91309

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Caterpillar
    tudom nem vagyok hülye ,de semmi!
  • kiskorúbézoltán #5070
    Saját = Red Hunters oldal ...
  • Caterpillar
    nem kaptam semmit...
    De ugye nem lebaszás a sok csesztetés miatt? Én csak jót akartam!
  • kiskorúbézoltán #5068
    PM ment sajáton .
  • Caterpillar
    Gyere repülniiiiiii!!!!!
  • neuro
    IL2 vagy IL2FB? Van fent patch? PF?
    Konfiguráció? Videókártya? Hangkártya? Driverek? Directx?
    Miben próbálod futtani - OpenGL v DX? Setupban helyes a videokártya/hangkártya beállítása? Safe módban próbáltad már?
    Kézikönyvet elolvastad?

Hülye kérdésre hülye válasz...
  • neuro
  • kiskorúbézoltán #5064
    Mégis mit vártál egy ilyen információdús kérdésre mint az #5058 ?

Esetleg ha kifejtenéd bővebben ...
  • Grig6
    aha, sokat segítettél. kösz
  • neuro
    pont azért
  • Grig6
    Nah és elmondod , hogy mért?
  • kiskorúbézoltán #5060
  • neuro
    igen
  • Grig6
    Hali!
    Nem tudja valaki mért nem indílé el nekem az IL2-S Xp-n?
  • Vlala #5057
    Oops...
  • PLackó
    ja,és a ctrl+t-vel lehet?ok.thx.
  • Bucser
    A droptank az a ledobható póttartály...
  • PLackó
    miért,mi az a droptank?olyan mintha 2 tartály lenne.
  • PLackó
    köszi,de akkor még tényleg nincs sok értelme akkor.
  • Kisvadász
    hmmm.hogyha örök kifogyhatatlan lőszerrel mész ésha többféle bombát raksz fel a gépedre akkor aáltalában csak az egyikféle bombát tudod elszórni kivéve ha heinkellel vagy stukával az előírt módon oldod azokat.hogyha nem kifogyhatatlan lőszerrel mész és ha a loadout-ban a gépedre szerelt dolgok közott 'Droptank' felirat is szerepel akkor erősen tenyerejj rá a már említett 'Ctrl-T' betűkombinációra!!!
  • Bucser
    Értem...

Részvétem...

A Hackereket ha elkapjátok kössétek fel egy hajtómű próbapad mögé és hadd szóljon az a forszázs:D
  • Seaweed
    /OFF
    Hurra..egyesek szerint tok poen a DoS...
    Szerintem nem...tegnap is akartam volna kitenni cuccokat..de nem tudtam igy....
    /ON
  • Bucser
    Neuro a bop miért nem megy?? Mondjuk nekem nem jön be az egész agria oldal sem. Elment a net?
  • Bucser
    MInt amatőr repülhetsz csak nem sok sikerélményed van belőle sajnos.. Vannak openserverek ahol repülhetsz de a legtöbb dugig van killvadászokkal és ha észreveszik, hogy gyengén repülsz rádszállnak és folyamatosan el fognak lőni. Vagy be is léphetsz egy századba és jelentkezhetsz kiképzésre.

A Ricsi kiképző századánál jelentkezhetsz is. Előbb regelni kell az oldalra.

De vannak még rajtunk kívül a Dongók és ott vcannak a Pumák is de ők abszolút kezdőkkel nem foglalkoznak tapasztalatom szerint VAgy ott vannak még a 77th Phoenix Squadron is bár ők szövetséges oldalon repülnek. VAlamint természetesen a Kőr Ászok osztálya is. De nem tudom, hogy náluk van-e felvétel.
  • Bucser
    Akkor pláne nem jó:D MErt defaultból a CTRL D az a Tinted Reticule-t hozza fel a német gépekben. a ctrl + T pedig oldja a póttankot...
  • Vlala #5046
    lehet, hogy most többen le fognak hülézni (F.É.V. engem) de próbáld a Ctrl D-t. lehet, hogy az a bomba egy póttank :-)
  • PLackó
    én,mint amatőr valakivel repülhetnék majd a lobbyn?
  • neuro
    ...az is lehet :)
  • 42nd Intruder
    Hmmm.... alt+space.... szerintem....
  • neuro
    Nézd meg a controls opcióban. De ha jól emlékszem Space vagy CTRL+SPACE alapból...
  • Tomo15
    Örök löszerrel repülsz?
  • ToMy_
    Haho!
    Egy amatornek tuno kerdes:
    Mivel lehet a torzs ala fuggesztett bombakat oldani?
    Vegigprobaltam az osszes (1-tol 4-ig) fegyver tuzgombjat, a szarny alattiakkal nincs is gond, de a torzs alattit az istennek nem akarja oldani. Meg nem is talaltam mast, ami lehetne.
    Szoval?
  • PLackó
    basszus :(
    na mindegy köszi.
  • TBalazs
    Hát nem :)

Akinek sima FB-je van annak (peccsekkel) 1.22 a verziószáma, neked meg AEP-el (peccsekkel) 2.04. És 1.22 nem egyenlő 2.04-el.
  • PLackó
    attól hogy nekem fel van téve az AEP attól még multizhatok olyannal aki sima Forgotten battlessel nyomja?
  • PLackó
    thx
  • Bucser
    Azért van ez mert nem minden gép repülhető. Ugyanis nincs meg hozzájuk a belső kabin modell.
  • Bucser
    melyik 100 megásra gondolsz? sokféle patch van. Az aep-hez volt a 2.01 és 2.04-es patch de ha van PF-ed azt feltéve az FB+AEP-re benne van minden ami a 2.04-ben volt. Azután volt 3.01 és most van a 3.03- mind a kettőből az m verziót kell feltenni...

Síma IL-2től annyiban különbözik az FB hogy több gép van benne több map és neten AEP+PF-el kiegészítve tudsz játszani.
  • Seaweed
    http://patches.ubi.com/il2_forgotten_battles/
  • PLackó
    megás.na.
    az AEP-hoz.