91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Braveheart
    Hali nekem az a gondom hogy nemrég újraraktam a gépem, frissítés, hardvercsere, és azóta nem megy a Forgotten Battles. Elindítom, villan egyet a kép és visszalép a windowsba (win XP prof) Driverek jók, nemtom mi a baja. Sztetek? Ja és patchet is felraktam.
  • neuro
    Elkészült végre a 124-es oldal :)
    http://bop.agria.hu/124
  • neuro
    biztos azért nincs linuxos szerver mert nem akanak vele foglalkozni. gondolom a windows-os verziót egyszerűbb megcsinálni a már elkészült kódból. ráadásul a repszimes közönség olyan kicsi, hogy a win szerver is épp elég...
  • Free
    sajna nem spikelek angolul sajna
    De ha feltenné valaki a kérdést hogy nmiért nem mennek el a szerver részével linux irányba azt jónéven venném mert akkor tudnék indítani én is de winfost nem telepítenék szwerverre a wine mint windows emulátor meg nagyon erős gépet igényelne
  • TBalazs
    3-as szerver van. Monnyuk linux alá nincs :))

Ha érdekel miért kérdezd meg Olegtől magad, itt: Oleg ready room

(Ezt komolyan mondom!)
  • Free
    van màr 3-as szerver ??? monjuk Linux alà???
  • Bucser
    Ezért írtam ezt:) "Szóval olyan mintha egy idegesítően vakmerő csak a killre vadászó kísérőd lenne akire nem mersz rábízni semmit"

ÉS kb ilyen szerencsétlen:D egyébként legalább repüléstechnikailag helyben van tehát ollózni tud, de pl.: palástorsó az már gázos neki:D
  • neuro
    hát ezt megcsinálja akármelyik amatőr a dogfight szervereken is :)
  • Sanyix
    AZ biztos hogy szemét az ai :) tegnap 2 gépet lőtt ki előlem, amikor már mindkettőbe belement néhány meggymagköpködő lövedékem, közben az egyik majdnem szitává lőtt (mégmindíg saját AI), aztán még 1x kb. 0,5 méterre húzott el a szárnyvége a pilótafülkém mellett :)
  • neuro
    RAF 124 SQUADRON

bár nálunk nincs tagfelvétel még egy ideig :)

"Csak néha egész egyszerűen idióta az AI"
    Még mindig jobb, mint sok más játékban. Ha megtanulja az ember az előnyeit/hátrányait, nagyon jól lehet szórakozni offline is. Én 70-30%-ban játszok offline illetve online - és azt kell hogy mondjam, a PF-es DGEN illetve a IL2DCG egész kellemes küldetéseket tud legtöbbször generálni.
  • Bucser
    NEm ezt mondtam, teljesen félreértettél. Csak szerintem sokkal nagyobb élmény online játszani. Persze offline is nagyon hosszú tartalmas szórakozást nyújt (ezalatt értem az 1/2 fél év minimum, ha belemerülsz). Csak néha egész egyszerűen idióta az AI (szóval nem úgy viselkedik mint egy ember, nem figyel arra, hogy te mit csinálsz, ha kiadod neki a parancsot, hogy menjen a vadászokra akkor megy a vadászokra és nem érdekli, hogy te rajta vagy az egyiken ő lehet, hogy arra fog menni amelyiken te vagy éppen és mögülled fog lőni, vagy éppen gyönyörűen beáll eléd, hogy leszedje a gépet amit te lőttél, vagy éppen utánamegy és utánalő az általad lelőtt gépnek ami már zuhan lefelé... Szóval olyan mintha egy idegesítően vakmerő csak a killre vadászó kísérőd lenne akire nem mersz rábízni semmit... De ilyen komplex játéknál nem is várhatsz mást.. minden más téren viszont nagyon jó...
  • tirpitz
    Köszi szépen az infokat! Ezek szerint csak multiplayerben tanulható, és játszható... Sajnos nem túl stabil az időbeosztásom, ezért én inkább csak offline játszottam volna vele, de ha jól értem akkor arra nem érdemes a játék.
  • Bucser
    ehh Nos Forgotten Battles asszem tartalmazza az alap Il-2 kampányait + many more. Alap FB-hez nincs kézikönyv (én legalább is nem kaptam csak egy fecnit scannelve volt a cd-n PDF-ben angolul) Pacific fightershez már adtak magyar kézikönyvet (de még mindig csak egy 1 dvd tárolására alkalmas tokot röhejes...)

Joystickról megoszlanak a vélemények... Van aki esküszik a twistes joyokra (Saitek cyorg evo inkább mint a Logitech bármelyik joystickja) van aki X-52-t vagy x-45-t ajánl, de én pl TM Cougart pedállal.

Hát ahhoz hogy max (azaz fullreál) nehézségen is rendesen tudj játszani maximális gépismeret kell + navigálni tudás plusz Ai újraprogramozása (én azért hagytam abba az offline kampányt mert bármit csinálok a sík hülye friendly ai miatt tömegesek a veszteségeim.. (összetörik magukat a földön meg messzerrel leállnak egy ratával dogolni meg hasonlók...) Javaslom hyperlobbyt meg természetesen az online századokat..

www.1.tg-ricsi-szd.hu ---> 1.TG Ricsi Repülő Osztály
    www.dongo.hu ---> V.4 Dongó Század
    heart-ace.uw.hu ---> 1/3 Kőr Ász Század
    77phoenix.uw.hu ---> szövetségesek 77th Phoenix Squadron
    www.pumaszallas.hu ---> VO101Pumákok
    www.redhunters.hu ---> 42nd. Tactical Fighter Wing bár ők főleg Lock Onoznak nyomják néha Il-2-t is ruszki oldalon

Valamint most alakult egy másik magyar század a

Az RKI 102/3 Gyorsbombázó század --->http://www.rki-gs.atw.hu/

Ők klánnak hívják magukat... lelkes kezdők bár még nem találkoztam velük lobbyn....

Ja és kiképzés idődtől függő dongóknál olyan 1,5 hónap nálunk 2 hónap Pumáknál nincs jelenleg felvétel többieket nem tudom...
  • tirpitz
    Sziasztok!
    Lenne néhány kérdésem a játékkal kapcsolatban:
    -A Forgotten Battles már tartalmazza az alap IL-2-t?
    -A kézikönyv milyen nyelven van? Játékhoz van magyarítás?
    -Milyen joystickot használtok, milyent ajánlotok?
    -Mennyi idő kell ahhoz, hogy max. nehézségen is normálisan tudjak játszani?
    Azt hiszem ennyi... Előre is köszi!
  • Sanyix
    Vagyis SB-2-es
  • Sanyix
    De én DB-3-asról beszéltem, és az nem ugyanaz mint a TB-3-as :)
  • Bucser
    A motort lődd és ne a szárnyat.. egyébként azt vettem észre, hogy pl a TB-3-ason sokat butítottak (mondjuk találat állóság végett)
  • neuro
    Nyolc darab .303-as Browning... nem olyan rossz az :)
  • Sanyix
    Áhh hurricane mk I-en csak meggymagköpködő van, így a finn kampány 1. küldetésében csak 3 orosz DB-3-at szedtem le (uccsót nagyon nehezen, ugyanis ettől a kis izétől alig sérül) azthittem, legalább olyasmi fegyver van mint az mk II-n, de nem.
  • neuro
    Ubi Soft Exclusive a legjobb :)
  • Bucser
    Én majdnem Lock On-al jártam így:) gnodolkodtam, hogy megvegyem Corában 9900-ért és két hétre rá lezuhant az ára és cd galaxisból megrendeltem 3000-ért:)
  • Vlala #5088
    Tescoban is megtaláltam az FB-t, meg is vettem volna egyből, ha már nem lenne meg :-)

Észrevettétek már, hogy a játékok ára mindig azután esik vagy 20 %-kal, miután megveszitek?
  • Grig6
    Thx
  • neuro
    Nem. A PF egy különálló játék. De a kettőt "össze lehet installálni". Az új patch-ek és kiegészítők azonban már csak a közös installhoz jönnek ki.
  • Grig6
    hm az IL2 FB Pacific Fighters-hez kell az alap IL2 FB?
  • Grig6
    thx
  • Bucser
    www.cdgalaxis.hu-n meg tudod rendelni mind az FB-t mind a Pacific Fighterst. Lehet telefonon és neten át is. másnapra szállítják, ha munkanapon rendeled.
  • Grig6
    Hali, mindenkinek BUÉk, nem tud valaki olyan oldalt ahonnan le lehetne szedni az IL2 FB mert múltkor voltam boltba csak nem volt :(, azt legalább addig tudnék játszani vele amíg eredetibe megveszem
  • Grig6
    OK-s, holnap úgy is megyek haverokal körülnézni, majd megnézem ezt is
  • neuro
    Azért szerintem vedd meg a Forgotten Battles-t mert sokkal jobb, mint az öreg IL2. 2500HUF körül már lehet kapni minden boltban, magyarul.
  • Grig6
    hát jah, ha nincs más akkor be kell keményíteni
  • Bucser
    Csak keményen!!
  • kiskorúbézoltán #5077
  • Grig6
    nah most leforméáztam a gépet és megy
  • neuro
    Próbáltad OpenGL-ben és DirectX-ben is?
  • Grig6
    P 1.5Ghz, 512DDr ram, GeForceFX5200 64Mb, DirectX 9, sima IL2 mert az újabbat még nem sikerült leszednem, pedig jó lenne már, patch meg a legújabb volt.
  • Caterpillar
    ok...
  • kiskorúbézoltán #5072
    Hmm , hmm ... akkor az ittenin ...
  • Caterpillar
    tudom nem vagyok hülye ,de semmi!
  • kiskorúbézoltán #5070
    Saját = Red Hunters oldal ...