91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
antijedi #4989 abszint jöhet :P
amugy meg honnét tudod hogy én mit eszek? lehet fényevő vok mint a himalájában azok a mukik :DDD:PPPP -
#4988 NONO vigyázz én azt tanulom mit te megeszel/iszol:) Úgyhogy vigyázz a piával teli szádra különben kapsz egy kis abszintot:D NA de ne offoljuk szét a topicot te mán megint kostólgatsz:D Mellesleg a szakföldművelési sulira szükséged lenne neked is, hogy tudd, hogy délen nem csak parasztok élnek:D (tudod azok inkább felköltöztek a nagy Fővárosba:D) -
antijedi #4987 te beszélsz videkéiekről akik valami szakföldmüvelési suliba jár piripocsra? :DDD -
#4986 Hagyd rá vidéki a gyerek így minden újra rácsodálkozik -
Kisvadász #4985 és ez ellegal??? -
antijedi #4984 a toborzás is reklám de mind1... :P -
-
#4982 ez nem reklám kérem:) Hanem toborzás!! a Haza védelmében!!!! -
#4981 Hát megprobálom majd szólok -
antijedi #4980 reklám rulzik :P -
antijedi #4979 én nem is a dobást mondtam csak a visszahuzást :)
de én ugy emléxem hogy nem csak oldásnál van hanem ha bizonyos magaság alá süllyed akkor is... -
#4978 hmmm ha fingod sincs hogyan kell repülni szerezz be egy Forgotten BAttlest egy Ace's Expansion Pack-ot egy Pacific Fighterst egy 3.01M PF patchet aztán gyere a Ricsi századba és megtanítunk mindenre amit akarsz.
http://www.1.tg-ricsi-szd.hu -
#4977 Valaki játszott már a Forgotten Battles kiegészítő magyar verzióval?Ha igen akkor érdemes-e megvenni van-e magyar oktató pálya benne?Az alpjátékkal az volt a gondom hogy halvány fingom sem volt hogy kell benne repülni! -
neuro #4976 Itt van:
"The aircraft had an automatic diving pull-out device in case the pilot should black-out under the G-stress of recovery. The automatic device was initiated at the top of the dive when the dive brakes were extended, and activated by the bomb release."
http://home.freeuk.com/johndillon/ju87.htm
Mondjuk ez automatikusan nem dobta a bombát, csak a kioldáskor húzta fel a gépet. -
neuro #4975 Hmm most hogy mondod nekem is rémlik valami, lehet hogy igazad van :) Sőt, ha jól emlékszem ez az autokioldós felhúzós trükk SBD-n és VAL-on nem is működik, szóval lehet, hogy ez egy Stuka feature... -
antijedi #4974 én valami oylasmit ovlastam hogy a valóságban is volt egy automatika ami x méteren felhuzta a gépet mert volt hogy a piloták elvesztették az eszméletüket, vagy elgalábbis kicsit "black outoltak" :) lehet hogy hülyeség de valahol valami ilyesmit olvastam -
neuro #4973 A zuhanóbombázás menete:
1. berepülsz a cél felé min. 2500 méteren
2. 180°-os orsó
3. bekapcsolod a dive break-et
4. hátrahúzod a botot és elkezdesz rázuhanni a célra, lehetőleg 80-90 fokos szögben
5. 500 méter körül oldod a bombát
Ha nem dobod a bombát 500 méterig, akkor az autopilóta megteszi helyetted és fel is húzza a gépet (már ha be van kacsolva a dive break). A valóságban persze nem így volt, ez egy könnyítés.
-
Vlala #4972 Vagy elprogramoztad a beállításokat :-) Nálam airbrake be, gép függőlegesbe, alacsonyan bomba kiold és Auf Wiedersehen ellenséges célpont... bár realisztikus tüzeléssel még nem próbálkoztam, lehet, hogy tényleg így (nem) működött a stukker? Akkor megvan, miért veszítettek háborút a németek :-) -
Dns5000 #4971 probaltatok mar stukalval zuhano bombazni?
Egeszen jol, addig amig be nem kapcsolja az ember a airbrakeet. Ugyanis ekkor a bomba siman kioldja sajat magat ha kicsit jobban bedol a gep. Ez bug? Vagy tenyleg igy votl es van valami ertelme? Bar en semmi ertelmet nem latom esetleg az ellensegnek jo, igy tuti nem talal egyetlen bomba sem. Lehet hogy britt ugynokok kotottek ossze a jatekban az airbaket meg a bomba kioldast. -
neuro #4970 Az F4U az amerikai változat (illetve elnevezés), a Corsair pedig a brit. Az angolok szinte minden amerikai gépnek saját nevet adtak (Marlet, Kittyhawk stb.) Valószínűleg a háború végére megunták ezt a módit, és simán átvették a Corsair és Hellcat neveket Mk1, Mk2 stb név változatokkal.
Itt egy egyeztető lista:
Corsair Mk. I Fleet Air Arm designation of F4U-1.
Corsair Mk. II Fleet Air Arm designation of F4U-1A.
Corsair Mk. III Fleet Air Arm designation of F3A-1D.
Corsair Mk. IV Fleet Air Arm designation of FG-1D.
-
Grrrrrrr #4969 Ja. Csak elindítottam az oktatót, és nem értettem belőle semmit. -
#4968 Ha jol megnezed kulomboznek is egymastol!
(tudtommal az F4U a tengereszetnel volt mint megnevezes...a masik meg az USMC-nel...es szarazfoldi bazosrol is uzemeltek..) -
Dns5000 #4967 az f4u meg a corsair nem ugyan az?
leirasban ugyan az, de van 3 f4u meg 3 crosair a jatekben. -
#4966 Áldd az Urat ezért!
-
Grrrrrrr #4965 Nekem sajna angol nyelvű van, ezért lett volna jó, ha valahonnan le lehetett volna tölteni egyet. -
#4964 Hát az oktatás jól van fordítva, csak a többi nem
Lehet hogy magyarok fodították a többit is, csak nem tudták mihez kell, hanem megkapták az angol szavak listáját, és a játékot véletlen sem látták -
Grrrrrrr #4963 Tehát akkor MASZEK magyarosítás nincs hozzá? Kár, mert egalább a tutorial jó lenne magyarul. -
antijedi #4962 szvsz vagy magyarul beszélő külföldiek vagy pedi olyan forditok akik még azt se tuták milyen gameról van szó :) -
Vlala #4961 a Yamada DVD játékost ismered?
Tele van fordítási poénokkal. -
neuro #4960 Nem a magyarosítás ténye zavar, hanem az ahogy lefordították. Ennyi félrefordítás szerintem még egyetlen más játékban sem volt... És ezt nem pár amatőr, hanem a UBI Soft által felbérelt "fordítók" alkották. Azért kíváncsi lennék rá, hogy ki követte el ezt a bűntettet: a magyar forgalmazók vagy egy magyarul beszélő külföldi. -
Grrrrrrr #4959 Mert lehet, hogy van olyan földhözragadt (itt most pl. magamra gondoltam), aki most szeretne megismerkedni a repülőgép szimulátorokkal, és nem tud angolul. Létezik magyarosítása a játéknak, vagy csak magyar nyelven megjelent eredeti játék van? -
#4958 ok :) -
antijedi #4957 erre az apro valo ne itt pls... :) -
#4956 heloka, érdekel vkit egy saitek cyborg evo? még 7 honap gari van rajta, 7000-ért vihető :) -
#4955 kicsit offtopic...dehat bop forumat mellozitek...
http://www.pilots.pl/
eszem megall!!!
Bar lenne nalunk is ilyen :( -
antijedi #4954 mert az előző is olyan jól sikerült -
neuro #4953 De miért kell lefordítani megint magyarra könyörgöm??!! -
neuro #4952 BOP Oldal:
2004 Oct 29
Pacific Fighters magyar megjelenés
Tegnap ezt az email-t kaptam a CD Galaxistól:
Szia!
A Pacific fighters novemberre várható 9990 Ft-os áron magyar nyelven,
az IL-2 kiegészítőről (AEP - neuro) semmi hír, nincs magyar képviselete
CD Galaxis Team
-
TBalazs #4951 PF-et lehet majd itthon is kapni.
http://shop.pcdome.hu/catalog.php?mode=article&articleno=USPACFPC -
antijedi #4950 én szoktam olyat??? nem is igaz! aljas rágalom! :P