91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#4829 I-185 es La-7 (3xB-20)(La-5 sor se rossz) -
antijedi #4828 mindenkinek más a legjobb..., már eleve a kát külön odlalon repülők nem fognak ebben egyetérteni, de még az egyoldalon repülők se azt szeretik elgjobban mint a másik..., mindenkinek oylan gépet kell választani ami az ő stilusáhozi illi jobban... 8ugye a klasszikus: b&z-hez pl fw-k és társaik, forulozni meg inkább orosz gépek... :P) -
#4827 Srácok(csaj) Melyik a legtutibb vadászgép szerintetek??Már rengeteget kipróbáltam,de szerintetek profik szerint melyik a legjobb online harcra?? -
#4826 Hurrá!
Már rohadt elegem van a magyarból
Haverom szedte le mert nem voltam otthon, és még nem adta oda, de akkor még jobban várom :))) -
#4825 Bezárt a bazár aki épp töltötte attol Sorry de ez van
FTP off -
sz4bee #4824 Kiprobaltam, jok az uj gepek.Erdekesen neznek ki par gepek de azert jok pl.:ket bf egymas mellett.Eddig a Spitfire tetszett a legjobban. -
bgabor #4823 Senki nem mondta hogy baj. Én is jobban szeretem az angol változatot, mert a magyarítás nagyon gagyi. De a hozzászólása alapján a srácnak ez lényeges szempont volt. -
antijedi #4822 és ez mrét baj? én még örülnék is neki..., fb nem a csodás magyaritásról hires... :P -
sz4bee #4821 Na mar jo kiprobalom -
sz4bee #4820 Nagyon jo felraktam es nem indul el.Mert van ez? -
sz4bee #4819 Biztos hogy felrakom valamikor csak nemreg kezdtem vele jatszani es konnyebb szerintem megtanulni repulni ha ertem a jatekot es betudom nagyjabol alitani a controls. -
bgabor #4818 Mondjuk a Me-110 és a P-38 miatt megérte felrakni az AEPet. Persze ezeken kívül sok egyéb gépet is hoz az AEP,például mustangokat. Kár,hogy angol és amcsi hadjáratot nem lehet játszani. Mondjuk nem értem,miért. A hadjáratnak nem tökmind1,hogy milyen nemzetiségű csapatokat generál? -
bgabor #4817 Nekem is ez volt a bajom a nyelvel. Magyar FB-re felraktam az angol ACE expansiont. Eredmény: Az egész angol lett. Egyedül a training track-ek maradtak meg az FB-ből,ezért ezek változatlanul magyar nyelvűek. (lévén hogy az AEP nek nincsenek saját training track-jei) -
#4816 szerint4em csak nyersz vele
azután tedd fela 2.01-es és 2.04-es patchet is és jöhetsz is lobbyra játszani:) -
sz4bee #4815 Ha nem valtozik meg a nyelv akkor felrakom -
#4814 Elvileg azt sem bántja. -
sz4bee #4813 Akkor szerintem a nyelvet is atalakitja mert nekem magyar az FB. -
#4812 megmarad minden az FB-ből.. csak kiegészül néhány géppel meg asszem pályával. Ha arra vagy kíváncsi azt hiszem a mentéseid nem tűnnek el viszont a trackjeid nem lesznek jók mint általában minden patch után -
sz4bee #4811 Ha felteszem az ACE EXPANSION Pack et az IL-2 Forgotten Battles re akkor en meg tudok jatszani az FB vel vagy csak a feltett ACE EXPANSION Pack el tudok jatszani? Teljesen eltunik az FB? -
#4810 Ja és radeonhoz tölts le új drivert -
neuro #4809 OpenGL-ben próbáld ki, úgy sokkal gyorsabb -
#4808 esetleg írd be a grafikai beállításokat amiket használsz. De ha kikapcsolod mondjuk a gameban meg a külsö setupban a stencil buffer-t az segíthet -
bgabor #4807 Egy kérdés:
AEP et nyomom,összes patch fent van. A hadjáratban 1000 m-en 11 FPS el megy a játék. Mely grafikai beállításokat kellene levennem, hogy FPS növekedést tudjak produkálni? Mert én próbálgattam állítgatni,de csak a grafika lett ótvar,a sebesség nem nőtt.
A gépem: R9600Pro, 512 Ram, Athlon 2100+,
Saitek cyborg force 3D -
#4806 még 1 nap és bezár a bazár törlöm a szerverről a cuccot. akinek kell az vagy most szedi vagy utánna megkeresi magának -
#4805 Nemond tényleg.....
Már majdnem agyvérzést kapnam én is
Soundblaster live--->Hangrobbanás élő stb.... -
#4804 nembaj kompatibilisek... de engem pl rohadtul zavart:D -
#4803 ÁÁÁÁ, az jóóóóóóóóóóóó
Az nem baj ha az alap il2 FB az magyar?
Mert akkor csak az AEPet szedem le -
#4802 olyankor az van hogy L b.... tam a jogokat megcsinálni :o)
De nekem megy a belépés csak a könyvtárba nem tudok belépni :o)
De már orvosolom is :o)
Egyébként ne FTP progit használj hanem pl TotalCommander-t a legjobb -
ZeDapo #4801 Hi Free azt szeretném megkérdezni hogy mivan akkor ha azt írja ki hogy permission denied és valami kiábrándultságjel
??? Lécci mond meg köcci!!!! -
#4800 il2 completten Ace megakodepackal meg 2 pachel úgy hogy játszható neten
ftp: 193.109.252.107
login: il2
pass: il2
kb 5 napig hagyom ott 100m/bit el tölthető
-
#4799 Na az az igazi LOL -
VO101 tvr #4798 Mindenki mentségére, aki így-úgy próbálja beszerezni az AEP-et, hogy a hónap végén tartandó szimulátorbajnokságra sem sikerült a rendezőknek megoldani a legális játékot AEP-el.... :( -
DarkCruiser #4797 crack, patch, szerencse :P -
ZeDapo #4796 bocs sok a nulla csak 500mb?
-
ZeDapo #4795 Köcci Seaweed
És az 5000mbsat ell leszedni nem? Kell még valami ezen kivül ahhoz hogy neten tudjak játszani vele? -
#4794 "Szinte biztos hogy nem"...ha ket ketesfel ev alatt nem...szinte bizonyosra veheted hogy ezutan sem.. .(van szerver verzioja (dogfight), de csak windozra) -
#4793 Jah Én Vagyoka Free_HUN :o)
Szomorú hírt ez nekem hogy nincs Linuxos cucc....
A Gép eléggé izmos de nem hiszem hogy kibirna egy windows emulátort vagy pluszt. akkor marad a közeli orosz cheat es szerver :(
Azért köszke
Egy idő után biztos lesz megoldás erre a prpblémára.
OFF: Én telepítettem és állítottam már mind a két féle szervert. a Win egyszerűbb gyorsabb és könyebb kezelni. a Linux Bonyolult nehézkes iszonyúan kell érteni hozzá és valamikor még az sem elég. DE A Win 2003 -al szemben monduk egy MAndrake 10 sokkal biztonságosabb. És sokkal jobban lehet ténylegessen szervernek használni : OFF END -
#4792 http://www.suprnova.org/ csak hagyd mar abba a keregetest. (itt elsosorban olyanok vannak akik jobban kultivaljak ha valaki megvesz egy jatekot, es nem "elkeri"...) -
ZeDapo #4791 Hmm én nem lustaságból írtam be hogy léccives adjatok ha tudtok olyan linket ahhonnan ingyen lelehet szedni az AEP-t hanem azért mert Dc az évezredek kérdése lenne és gondolotam hogy lesztek olyan szívessek és ha tudtok akkor adtok nekem egy lineket,de ezt nem vártam volna hogy szórakozannak velem persze lehet mert megtehetittek de azért ha egy öregasszonyt New Yorkba át kell kísérni az úton(persze csúcs van a nénike meg vak) akkor ti kilöknétek???? Nah mind1 én továbbra is kérek olyan IL2vel játszó embert (aki segítőkész) legyen olyan szíves nekem tippet adni honnan szedhtem le az AEP-t dc kivül! Köcci előre is ! -
#4790 Hat annak en is orulnek ha lenne (mar 2 eve is ezert sirtam) linuxos native portja...de nincs...
(Ha lenne en is "tudnek" jopar szervert izzitani (CS-s orokseg)...de windows meg a szerver..khmm..na neh ma'....max LANra...)