91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    Antidzsödáj leszokhatnál már az állandó kötözködésről....
  • antijedi
    törlödik? hámost mééé? :P
  • antijedi
    lehet, mongyuk nekem tök 8 firefox ucse látya :P
  • Bucser
    Nyugalom már törlődik a hozzászólás szal lehet lenyargalni a hirdetésről nemsokára újra bekerül:)
  • Vlala #4945
    Bucser félre ne értsd, semmi rosszindulat nincs bennem(ünk), csak a tagek rejtelmeit kutatjuk
  • Vlala #4944
    első parazsa volt, azért parázslik mindhárom sor... de minek van két /parazs?
  • antijedi
    az első parázs elejére meg / nem kell :)
  • Vlala #4942
    a /parazs után nem kell red :-)
    Ha lesz netem, felvételizek már valamelyik kiképzőszázadba.
  • Bucser

[parazs=RED][NA urak újabb toborzási időszak van a[/parazs=RED] [parazs=RED]Ricsi Kiképző Századnál[/parazs=RED]
  • Vlala #4940
    Igazad volt, videókari derivere sokat dobott a játékon. Most mintha még részletesebb lenne, mint 2K alatt... de lehet, hogy akkor max settingsen szaggatott, azért kellett lejjebb vennem.
  • Falconer
    Hát nekem még szarabb, mert el sem kezd tölteni, hanem a képnél megáll
  • neuro
    Biztos driver vagy beállítási probléma. Tegyél fel új videó/hangkártya drivert. A setupban próbáld ki opengl-ben és directxben is, állítgasd a grafikus opciókat (tömörítés, multitextúrázás), biosban memóriasebesség, agp sebesség, processzorsebesség. Kapcsold ki a 3d-s hangokat stb...
    Nekem soha semmi problémám nem volt FBvel vagy AEPel - Egyetlen egyszer nem fagyott ki, pedig naponta játszok vele.

Túl sok hibalehetőség van, hogy ezt egy fórumon keresztül meglehessen oldani.
  • Mat
    Köszönöm! :)
  • 42nd Intruder
    Nem. A FB külön játék, ez a második része az IL-2-nek.
  • Vlala #4935
    Az install nekem is végigment (pontatlanul írtam) a betöltés száll el 35%-nál.
  • Mat
    Hali! Kérdés: AZ IL2 Sturmovik Forgotten Battles-höz kell az alap IL2?
  • Falconer
    Nekem az install megy, csak az aep nem indul el
  • Vlala #4932
    Na bumm: frissítettem az XP-met, feltelepítem sorban az IL2-ket, erre 35%-nál visszuaad a Windowsnak, error.log nélkül. Wow. Uninstall, reinstall, ugyanez. Mit vétettem? 2000 alatt simán ment (ill. repült)!
  • Yula
    Sziasztok!
    A Pumaszállást és a Dongóékat is megnéztem, mert úgy rémlett, hogy van joy beállítás, de nem találtam. Tudtok segíteni, hogy hol keressem. ( a pich, roll és ezekre gondolok)
    Köszi.
  • bazza
    Természetesen pacific fighters-ben
  • bazza
    nagyon fasza, sokkal könnyebb mint a bill, már le tuttam szállni egy anyahajóra. :DDD
  • Vlala #4928
    Nekem Logi Formula Force kormány, ezzwel kezelem a gázt-féket :-) és a ruddert, a joyom meg a többit (csűrőlapok)
  • bazza
    sikerült megoldani...
  • ChevyG #4926
    thx
  • bazza
    jó, de hiába húzogatom a tengelyt, nem veszi be... :D
  • Bucser
    A játékban controls és lent az axisoknál beállítod, hogy az engine-t melyik tengely kezelje
  • Falconer
    Ahoz adtak wingman szoftvert? Mert ha van, akkor az támogatja az IL2-t, és akkor ott tudsz beállítani dolgokat
  • bazza
    Logitech ATTACK 3
    A beállításokná a windowsba működik, csak a játékban nem...
  • Falconer
    Hát az elvileg alapból van
  • bazza
    Üdv!
    Segítenétek, nem tudom hol állíthatom be a játékban, hogy tudjak gázkarral motorteljesítményt növelni...Hol lehet ezt beállítani?
  • neuro
    ott van ftp-n, azon a címen amit írtam...
  • Bucser
    nézd meg ezt a helyet.

http://wildhoney.nightmail.ru/il2fb/
  • Free
    nem találom pls nem tudtok konkrét linket adni amire ráklikk és le tudom tölteni ???
  • Free
    köszke akkor már szedem is le oszt tesztelem :D
  • Bucser
    ja és fennt van a www.pacific-fighters.com-on.
  • neuro
    ftp.ubisoft.com - anonymous loginnal

de szerintem várd meg, amíg kiadják a PF dedikált szervert (3.0)
  • Bucser
    van egy dedicated IL-2FB server progi
    de ez csak winfos alatt megy.
  • Free
    oksa akkor most komolyan hol van a proginak szerver verziója???
    Már csináltam egy Winfosos szervert 100Mbiten és akkor ott futhatna az első magyar IL2 szerver
  • Falconer
    Nincs semmi
    CSak a hivatalos frissítésekben vannak, azok meg fenn vannak a weblapjukon
  • ChevyG #4910
    Hi! Tuttok ojjan oldalt, ahol addonokat lehet szabadon leszedni (pl külön gépeket), mint a Flight Sim sorozathoz (expansion pack-on kivül ofkorsz)?