91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#5549 Megeri! -
neuro #5548 jól hangzik. lehet a jövő hónapi fizetés alkalmával meglepem vele magam :) -
#5547 Tényleg nagyon érdekes lehet. -
#5546 Evek ota nem volt ilyen oromom egy konyvben mar az elso vegiglapozasban!
hatalmas, kb 40x40 centi, vagy 6 centi vastag..minden masodik oldalon (kb) meglepetes a lapok kozott...korabeli iratok masolata..ujsagok,plakatok, maganlevelezesek, melyek eredetiei Imperial War Museumban vannak!
Szo szerint kapsz egy szeletet a tortenelembol! Az erzes meg mindig magaval ragad!
Fenomenalis!
(raadasul en ezt 7.9K-ert vettem konyvesboltban...es mint lathatjatok neten olcsobb..de legalabbis ugyanannyi mert meguszod a szallitasi dijjat!) -
#5545 És ha mindent összevetek, 6Evalamennyiért azt kell mondjam, nem is olyan földhözvagdaló ár. Vannak "mezei" könyvek is ennyiért. :) -
#5544 Jó cucc nagyon -
#5543 Angol nyelvu audio, beszelgetes veteranokkal. -
#5542 Lehet, hogy egyszerübb lenne, de ha valaki nem akar rá költeni, vagy ennyire sincs pénze, akkor nincs más... Esetleg ha warezon megtalálja valahol. -
#5541 "...72 perces angol nyelvű CD-melléklete "Európában harcoltunk" címmel tartalmazza a második világháborút megjárt veteránok beszámolóit..."
Kifejezetten egészségesnek tűnik. :) -
neuro #5540 mi van a cd mellékleten? -
kiskorúbézoltán #5539 Nem lenne egyszerűbb megrendelni online ? -
imp99 #5538 nagyon cooool -
#5537 Amit ma vettem 7990 penzert azt nem tudom szavakba onteni!
Meg kell nezni([url=http://corvina.hu/konyv.php?konyv_id=24060&knsid=n27mUlOiOeFD9hBNv4Su3ao6PW2FhLtdRt6Megdib1AsGXvzzt]#2[/url])! Aztan meg kell venni!
Meg most is kapkodok a levegoert! Akinek megvan az tudja miert..akinek nincs, higyen nekem es menjen VEGYE /rendelje/ MEG! -
#5536 Hát matáv rulz :) -
TBalazs #5535 Az, hogy neked 1 megás neted van, nem jelent semmit. Sajnos még mindig a többségnek 128-256 (tehát negyede vagy nyolcada az 1 megának) a feltöltési sebessége és ez behatárolja a lehetőségeket. -
imp99 #5534 falco ha szépen megkérlek.... -
imp99 #5533 addigis maradnak a botok -
imp99 #5532 tudom de vagy nem jó helyről szedem vagy nemtudom de 1 mbites a netem és alig találtam meg csak 1-2 emberkénél, szal elvileg 1-2 óra alatt meglenne és már a naggyár le is szedtem, de még így is a maradék kb 2 hét -
#5531 hm, nekem van, lehet róla szó
Én a PFet leszedtem két nap alatt dc röl, csak az a lényeg, hogy strong DCt kell használni, ami egyszerre több emberröl is tud tölteni. -
imp99 #5530 megszánna egy il-es rajongót és esteleg rámszán 1 órát......és van dc-je ...... -
imp99 #5529 háát őszintén megvalva csak szeretném mert dc-ről már vagy 1 hónapja szedem a kis egy mbites netemmel és még 1-2 hónapig nem is lesz ha.....vki....estleg..... -
#5528 Szerintem mindenkinek, aki erre jár, kivéve téged. Vagy neked is megvan? -
kiskorúbézoltán #5527 Kinek nincs ? -
imp99 #5526 Vmi életet itten kérem szépen ne hagyuk kihalni a fórumot!!!
Kinek van meg az AEP? -
TBalazs #5525 Ki vitatkozik?
Itten ismeretterjesztés folyik kérem :)) -
#5524 Érdemes ezenvitatkozni? Most nem tök mindegy öszintén? Mindenki hívja annak ahogy neki tetszik. :DDD -
TBalazs #5523 A messzer könyv a Győrben gyártott 109 G sorozatú gépeket Me előtaggal említi. Volt más jelölése is a magyarországon gyártott gépeknek, mégpedig az "a" ausland (országon kívüli), (pl. Bf 109 Ga 6).
-
#5522 Vajon minek tartották meg a Bf-et? Miért nem lett Me oszt annyi. Meg egyébként se izéjjé PrasCo, előtte Herr Schmidtnek iltam imélt, osz benne maradt a kezemben :) Legyen akkor Messzersmitt:) Ha már úgyis itt gyártották :) Tényleg hol is? Volt Győrben meg még hol? Miket és mennyit? Az adatbázisban is az van hogy csak a nálunk gyártottak érték el a német színvonalat, sőt :) -
#5521 jelen tudásom szerint me-109-es jelzéssel a magyarországon gyártott darabokat jelölték. -
neuro #5520 Ha jól emlékszem a Bayerische Flugzeugwerke becsődölt, majd 1938-ban lett Messerschmitt művek, mikor Willy Messerchmitt lett az igazgató/tulajdonos.
A régi fejlesztésű gépek (BF-108, 109, 110) megtartották a Bf-et, az újak már a Me előtagot kapták. A 109-es újabb verzióit néha Me-vel jelölték, de a hivatalos elnevés Messerchmitt Bf-109. -
#5519 Ha 38-tól Bf a Me, akkor a 109 az még bf, mert azt 36? vagy mikor állították hadrendbe :) -
#5518 Ha már nagyon szívóskodunk a Messershmidt az legyen inkább "Messerschmitt" -
#5517 na és vajon akkor az me-109 micsoda?? mert ilyen is volt
csak hogy én is kukacoskodjak:D -
#5516 Ha már nagyon szívóskodunk a Bf meg a Me közöttA Bf a Bayerische Flugzeugwerke a Me meg ugye a Messershmidt. Viszont a Bf 38ban "beleolvadt" megvette a Messer. Tehát 38tól hivatalos elnevezés a Me. -
#5515 Ááh, Bucser, ez állatijó! :D Közben megtaláltam a cuccot, de az elbújhat ezek mellett. :D -
#5514 Érdekel -
#5513 Jáj milyen hülye mértékegységek vannak :D Csak a német gépeknél vannak normális mértékegységek. -
#5512 ha esetleg nem találnád meg:)
Itt van néhány ockpit feliratozva , hogy mi mit csinál:) -
#5511 Valahol volt egy faszányos kis leírásom a Sturmo kabinjáról, majd előkeresem.
Nah, ezt most úgy mondtam, mintha olyan baromira érdekelne titeket, de sebaj. :D -
#5510 Hát azért azt a litert is alig látni, még közelítve is, de nem mintha sokat keresgéltem volna :D