91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#4869 Szopacs...most hoztak egy gepet javitani...
Hat ha vegzek akkor latom hogy ramszoltal icq-n...ha nem jelentkeznek az az jeneti dolgozom..
bocs... ;( -
neuro #4868 majd en hostolok. 6-7 körül, addig kipróbálom az új joyt meg eszek-iszok stb. majd icq-n kereslek! -
#4867 felre -
#4866 Oksa tolem mehet, ugyse kaptam meg a beszelt kepeket...azaz nem ert ra a fotosunk...;))
Munkat meg ferre rakom kicsit (szigoruan kicsit, mert a hatarido surget rendesen...), es tolhatjuk ;)
(bar hostolni nem tudok linux mogul, ezt elore jelzem ;/) -
neuro #4865 este repülhetnénk egy tengeri coop-ot - már látom is amint a hajóról felszállva alakzatba rendeződik a csapásmérő SBD egység és a Corsair védővadászok, aztán irány a japán hordozókötelék :)
Hazafelé meg le kell majd szállni a hajón félig ellőtt szárnyakkal... aaa még 3 és fél óra munkaidőből!!! -
#4864 Jah nekem is tetszik elso latasra ;) -
#4863 Bittorrent klienst szedjél le.. Mondjuk Bitcometet és azzal zúzható lefelé... -
Mozes #4862 Nem tudtok helyet ahonnan a torrenten kívül le lehet szedni?
Köszi szépen -
neuro #4861 Még tegnap éjszaka kipróbáltam, igaz repülni nem tudtam vele mert az új joy-t ma reggel hozták meg, de a csúnya háttérképernyőnkön kívül nagyon pozitív nyomokat hagyott bennem.
Joystick hiányában azzal szórakoztam, hogy B-25-ös lövészként támadó Zérókra vadásztam :) (4 B25+4 Wildcat vs 8 Zero) -
#4860 Raporkolve a regire lett szep kis 3.4 gigas konyvtaram :DD
-
#4859 Sziasztok, gondolom közelebbről ismeritek a mai joystickeket :) Tudnátok ajánlani (nekem is il-2 szerű játékokhoz kellene) Force feedback, ez jó, v inkább csak vlmi kezdeti stádiumban lévő zavaró vlmi, előre is köszi, ja és ide írjatok [email protected] A belinklet weblapról hogyan kell tölteni a pf-t, ha a legalsó downloadra kattintok, akkor csak egy apró használhatatlan filet szed le... -
#4858 Amíg ki nem jön itthon innen Szedhető torrenten. -
#4857 PF kintvan...friss meleg ... -
#4856 irta -
bgabor #4855 Melyik gépet takarja a csajka név?
A Gloster Gladiator-t természetesen nem a messerek elleni teljesítménye miatt kedvelem, hanem mert élvezetes repülni, könnyű vele leszállni, soha nem esik át,és állatian fordul. Légiharcban csak más Gladiatorok ellen próbáltam. -
#4854 az egy 3.5ös win partíció
oda nem rakok semmit, mert betelik -
neuro #4853 installáld mind a kettőt a c-re :) -
#4852 Megvolt!!!!
Ugyanaz :((( -
Kisvadász #4851 hát azé csajkával le lehet aztat fordulni nagyon szépen.meg osztán i-153p kicsit erősebb is szal szerintem az mindenféle tekintetben job.pláne még meredeken utána is tudod húzni a messernek és 90-80-ig tucc vele emelkedni és így kb akkor esik át mint a messer (mert az gyorsabb de hamarabb esik át) így könnyen benn tucc maradni a seggében.hameg begyünne mögéd megfordulsz és lelövöd:) -
neuro #4850 Az összes fájlt amit az aep felrakott másold be az FB könyvtárba. -
#4849 Jó gép az:) A csajka is hasonló kategória:) Meg a cr42-es:) -
bgabor #4848 Nem szidni a Gloster Gladiator-t! A Játékban J8A néven lehet repülni. Egyszer poénból repültem vele, és annyira megszerettem, hogy vagy egy hétig csak 1on1 légiharcot vívtam a J8A-val. Tökjó kis gép. Persze csak ugyanolyan gép ellen repültem vele,de hihetetlen élmény volt. Azonkívül a 10 éves öcsémet is ezzel tanítgattam leszállni. (lévén hogy 300nál ritkán repül gyorsabban,és még sosem sikerült stall-ba esnem vele,ráadásul az összes gépnél jobban fordul(!!!) ) Úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom,repüljön egyet vele,aztán dogfightozzon egy másik J8A ellen. Remek élmény. -
#4847 Mivan vazze?? -
DarkCruiser #4846 gkghkghk -
#4845 Vazze, rájöttem!!!!
A C meghajtóra installálja, nekem meg a D-n van rajta
És nem lehet beállítani az installation foldert
Valami ötlet?
A c re meg nem akarom rakni mert az csak egy 3.5 gigás win partíció -
#4844 Felraktam a leszedett aepet, és nem működik, bejön az a belépő kép amiben egy Bf110es van aztán megáll.
Az alap FB az megy lazán de az aep az nem
Mi a franc leeht a probléma? -
#4843 már egy párszor le lett írva, hogy kreálj egy dog missiont amiben az összes gépet beteszed a repülhető masinák közé és akkor külsö nézetből tudod repülni őket. -
#4842 jó nagy UP!
nincs olyan patch a játékhoz ami minden gépet repülhetővé tesz? -
#4841 pf arany...de ez szvsz az addiktoknak nem news.... -
kiskorúbézoltán #4840 Mert még nem raktam vissza . -
Caterpillar #4839 Te mér' nem jössz TS-re??
-
kiskorúbézoltán #4838 Van sajnos ... :((( -
#4837 És még valami:szerintetek vannak akik csítelnek valahogy?? AImbot vagy unlimited lőszer vagy gyorsabb repülő ami több sérülést bír??A legtöbb online játékot sajnos megfertőzik azok akik csalnak és hát mit ne mondjak volt már IL2 nél is gyanús emberke nem is egy.......szóval van ilyen?? -
#4836 -
neuro #4835 Hülye kérdésre, hülye válasz :) -
#4834 Jah hat ilyen egetrengeto okossagot gondolkoztam hogy irjak e :P....szal ha mar miert ne, akkor egyertelmuen Su-30(MKI) az isten ;)
(vagy 29M2(MRCA) or SMT) -
#4833 nem is mert a csajka!!!!!! MUHAHHAAAAHAAAAHAAAAA
Vagy a Gladiator:) esetleg még egy CR.42-est bevállalok -
Caterpillar #4832 "rataazisten"... -
antijedi #4831 inkább a mig29 :P -
neuro #4830 Az F-15 a legkirályabb