91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
neuro #4109 beregisztráltad magad? -
#4108 Rákattintok a Forgotten Battles-re, Connect, aztán nem látok egy servert se! 3.6.68-as a lobby verzióm... -
TBalazs #4107 Menj fel lobbyra, keress egy dogservert, és játsz :)) -
TBalazs #4106 Az AEP-ben van. Itt nincsenek csak külön letölthető gépek. Minden a peccsekben van benne, pályák, gépek, stb... -
#4105 Mindennel megvagyok...És most hogyan tovább? :) -
bgabor #4104 A Me-110 is az AEP-ben van benne? Vagy esetleg letölthető? Ha igen,honnan? -
#4103 thx!!!!! -
neuro #4102 negwar megelőzött :) -
neuro #4101 FAQ újra :)
IL2 Forgotten Battles
arra felrakod az Ace Expansion Pack-ot
utánna patchil2_aep_201.exe, majd aep_patch204.exe -
#4100 igy kell telepíteni IL-2FB+AEP+2.01+2.04 +hyperlobby + nem árt a Teeam Speak se +microfon. Törtel is megy. -
#4099 OIgen és kell a hiperlobbykliens is a netes gamehoz.. -
#4098 Ezeket kell szedni?
"aep_patch204.exe - Ace Expansion Pack retail v2.01 -> v2.04 patch
patchil2_aep_201.exe - Ace Expansion Pack retail v2.00 -> v2.01 patch"
-
#4097 Melyik hozzászólásba volt sz arról, hogy mi kell a netes játékhoz? Asszem kell patch+vmi progi. Szükségas az eredeti, vagy tört játékkal is lehet neten menni? -
#4096 thx -
#4095 HA játszani szeretnél magyarokkal az 1TG-sek a lobbyn szívesen látnak gyakorlás esetén repülhetsz velünk bár a kiképzésnél zárt a server. Gyakorolhatsz velünk és ha megtetszik akkor 1 hónap múlva lesz újra jelentkezési időszak... -
#4094 hát a síma repüléshez gyakorlat kell nem több.... a manőverezést is gyakorolni kell és kész... -
#4093 Felszállni, leszállni, már úgyahogy tudok...(nem töröm össze a gépet:D)
Repülni...azt nem nagyon...szépen nem. -
#4092 huhh nagyon alapokra???
felszállás leszállás repülés???
-
#4091 Tehát: Szeretnék megkérni valakit, hogy tanítson meg az alapokra, mire ügyeljek, mikor mit csináljak! -
#4090 NEM!
Arra gondoltam, hogy vkivel kettesben, hármasban jáccak a neten! Mutatnátok néhány trükköt, kicsit tanulnék vmit! Mégegyszer mondom: Nem szeretnék keményen háborúzni, csak szeretném ha együtt játszhatnék vkivel. Szóval nincs kedve vkinek "foglalkozni" velem? -
Vlala #4089 a korr.-nak ez a dolga, meg az, hogy veszekedjen Brazzal.
:-)
Csak azért kérdeztem a visszacsatlakozást, mert a controlban Csatlakozás/leválás gombóc szerepel.
bazza
Attól függ, "nyitni kék" online szervert "T" betűvel, és kezdő szintű pilótákkal, ott még engem sem nevetnének ki :-)
Joy nélkül lehet, csak nem érdemes. -
neuro #4088 két "szerintem" egymás után.. a korrektor biztos fogná a fejét :) -
neuro #4087 Szerintem legalább három hónap offline repülés ACE szintű AI ellen. Három-négy repülőgép tökéletes ismerete (minden évből egy-egy) és egy jó joystick. Ha ezek nélkül vágsz neki, elég hamar elmegy tőle a kedved... -
neuro #4086 Szerintem nem lehet visszacsatlakozni :) A valóságban is maguktól repültek vissza az I-16-osok, mikor végeztek a célpontokkal.
TB-3 igaz, hogy lassú, nehézkes és sérülékeny, de legalább nem olyan bonyolult a bombacélzója, mint a Heinkelnek. -
#4085 ideje -
#4084 Szeretném megkérdezni, hogy kb milyen felkészültség kell, hogy tudjak neten játszani? Mármint mekkora repülés technikai tudás szükséges hozzá? Van valamiféle kiképzés? Esetleg vki "megtanítana repülni"? Természetesen ha van idelye...
És egyáltalán: Lehet joystick nélkül próbálkozni? :) -
Vlala #4083 Megint több mint 100 új üzenet...
bgabor: A TB3-as azért elég komoly gép, azt is nézd, hogy 33-as évjárat! Ennyi bombát célba juttatni ez volt a legjobb szerkezet... Ajánlom figyelmedbe az AEP-ben az SPB-t, amely egy TB3-as, két I16-ossal a szárnyai alatt! (Sikerült már valakinek visszacsatlakozni rá?) -
neuro #4082 Kíváncsi vagyok mikor adják ki a Ju-88-ast meg a B-25-öst... biztos a PF megjelenésével egy időben. -
#4081 Van Me-110 is mar..
(Meg uj stukak..meg YP-80..meg anyamtyukja is..)
Hivatalos oldalon minden info fellelheto! -
bgabor #4080 Az AEP milyen pluszt ad? (netes játékot nem játszom)
Én a FB-t is csak a bombázók miatt vettem meg,aztán csalódva tapasztaltam,hogy csak két db bombázó repülhető. No nem mintha a He-111es nem lenne zseniális szerkezet,de amikor a szovjet TB-3ast megláttam,szétröhögtem az agyam. Bicikliszerű kerekek,no flaps,30as évek elejét idéző dizájn.Még a 10 éves öcsém is jót nevetett a "kabrió bombázón". -
neuro #4079 mindek háborúzni, ha van atombomba? -
#4078 "Minek verekedni ha haboruzni is lehet?" -
#4077 SZerintem továbbra is csak haverokkal fogjuk tolni... :) -
#4076 Itt most flame van keremszepen?
Miert veszekedtek ha verekedni is lehet? -
#4075 jah akkor gyorsan vegyel egy jo joyt :D
(FB akkor 1.22 az utolso verzio..de FB-t nem nagyon nyomja senki..AEP kell patch ra..es "jok vagytok"...) -
#4074 :P -
#4073 (Kene csinalni egy FAQ-ot..es kitenni logo ala...mert mar kicsit unalmas heti 2x leirni ugyanazt :P) -
#4072 FB van fenn de az Expansion pack al volt a gubanc.. eddig bill el nyomtam elég durvásan hozzászoktam.. -
#4071 (Azutan ezekhez patch-et talalsz a hivatalos oldalon (http://www.il2sturmovik.com), az aktualis verzioszam 2.04 !) -
#4070 Kerdes hogy alap IL2 Strumovik vagy IL2:Forgotten Battles..
Amugy szerintem nyugodtan szokj ra a hyperlobby-ra!
http://hyperfighter.jinak.cz/
es szerezz be valahonna FB-t ha nincs (4K boltban) es Ace Expansion Pack-ot (kieg)...mert mar mindenki ezzel tolja!
..es igy nem lesz gond se a hostolas, se a "klienskedes"..