91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • imp99
    nekem elég néha ergy boost-ot nyomni és már meghalt
  • Bucser
    Prop Switchet nem is fogod tudni:) maximum a Prop Pitchet de csak miután átállítottad auto-ról manualra. ahhoz pedig be kell állíani egy gombot. csak vigyázz tönkre ne tegye a motort ha túlpörög.. az Emil nem szereti, ha 2600 a Friedrich ha 2800, ha Gustav ha 3000 a kurfurst pedig ha 3400 fölé kerül a fordulatszám. olyankor meghalt a mtoor rövid időn belül nyikorog.
  • imp99
    súgja meg nekem vki melyik a legjobb BF???
    mert nemtom változtatni a prop switchet....
  • Bucser
    én úgy tudom, hogy AEP-hez hasonló kiegészítő cd-t kapunk majd amiben minden benne lesz elvileg... természetesen "két hét múlva"
  • Seaweed
    Benne lesz a "ket het muvla" megjeleno patcben/addonban/folytasban
    Amugy igen..benne lesz de majd talan BoB-ban.
  • ctrlH
    Tud valaki valamit arról, hogy a Re 2000 és FIAT Cr-32 esetleg benne lesz a játékba. Úgy tudom készült(készül)3D modell hozzá. Nagyon szívesen repülnék velük.

• TBalazs
    Én ilyen problémákkal mostanság nem találkoztam.

Hanghiba volt már korábban talán 1.22 vagy 2.xx valamelyik peccs után, de azt már javították.
    Kiesés a pályákról volt régebben is, ezt is javítgatják, ezekszerint mindig másnál jön elő :)) (monnyuk offline kampányt régóta nem repültem)
    3.0 után nem volt gondom a játék stabilitásával.

Origi FB-hez képest elég sokminden megváltozott (megnövekedett gépigény stb), szal én nem csodálkozom, ha néha előfordulnak bizonyos problémák. (volt olyan peccs ami után nem működött a K4-es messerek oldalkormánya :)))
  • neuro
    Elkezdtük a BOP2 publikus tesztelését. A cikkek áttöltése folyamatosan halad, a hírek mostantól csak az új oldalon lesznek elérhetőek. A bop.hu domain beregisztrálása után a 2-es változat marad a végleges.

PUBLIC BETA LINK: http://mambo.agria.hu

Hírszerkesztőket, cikkírókat és játéktesztereket keresünk!
    Ha úgy érzed, hogy szívesen részt vennél a BOP készítésében ne habozz és jeletkezz mielőbb! Az elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpont alatt találod!
  • Sanyix
    Nekem utolsára még a 2.xx időkben volt ritkábban egy desktopra kilépés, de fagyás soha nem volt.
  • imp99
    opsz elírtam FB :DD
  • Bucser
    de milyen BF-el???????
  • imp99
    hát konkrétan már nagyon régóta full extra high-on tolom 1600*1200-ba és nem volt semmi ban az original BF-el de amióta megpatcholtam nagyritkán kifagyogat
  • Bucser
    hát nálam meg nem:) talán túlterheled a géped??? próbáld meg lejjebb venni a beállításokat és a hanggal is játszhatsz egy kicsit... Mármint azt hogy érted, hogy ki lehet esni a pályából???

Meg mi az a lebutított BF meg talán ha a konfigodról értekeznél kicsit bővebben talán segíteni is tudnánk...
  • imp99
    pl. kifagyogat a játék--> ami nálam nagy szó mert soha egyszer nem fagyott ki.
    hanghiba
    lebutított BF
    pályahiba-->van egy két hely ahol ki lehet esni a pályából
    ...
  • Sanyix
    Miben lett rengeteg hiba?
  • TBalazs
    Például?
  • imp99
    Szerintem rengeteg hihiba lett benne a régebbiekhez képest...
  • Seaweed
    "vetemenyes"
  • Sanyix
    Akkor most adjál nevet az összes IL-2-höz eddig kiadott patchnek IS
  • Seaweed
    Jah igen es a 4.02 az nem krumpli, hanem "hagyma" lesz vagy "repa"
  • Seaweed
    Hat sok krumplit meg kell ennie Olegeknek ehhez
    (Amuigy bar nem sokat toltam de ilyen "hiba" nem jott elo nekem...viszont irto sokaig tolt!(mar a regiekhez kepest))
  • neuro
    Remélem a krumpli4.02-ben ki lesz javítva a hang bug, amitől folyton akadozik a játék :(
  • Seaweed
    jo ezutan keretik "burgonyanak" hivni a 4.01-es patchet! LOL
  • Sanyix
    tökmindegy minek hívjuk, 1értelmű.
  • Seaweed
    ralehet
  • riviera
    A 4.0ra rá lehet rakni a 4.01et vagy újra kell installálni az egészet?
  • Seaweed
    neked mar van 4.1 4.01 nem?
  • Sanyix
    Dejó, nagyobb sebességgel olyan puhán lehet leszállni a repcsikkel, úgy hogy a flaps take off pozícióban van, hogy meg se érezni :)
    Amikor megjelent a PF az anyahajós leszállás miatt rászoktam a nagyon lassú landing pozíciós leszállásra, és a többi gépnél is ezt csináltam, és még így a 4.1-ben is szinte mindíg felpattant leszálláskor pár centit a gép. Most kipróbáltam nagyobb sebességgel a leszállást, hát így nagyon puhán lehet letenni, ésmég irányíthatóbb is a gép mint kissebb sebességen.
  • Sanyix
    Vagy letöltöd dc-n valakiről :)
  • Falconer
    Szedd le DCvel, ajánlom a strong DCt, azzal egyszerre több emberröl is tölthetsz. Meg lesz 1-2 nap alatt :)
  • imp99
    vagy esetleg ide lehet írni ha szépen megkérem a közönséget némi infóért:
    [email protected]
  • imp99
    faksza, akkor marad szimplan FB. ..:(
  • 42nd Intruder
    Addon
  • Thanatos
    NEM!
  • imp99
    szóval ez a Ace Expansion egy patch? amit lazán letölthetek?
  • imp99
    arról nem is beszélve hogy a bf-ek az il2 alap óta eléggé le lettek butítva illetve lassítva, én bf-rajongó vagyok de annyira kezelhetetlenek ezek a gépek az La már földön felszállásnál is 100-al gyorsabb mint a bf hát még levegőben és fordulékonyabbak, kellene pár tanács hogy lehetne tutin repkedni a bf-el illetve hogy lehet sebességet nyerni gyorsan...
  • Sanyix
    Demo nem is volt soha.
    A lehetetlen dolgokra pedig a 4.1-es peccs a válasz :)
  • imp99
    aham frankó csak mert sehunnan nemtudom letölteni de a poén hogy még demót sem :(
    nahde amin ma eléggé kiakadtam:

egy bf-el 600-al átrepesztek 3 La között erre ők rámfordulnak a szinte 0-a sebességükkel és lámm már a sarkamban is vannak kicsit elnézelődtem hogy ezt hogy a túróban csinálták mert az én bf-em nem tud kb300-ról 600-ra felugrani pár sec alatt
  • Falconer
    Nem pöcs, kiegészítő, érdemes felrakni, aztán a Pacific Fighterst is rá és akkor teljes a játék!
  • imp99
    Srácok az IL-2 Sturmovik: Ace Expansion-ról mit kellene tudnom egy teljesen különálló játék vagy csak egy nagy pöcs? mert én még demot sem látok belőle sehun semmi hír róla csak a pöcsei :)