91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#5189 C vel odaulsz bombazotiszt allasaba es shift+f1...de az se art ha vegigolvasod a manualt es vagy a billkiosztas kepernyot. -
El #5188 Viszonylag kezdo vagyok a jatekban, sokmindenre rajottem magamtol, de egy dolog nem megy, pls. segitsen valaki!
Bombazoval valo repuleskor hogyan lehet a bombakkal "celozni", a bombak kioldasat megfeleloen iranyitani. A repulos filmekben mindig latni, hogy van egy ember a bombazokon, aki lefele nez, es amikor az Ő celkeresztjeben van a cel, akkor Ő oldja ki a bombakat. A jatekban, a pilota nezetben csak ugy kb. gondolom, hogy mikor kell oldani, es akkor vagy tul mennek a bombak a celon, vagy hamar csapodnak be... Mi a megoldas? -
#5187 :( -
neuro #5186 köszi :) - csak kár hogy mostanában nem jutott időnk frissíteni :( -
#5185 bop.agria.hu RULZ!!! -
neuro #5184 PF kapható minden szoftverboltban... -
madmanic #5183 Megszűnt sajna az a warez oldal, ami most indult, azon még nincsenek fent játékok. Elküldöm, kérd az admitól, szerintem felteszi. -
madmanic #5182 Megszűnt sajna az a warez oldal, ami most indult, azon még nincsenek fent játékok. Elküldöm, kérd az admitól, szerintem felteszi. -
Tgabbar #5181 Engem is érdekelne a PF.Meg tudnád mondani honnan szedted le? -
madmanic #5180 priviztem! jó repkedést! -
#5179 Grat! Hogyhogy megvan, hol kerested? Warezon, vagy DCn? Ha a PFt is megtaláltad, akkor szólj plz! -
neuro #5178
Letöltés: innen -
#5177 Akkor már csak a Pacific Fighters van hátra. -
madmanic #5176 Hali! Tudom hogy senkit nem érdekel, de meg kell hogy osszam ezt a hihetetlen örömöt, ami ma ért. HÁROM HETI KERESÉS UTÁN MEGVAN AZ AEP!!!!!!!!!!!! -
#5175 Nekem is beakad a légvéelemnél 2500+-on 1 giga 400-as ddr-el. A füst a gond, ami légvédelemnél elég gyakori. Konvojtámadásnál elkezdek lőni, sűrű füst, beakad, következő képkocka szétkenődve ég a földön a gép...
Nem tudom, hogy mi a rákért kell ilyen sűrű összeállt füst a játékban, mert emiatt szívok legtöbbet. Más játékban ritkább füst is tud jól kinézni, de mégsem akad. Hádde ilyen a részecske effekt megakaszt szint minden gépet. -
#5174 Majd mikor van légvédelem és egyebek akkor majd meglátod, hogy akadni fog:) -
bazze #5173 Nem tom összesen voltunk vagy 40 en.
Amúgy TUDOM hogy hihetetlen de 3Dmark2003 3421 Pont!!! -
#5172 Nem is akad...amíg egyedül vagy a légtérben, de ha már egy komolyabb csatába keveredsz, hidd el, hogy játszhatatlanul fog szaggatni a Te konfigodon. -
bazze #5171 Na akkor most én hervasztom le a te szádrol a mosolyt!!
Felraktam minden Fullon van 1024*768*32 és csak 1 másodpercig akad amikor a motor beindul a füst miatt és kész!!
Többet az életben nem akad!
Sőt 35 FPS alatt sosincs!
Amúgy te nem szoktál Counterezni neten? -
#5170 Akkor lehervasztom a mosolyt mert a pacific fighters merged installban dupla annyi memóriát kér.. sajnos... Szóval memóból az 512 már minimum il2-höz különben veszettül akadni fog.
Fullon 1024x768-on 32Bitben pedig ne álmodozz ezzel a konfiggal:) egyeseknek néha még 2800-as bartonon 700+rammal is beakad (persze max grafikai beállításokkal):) -
bazze #5169 Ja bocs a fárasztásért!! -
bazze #5168 Akkor menni fog Fullon 1024*768 ban!
Gondolom én... -
kiskorúbézoltán #5167 1100 as tulain 1500-on gyorsabb mint 1000 ...
384 több mint 256 ...
9600se gyorsabb mint Gef2 ...
Szerinted ?????
Bazzz ...
-
bazze #5166 Akkor nekem?? -
kiskorúbézoltán #5165 Úgy értem a "megy"-et , hogy 30+ átlag FPS .... -
kiskorúbézoltán #5164 PIII. 1G , 256 SD , Gef2 konfiggal low/medium beállításokkal megy . kivéve talán a berlini alacsonyrepülést ... -
bazze #5163 Ezen jó lesz?
1100Mhz tualatin felhúzva 1500 re
384 Ram
Abit R9600SE 3dmark2003 3421 pont 1024*768
512 ADSL -
#5162 Hat ezt mindmegkerdezhetted volna 1 hozzaszolasba :DD
Eros gep nagyfelbontason, gyors net ha nem akarsz szenvedni! (valamilyen szelessav ajanlott) Felbontas/reszletesseg nagy intervallumban allithato tehat ezzel nem lehet gonb, csak tudni kell megalkudni, per vagy zsebbe nyulni es venni uj/jobb alakatreszeket/gepet. -
bazze #5161 Aham
Hát sajnos csak billem van...
Ha nem baj kérdeznék még 1 párat!
1 milyen gép kell a játékhoz?
És milyen Net? -
#5160 Nem muszaly, de ha nem csak celtabla akarsz lenni... -
bazze #5159 Ja igen billentyűzettel lehet tolni vagy muszály joystick? -
bazze #5158 A kiegészítő kell hozzá? -
bazze #5157 Király!!!! -
neuro #5156 nem -
bazze #5155 Kell eredeti cd netes játékhoz??
THX -
madmanic #5154 Köszi, nézem! -
#5153 Asszem nekik megvan:http://isoburning.uw.hu/oldal.html -
madmanic #5152 Köszönöm, megpróbálom. Kezdek beleőrülni... -
#5151 Warez oldal gagyi... P2P-ken keresd, inkább DC-n. -
madmanic #5150 Köszönöm, bújom a warez oldalakat is..., sehol nincs fent sajna. Még a végén ki kell mennem érte. De ha valaki tudna egy oldalt ahol fent van és privátban elküldi, a lentebb említett dolgok fogják üldözni.