91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
ctrlH #5029 Mission editor-ba nyisd meg az adott missio file-t és helyezd át a turning point-ot esetled írd át a magaság értékét. -
#5028 Mind a 2 fentvan -
neuro #5027 Patch-eket feltetted? Ha jól tudom a 2.01 és a 2.04 sok dgen hibát javít. -
#5026 NA itt van, ott látszik a háttérben, hogy az egyik az már belefejelt a fűbe, mindjárt a másik is, aztán a harmadik is követte a példáját, de az már nem látszik :D
-
#5025 Az normális, hogy az első Bf110es misszióban, az előttem lévő 3gép mindegyike beleszál a szembelévő dombba? :D
Nagyon poén volt, nekem még sikerült felhúznom
Mindjárt küldök képet -
#5024 váááá:D -
#5023 Kösz
Amúgy sikerült elindítanom az AEPet, sok hónap után, életemben ellőször!
Az volt a baj, hogy CD képben volt, és csak ki kellett írni CDre, és most már megy simán :)
-
kiskorúbézoltán #5022 Pfúj ! Aljas warezolós ! -
#5021 Megtudná nekem valaki mondani, hogy az AEP az pontosan milyen másolásvédelemmel van ellátva?
-
neuro #5020
Újabb mission pack, ezúttal Forgotten Battles-hez. Négy küldetés (2 vadász P-38-al és 2 bombázó A-20 Havoc-al) a 60 évvel ezelőtti események emlékére.
Szükséges: IL2FB+AEP+PF
Letöltés:
-
neuro #5019 Ha újra felrakod a játékot a régi mentések nem lesznek jók.. legalábbis nekem még soha nem sikerült visszaállítanom őket. -
sz4bee #5018 Csak az Users mappában levő fájlok kellenek? -
sz4bee #5017 A régi mentéseim lementettem és most ujra felraktam a játékot.A lementett mentéseket bemásoltam és nem jo. -
sz4bee #5016 Bemásoltam de nem jo. -
#5015 Users\ konyvtar -
sz4bee #5014 mentések hol vannak a játékba??? -
Dns5000 #5013 ok, koszi
-
#5012 Szar a link...
Itt-e a jó:
Ricsi Század -
#5011 Igen mert valszeg szarul patcheltél.. 3.0+3.01bm+3.02_common+3.02bm A 3.02-re való patcheléshez 2 fájlt kell leszedned.. látogass el a Ricsi Század Honlapjára... Ott megvan a method... -
Dns5000 #5010 na most meg a 302bm fagy a regei exevel, nektek az megy? -
antijedi #5009 milyen magasröptű beszélgetés :DDD -
Kisvadász #5008 akkor jó:D -
antijedi #5007 :PPPP -
Kisvadász #5006 :Dááááneeeeem -
antijedi #5005 valami probléma van? :DDD -
Kisvadász #5004 emmá megen egy holtfába is dzsedáááj!:D -
TBalazs #5003 Ezzel nem értek egyet, ruszkiknál a PF 1400ft nem 10 rugó, az amiknál meg a tőlünk nyugatabbra lévő országokban is meg lehet olcsóbban venni, ráadásul ők kicsit többet is keresnek szal van 1-2 ezer darab eredeti cd. -
Dns5000 #5002 hat az uj exet biztosan nem testelheti a tobb ezer akinek nincs meg az eredeti cd -
TBalazs #5001 Azért mert ha esetleg elbasszák (mert valamit mindig elbasznak :))) és nem működik, akkor ne kelljen 2 nap alatt új peccset kiadniuk. Ráadásul így akár több ezer emberke is tesztelheti, nem pedig monnyuk 100. -
Dns5000 #5000 Elolvatam teljesen, de azert en csak kiprobalnam, hatha van valami teljesitmeny javulas az uj exevel es nem csak uj vedelem.
Meg azt nem ertem, ha csak az uj vedelem miatt csinlanak akkor miert csianltak meg olyanra, hogy a regit is lehessen hasznalni ???
Ennek igy semmi ertelme. -
antijedi #4999 nem ezt mondtam én is? :P
amugy szvsz nem 700al zuhantak lefele hanem kicsit kevesebbel, erre volt rajtuk direkt az airbrake :) -
Kisvadász #4998 naná h elájultak!ha 700-al zuhansz a föld felé egy bádogdobozban aminek van két szárnya és ki kell húznod akkor kb 6-7G-s terhelést kéne kibírnod eszméletednél léve!!!amúgy pont ilyen zuhanóbombázás után voltak a stukák a legsebezhetőbbek mert akkor szétszóróttak ugye... -
#4997 Latom teljesen feleslegesen linkeltem a valaszt, hisz el sem olvastad... -
antijedi #4996 jó a régi is..., mint eddig is... -
Dns5000 #4995 es van mar uj crack?
a gamecopyworldon nem talatam :( -
#4994 link -
Dns5000 #4993 felraktam a 3.01m pathcet, meg a hozza valao uj exet, de azzal nem hajlando elindulni
nektek megy azzal? mi lehet a baj? -
antijedi #4992 honnét tudnád hogy mire gondoltam? ennyire nem egyértelmű a logikám :DDD -
#4991 NA de tudom, hogy mire gondoltál nem??? Kitaláltam:) És igazad van én is kóstolgattalak:) meg te is máskor szal ez odavissza játék:) -
antijedi #4990 jah és nem kostolgatlak, te tetted azt velem, amugy emg én nem mondtam egy szóval se hogy paraszt..., oylanok ma má nincsenek is csak szakföldmüvelési szakemberek :)