam is jó sokat..
Már csak egy a gond: A logbook.dat-ban jegyzett küldetések leírását nem olvassa be a játék, pontosabban az ominózus programhiba utáni küldetésekről a játékban a logbook (jegyzék, részletek) menüben nincs feljegyzés. Érdekes módon a logbook dat-ot megnyitva ott vannak a leírások, és korrekt módon minden benne van, de ha a játékból nyitom meg, akkor nem... :-(
Mit lehetne tenni? (Illetve: a későbbiekben okozhat ez gondot? Előléptetés, kitüntetés stb...
Azért igen morcos lennék, mert legutóbbi küldetésben 3 db Bf109 E-t lőttem le... (I-16 ossal.... :-))
Mégegyszer köszi...
-
Szmuki #4135 Dongó Virtuális Vadász Század felhívása!
6 személy részére felvételt hirdet !
Csak azon személyek jelentkezzenek akik komolyan is gondolják a repülést ezzel a játékkal és teljesíteni is tudják a követelményket, bővebben: katt ide és nézegessetek
V.4 Dongó Század
üdvözlettel :V.4_Szmuki őrmester ,géppárparancsnok -
neuro #4134 -
#4133 Ezért is kerülöm a szinkronos/magyarításos játékokat... -
bgabor #4132 De milyen tré ez a FB magyarítás! Ilyeneket kiabálnak rádión,hogy "egyes,rántsd meg a zsinórt". Amcsi oldalon rádiózásnál ki lehet választani,hogy melyik 'ejtőernyős' nek akarsz szólni (igen,a csoportok neveit ejtőernyősnek fordították) A fordítók nem néznek utána,mit fordítnak,vagy nem ellenőrzi valaki őket,aki egy kis józan paraszti ésszel is rendelkezik? Nem lenne nagy meló kideríteni,hogy a II.vh-s gépekben nem volt katapultülés,így 'zsinór' sem,mint ahogy azt is,hogy nem ejtőernyősöknek megy a rádiózás,hanem repülőkötelékeknek. Nagyon gáz. -
#4131 Ejj-ejj Kata, hát hol van már a Su-34? -
#4130 Woops egy kicsit nagy lett :) -
Bombázgattunk... Először még nagyon sok vadász védte a szigetet aztán szépen leszivárogtak a serverről. A legutólsó akcióban mikor már közel voltunk az ellenséges szigethez,hirtelen a semmiből előbukkant 2 db IL-2 es ... egy kicsit meglepődtünk aztán lelőttek minket... engem hamarabb kaptak el.. nem is tudtam katapultálni Afie pedig a vízben fulladt meg :) -
neuro #4128 lehet belőle magyar változatot kapni -
blazini #4127 Hi!
Magyarosítás létezik már a játékhoz?
THX -
antijedi #4126 -
neuro #4125 Hogyan készítsünk szkineket FB-hez. Új cikk a Birds of Prey oldalon:
http://bop.agria.hu/repszim.php?id=magazin_il2szkin -
#4124 :DDD -
#4123 [körbe néz.... ha nincs ott senki felettes akkor jelentkezik] -
#4122 hoi! -
Vlala #4121 /me is béna -
#4120 aham értem...kösszencs -
#4119 [óvatosan felteszi a kezét] -
#4118 magyarok, és bénák hol vannak? :D -
neuro #4117 bárhová csatlakozhatsz :) -
#4116 hova csatlakozhatok? Mármint szeretnék vkivel kettesben repülni...! -
#4115 oké már minden megvan
-
#4114 oké megvan, csak nem láttam a 800*600-tól! Hogyan lehet feljebbhúzni a lobbyt? -
#4113 Elindítom, kiválasztom a játékot, Callsign: bazza, Password: ******, CONNECT, és lám, nincs eggy server se! Így kell regisztrálni? -
neuro #4112 beírod a neved, alá a jelszót utánna connectet nyomsz, aztán beírod még kétszer a jelszót -
TBalazs #4111 Név, jelszó, kell még mailcím, meg a FB elérési útja, ha jól emléxem. -
#4110 Aztemg hogy?