91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    C vel odaulsz bombazotiszt allasaba es shift+f1...de az se art ha vegigolvasod a manualt es vagy a billkiosztas kepernyot.
  • El
    Viszonylag kezdo vagyok a jatekban, sokmindenre rajottem magamtol, de egy dolog nem megy, pls. segitsen valaki!

Bombazoval valo repuleskor hogyan lehet a bombakkal "celozni", a bombak kioldasat megfeleloen iranyitani. A repulos filmekben mindig latni, hogy van egy ember a bombazokon, aki lefele nez, es amikor az Ő celkeresztjeben van a cel, akkor Ő oldja ki a bombakat. A jatekban, a pilota nezetben csak ugy kb. gondolom, hogy mikor kell oldani, es akkor vagy tul mennek a bombak a celon, vagy hamar csapodnak be... Mi a megoldas?
  • ChevyG #5187
    :(
  • neuro
    köszi :) - csak kár hogy mostanában nem jutott időnk frissíteni :(
  • ChevyG #5185
    bop.agria.hu RULZ!!!
  • neuro
    PF kapható minden szoftverboltban...
  • madmanic
    Megszűnt sajna az a warez oldal, ami most indult, azon még nincsenek fent játékok. Elküldöm, kérd az admitól, szerintem felteszi.
  • madmanic
    Megszűnt sajna az a warez oldal, ami most indult, azon még nincsenek fent játékok. Elküldöm, kérd az admitól, szerintem felteszi.
  • Tgabbar
    Engem is érdekelne a PF.Meg tudnád mondani honnan szedted le?
  • madmanic
    priviztem! jó repkedést!
  • Falconer
    Grat! Hogyhogy megvan, hol kerested? Warezon, vagy DCn? Ha a PFt is megtaláltad, akkor szólj plz!
  • neuro

Letöltés: innen
  • Nemcso
    Akkor már csak a Pacific Fighters van hátra.
  • madmanic
    Hali! Tudom hogy senkit nem érdekel, de meg kell hogy osszam ezt a hihetetlen örömöt, ami ma ért. HÁROM HETI KERESÉS UTÁN MEGVAN AZ AEP!!!!!!!!!!!!
  • Sanyix
    Nekem is beakad a légvéelemnél 2500+-on 1 giga 400-as ddr-el. A füst a gond, ami légvédelemnél elég gyakori. Konvojtámadásnál elkezdek lőni, sűrű füst, beakad, következő képkocka szétkenődve ég a földön a gép...
    Nem tudom, hogy mi a rákért kell ilyen sűrű összeállt füst a játékban, mert emiatt szívok legtöbbet. Más játékban ritkább füst is tud jól kinézni, de mégsem akad. Hádde ilyen a részecske effekt megakaszt szint minden gépet.
  • Bucser
    Majd mikor van légvédelem és egyebek akkor majd meglátod, hogy akadni fog:)
  • bazze
    Nem tom összesen voltunk vagy 40 en.
    Amúgy TUDOM hogy hihetetlen de 3Dmark2003 3421 Pont!!!
  • Nemcso
    Nem is akad...amíg egyedül vagy a légtérben, de ha már egy komolyabb csatába keveredsz, hidd el, hogy játszhatatlanul fog szaggatni a Te konfigodon.
  • bazze
    Na akkor most én hervasztom le a te szádrol a mosolyt!!
    Felraktam minden Fullon van 1024*768*32 és csak 1 másodpercig akad amikor a motor beindul a füst miatt és kész!!
    Többet az életben nem akad!
    Sőt 35 FPS alatt sosincs!
    Amúgy te nem szoktál Counterezni neten?
  • Bucser
    Akkor lehervasztom a mosolyt mert a pacific fighters merged installban dupla annyi memóriát kér.. sajnos... Szóval memóból az 512 már minimum il2-höz különben veszettül akadni fog.

Fullon 1024x768-on 32Bitben pedig ne álmodozz ezzel a konfiggal:) egyeseknek néha még 2800-as bartonon 700+rammal is beakad (persze max grafikai beállításokkal):)
  • bazze
    Ja bocs a fárasztásért!!
  • bazze
    Akkor menni fog Fullon 1024*768 ban!
    Gondolom én...
  • kiskorúbézoltán #5167
    1100 as tulain 1500-on gyorsabb mint 1000 ...

384 több mint 256 ...

9600se gyorsabb mint Gef2 ...

Szerinted ?????

Bazzz ...

• bazze
    Akkor nekem??
  • kiskorúbézoltán #5165
    Úgy értem a "megy"-et , hogy 30+ átlag FPS ....
  • kiskorúbézoltán #5164
    PIII. 1G , 256 SD , Gef2 konfiggal low/medium beállításokkal megy . kivéve talán a berlini alacsonyrepülést ...
  • bazze
    Ezen jó lesz?
    1100Mhz tualatin felhúzva 1500 re
    384 Ram
    Abit R9600SE 3dmark2003 3421 pont 1024*768
    512 ADSL
  • Seaweed
    Hat ezt mindmegkerdezhetted volna 1 hozzaszolasba :DD

Eros gep nagyfelbontason, gyors net ha nem akarsz szenvedni! (valamilyen szelessav ajanlott) Felbontas/reszletesseg nagy intervallumban allithato tehat ezzel nem lehet gonb, csak tudni kell megalkudni, per vagy zsebbe nyulni es venni uj/jobb alakatreszeket/gepet.
  • bazze
    Aham
    Hát sajnos csak billem van...
    Ha nem baj kérdeznék még 1 párat!
    1 milyen gép kell a játékhoz?
    És milyen Net?
  • Seaweed
    Nem muszaly, de ha nem csak celtabla akarsz lenni...
  • bazze
    Ja igen billentyűzettel lehet tolni vagy muszály joystick?
  • bazze
    A kiegészítő kell hozzá?
  • bazze
    Király!!!!
  • neuro
    nem
  • bazze
    Kell eredeti cd netes játékhoz??
    THX
  • madmanic
    Köszi, nézem!
  • KraZ
    Asszem nekik megvan:http://isoburning.uw.hu/oldal.html
  • madmanic
    Köszönöm, megpróbálom. Kezdek beleőrülni...
  • Sanyix
    Warez oldal gagyi... P2P-ken keresd, inkább DC-n.
  • madmanic
    Köszönöm, bújom a warez oldalakat is..., sehol nincs fent sajna. Még a végén ki kell mennem érte. De ha valaki tudna egy oldalt ahol fent van és privátban elküldi, a lentebb említett dolgok fogják üldözni.