91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Falconer
    vhőleges=függőleges
    hogy írhattam igy el...,sry
  • Falconer
    Visszatérve a navigációra, nálam volt olyan, hogy nem néztem a műszereket, bazinagy vihar volt, és a végén azt láttam, hogy kb 200méterrel van alattam a föld a horizont meg függ még vhőleges! :DD Aztán sikerültogy megfognom és hazatértem...
  • PrasCo
    262 érdekesebben. :D De jó az.
  • Sanyix
    Hát érdekesen néz ki magyar felségjelzéssel :)
  • Bucser
    elértem vele saját területre és ott hasratettem:) Szerencsére csak a rudder-t lőtték el(a controlt) ésa fél csűrőmet.

Persze ez még 2.04- volt...
  • Nohab
    Jól szétszettek :)
  • Bucser
    Nekem az egyik kedvenc gépem egyik kedvenc környezetében egy online serveren 4 i16-os támadása utan:D Még jó, hogy noobok voltak:D aztán a többiek megjöttek az Bf109-F4-esekkel és learatták őket:)

• Bucser
    hát nálunk a nav vizsga egy ritkán használt térképen alacsony navigáció volt viharban (tracket kellett csinálni 300m felé nem mehettél és a 100%-as tank kifogyott a végére annyit kellett menni) természetesen csak speedbarral.. szal megszokod a módszert nem egy nagy ördőngösség.
  • PrasCo
    Körülbelül.
  • imp99
    Ja és válasz a navigációra, ha valaki este viharba belövi magát hol van akkor fasza gyerek :DDDDDD mert én csak tejfült látok :)
  • imp99
    süti....
    Van campénybe anyahajós leszállás???? omakk dejóóó
    jah éstrim....én nem szoktam használni és nagyon nem is vágom...
  • Sanyix
    Hát ja, de ha lenne normális strapabíró joy nem egy vagyonért, akkor mégjobb lenne.
  • neuro
    Az a jó, minél nehezebb :)
  • Sanyix
    Hát ja elég egyforma minden, pl az il2-vel az a baj, hogy sok hegy aminek ott kéne lenni, nemis láccik. Szóval nem lehet a magasságot érzékelni. Pl. a balaton körül még 5 méteres magasságban repülve is elég sík a terep...
    Ez a 4.0 hát olyan, hogy zero-val nemigazán tudok légiharcolni gyorsabb gépekkkel, mert nemtudok a közelükbe férkőzni, 450 méterről meg elég nehéz egy ellenséges gépet eltalálni, főleg 20milissel. Mondjuk ők sem tudnak sehogy eltalálni, mert elkanyarodok előlük. Na mindegy, ez lehet hogy azért nemjött össze, mert én egyedül harcoltam 8db p40-es ellen (ugyanis az ai-k szokás szerint mind otthagytak, vagy kinyírták magukat, mert 4.0-ban az ai-k néha tökhülyék, és sorba földhözvágják magukat). Talán ha lett volna még pár zero összezavarhatták volna az amikat.
    De az nagyon komoly volt, hogy ennek a banzai-os küldetésnek az elején, kellett bombázni a légvédelmet is, egyik gépágyú elkezdett lőni, szépen ráálltam, és 2000 méteres magasságból kidobtam a bombát, és telibetalált :D
    Ja meg anyahajós leszállásnál is erősen kell trimmelni az oldalkormányt, mert eléggé húz balra :P egyre nehezebb a gém, de a joyom egyre jobban esik szét.
  • Bucser
    Lelehet tölteni az AEP-et ha megtalálod valahol, mert maksz Amazon.uk-ról tudnád megvenni mivel magyar forgalmazó nincs... Egyébként símán csak fel kell tenni FB-re aztán ráengedni a 2.04-es patchet.
  • Nohab
    Köszi Bucser.Akkor le lehet tölteni az AEP?
  • Bucser
    Ha megszokod könnyű navigálni mert pontosak a térképek. Német gépeken eléggé egyértelmű az iránytű. És sokan játszanak full realban (nálunk csak a Speedbar van bekapcsolva de 3.0 óta azt sem lehet teljesen kikapcsolni irányt mindig mutatja...

Mellesleg tájékozódásnál légiharc utan csak megnézed mi a legközelebbi folyó és út megerdő azok hogy néznek ki nagyjából aztán ezt megkeresed kitekerve maxrea a térképet és utana rázooolsz ami ismerős és tüzetesen szétnézel.. ez kb 1 perc meghatarozni hol vagy.. És még reptér és target vectort sem kell hozzá kérni..
  • neuro
    Sokan játszák ikonok nélkül. Nem olyan nehéz a navigáció csak bele kell jönni.
  • PrasCo
    Valamennyire tolom, és működik is, de tudod, mikor van gáz? :) Ha légi hacacáré után haza kell vinned a géped. Most, amíg irányrepülsz, addig nincs gond, mert én pl. máig nem tudom, hogy IL-2-n hol az iránytű :D, de mondjuk egy folyókanyarhoz be tudom lőni az irányt. Nos, ha légicsatából kikerevedsz, ott annyit forgolódsz meg repülsz jobbra-balra, hogy durva dolog utána tájékozódni, pláne úgy, hogy odalent minden olyan baromi egyformának tűnik. :D
  • PrasCo
    Supercharger... elsőre nekem erről a "turbófeltöltő" ugrik be. :D Egyébként Hurri-n is van, én nem szoktam csesztetni, ahogy a benzin-levegő keveréket sem nagyon. Prop.pitch, flaps meg gázkar, meg persze radiator, és minden meg van oldva.
  • Sanyix
    Nemvalószínű, a térkép meg a fontosabb repülési adatok felirat azért kell.
  • imp99
    Aham megkaptam a választ akkor mikor melyiket mire és mi a hatása? csak azért kérdem mert így az igazi "feeling" repdesni ha mindent írányítasz...nem?
    jah és kellene tipp mert fullrealistiken se a térképen se a levegőben nincs felirat és térképen még magamat sem látom namármost számomra a tájékozódás lehettlen egyáltalán vki tolja így? :D
  • Bucser
    Az AEP-el nem válik repülhetővé sem a B-17-es sem a az Me-323-as. viszont sok már taliga igen.
  • Bucser
    orosz gépeken van. bizonyos magasságon (típusfüggő) át kell állítani a levegősűrítés mértékét azt hiszem. Erre kell a supercharger.. egyes gépeken 2 egyes gépeken 3 fokozatú.
  • Nohab
    Bocsi nem tudtok egy helyet ahol az AECP vagy mit le lehet tölteni.(akinek nem ugrik be a neve elmagyaráznám ,hogy ezzel a kiegészitőval lehet repülni pl.: Me-323 , B17) Müködne a 1.22 magyar változatában.Előre is köszi.
  • repvez
    Ez a supercharter ez mit takar mire használhato én ezzel még nem futottam össze
  • neuro
    Azért mixture sem árt egyes gépeken... Orosz gépeken 3-4000 méter fölött érdemes visszavenni a keveréket, különben füstöl mint a gyárkémény.
  • Sanyix
    Magnetic-el nemkell foglalkozni, és a mixture-vel se nagyon. A supercharger stage, és a prop pitch hasznosabb.
  • repvez
    A mixture: ezzel a motor keverékét tudod állitani.
    A magnetic: ezzel állitolag a elö- ill uto-gyujtást lehetne de én nem vettem külömbséget a beállitásokban.
  • imp99
    Vki aki FULL realistikon tolja súgja már meg nekem mire jó a:
    - mixture
    - magnetic?
    hm?....ezeknek asszem a motorhoz van köze :)
  • PrasCo
    Tény. :) Múltkor TB-3-mal négy légigyőzelem...
  • imp99
    Nah emberek vmi életet ezen a csatin nincs is szebb egy repülésnél...
  • 42nd Intruder
    Ó igen és M-es javítások! :D
  • 42nd Intruder
    Szivesen. Előbb tedd fel a 3.03-at, utána 3.04, majd mehet a 4.01.
  • Falconer
    Ohh, megvan, letöröltem az egész mappát, a registry editorban kiszedtem az összes Sturmovik és Pacific nevű bejegyzést, véigfuttattam a RegistryMechanic nevű programot, talált 480hibát, /már 3* gyorsabban indult a win:)/ . Aztán szép sorban feltelepíttem őket, és most már megy minden.
    Akkor már peccselni lehet a PFet?
    Thx a tippeket
  • 42nd Intruder
    Én a RegSupreme nevezetű progival csinálom az ilyen tisztításokat.
  • Falconer
    Ja, amúgy registry-ből elég a HKEY-LocalMachine szoftver részből kiszedni, vagy van máshol is és keressek rá? Ha van másutt, akkor milyen néven? thx
  • Falconer
    Hm, erre gondoltam én is, csak már két óra szívás után a tököm tele volt, aztán leültem Call of Dutyn irtani az embereket mérgemben :)
    Köszi, kipróbálom
  • 42nd Intruder
    Töröld le, utána a könyvtárat is és csinálj egy regtisztítást! Talán így megy....
  • Falconer
    Tudna nekem vki segíteni?
    Megvan az FB eredetiben, hozzá fel volt rakva egy tört AEP, amik működtek is.
    Most letöltöttem a PacificFighterst, felraktam, de nem működött, aztán olvastam readmeben mit is szúrtam el....
    Eztán uninstalláltam az egészet, felrakom az eredeti FBt, nem megy... Jó, felrakom hozzá a krekkes AEPet, nem megy... Felrakom a PFet, a hozzá adott krekkes rts.dll fájlt, és nem megy. Megnyitom az exéjét, egy pillanatra bevillan a homokóra és nem csinál semmit.