91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Falconer
    Hát még nem, mert egyenlőre még fel sincsen telepítve
    Meg most vettem meg a Fifa2005öt, aztán most azzal játszom
    Majd talán jövőhéten megpróbállok vele szórakozni
  • Bucser
    Megpróbáltad?? Egyébként meg az is lehet, hogy XP SP2 seszte el:) még jó, hogy én nem telepítettem fl...
  • Falconer
    az effektek miatt nem tölt be az egész játék?
  • Bucser
    a conf.ini-ben van egy olyan sor, hogy Effects=1 állítsd át 0-ra és így próbáld meg.
  • Falconer
    Hát ez nekem is van, de csak ha felrakom az AEPet is!
    Még én is keresem a probléma megoldását, látogsd tovább a topikot, majd szólok ha megvan.
    A kérdés "már fel van dobva"
    Tuti nem a gép, mert nekem egy fokkal jobb van, és uez a hiba
    WinXP SP2 neked fennvan?
  • Csoder
    Hello!
    Van egy gondom: A játékot el akkarom inditani de csak egy képet ad be és kidob az asztalra, nem tudja valaki miért csinálja ezt a gépem?
    Adatok:
    Geforce 2 MX/MX 400
    DirectX 9.0
    61.77 version Driver

Heeeelp me!
  • antijedi
    kikapcsolható az tény de ett amiatt volt érdekelt hogy van e szabadonfuto hogy a ha szabadonfutot használ olyan mintha elromlott volna a motorfék > lejön gyorsabban megy mint önerejéből :P
  • Vlala #4902
    [nem akar ezzel offozni]
    a varjú szabadonftuója egy műszerfal alatti karral kikapcsolható. "elromlott a motorfék"=kuplung be :-)
    nem baj, akkor majd ráírom egy TB3-asra, hogy eftizennégy, és lesz olyanom :-)
  • antijedi
    igen az, szal nem kell rossz motorfék :)
    amugy láttam én már komolyan felturbozott warburit az tuti ment 150et is :PPP
  • neuro
    lejtőn lefelé, ha elromlott a motorfék.. vagy a wartburg szabadonfutós alapból? :)
  • antijedi
    a haverodnak szeirntem problémái lehetnek a gondolkodásal :D
    amugy warburival télleg lehet 150et menni simán :PPP
  • Reaper
    Szerintem a haverod sokat nézte a Végső Visszaszámlálás című etalont:)
  • Vlala #4897
    nemnem, határozottan F14-es Tomcatet mondott a srác (bár régebben azt is mondta, hogy 150-et megy a Wartburgal, mert sportváltó van benne)
  • Falconer
    Hát ez megvolt és egyik játék sem indult el!
    Sehogy, nemhogy hogy az online, de még a single player sem, abszolút nem töltősött be, még a menüje sem, semmi!
    Megállt annál a kétmotoros vadásznak a képénél az elején és semmi több
  • Bucser
    Pedig a lobby a leghaszálhatóbb dolog jelenleg online repkedésre:)
  • neuro
    tedd fel az alap fb-t + aep-et + a két aep patch-et, azzal tudsz csatlakozni a szerverek 99%-hoz
  • Falconer
    remélem érthető :)
  • Falconer
    Hát gondoltam én is
    De azt a szar hyperlobbyt alig tudom kezelni, a all seeing eyeon meg nincs szerver
    Van vmi más használhatóbb program?
    De nekem most aeptől még az eredeti sem indul el, semmi nem megy
    Ujraraktam az alap FBt (1.22)+ leszedtem az AEPet, igy legalább a gép ellen megy, de neten meg nem az a verziók vannak
    AEPet meg még csak képen láttam!!! :((
    nagy gebasz van most nálam nagyon
  • Falconer
    A nagy....-t!!!!
    Akkor hogy netezek???
  • neuro
    De az is lehet, hogy egyszerűen nem "olyan verziójú a szerver" :)
    A PF+FB+AEP már 3.0-ás, a sima FB+AEP pedig 2.04. Lehet, hogy rossz verzióhoz akartál csatlakozni.
  • Kisvadász
    mijen sorrendben telepítetted a játékot?
  • Free
    valami csak hiányzik mert a routertől még lazán lehet játszani 3 tűzfalon keresztül is.
    Valami ott nagyon L van állítva . . . .
  • antijedi
    router > kuka :D
  • antijedi
    nem arra gondolsz amit neuro 4830-ban irt? mert akkor kicsit félreértetted mivel valaki megkérdezte melyik a legjobb gép erre votl ez a reagálás 8hülye kérdésre hülye válasz elv szerint :P) :)
    jah és az f15volt nem f14 :)
  • Falconer
    Nekem meg nem megy ez a szar onlineban, mer kiirja hogy nem olyan verziójú a szerver, pedig az összes peccs föntvan
    Az alap IL2 meg menne, csak nem bír csatlakozni, vszeg a router miatt
  • Vlala #4884
    Inkább szárnyakkal csapkodtuk egymás fejét :-)vagy a szemberepüléses "bátorságpróba" volt a téma, ki fordul ki később...

Neuro gondoltam...
  • neuro
    "Valaki mondta, hogy van F14-es IL-2-höz."

Az a valaki nem mondott igazat :)
  • Falconer
    Huh, az kemény lehetett :DDDD, gondolom arra vigyázni kellett nehogy a légcsavar menjen tönkre
  • Vlala #4881
    Játszotttatok már deathmatchet üres fegyverekkel? Cél: kiborítani az ellenfelet úgy, hogy ne maradjon a levegőben. Addig megy, amíg csak egy marad fent, egy bizonyos területet elhagyni tilos. Én nagyon jókat szórakoztam rajta, a végére szárnycsapkodós roncsderbi lett belőle :-)
    Valaki mondta, hogy van F14-es IL-2-höz. Nehezen hiszem, nagy kalapáccsal törné a stílust.
  • Free
    Indítottam egy Teamspeak szervert a játékra ha érdekel valakit.
    Szerveradmin kerestetik rá akit érdekel az írjon privátot.
    A szerver elérhető: 193.109.252.107:8771
    150 embert elbír lazán.
    Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem nem jön be a progiba tett rádió. ennek kicsit jobb a minősége és nem nagy hátrány ha lehet game közben beszélgetni.
    A Cliens program ingyen letőlthető ha valaki nem ismerné a teamspeak hivatalos oldaláról
    a beálításhoz segítséget is találtok akár ott akár a http://americasarmy.hu --->FAQS/tracker segédletoldalon
  • Anee
    Tetszetős ez a Pacific Fighter.....tetszik hogy fel lehet telepíteni az AEP-*re így durva Luft46 eseményeket is ki lehet próbálni /Horten 229 vs B29 Superfortress/....
    Az anyahajóra fel és leszállás pedig télleg nem egy ördöngőség pár új billkombináció jön vele.....a felszállással baj nemigazán lehet a leszállás meg........azt gyakorolni kell
  • neuro
    Felszállás nem nehéz. Leszállás pedig elég gépfüggő: a lassabb gépeknél (SBD, Wildcat stb.) elég egyszerű, csak a megfelelő sebességet kell tartani. Vannak azonban olyan repülők, amikkel elég gyorsan kell bejönni, ráadásul a fékezőhorog is hátul/magasan van, és ha nem három pontos landolást csinálsz, akkor a horog elsiklik a kötelek felett. F6F-el például nekem még nem is sikerül leszállni, mert folyton túl gyorsan érkeztem hajó felé, és a horog nem akadt be.

Iskolakör végén a downwind legen kiengedem a horgot+flaps+kereket, majd ráfordulok a base-re és a finalra, olyan 300 méteren 150-180 km/h-val. Innen csak tartani kell a siklási szöhet és a sebességet.
  • Nemcso
    Csendes-óceáni vadászok !
    Valaki fel-, illetve leszállt már anyahajóra ?
    Mennyire nehéz ?
  • neuro
    új mozgó célkereszt bigyó?
    A readme-ben van valami olyasmi, hogy ha cockpit nélkül repülsz, akkor a velocity vector megjelenik, hogy könyebben lehessen leszállni a hajókra. De "igazi" pilóták sosem repülnek cockpit nélkül :)

A 20 perces repülések elkerülésére meg ott a Time Skip funkció.
  • 505thZajcev[PT]
    Nah mentem picit a pacific fighterrel egesz kellemes, csak most picit kiutottem magam ,mert mentem 20 percet egy sziget-bombazasara, erre mikor odaertem droptank(ctrl+t) helyett ctrl+e -t nyomtam......
    Kerdes: Mi az az uj mozgo celkereszt bigyo??? Nem igazan birtam rajonni!
  • Seaweed
    Nah egy picit probalgatva:

"De nincs sehol a dagaszagom...a Pe-2 ;)"
  • Kisvadász
    csajka= i-153m62 és i-153p
  • Seaweed
    Oksa
    (bar holnap meg lehet meglesz az anyag a montazshoz :P)
  • neuro
    én is most értem haza, szóval tegyük át holnapra. addig legalább csinálok pár küldetést
  • Seaweed
    jelenti