IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    NEm ezt mondtam, teljesen félreértettél. Csak szerintem sokkal nagyobb élmény online játszani. Persze offline is nagyon hosszú tartalmas szórakozást nyújt (ezalatt értem az 1/2 fél év minimum, ha belemerülsz). Csak néha egész egyszerűen idióta az AI (szóval nem úgy viselkedik mint egy ember, nem figyel arra, hogy te mit csinálsz, ha kiadod neki a parancsot, hogy menjen a vadászokra akkor megy a vadászokra és nem érdekli, hogy te rajta vagy az egyiken ő lehet, hogy arra fog menni amelyiken te vagy éppen és mögülled fog lőni, vagy éppen gyönyörűen beáll eléd, hogy leszedje a gépet amit te lőttél, vagy éppen utánamegy és utánalő az általad lelőtt gépnek ami már zuhan lefelé... Szóval olyan mintha egy idegesítően vakmerő csak a killre vadászó kísérőd lenne akire nem mersz rábízni semmit... De ilyen komplex játéknál nem is várhatsz mást.. minden más téren viszont nagyon jó...