IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
igaz igaz:) ott a pont:)
De valószínűleg az alacsonyabb sebességű gép mögé érkezéssel van gondja mert egy hasonló sebességűt egyenes követni nem olyan nehéz:)
MÁsrészt a cikkcakkozást nem csak oldalkormánnyal lehet elérni:) tehát mindkét állításom is valamilyen szinten helytálló nem?
(elképzeltem mert vizuális típus vagyok és szerintem a cikkcakkozás alatt azt értette mikor gyorsabban repül mint az előtte lévő és az ütközés elkerülése végett jobbra balra fel-le csűr és emelkedik és próbál visszatérni olyan szögben, hogy az enemy a reviben legyen:)
HA meg odlalkormányba lép bele valaki az nem cikkcakk tulképp hanem csóválás a gép függőleges tengelye mentén nem?? (hogy is mondták nekem mindig az oldalkormány nem a fordulásra való:D szóval azzal nem tud cikkcakkozni:)