91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#5829 De most ahogy megneztem...
VideoSetupId=8
Water=1
szerintem ez lesz az...megnezted amugy te is?! -
#5828 Nem tom..nekem nincs bekapcsolva..neke nem kellett eddig meg. -
#5827 Aha rászántam magam :\ de holkell má állítani a vizet? azt tom hogy a conf.ini-ben azonbelül? -
#5826 Vettel uj kartyat? :D -
#5825 9600pro-val, nem mx-el :) -
#5824 Az nekem is :) -
#5823 6600GT-vel már jól megy perfectben + conf.ini-ben 2-es víz beállítva. 3-ast már nem nagyon bírta.... Kéne egy 7800GTX..... -
#5822 A Geforce Mx-eddel ne is várd, hogy legyen... nekem még a 9500-as Radeon Proval sincs:D X800 vagy afelett... -
#5821 Hogy kell a játékban bekapcsolni a tükröződő vizet? Mert exellent beállításoknál se nagyon jön elő. -
#5820 Tetoponton alulrol az allocel a legjobb az ateses pillanataban...az a par szaz meter pont eleg amivel elered :))) -
#5819 hát max akkor ha el tudod érni, hogy ne veszíts magasságot közben:D az meg úgysem fog menni... Áttolod a géped dugóba.. a hülye pilóta húz utánnad az okos meg tudja mi fog következni ha átesésközeli manőverezéskor te rángatod a gépet... egyszerűen kiteszem egyenesbe sebességet gyűjtök majd elkezdek a zuhanó géped felett körözni mint egy keselyű.. ha leesel meghaltál ugye ha kiveszed az easy pie ugyenis csak rád Boom-olok aztán szevasz magasabb energiaszint ellen esélyed sem lesz...
NEm beszélve akkor, hogyha átvered a gépet és átesel majddugózol egy ideig még felfelé pörög utye a gép irányíthatatlanul és csökken a sebességed... nem sokan vannak akik ilyet kihagynak:) -
#5818 Szerintem ha valaki elég messze van ahhoz, hogy legyen ideje "satufékezni", nagyon könyű célpont lesz neki a dugóhúzóban lévő gép, elvégre "agyaggalamblövészet", nem vált hirtelen irányt, etc., az más kérdés, hogy ha közel van az üldöző, és akkor rántják be dugóhúzóba, képes-e annyi idő alatt a túlaszaldást elkerülendő lefékezni, vagy ha igen, tud-e tüzelőpozíciót felvenni. Szerintem kizárt, ha csak nem rántja be detto, de akkor meg a pozicionálás lehet gond. :-) Ugyanakkor jobban elgondolkodva, amikor épp felrántod, azért sebezhetőnek tűnik a figura, elvégre lényegében "állsz" a levegőben. De ki tudja? Ki kéne próbálni "gyakorlatban". :-)
Én mindenesetre biztosan kipróbálnám, okosan használva nem hiszem, hogy túlzottan öngyilkos manőver lenne. :-) Persze kockázatos, de sokat nyerhet vele az ember, ha jól sikerül kijönnie belőle, az ellen meg esetleg pont "eltököli" az addigi időt. Olyan "mindent-vagy-semmit"-nek tűnik. Persze a tévedés joga fenntartva. :-) -
#5817 Mér követsz miközben összevissza forgok meg függőlegesen zuhanok lefelé? :) azt elég veszélyes. -
#5816 ahhan... hát dugóban lévő gépet a legkönyebb leszedni egy rakás energiát és sebességet is eldobsz vele:D
HIdd el ha én vagyok mögötted halott vagy egy dugó utan:) -
-
#5814 Dugohúzó közben nehéz :) ezt tapasztaltam :D multiztam azt egy csákó bejött mögém messzerrel, én meg p38-al voltam. Szóval nemnagyon szórakoztam vele, felrántottam a p-38-at hogy dugóhúzóba essen a messzer meg otthagyott :DD kihoztam a dugóból és ottvoltam mögötte... -
#5813 xar létra:P
Biztos valami newbie-t kapartál le az égből dugóhúzó közben vénember:D -
#5812 egész jóak -
#5811 Megy ez a szeker meg.. multiztam..kicsit..1 felszallas 1 legigyozelem (P-38L-el Me-109 ellen)
-
#5810 Tegnap szórakoztam YP-80-al, felmentem 15500 méterre, de kifogyott az üzemanyag, vitorláztam lefelé, lassítgattam szépen erős irányváltásokkal, de elszámoltam magam, mert a amikor a kifutópálya fölé értem még 350-el repültem, és nagyon nem akart lassulni, aztán a kifutó után, egy lejtő után leszálltam a szántófődre :) ez lehet hogy egy elöl 2 főfutós géppel nem sikerült volna szépen, mert azok minden bukkanónál orrabuknak. -
bgabor #5809 Én sokszor csináltam azt, hogy quick missionben beraktam a Go-229-et 10000 méter magasságba, majd indítás után rögtön kikapcsoltam a hajtóműveket, és levitroláztam. A végén, amikor megálltam a kifutó végén(természetesen a hajtóművek végig ki voltak kapcsolva), mindig nagyon elégedett voltam magammal. Próbáld ki! -
imp99 #5808 Jóó, bár én olyan fehér erős kopást nem tudok csinálni hogy élethű legyen :( -
neuro #5807 Jól néznek ki
Én most éppen ezt fejeztem be:
-
imp99 #5806 Nah idedobok pár skint hogy feldobjam a hangulatot, előre szólok a skin neve csak fantázia név :D
Lopakodó alap 1
Lopakodó alap 2
Lopakodó alap 3
Lopakodó téli 1
Lopakodó téli 2
Lopakodó sivatagi 1
Lopakodó sivatagi 2 -
#5805 Repültem ezzel a GO-229-el, hát érdekes gép, főleg azzal az 1 db első főfutófutóval :) felszálláskor meg leszálláskor azon kell egyensúlyozni, ráadásul elég nehezen gyorsult, majdnem lementem a kifutópályáról mire felemelkedett, viszont a 9500 méteren repülést jól bírta :) -
#5804 X45-hoz en is magamnak csinaltam..nem nagy dolog szerintem se. -
neuro #5803 Én csináltam magamnak... próbáld ki, nem nehéz. -
#5802 google? -
Ferrero #5801 Üdv!
Tud valaki címet honnan lehet a SAITEK (CYBORG EVO) joystick-emhez game profilt? Mert tudni illik a saját honlapjuk elég szegényes. -
#5800 jaja.... De majd talán ennek is lemegy az ára... -
#5799 ha jol ertelmezem, ezt is rendelgethetjuk neten vagy az oroszoktol kozvetlen majd... -
#5798 -
neuro #5797 BOP-on kint van az új patch/addon félig hivatalos infoja... -
GixEr #5796 Hali
Nalam minden mukodott ahogy leirtem egy kicsit visszabb
minek ezen ennyit filozofalni?
-
bgabor #5795 Natessék. Én meg feltettem, és semmi baja. Akkor nem mindegy? -
#5794 Pedig árthat. Ha egyszer oda van írva, hogy az AEP 2.0 akkor valószínűleg minden 2.0 alatti patch bennevan, és ugyanez a helyzet a 3.0-val is. -
#5793 AEP-t tényleg nem kell pecselni, én sem tettem és perfekt :) -
#5792 ŐŐŐő nem vitázok, csak kijavítottalak:D -
neuro #5791 Szóval velem vitázol inkább -
#5790 neuronak írtam:)