91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
neuro #5149 Magyarországon nem forgalmazzák, így csak a warezos megoldás marad sajna... A környező országokban azonban mindenhol lehet kapni, illetve a neten is meglehet rendelni. -
madmanic #5148 Kezdő IL2 függő vagyok. Mint ilyen, asszem kérdezhetek hülyeségeket. Szóval az Ace Expansion Pack-et keresem hetek óta sikertelenül. Ha valaki tudna segíteni honnan szerezhetném meg hálám ( és 109-esem ) örökké üldözni fogja. Előre is köszi a segítséget! -
madmanic #5147 Hali! -
#5146 Egyik patch sem kompatibilis az elozo verzioval! -
Pitti #5145 A 3.04-et is hasznaljatok mar? mivel az nem kompatibilis a neten az elozo verzioval, ahogy olvasom a hivatalos honlapon -
neuro #5144 1. FB
2. AEP
3. AEP Patch 2.00-2.01
4. AEP Patch 2.01-2.04
5. PF
6. PF Patch 3.03m
7. PF Patch 3.04m
A multkor egyébként kiderült, hogy az AEP patch-ek nem kellenek ha a PF-et is felrakod, mert abban már benne van a 2.00-2.04-es patch. -
Pitti #5143 Bocs sracok a lama kerdesert, kicsit osszekavarodtam a petchek kozott. Tehat a FB+AEP+PF telepites hogy nez ki? Kulon-kulon is patchelni kell oket a telepites sorrendjeben, vagy a kovetkezoben mar benne vannak az elozo patchek?
Itt arra gondolok, hogy pl. az FB-nek volt az 1.22 patch, ezt fel kell tenni az AEP elott vagy nem? Illetve az AEP patch kell-e a PF elott?
Valaki irja le lecci a komplett FB+AEP+PF 3.03 telepitesi menetet. -
Vlala #5142 A kormányomnál tapasztaltam, hogy néha "kihagy" a jele. Ilyenkor úgy viselkedik, mintha elkaptam volna a kormányt. XP alatt már nem műveli, de 2000 alatt szinte minden játékban előfordult. -
neuro #5141 Nekem volt gameportos és usb-s joyom is, de nem vettem észre különbséget... -
#5140 Hát de a filtering is olyan, hogy a két fokozat között elsimítja a mozdulatot... Tudom, hogy a gameportot is digitalizálta a gép (máshogy nehezen tudná feldolgozni), de USB-nél már alapból digitális. De lehet hogy minden joy picit darabos mozgású, de aki mexokta az USB-t annak már fel se tűnik. És tuti nem koszos semmi, ugyanis a joy-t 2 hónapja vettem, igaz nem egy nagy szám, Genius F23U. -
neuro #5139 8-10000 HUF -
neuro #5138 Nekem usb-s joy-al is folyamatos a mozgás. Egyébként a gameportos analóg jele is digitalizálta a gép mielőtt feldolgozta.
Szerintem inkább azzal lehet a gond, hogy nagy koszosak a potméterek és zajos a jel... próbálj beállítani filteringet vagy deadzone-t a játékon belül. -
#5137 USB-s joyoknál tapasztalta valaki, hogy egy picit darabos a mozgása a játékban? Fokozatos, picit mozdítom nem mozdul a játékban, még egy picit mozdítom ugrik egyet (kicsit) ez amiatt van, hogy az USB digitális, vagy csak sz*r a joyom? Mert ilyen gameportnál nemvolt ott teljesen folyamatos volt a mozgás a játékban is. -
Lupis #5136 még valami ezek kb milyen áron kaphatóak? -
ottar #5135 Köszi, mindkettő bejön.
Legalábbis így első ránézésre.. :-)
-
neuro #5134 Szerintem mind a kettő nagyon jó.
Az EVO-n a gázkar van rossz helyen, a 3D-n pedig az 1-2-3-4 gombok - de ez csak megszokás kérdése.
Ja, egy problémám van még a 3D-vel: a fej dőlészög állító csavarhoz nem jó a hozzáadott imbuszkulcs :) -
Lupis #5133 Egész jól néznek ki, melyiket érdemes megvenni?
-
neuro #5132
Középen a bot mögött.
A Cyborg 3D-n jobb vagy bal oldalon van attól függően, hogy hová csavarozod fel.
-
#5131 mármint hogy középen mint a legotecheken? -
neuro #5130 www.pcland.hu
megrendeltem, másnapra kihozták
de ahogy most látom, már csak EVO van, ami szerintem azért nem jó, mert középen van a gázkar, nem oldalt -
Lupis #5129 Én is szeretnék végre egy joyt sajna billel szinte lehetetlen játszani :( -
ottar #5128 Mácsak egy kérdésekm van:
Hol vetted, és mibe fájt?
A depo-n láttam 8 eft körül.
Régebben a Médiamarktban is volt.
-
neuro #5127 nm :) -
ottar #5126 Köszi,
én is azt néztem ki, má amikor ezt a Foxprót vettem, csak éppen nemvolt, időm meg nem volt nagyon utána járni.
Akkor valszeg egy ilyen lesz belőle.
Köszi mégegyszer..
-
neuro #5125 Én Saitek Cyborg 3d-t vettem kb 3 hónapja és tökéletesen működik XP alatt is. Nagyon jó joy, teljesen megvagyok vele elégedve, nem bántam meg, hogy lecseréltem a Force-os Sidewinder 2-t... -
ottar #5124 Jónapot!
Kicsit OFF:
Kezd megdögleni a régi joy-om (Thrustmaster fox2 pro)
állandóan balra húz, hiába kalibrálgatom, valszeg valami érintkezési hiba.
Milyen elfogadható árú, nem force feedbackes joyt lenne érdemes vennem?
Nézegettem a Saitek Cyborgot, de valami olyan rémlik nekem korábbról ,hogy az xp-t nem szereti.
-
neuro #5123 PrintScreen, nem F12 -
#5122 játékban nyomd F12, játék könytárában tga fájlok :) -
#5121 Milyen screenshooter progi van?
Kéne nekem is -
neuro #5120 bump :)
-
sz4bee #5119 Bemásolom és valamikor nem is ismeri fel a játék a mentéseket.De ha felismeri akkor meg a kép lefagy. -
neuro #5118 nem - vagy legalábbis nekem eddig még soha nem sikerült... -
#5117 Sztem jó lesz, métne lenne jó? -
sz4bee #5116 hi! Ha a régi mentéseimet bemásolom a játékba akkor az mért nem lesz jo?Valahogy meglehet csinálni? -
neuro #5115 én még sosem láttam az intrót. mindig az az első dolgom, hogy a setupban kikapcsolom :) -
#5114 Én úgy tudom, hogy introhgoz semmilyen codec nem kell mivel a játék engine-jében számolja... (korábbi Il-2 verziókban egyszerűen patch után tönkrement az intro:D) PF-et nem tudom hogy van -
#5113 Lehet, hogy az Intro-hoz nincs telepítve megfelelő codec.
Most meg nem mondom, hogy melyik kell, de azt kipróbálhatod, hogy az il2setup-ban kiveszed a pipát az intro elől (első képernyő alja). -
neuro #5112 hmmhmm próbálgasd a grafikát custom módban állítgatni vagy a hangkártya beállításokat safe módban.
Nemtudom milyen alaplapod van, de ha pl VIA-s, lehet fel kell még tenni a 4in1-t vagy valami hasonló AGP javítást... -
Braveheart #5111 safe módban nem néztem még
mind2 módot kipróbáltam, egyikben sem ment (opengl,directx)
Geforce FX 5600 128 mb
1.22-es patch van fent -
neuro #5110 opngl vagy directx?
melyik patch van fent?
milyen videokártya?
safe módban próbáltad már? (video/hang)