91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Thanatos #5229 max 10-12vel tok ált feltölteni és akkor a netem már igen neccesen használhato bármire is sg ovlasgatáson kivül :/ -
#5228 Mennyi? -
Thanatos #5227 pech, jobb 5letem nincs:/ -
gomur #5226 jahhh.:( még próbálkozom torrentel, de eddig semmi... -
Thanatos #5225 nekem szar a feltöltésem , sorry :( -
Thanatos #5224 jah aep-nek ez a baja hogy mo-n nincs :(( -
gomur #5223 nos, nekem az is jó, ha mondasz egy boltot ahol meg tudom venni. merhogy nem forgalmazzak magyarorszagon. mindeddig megvasaroltam az IL-2 sorozatot, ezt is megvettem volna, de mivel nem talaltattunk meltonak rá hogy ezt megtehessük, hááát ezek után ******* meg és jöhet a warez. -
#5222 Nem kéne itt szarozni, ha vki akinek itt megvan felrakná ftp-re, és akkor lejönne egy este alatt
Szal plz akinek jó a netje, és megvan a PF, rakja föl legyenszives ftpre
Thx -
Thanatos #5221 de szvsz warezolás itt picit offtopic :) -
Thanatos #5220 emule stabil 2-3 k ált de ha népszerű a dolog akár 20ig is felmehet :D
bittorent viszont jo ha találsz hozzá torrentet, és mákod van mert neked gyorsan jönnek a cuccok :) -
#5219 Hát a dc sem semmi amikor vmi szar netű emberről töltesz, hát még ha más is rá van kattanva
-
Thanatos #5218 hm, érdekes..., akkor emule..., ott midnen van ellenben egy iylen kaliberü game leszedése nagyából fél évig tart min... :P
jobb 5let hirtelen nincs (max még bittorent) -
#5217 DC?????? Viccelsz??? Szerinted ha lenne, rá lettem volna szorulva egy itteni személy ftp kliensére? Nincs sehol, olyan ritka mint a fehér holló. Max az alap FB van meg, de azt is nagyon kell keresni -
#5216 Ez semmi...
Van olyan, hogy még a felhőalap is pár százon van, és alatta köd, na az már egy jó kis dolog -
Thanatos #5215 dc++, bittorent..., szeritnem tele van a net mindkettővel :) -
#5214 hát én ftp ről szedtem le, egyik kedves fórumozó társunk felrakta, de egyébként én sem találtam sehol
De ha a PFre rábukkansz, akkor szólj, mert nekem meg az kéne -
gomur #5213 Üdv!
Nagyon-nagyon keresem a Ace Expansion Pack-et. Körübelül 2 napja hajkurászom, minden álltalam ismert forrást megpróbáltam, de egyszerüen sehol. Tök nagy az elkeseredés most mifelénk...:) Ha tud valaki valami tuti forrást, kérem segítsen. -
#5212 Kedves ez a küldetésgenerátor, 1 óra tömény légiharc után, ilyen ködbe kell leszállni: -
#5211 Váóó tökfura dolog történt a joyommal: 1 hónapja kezdte az csinálni, hogy ha magamfelé húzom, akkor nem folyamatosan húzta fel a repcsit, hanem rángatta. A kalibrálásnál is ugrált a kis kereszt, és nemtudtam miért, aztán a joy trimjét párszor ütközéstől ütközésig végighúztam, visszaállítottam középre, és most teljesen jól mozog :) -
#5210 Ha valakinek kellene, akkor a galéria nevem alatti IL2FB_PF_FMB albumába beraktam az angol nyelvü "Forgotten Battle"-hez adott magyarnyelvü kézikönyv "Full Mission Builder"-re vonatkozó hat oldalát.
-
#5209 Ha több gépből áll a kötelék és az "Only AI" mező nincs kipipálva, akkor a gépeknél (plane1, plane2,stb.) a "Player" mező kipipálásával Te döntöd el, hogy melyik gépet vezeted a köteléken belül. -
neuro #5208 kipipa vagy bepipa? - jó kérdés... :) -
#5207 Mármint, hogy ne legyen bepipálva?:) -
neuro #5206 A repülőgép infó ablakban ott egy kis checkbox, hogy Player. Azt kell kipipálni. -
#5205 Gyááááá
Ez nagyon ász, köszi, majd ha lesz idöm csinálok vmi bazinagy légicsatát vagy 100 géppel, bombázókkal, kísérettel, stb. Tényleg, akkor mennyire terheli be a gépet?
Meg az nem jött le nekem ezekböl, hogy ha berakom a gépeket, akkor melyik lesz az enyém? -
#5204 ...és ha kell még egyáltalán : Nutcase's Beginner's Guide to:The Full Mission Builder for Forgotten Battles/Pacific Fighters -
#5203 thx
Tovább?
A gépeket is így kell berakni?
-
#5202 Itt egy angol nyelvü FMB leírás : http://people.ee.ethz.ch/~chapman/il2guide/fmbguide/intro.htm -
neuro #5201 http://bop.agria.hu/repszim.php?id=magazin_il2fmb_01
Itt van egy leírás, aminek a folytatásával már nagyon régen adós vagyok... -
#5200 Vki nem tudná nekem leírni, hogy a full mission buildert hogyan lehet használni?
Jó lessz vmi online használati utasítás link is, az se baj ha angol, de már régóta szeretnék vele vmit kezdeni, de még nem jöttem rá hogyan kell -
El #5199 Probalgattam egy kicsit ezt a "Toggle Speed Bar" gombot. Valoban valtogat a mertekegysegek kozott, de csak akkor volt hatasa, ha multiplayerben, vadaszgeppel repultem. A pilota nezetben valtogatat a bal also sarokban a kicsi piros feliratokat. Azonban a bombazoval valo repuleskor bombazotiszt nezeteben nem valtja at metrikusra a feliratokat :( -
El #5198 Sajnos az nem azt csinalja ... akkor marad a jatekon kivuli zsebszamoloval atvaltogatas B25-nel :( -
neuro #5197 Ha jól emlékszem a Toggle Speedbar gomb az... váltogat a kmh+m/mph+feet/ki között. -
El #5196 Koszi a segitseget, mukodik a dolog. Mar csak azt nem talalom, hogy hol tudom a bombsight nezetben atvaltani a mph-t es a ft-et metrikus egysegekben valo kijelzesre... Átolvastam 25x oda-vissza a bill kiosztast es egyeb beallitasokat, de erre nem talalok opciot. A "togle speed bar" pilota nezetben a bal also sarokban levo sebesseg, magassag, stb kiirast kapcsolja csak ki-be. -
neuro #5195 Gondolom B-25-el repülsz, ha lábban mérik a magasságot.
Az IAS a sebességmérő által mutatott sebesség (ez függ a magasságtól), a TAS pedig a valós sebesség.
A magasságot át kell számolnod méterbe (1 láb~30cm) vagy kapcsold át a speedbar-t méteres kijelzésre.
A key configban keresd meg a Bombsight Automation-t és rendelj hozzá egy gombot. Esetleg a Level Autopilot-hoz sem árt ha adsz egy gombot.
1. Elindulsz pontosan a cél felé.
2. Beállítod a magasságot és a sebességet. Majd Level Autopilot.
3. A bombacélzóval megkeresed a célt, és rögzíted a Bombsight Auto gombbal.
4. Ahogy a géped egyre közelebb megy a célhoz a célkereszt rajta kellene hogy maradjon a kijelölt ponton. Esetleg finomíthatsz rajta, ha elcsúszna.
5. Ahogy elérted a megfelelő pontot a bombák automatikusan oldódnak.
Valamelyik fórumon (hivatalos vagy simhq.com) keress rá a "Bombing guide" kifejezésre, már több, ennél jobb leírás is született róla :) -
El #5194 Vilagosodik a dolog De meg nem igazan mukodik tokeletesen. Tablazat megvan. IAS gondolom az aktualis sebesseget jeloli, ez OK.
Tablazat alapjan beallitom a TAS erteket, ez rendben van.
Be lehet ott allitani egy magassagot is 1.000ft -tol 10.000ft -ig. Ez kicsit gond, mert a tablazatban a magassagok meterben vannak megadva
Mit jelent a "Kijelölöd a célpontot"? Ezt hogyan csinalom, nem tudtam rajonni. -
neuro #5193 Legegyszerűbb, ha automata módban próbálsz először bombázni.
Megvan a magasságod és az IAS, ebből megtudod határozni a TAS-t (ott a táblázat a cd-n), majd ezt a két értéket megadod a bombacélzónak. Kijelölöd a célpontot és amikor a géped pozícióba ér, automatikusan oldódik a bomba. -
El #5192 Igen, mukodik, koszi! Az mas kerdes, hogy nem egyszeru a pontos kioldas ... Ehhez computernek kellene lenned. Ott vannak a szogek felirva, tudom aligatni is rendesen a szoget, de nyilvan mas magassaghoz es sebesseghez mas szogben kell nezni. -
neuro #5191 Általában a pilótafülke nézet után a második a bombázótiszt. Itt nyomd meg a Shift+F1-et... -
El #5190 A bill. kiosztast sokszor vegig olvastam, es beallittam mindent. A C-ven a gepfegyver allasokba valt, azokat vegig ugralja, majd vissza ter a pilota nezetbe. Egyik sem "bomba oldo nezet". Valami elkerulte a figyelmemet?