91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#4909 Hát még nem, mert egyenlőre még fel sincsen telepítve
Meg most vettem meg a Fifa2005öt, aztán most azzal játszom
Majd talán jövőhéten megpróbállok vele szórakozni -
#4908 Megpróbáltad?? Egyébként meg az is lehet, hogy XP SP2 seszte el:) még jó, hogy én nem telepítettem fl... -
#4907 az effektek miatt nem tölt be az egész játék? -
#4906 a conf.ini-ben van egy olyan sor, hogy Effects=1 állítsd át 0-ra és így próbáld meg. -
#4905 Hát ez nekem is van, de csak ha felrakom az AEPet is!
Még én is keresem a probléma megoldását, látogsd tovább a topikot, majd szólok ha megvan.
A kérdés "már fel van dobva"
Tuti nem a gép, mert nekem egy fokkal jobb van, és uez a hiba
WinXP SP2 neked fennvan? -
Csoder #4904 Hello!
Van egy gondom: A játékot el akkarom inditani de csak egy képet ad be és kidob az asztalra, nem tudja valaki miért csinálja ezt a gépem?
Adatok:
Geforce 2 MX/MX 400
DirectX 9.0
61.77 version Driver
Heeeelp me!
-
antijedi #4903 kikapcsolható az tény de ett amiatt volt érdekelt hogy van e szabadonfuto hogy a ha szabadonfutot használ olyan mintha elromlott volna a motorfék > lejön gyorsabban megy mint önerejéből :P -
Vlala #4902 [nem akar ezzel offozni]
a varjú szabadonftuója egy műszerfal alatti karral kikapcsolható. "elromlott a motorfék"=kuplung be :-)
nem baj, akkor majd ráírom egy TB3-asra, hogy eftizennégy, és lesz olyanom :-) -
antijedi #4901 igen az, szal nem kell rossz motorfék :)
amugy láttam én már komolyan felturbozott warburit az tuti ment 150et is :PPP -
neuro #4900 lejtőn lefelé, ha elromlott a motorfék.. vagy a wartburg szabadonfutós alapból? :) -
antijedi #4899 a haverodnak szeirntem problémái lehetnek a gondolkodásal :D
amugy warburival télleg lehet 150et menni simán :PPP -
#4898 Szerintem a haverod sokat nézte a Végső Visszaszámlálás című etalont:) -
Vlala #4897 nemnem, határozottan F14-es Tomcatet mondott a srác (bár régebben azt is mondta, hogy 150-et megy a Wartburgal, mert sportváltó van benne) -
#4896 Hát ez megvolt és egyik játék sem indult el!
Sehogy, nemhogy hogy az online, de még a single player sem, abszolút nem töltősött be, még a menüje sem, semmi!
Megállt annál a kétmotoros vadásznak a képénél az elején és semmi több -
#4895 Pedig a lobby a leghaszálhatóbb dolog jelenleg online repkedésre:) -
neuro #4894 tedd fel az alap fb-t + aep-et + a két aep patch-et, azzal tudsz csatlakozni a szerverek 99%-hoz -
#4893 remélem érthető :) -
#4892 Hát gondoltam én is
De azt a szar hyperlobbyt alig tudom kezelni, a all seeing eyeon meg nincs szerver
Van vmi más használhatóbb program?
De nekem most aeptől még az eredeti sem indul el, semmi nem megy
Ujraraktam az alap FBt (1.22)+ leszedtem az AEPet, igy legalább a gép ellen megy, de neten meg nem az a verziók vannak
AEPet meg még csak képen láttam!!! :((
nagy gebasz van most nálam nagyon -
#4891 A nagy....-t!!!!
Akkor hogy netezek??? -
neuro #4890 De az is lehet, hogy egyszerűen nem "olyan verziójú a szerver" :)
A PF+FB+AEP már 3.0-ás, a sima FB+AEP pedig 2.04. Lehet, hogy rossz verzióhoz akartál csatlakozni. -
Kisvadász #4889 mijen sorrendben telepítetted a játékot? -
#4888 valami csak hiányzik mert a routertől még lazán lehet játszani 3 tűzfalon keresztül is.
Valami ott nagyon L van állítva . . . . -
antijedi #4887 router > kuka :D -
antijedi #4886 nem arra gondolsz amit neuro 4830-ban irt? mert akkor kicsit félreértetted mivel valaki megkérdezte melyik a legjobb gép erre votl ez a reagálás 8hülye kérdésre hülye válasz elv szerint :P) :)
jah és az f15volt nem f14 :) -
#4885 Nekem meg nem megy ez a szar onlineban, mer kiirja hogy nem olyan verziójú a szerver, pedig az összes peccs föntvan
Az alap IL2 meg menne, csak nem bír csatlakozni, vszeg a router miatt -
Vlala #4884 Inkább szárnyakkal csapkodtuk egymás fejét :-)vagy a szemberepüléses "bátorságpróba" volt a téma, ki fordul ki később...
Neuro gondoltam... -
neuro #4883 "Valaki mondta, hogy van F14-es IL-2-höz."
Az a valaki nem mondott igazat :) -
#4882 Huh, az kemény lehetett :DDDD, gondolom arra vigyázni kellett nehogy a légcsavar menjen tönkre -
Vlala #4881 Játszotttatok már deathmatchet üres fegyverekkel? Cél: kiborítani az ellenfelet úgy, hogy ne maradjon a levegőben. Addig megy, amíg csak egy marad fent, egy bizonyos területet elhagyni tilos. Én nagyon jókat szórakoztam rajta, a végére szárnycsapkodós roncsderbi lett belőle :-)
Valaki mondta, hogy van F14-es IL-2-höz. Nehezen hiszem, nagy kalapáccsal törné a stílust. -
#4880 Indítottam egy Teamspeak szervert a játékra ha érdekel valakit.
Szerveradmin kerestetik rá akit érdekel az írjon privátot.
A szerver elérhető: 193.109.252.107:8771
150 embert elbír lazán.
Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem nem jön be a progiba tett rádió. ennek kicsit jobb a minősége és nem nagy hátrány ha lehet game közben beszélgetni.
A Cliens program ingyen letőlthető ha valaki nem ismerné a teamspeak hivatalos oldaláról
a beálításhoz segítséget is találtok akár ott akár a http://americasarmy.hu --->FAQS/tracker segédletoldalon -
Anee #4879 Tetszetős ez a Pacific Fighter.....tetszik hogy fel lehet telepíteni az AEP-*re így durva Luft46 eseményeket is ki lehet próbálni /Horten 229 vs B29 Superfortress/....
Az anyahajóra fel és leszállás pedig télleg nem egy ördöngőség pár új billkombináció jön vele.....a felszállással baj nemigazán lehet a leszállás meg........azt gyakorolni kell -
neuro #4878 Felszállás nem nehéz. Leszállás pedig elég gépfüggő: a lassabb gépeknél (SBD, Wildcat stb.) elég egyszerű, csak a megfelelő sebességet kell tartani. Vannak azonban olyan repülők, amikkel elég gyorsan kell bejönni, ráadásul a fékezőhorog is hátul/magasan van, és ha nem három pontos landolást csinálsz, akkor a horog elsiklik a kötelek felett. F6F-el például nekem még nem is sikerül leszállni, mert folyton túl gyorsan érkeztem hajó felé, és a horog nem akadt be.
Iskolakör végén a downwind legen kiengedem a horgot+flaps+kereket, majd ráfordulok a base-re és a finalra, olyan 300 méteren 150-180 km/h-val. Innen csak tartani kell a siklási szöhet és a sebességet. -
#4877 Csendes-óceáni vadászok !
Valaki fel-, illetve leszállt már anyahajóra ?
Mennyire nehéz ? -
neuro #4876 új mozgó célkereszt bigyó?
A readme-ben van valami olyasmi, hogy ha cockpit nélkül repülsz, akkor a velocity vector megjelenik, hogy könyebben lehessen leszállni a hajókra. De "igazi" pilóták sosem repülnek cockpit nélkül :)
A 20 perces repülések elkerülésére meg ott a Time Skip funkció. -
#4875 Nah mentem picit a pacific fighterrel egesz kellemes, csak most picit kiutottem magam ,mert mentem 20 percet egy sziget-bombazasara, erre mikor odaertem droptank(ctrl+t) helyett ctrl+e -t nyomtam......
Kerdes: Mi az az uj mozgo celkereszt bigyo??? Nem igazan birtam rajonni! -
#4874 Nah egy picit probalgatva:
"De nincs sehol a dagaszagom...a Pe-2 ;)" -
Kisvadász #4873 csajka= i-153m62 és i-153p -
#4872 Oksa
(bar holnap meg lehet meglesz az anyag a montazshoz :P) -
neuro #4871 én is most értem haza, szóval tegyük át holnapra. addig legalább csinálok pár küldetést -
#4870 jelenti