91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    Az aktualis ara 4000Ft korul van en nemreg vettem enyiert.

http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=2256
  • Bucser
    újabb elgépelés:D valakinek ez sokba fog kerülni:D

(pláne hogy megjelenéskor megvettem 9,9K-ért:()
  • Seaweed
    az igen!
  • GixEr
    Ha valakit erdekel (pesten) a Budakalaszi CORA-ban 990Ft. a Pacific Fighters
  • GixEr
    en is megvettem a joy-t :) most johet a gyakorlas....
    joy
  • Sanyix
    Ezaz ma veszek usb-gameport adaptert, és használhatom a régi joyomat, ami tökjó :D
  • braincruiser
    üdv.
    van egy Logitech FREEDOM 2.4GHZ-es JOYOM eladó. érdekel valakit?
    8000 ért viheti. dobozával, driverével, tökéletes állapotban (ráadásul még két év GLOBAL WARRANTY)

20 482 7273 a telszámom.
  • Bucser
    nem roomban vagyunk:) hanem hoston:) és nem UBI-n játszunk hanem lobbyn:)

A room az csak elkülöníti a gyülekező helyeket. ha public a host akkor be tudsz jönni ha nem akkor nem:) akkor meg kell keresni TS-en vagy írni valakinek Pager-t hogy mi a Jelszó:) (érdemes századtagnak mert más nem hinném, hogy tudni fogja)
  • GixEr
    Zart koru Room-ban vagytok vagy publikus/mindenki altal hasznalhatoban? Szivesen meglatogatnalak benneteket jatek kozben..
  • Bucser
    nincs is full real:D Speedbar van:D

Meg ha fun dog van akkor külső nézet is:)
  • imp99
    Azt a részt hogy full real ki ne hagyd mert még a végén meglepődik mint én anó:D
  • Bucser
    hyperfighter.jinak.cz
    Innen töltsd le a hyperlobby klienst. mi ott repülünk:) Legalábbis az online századok tutira:)
  • GixEr
    megtalalhatoak vagytok valamelyik sezveren az ubi.com-ban? (igaz, hogy egyenlore a talajra jelentek leginkabb veszelyt, de ez meg valtozni fog :) )
    Egyenlore en is csak a billentyuzetet hasznalom joy hianyaban, csak neha hianyzik, hogy korul tudjak nezni az egerrel.
  • Gabor970
    Szevasz!

Én is most vettem egy joyt. Saitek cyborg evo -remélem jól emlékszem- kicsit lehet drágán vettem a tecsóban -10- de az kezeli, forditani kell a rúdon jobbra-balra, kb 30 fokot lehet. Jó kis darab. Én is nézegettem 5-6 ezer forintosakat, aztán úgy döntöttem, ha már pénzt adok érte, akkor ne legyen másnap az a bajom, hogy mit nem tud.
  • Sanyix
    4.01-be rudderttrimmelek :) ennyi amúgy lehet nélküle, csak nehéz :)
  • Bucser
    NA nem emlékeztem hogy ki az a minek a rudder effectes gyerek:DD

4.01-el repültél már?? mert rudder nélkül nem lehet:)

Kell a rudder levegőben is!!! Én amíg a Joyom szerelés alatt van addig egy extrém didzsitál-t használok (öre is szar is de ez volt a szekrényben) egyébként egy optikai érzékelős pedálom van. A joycsavargatós Twist hasznos jószág csak oda kell figyelni arra, hogy ha csak magasságival vagy csűrővel akarsz fordulni ne kavarj bele az oldalkormánnyal.
  • Sanyix
    Én pl sehogy, nekem jó a billenytűzet, mert a függőleges vezérsíkot csak a földön használom :) ez a legbiztosabb.
  • PrasCo
    "vagy hogy kezelitek a hatso fuggoleges vezersikot?"
    A Wingman extreme-nél a joy függőleges tengelye körüli elcsavarással. Feltételezem, a többinél is hasonlóan működhet. Így a mozgatható felületeket teljes egészében joy-jal tudod kezelni. :)
  • GixEr
    sziasztok, mire erdemes figyelni, ha joy-t veszek? letezik olyan amelyiknel van pedal? vagy hogy kezelitek a hatso fuggoleges vezersikot? billentyurol? Ha billentyurol akkor az egerrel hogy nezelodtok korbe (anatomiai hibaim vannak: nincs 3 kezem :)??
  • Esrohnoil
    Nekem egy ősi 4 gombos, tolóerőszabályzós Gravis Blackhawk-om van. De nekem megfelel. A vadászgépeken sincs minden a botkormányba építve. :D
  • Bucser
    A cybortg evo tökéletesen elég:) Az egyik legjobb pilótánk pl egy Legotech FFb-s joyyal repül, de a nagy többséget egyre jobban vonzák a HOTAS megoldások mivel kényelmesek:) ha megszokja őket z ember alig kell a billhez érni:)
  • Dns5000
    dzsungelbe jo lenne, ell lehetne bujni a fak kozt meg a fuben :) de nincs is dzsungles palya :P
  • Gabor970
    Sziasztok!

Használja valaki a játékot Cyborg Evo joyjal? Pénteken letöltöttem a játékot (jujj de csunya vagyok) majd tegnap nem birtam magammal, csak emiatt vettem egy joyt, érdekelne valami okos beállitás. Köszi előre is!
  • imp99
    tudom de nem is azért készítettem arra van más :)
  • Sanyix
    Ez a tigrismintás rohadtul feltűnő tud lenni szerintem :)
  • imp99
    nah egy kis ízelítő az első skinjeim közül még a komolyabb kopások kellenek és egy szürke árnyalat és kész lesznek.....egyszerűség híve vagyok nem szeretem a bonyolult skineket :)

tiger01
    tiger02
    tiger03

villam01
    villam02

kritikákat fogadok
  • imp99
    óó megvan.....tiipre bejött :DDD még1X thx nagyon süti ez a plugin
  • imp99
    őő még egy uccsó kérdés...leszedtem a mac3 cuccot és azokat hova kell rakni? mert több könyvtár is van amiben effektek vanak
  • imp99
    thx...ezzel eleszek
  • neuro
    Színskálák ha az eredethez hasonlót szeretnél festeni:

Pár decal (bár a legtöbbet én inkább megrajzoltam magamnak):

Bright és remove white plugin Photoshophoz:

Szép festések, ahonnan érdemes letölteni:
    http://www.canons-skins.com/
    http://mexxoft.com/Foobarskins/
    http://www.vpmedia.hu/il2/

Profilok:
    http://www.eaglestrikeproductions.com/cgi-bin/amd2.pl
    http://wp.scn.ru/en/news
  • imp99
    honnan lehet letölteni kész matricákat a photoshopba az il-2-höz?
  • neuro
    Safonov utolsó gépe:

Letöltés: http://mambo.agria.hu/download/p40e_safonov_neuro.zip

Tragic, for Boris Safonov's career was the day of May 30th, 1941. Four P-40 fighters, piloted by Major A.N. Kuharienko, Capt. P.I. Orlov, Lt. W.P. Pokrovskiy, and commander Lt. Co. B.F. Safonov, flew a mission to air cover PQ-16 convoy. Soon after the flight started, Kuharienko had to return to base with aircraft technical problems. Three Soviet fighters spotted a group of Ju 88's from 3/KG 30 near the convoy. During the following battle, Safonov achieved 3 German bombers shot down, but soon his Kittyhawk engine stopped (it is not clear if it was from combat damage or a technical problem?). At 10:35 a.m., Safonov's plane crashed into the water. Of course, in that area, and with the water temperature, an emergency landing in water for any pilot meant death.

On June 14th, 1942, Safonov was posthumously awarded a second Gold Star. He had on his record a total of 20 personal kills, and 6 shared victories (it depends on the record sources... in some his records says 25 personal and 14 shared. Other records report 30 personal and 3 shared kills).
  • neuro
    A gép kontúrját csak úgy tudod megtalálni, ha megrajzolod, elmented és a játékban kipróbálod. Esetleg ha letöltesz egy kész szkint, arról letudod másolni.

A "masinákat" a varázspáca és a lasszó tool-al a legkönyebb kijelölni.

Utánna a panelekre mehet a Remove White.
  • imp99
    A "masinákat" mivel jelölöd ki?
  • imp99
    Nekem az a bajom hogy ha voidot készítek nem látom a szárny és egyéb rész mediig tart...:( így még rutintalan vagyok és még a photoshopot is alap szinten kezelem
  • imp99
    Ilyennel kellett volna menni a németek ellen néztek volna egyet :D
  • PrasCo
    Én a panelvonalakat csak néhány helyen, Burn-típusú ecsettel "húzom ki", így mintha megülne ott a kosz. Persze, tökfölösleges, mert nemigen fog látszódni, pláne légiharcban, de mégis szebben néz az ember a művére, ha tudja, hogy azért dolgozott vele. :-)
    Akkor meg már megragadnám az alkalmat az éjjeli Il-2 skinem bemutatására.
  • neuro
    Ha egyenként ki-be kapcsolgatod a layereket akkor látni fogod hogy lettek elkészítve. Elsőnek az alap festés van rajta, utánna a fehér téli álcázó, majd egyenként a kopás/koszolódás.

Én jobban szeretem ha a panelvonalak csak halványan látszódnak ezért azokat a remove white pluginnel "kitisztítottam" majd lejjebb vettem az opacitását. Ha azt feljebb húzod akkor erősebbek lesznek a vonalak.
  • imp99
    Nah végre kész az első skinem ha érdekel vkit belinkelem:
  • imp99
    és honnan lehet még letölteni kész felfestéseket? számokat...rangokat