91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#4949 Antidzsödáj leszokhatnál már az állandó kötözködésről.... -
antijedi #4948 törlödik? hámost mééé? :P -
antijedi #4947 lehet, mongyuk nekem tök 8 firefox ucse látya :P -
#4946 Nyugalom már törlődik a hozzászólás szal lehet lenyargalni a hirdetésről nemsokára újra bekerül:) -
Vlala #4945 Bucser félre ne értsd, semmi rosszindulat nincs bennem(ünk), csak a tagek rejtelmeit kutatjuk -
Vlala #4944 első parazsa volt, azért parázslik mindhárom sor... de minek van két /parazs? -
antijedi #4943 az első parázs elejére meg / nem kell :) -
Vlala #4942 a /parazs után nem kell red :-)
Ha lesz netem, felvételizek már valamelyik kiképzőszázadba. -
[parazs=RED][NA urak újabb toborzási időszak van a[/parazs=RED] [parazs=RED]Ricsi Kiképző Századnál[/parazs=RED] -
Vlala #4940 Igazad volt, videókari derivere sokat dobott a játékon. Most mintha még részletesebb lenne, mint 2K alatt... de lehet, hogy akkor max settingsen szaggatott, azért kellett lejjebb vennem.
-
#4939 Hát nekem még szarabb, mert el sem kezd tölteni, hanem a képnél megáll -
neuro #4938 Biztos driver vagy beállítási probléma. Tegyél fel új videó/hangkártya drivert. A setupban próbáld ki opengl-ben és directxben is, állítgasd a grafikus opciókat (tömörítés, multitextúrázás), biosban memóriasebesség, agp sebesség, processzorsebesség. Kapcsold ki a 3d-s hangokat stb...
Nekem soha semmi problémám nem volt FBvel vagy AEPel - Egyetlen egyszer nem fagyott ki, pedig naponta játszok vele.
Túl sok hibalehetőség van, hogy ezt egy fórumon keresztül meglehessen oldani. -
Mat #4937 Köszönöm! :) -
#4936 Nem. A FB külön játék, ez a második része az IL-2-nek. -
Vlala #4935 Az install nekem is végigment (pontatlanul írtam) a betöltés száll el 35%-nál. -
Mat #4934 Hali! Kérdés: AZ IL2 Sturmovik Forgotten Battles-höz kell az alap IL2? -
#4933 Nekem az install megy, csak az aep nem indul el -
Vlala #4932 Na bumm: frissítettem az XP-met, feltelepítem sorban az IL2-ket, erre 35%-nál visszuaad a Windowsnak, error.log nélkül. Wow. Uninstall, reinstall, ugyanez. Mit vétettem? 2000 alatt simán ment (ill. repült)! -
Yula #4931 Sziasztok!
A Pumaszállást és a Dongóékat is megnéztem, mert úgy rémlett, hogy van joy beállítás, de nem találtam. Tudtok segíteni, hogy hol keressem. ( a pich, roll és ezekre gondolok)
Köszi. -
#4930 Természetesen pacific fighters-ben -
#4929 nagyon fasza, sokkal könnyebb mint a bill, már le tuttam szállni egy anyahajóra. :DDD -
Vlala #4928 Nekem Logi Formula Force kormány, ezzwel kezelem a gázt-féket :-) és a ruddert, a joyom meg a többit (csűrőlapok) -
#4927 sikerült megoldani... -
#4926 thx -
#4925 jó, de hiába húzogatom a tengelyt, nem veszi be... :D -
#4924 A játékban controls és lent az axisoknál beállítod, hogy az engine-t melyik tengely kezelje
-
#4923 Ahoz adtak wingman szoftvert? Mert ha van, akkor az támogatja az IL2-t, és akkor ott tudsz beállítani dolgokat -
#4922 Logitech ATTACK 3
A beállításokná a windowsba működik, csak a játékban nem... -
#4921 Hát az elvileg alapból van -
#4920 Üdv!
Segítenétek, nem tudom hol állíthatom be a játékban, hogy tudjak gázkarral motorteljesítményt növelni...Hol lehet ezt beállítani? -
neuro #4919 ott van ftp-n, azon a címen amit írtam... -
#4918 nézd meg ezt a helyet.
http://wildhoney.nightmail.ru/il2fb/ -
#4917 nem találom pls nem tudtok konkrét linket adni amire ráklikk és le tudom tölteni ??? -
#4916 köszke akkor már szedem is le oszt tesztelem :D -
#4915 ja és fennt van a www.pacific-fighters.com-on. -
neuro #4914 ftp.ubisoft.com - anonymous loginnal
de szerintem várd meg, amíg kiadják a PF dedikált szervert (3.0) -
#4913 van egy dedicated IL-2FB server progi
de ez csak winfos alatt megy. -
#4912 oksa akkor most komolyan hol van a proginak szerver verziója???
Már csináltam egy Winfosos szervert 100Mbiten és akkor ott futhatna az első magyar IL2 szerver -
#4911 Nincs semmi
CSak a hivatalos frissítésekben vannak, azok meg fenn vannak a weblapjukon -
#4910 Hi! Tuttok ojjan oldalt, ahol addonokat lehet szabadon leszedni (pl külön gépeket), mint a Flight Sim sorozathoz (expansion pack-on kivül ofkorsz)?