91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
imp99 #5629 illetve a csavarokat hogy lehet jobban kiemelni? -
imp99 #5628 Nah pl ebben a rozsdás rész az hogy készül? egyébkénr nagyon szép lett -
neuro #5627 A szkin készítés nem egyszerű dolog, de ha az ember belekezd abba sem lehet hagyni :)
Felraktam az alábbi linkre annak a Fókának a Photoshop-os template-jét, ami ott van lejjebb. Ha gondolod töltsd le, sok trükköt lehet lopni belőle:
http://neuro.agria.hu/_temp/fw190a8_template.zip
Ha kell valami segítség kérdezz nyugodtan. -
imp99 #5626 Neuró pár tippet vagy linket róla tudnál adni ahol a skin készítéshez ilyen különleges effeketeket mint a lejebbi foltosság vagy egyéb ilyen nyalánkságokat hogyan kell csinálni mert az alap színek már uncsik :) -
#5625 miért szerinted én dos alól játszom???
Nekünk is XP-nk van a cd szar vagy a meghajtód.. találd ki neked melyik a jobb... -
Monoton #5624 A cd- nem szar mivel máshol fel lehetett telepíteni.(win 98-ra)
Nekem Xp-m van!!! -
neuro #5623 vidd vissza a boltba, ki kell cserélniük ha megvan még a blokk -
#5622 Szar a 2-es cd-d. -
Monoton #5621 De mit crackeljek ha nem bírom feltelepíteni!
Olvasd el:
Forgotten Battles:
a Game-val az problémám hogy nem birom feltelepíteni!
A feltelepítem az 1-es CD-t majd kéri a 2-est. Berakom és kéri újra. Van valami megoldás? -
#5620 Crack, ha nem eredeti. -
Monoton #5619 Forgotten Battles:
a Game-val az problémám hogy nem birom feltelepíteni!
A feltelepítem az 1-es CD-t majd kéri a 2-est. Berakom és kéri újra. Van valami megoldás? -
Thanatos #5618 megveszed, iamge róla és boldog vagy :) -
#5617 nem.
2000 forintot megér. -
#5616 hmmmmm...
igaz baromira olcso már a játék, de nincs kedvem még két cdét tárolni!
elereditöl lett lecopizva anno két évvel ezelöt, ma meg ugy gondolotam repülni van kedvem, és láttam hogy magyarul jelent meg! gondolotam kimásolták a magyar fájlokat, mint sok más gamenál!
amugy nem is a sima il kettö van meg nekem hanem a forgotten bottles!
valami más ötlet? vagy valaki akinek magyar nem másolná ki a magyar fájlokat? -
neuro #5615 Miért nem szerzed be a magyar változatot? -
#5614 Tsoki all!
nagyon buta kérdés: magyarositás esetleg nincs a játékhoz?
olvastam, hogy magyarul is megjelent a game, esetleg ojan hogy a magyar nyelvi fájlok kimásolása és azok közététele a neten?
tudtok segiteni?
válaszotok elöre is köszönöm! -
#5613 Nem, csak szar. -
#5612 Eltörted a régit? :) -
#5611 Kipróbálnám, de joy hiányában majd később. -
neuro #5610 Ilyen nagy melegben, hol máshol is lehetne repülni mint a sivatagban... Az alul lévő linkre kattintva letölthettek egy single player küldetést a Forgotten Battles-hez, amelyben az észak afrikai sivatagban tehetitek próbára magatokat. A feladat az előrenyomuló német csapatokat kísérő repülőgépek megállítása. A küldetéshez szükséges: FB+AEP+PF 4.01
-
#5609 Áhh, ez nagyon ász, még csak beszíneztem, hogy megy-e. Fogok csinálni egyet lángokkal, meg stop the flame felirattal :) -
#5608 Köszi, akkor fotosoppolok egyet. -
#5607 én is inkább a fotoshop párti vagyok:) -
#5606 http://mambo.agria.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=125&Itemid=34 -
neuro #5605 Én Photoshopos vagyok. -
#5604 Ha nem gond, válaszolok. :)
A legtöbben Photoshop-ot használnak erre, én a Paint Shop Pro 8-at használom, aminek szintén megvan a "felszereltsége" skinek készítéséhez, bár én még sosem próbáltam, az igazat megvallva. -
#5603 Tudnál nekem mondani egy programot, amivel lehetne skineket gyártani? Csinálnék pár modern skint is, érdekes lenne. -
neuro #5602 Az alant lévő szkin végleges változatát itt tudja letölteni az akinek szüksége lenne rá :)
http://mambo.agria.hu/download/fw190a8_b13_neuro.zip -
#5601 very much :) (jééé, tékeltem :D) -
#5600 okés, thx -
neuro #5599 Ahogy írtam privátban: ahogy elkészül (ma v holnap) átküldöm. -
#5598 Húúúú kössze szépen, de nemtunnád elküldeni a bmp-t? h berakjam skinnek privátban küldöm a mailcímet -
neuro #5597
A prophub és a magassági kormány kimaradt :) -
neuro #5596 több kép nincs róla? -
Thanatos #5595 nem aprózzák el na :D -
#5594 Jah egy fél évig minden héten felnéztem 1*, de nem változott semmi. :) -
#5593 Hali vállalna vki skin készítését FW 190 A-8-asra? (számok, felségjelzés nélkül)
-
Thanatos #5592 bár a mindig az túlzás de azért fejelsztgetik :P -
Thanatos #5591 jaja mindig fejlesztgetik :) -
#5590 Kösz h. megemlíted, nekem még 2003 végéről volt meg egy verzióm belőle, látom van újabb. :)