91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    De most ahogy megneztem...

VideoSetupId=8
    Water=1

szerintem ez lesz az...megnezted amugy te is?!
  • Seaweed
    Nem tom..nekem nincs bekapcsolva..neke nem kellett eddig meg.
  • Sanyix
    Aha rászántam magam :\ de holkell má állítani a vizet? azt tom hogy a conf.ini-ben azonbelül?
  • Seaweed
    Vettel uj kartyat? :D
  • Sanyix
    9600pro-val, nem mx-el :)
  • Falconer
    Az nekem is :)
  • 42nd Intruder
    6600GT-vel már jól megy perfectben + conf.ini-ben 2-es víz beállítva. 3-ast már nem nagyon bírta.... Kéne egy 7800GTX.....
  • Bucser
    A Geforce Mx-eddel ne is várd, hogy legyen... nekem még a 9500-as Radeon Proval sincs:D X800 vagy afelett...
  • Sanyix
    Hogy kell a játékban bekapcsolni a tükröződő vizet? Mert exellent beállításoknál se nagyon jön elő.
  • Seaweed
    Tetoponton alulrol az allocel a legjobb az ateses pillanataban...az a par szaz meter pont eleg amivel elered :)))
  • Bucser
    hát max akkor ha el tudod érni, hogy ne veszíts magasságot közben:D az meg úgysem fog menni... Áttolod a géped dugóba.. a hülye pilóta húz utánnad az okos meg tudja mi fog következni ha átesésközeli manőverezéskor te rángatod a gépet... egyszerűen kiteszem egyenesbe sebességet gyűjtök majd elkezdek a zuhanó géped felett körözni mint egy keselyű.. ha leesel meghaltál ugye ha kiveszed az easy pie ugyenis csak rád Boom-olok aztán szevasz magasabb energiaszint ellen esélyed sem lesz...

NEm beszélve akkor, hogyha átvered a gépet és átesel majddugózol egy ideig még felfelé pörög utye a gép irányíthatatlanul és csökken a sebességed... nem sokan vannak akik ilyet kihagynak:)
  • PrasCo
    Szerintem ha valaki elég messze van ahhoz, hogy legyen ideje "satufékezni", nagyon könyű célpont lesz neki a dugóhúzóban lévő gép, elvégre "agyaggalamblövészet", nem vált hirtelen irányt, etc., az más kérdés, hogy ha közel van az üldöző, és akkor rántják be dugóhúzóba, képes-e annyi idő alatt a túlaszaldást elkerülendő lefékezni, vagy ha igen, tud-e tüzelőpozíciót felvenni. Szerintem kizárt, ha csak nem rántja be detto, de akkor meg a pozicionálás lehet gond. :-) Ugyanakkor jobban elgondolkodva, amikor épp felrántod, azért sebezhetőnek tűnik a figura, elvégre lényegében "állsz" a levegőben. De ki tudja? Ki kéne próbálni "gyakorlatban". :-)

Én mindenesetre biztosan kipróbálnám, okosan használva nem hiszem, hogy túlzottan öngyilkos manőver lenne. :-) Persze kockázatos, de sokat nyerhet vele az ember, ha jól sikerül kijönnie belőle, az ellen meg esetleg pont "eltököli" az addigi időt. Olyan "mindent-vagy-semmit"-nek tűnik. Persze a tévedés joga fenntartva. :-)
  • Sanyix
    Mér követsz miközben összevissza forgok meg függőlegesen zuhanok lefelé? :) azt elég veszélyes.
  • Bucser
    ahhan... hát dugóban lévő gépet a legkönyebb leszedni egy rakás energiát és sebességet is eldobsz vele:D

HIdd el ha én vagyok mögötted halott vagy egy dugó utan:)
  • Seaweed

• Sanyix
    Dugohúzó közben nehéz :) ezt tapasztaltam :D multiztam azt egy csákó bejött mögém messzerrel, én meg p38-al voltam. Szóval nemnagyon szórakoztam vele, felrántottam a p-38-at hogy dugóhúzóba essen a messzer meg otthagyott :DD kihoztam a dugóból és ottvoltam mögötte...
  • Bucser
    xar létra:P

Biztos valami newbie-t kapartál le az égből dugóhúzó közben vénember:D
  • Falconer
    egész jóak
  • Seaweed
    Megy ez a szeker meg.. multiztam..kicsit..1 felszallas 1 legigyozelem (P-38L-el Me-109 ellen)

• Sanyix
    Tegnap szórakoztam YP-80-al, felmentem 15500 méterre, de kifogyott az üzemanyag, vitorláztam lefelé, lassítgattam szépen erős irányváltásokkal, de elszámoltam magam, mert a amikor a kifutópálya fölé értem még 350-el repültem, és nagyon nem akart lassulni, aztán a kifutó után, egy lejtő után leszálltam a szántófődre :) ez lehet hogy egy elöl 2 főfutós géppel nem sikerült volna szépen, mert azok minden bukkanónál orrabuknak.
  • bgabor
    Én sokszor csináltam azt, hogy quick missionben beraktam a Go-229-et 10000 méter magasságba, majd indítás után rögtön kikapcsoltam a hajtóműveket, és levitroláztam. A végén, amikor megálltam a kifutó végén(természetesen a hajtóművek végig ki voltak kapcsolva), mindig nagyon elégedett voltam magammal. Próbáld ki!
  • imp99
    Jóó, bár én olyan fehér erős kopást nem tudok csinálni hogy élethű legyen :(
  • neuro
    Jól néznek ki

Én most éppen ezt fejeztem be:
  • imp99
    Nah idedobok pár skint hogy feldobjam a hangulatot, előre szólok a skin neve csak fantázia név :D
    Lopakodó alap 1
    Lopakodó alap 2
    Lopakodó alap 3
    Lopakodó téli 1
    Lopakodó téli 2
    Lopakodó sivatagi 1
    Lopakodó sivatagi 2
  • Sanyix
    Repültem ezzel a GO-229-el, hát érdekes gép, főleg azzal az 1 db első főfutófutóval :) felszálláskor meg leszálláskor azon kell egyensúlyozni, ráadásul elég nehezen gyorsult, majdnem lementem a kifutópályáról mire felemelkedett, viszont a 9500 méteren repülést jól bírta :)
  • Seaweed
    X45-hoz en is magamnak csinaltam..nem nagy dolog szerintem se.
  • neuro
    Én csináltam magamnak... próbáld ki, nem nehéz.
  • Seaweed
    google?
  • Ferrero
    Üdv!
    Tud valaki címet honnan lehet a SAITEK (CYBORG EVO) joystick-emhez game profilt? Mert tudni illik a saját honlapjuk elég szegényes.
  • Bucser
    jaja.... De majd talán ennek is lemegy az ára...
  • Seaweed
    ha jol ertelmezem, ezt is rendelgethetjuk neten vagy az oroszoktol kozvetlen majd...
  • Seaweed
  • neuro
    BOP-on kint van az új patch/addon félig hivatalos infoja...
  • GixEr
    Hali
    Nalam minden mukodott ahogy leirtem egy kicsit visszabb
    minek ezen ennyit filozofalni?
  • bgabor
    Natessék. Én meg feltettem, és semmi baja. Akkor nem mindegy?
  • Sanyix
    Pedig árthat. Ha egyszer oda van írva, hogy az AEP 2.0 akkor valószínűleg minden 2.0 alatti patch bennevan, és ugyanez a helyzet a 3.0-val is.
  • arty
    AEP-t tényleg nem kell pecselni, én sem tettem és perfekt :)
  • Bucser
    ŐŐŐő nem vitázok, csak kijavítottalak:D
  • neuro
    Szóval velem vitázol inkább
  • Bucser
    neuronak írtam:)