91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
bgabor #5789 Hé, én nem vitázni akarok, csak meg voltak a régi patchek abból az időből, amikor csak FB+AEP volt. Gondoltam nem árthat ha felrakom. Másnak nem kötelező.
Én se raktam volna föl őket ha nem találok rájuk a backup vinyómon. -
#5788 én nem teszem fel AEP utan az 2.04-es patchig mielőtt feltenném a PF-et mivel tényleg benne van ezúttal minden új dolog a kegben:) ÉS eddig soha nem volt gond. sőt akinek mondtuk, hogy így csinálja az sem reklamált... De ez is át lett már így beszélve itthon:) FB+AEP+PF-re csak a 3.0 utani patchek kellenek.. -
#5787 Most kiegészítőnek van. -
neuro #5786 FB-nél sosem lehet tudni, főleg hogy a PF nem kiegészítő, hanem különálló program... -
#5785 Mi a francnak AEP-re peccs ha úgyis rárakod a PF-et?? átalában egy kiegészítő tartalmazza az előző újításokat, szóval mindíg az utsót kell patchelni. Nemtom hogy ezt az FB- meg AEP patchelést és utána PF felrakását honnan veszik egyesek. -
bgabor #5784 Én az AEPre föltettem még az AEP két patchét, és csak utána jött a PF és a patchei. -
#5783 + uninstall után regisztráció tisztítás se árt! :) -
Robogoka #5782 mit kérnél érte? -
#5781 mi lenne ha rendesen újratelepítenéd az egéyszet?? először próbának mindent a default könyvtárba (ahova a telepítő akarja tenni) telepítenél.
Másrészt akkor is szar lehet, hogyha sikeresen szar sorrendben tetted fela patcheket... Mert ha nem akkor működnie kell!!!
Uninstall--> könyvtár törlése
Majd Install FB--> install AEP --> install PF (az FB+AEP+PF módban tedd fel ne standalone-ba) Majd kúszhatnak rá a patchek. sorban ahogy korábban itt már e voltak írva... ÉS akkor nem lesz semmi baj.. ja és a patcheket a játék gyökerébe telepítsd mint amikor a játékot feltetted (tehát defaultból: c:\program files\ubi soft\Forgotten Battles) -
bgabor #5780 Nem, ez alapján mennie kéne. Sajnálom. -
bgabor #5779 Azt nem állítgattam,de kösz a tippet, megnézem. -
#5778 megjött de ez se jó neki
amugy elvileg az il2fb.exe-vel van baja aszongya, elküldenéd azt? hátha... -
neuro #5777 Szerintem kikapcsoltad a Difficulty képernyőn őket :) -
bgabor #5776 Érdekes hibába(?) futottam ma. Single player hadjáratot indítottam, német vadász karriert a Barbarossa hadművelet legelején, a közép
hadseregcsoportnál(Bf-109F2).
A probléma az, hogy játék közben nincsenek waypointok a térképen. Eligazítás alatt még ottvannak, a tényleges játékban már nem.
Találkozott már valaki ilyesmivel? -
bgabor #5775 Elment. -
#5774 nemtom, nem jött meg
küldd el lécci freemail-re ujra -
bgabor #5773 Bocs, #5764. -
bgabor #5772 Az általad megjelöltre. (#5765) -
#5771 jó, majd meg is veszem de mi csak olyankor megyünk ilyen Tescoba meg hasonlókba ha sokat vásárolunk mert qrv@ messze van...
(amugy nem láttam h küldtél e-mail-t, hova küldted?) -
bgabor #5770 0kb? Az hogy lehet?
Na mind1. Elküldöm mégegyszer.
De egyébként, ha felrakod az FB-t, arra az AEPet, majd anélkül hogy futtatni próbálnád rögtön rárakod a PF-t, és annak az RTS.dll-ét ,akkor menni fog. -
#5769 ugyse ir nekem senki -
-
#5767 nem az emberekkel van a gond, hanem sajnos szoftverek szedik le automatikusan a cimeket :(
nekem volt, mikor a frimélemre napi 5-7 ezer levél jött, naponta 3x2 ezret szedtem le :( -
#5766 naja, de bízok benne h az itt tartózkodó emberek normálisak... (amugy van spam-szüröm rajta ) -
#5765 ha soxor kiirod a méledet weboldalakon, előbb utóbb ezt a cimed is meg kell változtatni a sok spam, virus, stb miatt!
csak 1 jótanács .... -
#5764 igen megnéztem, kaptam egy rts.dll-t aminek a mérete 0KB... Amugya a segítséget méltányolom, esetleg küldenél egy normát is? (de ezt inkább ide [email protected], uj címem) THX -
bgabor #5763 Mailodat nézted? -
#5762 AEP letöltés: mininova torrent link -
#5761 Akkor szívás. Nem tudok mást mondani. próbáld meg még a gamecopyworld-öt. -
#5760 nem tettem rá, igen felraktam az fb-t, rá az aep-et aztán dll-ekkel szórakozok már 9 óta -
#5759 GEEEZZZ
EMberek alap IL-2-re nem megy semmilyen AEP!!!!
A Forgotten Battlesre megy fel az AEP!!!!!
A FORGOTTEN BATTLES +AEP-re meg felmegy a PACIFIC FIGHTERS!!!
De az alap IL-2 külön játék arra nem megy fel semmi!!! -
GixEr #5758 Most tenyleg ekkora problema kiadni 1000 forintot? az alap Il2 ami lehet letoltott ra lehet rakni az AEP-et es utana a megvasarolt FB-t es csak bent kell hagyni a 2. lemezt) -
#5757 FEltetted a Forgotten Battles-t feltetted rá az AEP-et. ugye??? erre rátetted vagy nem a Pacific fighterst? -
#5756 de van és az se jó
Elkezdi a kis töltési képet és kiírja h Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application. Le OK-zom. És ezt írja ki:
Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000142). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra. -
#5755 Az AEP cd deviance könyvtárában nincs semmi? -
#5754 ha jó lenne, mért mondanám h nemjó? -
#5753 Amit az FB-he használtálaz jó neki... -
#5752 mégse jó tud küldeni vki AEP-hez való rts.dll-t? már simán a fb-s sem indul el!!!!! -
#5751 már megoldottam -
#5750 Na lejött a AEP, csak épp nem indul el, aszongya h helyezzem be a megfelelő cd-t... Honnan tok leszedni hozzá cracket, a google egy nagy szar, nem talált 1et se, pedig már vagy 200 oldalt megnéztem... pls segítsetek