IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
ehh Nos Forgotten Battles asszem tartalmazza az alap Il-2 kampányait + many more. Alap FB-hez nincs kézikönyv (én legalább is nem kaptam csak egy fecnit scannelve volt a cd-n PDF-ben angolul) Pacific fightershez már adtak magyar kézikönyvet (de még mindig csak egy 1 dvd tárolására alkalmas tokot röhejes...)
Joystickról megoszlanak a vélemények... Van aki esküszik a twistes joyokra (Saitek cyorg evo inkább mint a Logitech bármelyik joystickja) van aki X-52-t vagy x-45-t ajánl, de én pl TM Cougart pedállal.
Hát ahhoz hogy max (azaz fullreál) nehézségen is rendesen tudj játszani maximális gépismeret kell + navigálni tudás plusz Ai újraprogramozása (én azért hagytam abba az offline kampányt mert bármit csinálok a sík hülye friendly ai miatt tömegesek a veszteségeim.. (összetörik magukat a földön meg messzerrel leállnak egy ratával dogolni meg hasonlók...) Javaslom hyperlobbyt meg természetesen az online századokat..
www.1.tg-ricsi-szd.hu ---> 1.TG Ricsi Repülő Osztály
www.dongo.hu ---> V.4 Dongó Század
heart-ace.uw.hu ---> 1/3 Kőr Ász Század
77phoenix.uw.hu ---> szövetségesek 77th Phoenix Squadron
www.pumaszallas.hu ---> VO101Pumákok
www.redhunters.hu ---> 42nd. Tactical Fighter Wing bár ők főleg Lock Onoznak nyomják néha Il-2-t is ruszki oldalon
Valamint most alakult egy másik magyar század a
Az RKI 102/3 Gyorsbombázó század --->http://www.rki-gs.atw.hu/
Ők klánnak hívják magukat... lelkes kezdők bár még nem találkoztam velük lobbyn....
Ja és kiképzés idődtől függő dongóknál olyan 1,5 hónap nálunk 2 hónap Pumáknál nincs jelenleg felvétel többieket nem tudom...