91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#3909 Mostanaban ala SG szinten ez megy...mar az a "divat", hogy olyan kovetkezteteseket vonnak le egyesek amiknek nincs is alapja az irottakban... -
#3908 nah és mennyiért dobálnak egy iylet?
-
Kisvadász #3907 nem!!!tudod már csomó ideje regelve vagyok csak gondoltam e néven is regisztrálok hamá itt is kell írnom...egyébként nemértem miközöd lenne hozzá?! -
#3906 igen, nekem speciel ilyen van. -
#3905 Ez utobbi hozzaszolasoddal nem ertek egyet!
Ott voltam a magyar repuloszazadok szuletesenel/epitesenel..tudom milyen az...tobb evet lehuztam a CS sceneben is..es kijelenthetem mind 2 oldalon allva fel lehet mutatni esz erveket amiknek van ertelme es mondanivaloja... -
#3904 ez az?
http://www.saitek.com/row/prod/cyborg_rumble.htm -
#3903 És nektek mi bajotok van a századokkal?! Ha nem tetszik, nem kell belépni, de ha nem tudtok egyikről sem semmit, akkor meg csitt. -
Kisvadász #3902 nemkértzem kioktatást köszönöm!egyébként megnézném te hogy reagálnál ilyen és hasonló dolgokra ebben a helyzetben! -
antijedi #3901 arról nem is beszélve hogy én egyetlen rossz szót nem mondtam egyetlen századra se, nem tudom feltünt e..., csak egyesek már oylat is beleképzelnek abba mait irtam ami nincs is ott... -
#3900 ..es te ezert regisztraltal 2 napja se az sgre hogy ezt itt kifejsd?
szanalmas..
ugy csinalsz mintha ti lennetek az egyetlenek akik valamit is meg tudnak "tanitani" mutatni ebben az orszagban a kezdo jatekosoknak...
Hidd el van itt tobb olyan csoka is aki nelkuletek is igen sokat tudott meg a mikentekrol..es a hogyanokrol..
(mellesleg nem szabadna igy elszallni "magatokrol"...mert en TUDOM ki lehet(ne) ellszalva "magatol" magyaroszagon e temaban..es ki fektette le az egeszet eloszor...) -
Kisvadász #3899 tok??? -
antijedi #3898 figy ha enyire mindenel minden bajod van minek ovlasod ezt a topicot? ez egy nyitott topic ha nem teccik ami itt folyik akár el is lehet menni...
és a te irományod stilusa nem olyan volt mint amikor valaki "közöl egy két dolgot"... -
#3897 aham ok
thx -
#3896 A századok fikázását meg hagyjátok abba. Még mindig jobb társaságban, mint egyedül rángatni a botot. Az olyan vérpistikés.
UFF -
Kisvadász #3895 eztet már a boltaban kérdezd...hidd el ők majd érteni fognak hozzá.megkérdezik mivel s hogyan és mit akarsz a joytól.meg ijenek -
#3894 Nekem Saitek 3D Cyborg Rumble Force-om van. -
#3893 ahham és melyik tipus?? -
#3892 Nekem Saitek X45 van -
Kisvadász #3891 aztnemértem h mostmeg mi a szaron mososjogsz...De nem támattam rád csak közöltem veled némi dolgot amivel jobb ha tisztába van az egész rohatt topic mert máson nem tuttok csámcsogni...érdekes bejött egy nőszeméj és egyből mindenki elkezdett lihegni...kicsit szánalamas de mindegggy... -
#3890 Nincsnek konkret infok, csak morzsak..B-25 lesz talan... -
Kisvadász #3889 nekem logitech van de azt a többség nem ajánlja.szerintem mindenkinél a Saitech a befutó úgyhogy azzal próbálkozz! -
antijedi #3888 most mit forgatok ki? te támadtál rám nem én terád... :) -
antijedi #3887 ráaádsul én egy rossz szót sem szoltam, ez csak egy poénos megjegyzés volt hogy neuro vigyázon mit mond :D , az a kihivás meg tudtomal tényleg meg történt,szal ezzel se tudom mi agond... :) -
#3886 Komolytalan vagy sem, nekem is tetszik, hogy egy olyan magyar század is alakul, ami repül szövetséges gépeket sem. És így elnézve semmivel nem lesz komolytalanabb a többi századnál, itt csak rólad mondható el a komolytalanság ezügyben.
Lehet, hogy még én is jelentkezem hozzájuk az 1.TG mellett, hogy ha épp szövetségi gépet támad kedvem repülni, akkor ott megtehetem. A TG-nél meg repülök továbbra is német gépeket. -
Kisvadász #3885 jóvan....forgasd csak ki a szavaimat.. -
antijedi #3884 hát nem látod hogy már csak 4. helyen van a topic???!!!
mellesleg az én segemet tuti nem nyalja senki mert én nem vagyok semilyen században sem és én nem foglalkozok semijen ujoncal sem... :P -
#3883 milyen joyt érdemes venni a repülős játékokhoz??
pl ehhez?
kinek milyen van? -
Kisvadász #3882 ahhogy nézem te megin flémet akarsz...senki nem hívott ki senkit de ha ezt nemtod felfogni akkor gyere fel tsre és megbeszélhetjük twilekék mellett is akár...mert elvégre ő a szdpk és nemigazán kéne vki háta mögött semmiről semmitsetudva fikázni vmit,úgy h ő meg kiköpi a tüdejét azér h a ti seggetek ujen szempontból ki legyen nyalva,hogy nektek már ne keljen annyit foglalkozni az újjoncokkal...úgyhogy ha vki akar vmit a tg-től az jöjjön fel és ot megbeszélheti vmejik fejessel!!!! -
TBalazs #3881 Én inkább a 88-ast várom :) -
#3880 Szerintem is. A B-25-öst még én is kipróbálnám. :) -
#3879 Hát szerintem hiba lenne ezt a ziccert kihagyniuk a PF-ben... Ott elég jelentős típus volt... -
#3878 Hát valami He-111 kaliberű bomber kéne a szövi oldalnak is... -
TBalazs #3877 B-17, -25 is repülhető lesz? Eddig csak a Ju-88-ról, Pe-2-ről meg Mossiról hallottam. -
#3876 Szuper. Csak nem nagyon láttam infókat, hogy milyen új repülhető madarak lesznek majd biztosan(!). A nem repülhetők tökmindegy... -
#3875 PF-ben igen -
#3874 Télleg... Valamikor repülhető típus lesz a B-25, B-17, vagy valami? Mert a TB3-ason kívül nem nagyon van bombázója a szövetséges csapatoknak... -
neuro #3873 IL2 FB -
antijedi #3872 jójó de az a téma már lecsengett :D -
riviera #3871 A topic címével és a játékkal tisztában vagyok de itt másról is esett szó az elmúlt órákban :p -
antijedi #3870 szerinted? vess egy pilantást a topic cimére... :P