91309
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
antijedi #4831 inkább a mig29 :P -
neuro #4830 Az F-15 a legkirályabb -
#4829 I-185 es La-7 (3xB-20)(La-5 sor se rossz) -
antijedi #4828 mindenkinek más a legjobb..., már eleve a kát külön odlalon repülők nem fognak ebben egyetérteni, de még az egyoldalon repülők se azt szeretik elgjobban mint a másik..., mindenkinek oylan gépet kell választani ami az ő stilusáhozi illi jobban... 8ugye a klasszikus: b&z-hez pl fw-k és társaik, forulozni meg inkább orosz gépek... :P) -
#4827 Srácok(csaj) Melyik a legtutibb vadászgép szerintetek??Már rengeteget kipróbáltam,de szerintetek profik szerint melyik a legjobb online harcra?? -
#4826 Hurrá!
Már rohadt elegem van a magyarból
Haverom szedte le mert nem voltam otthon, és még nem adta oda, de akkor még jobban várom :))) -
#4825 Bezárt a bazár aki épp töltötte attol Sorry de ez van
FTP off -
sz4bee #4824 Kiprobaltam, jok az uj gepek.Erdekesen neznek ki par gepek de azert jok pl.:ket bf egymas mellett.Eddig a Spitfire tetszett a legjobban. -
bgabor #4823 Senki nem mondta hogy baj. Én is jobban szeretem az angol változatot, mert a magyarítás nagyon gagyi. De a hozzászólása alapján a srácnak ez lényeges szempont volt. -
antijedi #4822 és ez mrét baj? én még örülnék is neki..., fb nem a csodás magyaritásról hires... :P -
sz4bee #4821 Na mar jo kiprobalom -
sz4bee #4820 Nagyon jo felraktam es nem indul el.Mert van ez? -
sz4bee #4819 Biztos hogy felrakom valamikor csak nemreg kezdtem vele jatszani es konnyebb szerintem megtanulni repulni ha ertem a jatekot es betudom nagyjabol alitani a controls. -
bgabor #4818 Mondjuk a Me-110 és a P-38 miatt megérte felrakni az AEPet. Persze ezeken kívül sok egyéb gépet is hoz az AEP,például mustangokat. Kár,hogy angol és amcsi hadjáratot nem lehet játszani. Mondjuk nem értem,miért. A hadjáratnak nem tökmind1,hogy milyen nemzetiségű csapatokat generál? -
bgabor #4817 Nekem is ez volt a bajom a nyelvel. Magyar FB-re felraktam az angol ACE expansiont. Eredmény: Az egész angol lett. Egyedül a training track-ek maradtak meg az FB-ből,ezért ezek változatlanul magyar nyelvűek. (lévén hogy az AEP nek nincsenek saját training track-jei) -
#4816 szerint4em csak nyersz vele
azután tedd fela 2.01-es és 2.04-es patchet is és jöhetsz is lobbyra játszani:) -
sz4bee #4815 Ha nem valtozik meg a nyelv akkor felrakom -
#4814 Elvileg azt sem bántja. -
sz4bee #4813 Akkor szerintem a nyelvet is atalakitja mert nekem magyar az FB. -
#4812 megmarad minden az FB-ből.. csak kiegészül néhány géppel meg asszem pályával. Ha arra vagy kíváncsi azt hiszem a mentéseid nem tűnnek el viszont a trackjeid nem lesznek jók mint általában minden patch után -
sz4bee #4811 Ha felteszem az ACE EXPANSION Pack et az IL-2 Forgotten Battles re akkor en meg tudok jatszani az FB vel vagy csak a feltett ACE EXPANSION Pack el tudok jatszani? Teljesen eltunik az FB? -
#4810 Ja és radeonhoz tölts le új drivert -
neuro #4809 OpenGL-ben próbáld ki, úgy sokkal gyorsabb -
#4808 esetleg írd be a grafikai beállításokat amiket használsz. De ha kikapcsolod mondjuk a gameban meg a külsö setupban a stencil buffer-t az segíthet -
bgabor #4807 Egy kérdés:
AEP et nyomom,összes patch fent van. A hadjáratban 1000 m-en 11 FPS el megy a játék. Mely grafikai beállításokat kellene levennem, hogy FPS növekedést tudjak produkálni? Mert én próbálgattam állítgatni,de csak a grafika lett ótvar,a sebesség nem nőtt.
A gépem: R9600Pro, 512 Ram, Athlon 2100+,
Saitek cyborg force 3D -
#4806 még 1 nap és bezár a bazár törlöm a szerverről a cuccot. akinek kell az vagy most szedi vagy utánna megkeresi magának -
#4805 Nemond tényleg.....
Már majdnem agyvérzést kapnam én is
Soundblaster live--->Hangrobbanás élő stb.... -
#4804 nembaj kompatibilisek... de engem pl rohadtul zavart:D -
#4803 ÁÁÁÁ, az jóóóóóóóóóóóó
Az nem baj ha az alap il2 FB az magyar?
Mert akkor csak az AEPet szedem le -
#4802 olyankor az van hogy L b.... tam a jogokat megcsinálni :o)
De nekem megy a belépés csak a könyvtárba nem tudok belépni :o)
De már orvosolom is :o)
Egyébként ne FTP progit használj hanem pl TotalCommander-t a legjobb -
ZeDapo #4801 Hi Free azt szeretném megkérdezni hogy mivan akkor ha azt írja ki hogy permission denied és valami kiábrándultságjel
??? Lécci mond meg köcci!!!! -
#4800 il2 completten Ace megakodepackal meg 2 pachel úgy hogy játszható neten
ftp: 193.109.252.107
login: il2
pass: il2
kb 5 napig hagyom ott 100m/bit el tölthető
-
#4799 Na az az igazi LOL -
VO101 tvr #4798 Mindenki mentségére, aki így-úgy próbálja beszerezni az AEP-et, hogy a hónap végén tartandó szimulátorbajnokságra sem sikerült a rendezőknek megoldani a legális játékot AEP-el.... :( -
DarkCruiser #4797 crack, patch, szerencse :P -
ZeDapo #4796 bocs sok a nulla csak 500mb?
-
ZeDapo #4795 Köcci Seaweed
És az 5000mbsat ell leszedni nem? Kell még valami ezen kivül ahhoz hogy neten tudjak játszani vele? -
#4794 "Szinte biztos hogy nem"...ha ket ketesfel ev alatt nem...szinte bizonyosra veheted hogy ezutan sem.. .(van szerver verzioja (dogfight), de csak windozra) -
#4793 Jah Én Vagyoka Free_HUN :o)
Szomorú hírt ez nekem hogy nincs Linuxos cucc....
A Gép eléggé izmos de nem hiszem hogy kibirna egy windows emulátort vagy pluszt. akkor marad a közeli orosz cheat es szerver :(
Azért köszke
Egy idő után biztos lesz megoldás erre a prpblémára.
OFF: Én telepítettem és állítottam már mind a két féle szervert. a Win egyszerűbb gyorsabb és könyebb kezelni. a Linux Bonyolult nehézkes iszonyúan kell érteni hozzá és valamikor még az sem elég. DE A Win 2003 -al szemben monduk egy MAndrake 10 sokkal biztonságosabb. És sokkal jobban lehet ténylegessen szervernek használni : OFF END -
#4792 http://www.suprnova.org/ csak hagyd mar abba a keregetest. (itt elsosorban olyanok vannak akik jobban kultivaljak ha valaki megvesz egy jatekot, es nem "elkeri"...)