91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • neuro
    Magyarországon nem forgalmazzák, így csak a warezos megoldás marad sajna... A környező országokban azonban mindenhol lehet kapni, illetve a neten is meglehet rendelni.
  • madmanic
    Kezdő IL2 függő vagyok. Mint ilyen, asszem kérdezhetek hülyeségeket. Szóval az Ace Expansion Pack-et keresem hetek óta sikertelenül. Ha valaki tudna segíteni honnan szerezhetném meg hálám ( és 109-esem ) örökké üldözni fogja. Előre is köszi a segítséget!
  • madmanic
    Hali!
  • Seaweed
    Egyik patch sem kompatibilis az elozo verzioval!
  • Pitti
    A 3.04-et is hasznaljatok mar? mivel az nem kompatibilis a neten az elozo verzioval, ahogy olvasom a hivatalos honlapon
  • neuro
    1. FB
    2. AEP
    3. AEP Patch 2.00-2.01
    4. AEP Patch 2.01-2.04
    5. PF
    6. PF Patch 3.03m
    7. PF Patch 3.04m

A multkor egyébként kiderült, hogy az AEP patch-ek nem kellenek ha a PF-et is felrakod, mert abban már benne van a 2.00-2.04-es patch.
  • Pitti
    Bocs sracok a lama kerdesert, kicsit osszekavarodtam a petchek kozott. Tehat a FB+AEP+PF telepites hogy nez ki? Kulon-kulon is patchelni kell oket a telepites sorrendjeben, vagy a kovetkezoben mar benne vannak az elozo patchek?
    Itt arra gondolok, hogy pl. az FB-nek volt az 1.22 patch, ezt fel kell tenni az AEP elott vagy nem? Illetve az AEP patch kell-e a PF elott?
    Valaki irja le lecci a komplett FB+AEP+PF 3.03 telepitesi menetet.
  • Vlala #5142
    A kormányomnál tapasztaltam, hogy néha "kihagy" a jele. Ilyenkor úgy viselkedik, mintha elkaptam volna a kormányt. XP alatt már nem műveli, de 2000 alatt szinte minden játékban előfordult.
  • neuro
    Nekem volt gameportos és usb-s joyom is, de nem vettem észre különbséget...
  • Sanyix
    Hát de a filtering is olyan, hogy a két fokozat között elsimítja a mozdulatot... Tudom, hogy a gameportot is digitalizálta a gép (máshogy nehezen tudná feldolgozni), de USB-nél már alapból digitális. De lehet hogy minden joy picit darabos mozgású, de aki mexokta az USB-t annak már fel se tűnik. És tuti nem koszos semmi, ugyanis a joy-t 2 hónapja vettem, igaz nem egy nagy szám, Genius F23U.
  • neuro
    8-10000 HUF
  • neuro
    Nekem usb-s joy-al is folyamatos a mozgás. Egyébként a gameportos analóg jele is digitalizálta a gép mielőtt feldolgozta.
    Szerintem inkább azzal lehet a gond, hogy nagy koszosak a potméterek és zajos a jel... próbálj beállítani filteringet vagy deadzone-t a játékon belül.
  • Sanyix
    USB-s joyoknál tapasztalta valaki, hogy egy picit darabos a mozgása a játékban? Fokozatos, picit mozdítom nem mozdul a játékban, még egy picit mozdítom ugrik egyet (kicsit) ez amiatt van, hogy az USB digitális, vagy csak sz*r a joyom? Mert ilyen gameportnál nemvolt ott teljesen folyamatos volt a mozgás a játékban is.
  • Lupis
    még valami ezek kb milyen áron kaphatóak?
  • ottar
    Köszi, mindkettő bejön.
    Legalábbis így első ránézésre.. :-)
  • neuro
    Szerintem mind a kettő nagyon jó.
    Az EVO-n a gázkar van rossz helyen, a 3D-n pedig az 1-2-3-4 gombok - de ez csak megszokás kérdése.

Ja, egy problémám van még a 3D-vel: a fej dőlészög állító csavarhoz nem jó a hozzáadott imbuszkulcs :)
  • Lupis
    Egész jól néznek ki, melyiket érdemes megvenni?
  • neuro

Középen a bot mögött.
    A Cyborg 3D-n jobb vagy bal oldalon van attól függően, hogy hová csavarozod fel.

• Bucser
    mármint hogy középen mint a legotecheken?
  • neuro
    www.pcland.hu

megrendeltem, másnapra kihozták

de ahogy most látom, már csak EVO van, ami szerintem azért nem jó, mert középen van a gázkar, nem oldalt
  • Lupis
    Én is szeretnék végre egy joyt sajna billel szinte lehetetlen játszani :(
  • ottar
    Mácsak egy kérdésekm van:
    Hol vetted, és mibe fájt?
    A depo-n láttam 8 eft körül.
    Régebben a Médiamarktban is volt.
  • neuro
    nm :)
  • ottar
    Köszi,
    én is azt néztem ki, má amikor ezt a Foxprót vettem, csak éppen nemvolt, időm meg nem volt nagyon utána járni.
    Akkor valszeg egy ilyen lesz belőle.
    Köszi mégegyszer..
  • neuro
    Én Saitek Cyborg 3d-t vettem kb 3 hónapja és tökéletesen működik XP alatt is. Nagyon jó joy, teljesen megvagyok vele elégedve, nem bántam meg, hogy lecseréltem a Force-os Sidewinder 2-t...
  • ottar
    Jónapot!
    Kicsit OFF:
    Kezd megdögleni a régi joy-om (Thrustmaster fox2 pro)
    állandóan balra húz, hiába kalibrálgatom, valszeg valami érintkezési hiba.
    Milyen elfogadható árú, nem force feedbackes joyt lenne érdemes vennem?
    Nézegettem a Saitek Cyborgot, de valami olyan rémlik nekem korábbról ,hogy az xp-t nem szereti.
  • neuro
    PrintScreen, nem F12
  • Sanyix
    játékban nyomd F12, játék könytárában tga fájlok :)
  • Falconer
    Milyen screenshooter progi van?
    Kéne nekem is
  • neuro
    bump :)

• sz4bee
    Bemásolom és valamikor nem is ismeri fel a játék a mentéseket.De ha felismeri akkor meg a kép lefagy.
  • neuro
    nem - vagy legalábbis nekem eddig még soha nem sikerült...
  • Falconer
    Sztem jó lesz, métne lenne jó?
  • sz4bee
    hi! Ha a régi mentéseimet bemásolom a játékba akkor az mért nem lesz jo?Valahogy meglehet csinálni?
  • neuro
    én még sosem láttam az intrót. mindig az az első dolgom, hogy a setupban kikapcsolom :)
  • Bucser
    Én úgy tudom, hogy introhgoz semmilyen codec nem kell mivel a játék engine-jében számolja... (korábbi Il-2 verziókban egyszerűen patch után tönkrement az intro:D) PF-et nem tudom hogy van
  • Nemcso
    Lehet, hogy az Intro-hoz nincs telepítve megfelelő codec.
    Most meg nem mondom, hogy melyik kell, de azt kipróbálhatod, hogy az il2setup-ban kiveszed a pipát az intro elől (első képernyő alja).
  • neuro
    hmmhmm próbálgasd a grafikát custom módban állítgatni vagy a hangkártya beállításokat safe módban.
    Nemtudom milyen alaplapod van, de ha pl VIA-s, lehet fel kell még tenni a 4in1-t vagy valami hasonló AGP javítást...
  • Braveheart
    safe módban nem néztem még
    mind2 módot kipróbáltam, egyikben sem ment (opengl,directx)
    Geforce FX 5600 128 mb
    1.22-es patch van fent
  • neuro
    opngl vagy directx?
    melyik patch van fent?
    milyen videokártya?
    safe módban próbáltad már? (video/hang)