91398
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nem csípem az angol szivart. :) -
Mi az hogy "mint kene" ?????
Honnan veszed ezt?
Mert hogy mint szeretned az telljesen mas..es helytelen.. -
neuro #3998 ezért repülök én inkább spitfire-el :) -
Nem olyan fordulékony, mint kéne. :) -
neuro #3996 mi a baj a p-51-el? :) -
Most már a P-51-esen is javíthatnának kicsikét... ;D -
thx
-
neuro #3993 Readme
Version 2.04
Warning
The current version (2.04) is not compatible with the previous versions of the game when playing via network. Both the server and client must have appropriate versions of the game (2.04) in order to connect.
Notes on Flickering Airfields
If you experience flickering airfields when viewed from high altitude, try the following to fix the issue.
Open the conf.ini file and add the two following lines into the OpenGL section there (or modify the existing ones):
[Render_OpenGL]
PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0
Changes and Additions
1. Tweaked damage modelling for Il-2, Ju-88 and B-17.
2. Tweaked flight model for the Spitfire Mk. IX.
3. Modified DGEN and NGEN.
4. AI will check for friendly fire more thoroughly.
5. Replaced Spitfire ASI with new ASI with new graduations.
6. Moved attachment points for FAB-250s on B-25s.
7. Made throttle lever of Me-163 move smoothly.
8. Added bomb load variants to Hurricane Mk. IIb.
Changes and Fixes
1. Reworked engine overheat for Spitfire Mk. IX.
2. Tuned the maximal RPM for Brewster Buffalo.
3. I-185 won't explode when propeller tips touch the ground.
4. Reduced tail wheel bump for some planes.
5. Fixed a floating tail light on TB-3 4M-34R.
6. Fixed a bug that could make Me-163's wheel cart to drop off the plane twice.
7. Fixed some spelling errors in game texts.
8. Removed fire extinguishers on P-38s. -
Szeretném megkérdezni, hogy mit javít ki a patch?! -
Ez milyen? -
ooo me110 kimaradt..
nah szal minden olyan geppel lehet ami tobb "szemelyes".. -
Il2 ben meg Stukaban meg Heinkelben meg Tb-3ban lehet akar tobb is..meg neten is..
(Coop missiont kell csinalni) -
sz4bee #3988 Lehet ugy lan on ket emberrel az 1 ik vezet a masik meg hatul ul es lő? Ha igen hogy? -
igen akkor meg fel es le is lehett szallni barhol ahol a pilota tudasa engedte.. (gyak +-20° emelkedon is)
Mindamellett ha lehetne utat vagy sima retet csinalni editorban akkor megint fel lehetne tamasztani a secretbase-t..de igy mai allaspont szerint nem (mint irtan anno max orfutossal lehet leszallni ott) -
JAhh akkor még fel lehetett szállni normálisan a pusztából???:) -
Secretbase az egy regi mission-om volt amit a Redhuntersnek csinaltam...ha sokt visszaolvasol van itt is szo rola ugy 1-2 honappal ezelott...
"foldi uzemmodban sem"... -
ja hocs ace.. kell -
ha 1.22rol akarok updateolni akkor ez kell nekem?
server201_over122.zip - Win32 dedicated server v1.22 -> v2.01 patch (AEP)
csak azert mert masik kliens fajlt nem lattam ami ezt tenne.. -
Vlala #3982 Secretbase? 
"Földi üzemmódban" sem lehet átmenni egy hídon? Vagy egyszerűen nem fér el a szárny? -

-
rgr ;) -
neuro #3979 Lehet kicsit később érek haza, de majd jelentkezek fórumon (vagy itt vagy bop-on) esetleg lobbin ha bent leszel -
Ejj-ejj az mekkora királyság volt! MIG-3-al szakadó esőben meg mikor felhőben volt a hegytető!
Rég volt igaz se volt...
-
uppp..
Neuro nem felejettem meg el! "el meg"?
;) -
Biztos vagyok benne hogy nem fog sikerulni..
(nem ta talaldat fel a spanyolviaszt :P...mas is probalkozott am mar evekkel ezelott ilyen dolgokkal...soot ennel extremebb dolgokkal is ;)) (lsd:secretbase ;)))) -
gyerünk meg bírod csinélni!!!!!!!!!
drukdruk
-
Vlala #3974 Huhh. Végigjutottam a 162 (időközben 180) hozzászóláson, ennyit máskor ne írjatok
Persze csak vicceltem.
Tegnap nem volt időm kipróbálni a hídraszállást, ma drukkoljatok (megfelelő hidat kell találnom hozzá) -
antijedi #3973 az még azelött volt nem? bár lehet, mindenesetre msot már csak 5. hely :( -
tegnap masodikok voltunk a top 10-ben ha jol emlekszem ;) -
antijedi #3971 hol vannak itt tények? ne röhögtess már pls, de tényleg zárjuk le...., bár fáj a szivem mert nem értünk ell magasab besorolást legnépszerübb topicok között :/ -
(kata vs neuro) -
hagyjuk mar...ugysincs ertelme
-
pfffffffffff
-
antijedi #3967 téged nem krédés miatt "hülyézett le" seaweed, emlékezz már visza, az hogy jogosan vagy jogtalanul nézőpont kérdése de attol még az nem kérdés volt amiböl kiindult... :) -
neuro #3966 Átszerveződik? Még mindig ott vannak a fehér keresztes, sötétszürke amerikai gépek.
Egyébként pedig "informálódtam" mielőtt elmondatm a saját véleményem elhiheted...
"A század feltehetően a szövetséges oldal gépeit fogja repülni. A század így fiktív lesz, de lehetőséget ad majd az amerikai, angol, orosz gépek repülésére. Tekinthetjük akár egy szövetségi oldallal szimpatizáló partizán századnak is." - ennyit a történelmi hűségről. -
Igen, a lelkembe tiportál. :P
Amúgy meg informálódj, mielőtt állítasz valamit, mert a Turul átszerveződni látszik teljesen a szövetségi gépekre... lásd híreik. -
TBalazs #3964 3dgamersen fenn van az összes patch, és gyorasan (60k) le is lehet őket tölteni.
3dgamers_il2 peccsek -
TBalazs #3963 Hehe, ezzel nem vagy egyedül, ismerek "pár" embert akik úgyanígy vannak ezzel (puma, dongó századok majd teljes állománya:)). De természetesen mindenkinek szíve joga azzal repülni amivel akar, senkinek semmi köze hozzá.
(mondjuk a fehér keresztes musti nembizti, hogy tetszeni fog amcsi barátainknak :)) -
Kisvadász #3962 de ugyanúgy fennvan az összes régebbi magyar század honlapján!!!! -
kossz, ezt be se irtam ;)