91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    Megeri!
  • neuro
    jól hangzik. lehet a jövő hónapi fizetés alkalmával meglepem vele magam :)
  • Falconer
    Tényleg nagyon érdekes lehet.
  • Seaweed
    Evek ota nem volt ilyen oromom egy konyvben mar az elso vegiglapozasban!
    hatalmas, kb 40x40 centi, vagy 6 centi vastag..minden masodik oldalon (kb) meglepetes a lapok kozott...korabeli iratok masolata..ujsagok,plakatok, maganlevelezesek, melyek eredetiei Imperial War Museumban vannak!

Szo szerint kapsz egy szeletet a tortenelembol! Az erzes meg mindig magaval ragad!

Fenomenalis!

(raadasul en ezt 7.9K-ert vettem konyvesboltban...es mint lathatjatok neten olcsobb..de legalabbis ugyanannyi mert meguszod a szallitasi dijjat!)
  • PrasCo
    És ha mindent összevetek, 6Evalamennyiért azt kell mondjam, nem is olyan földhözvagdaló ár. Vannak "mezei" könyvek is ennyiért. :)
  • Falconer
    Jó cucc nagyon
  • Seaweed
    Angol nyelvu audio, beszelgetes veteranokkal.
  • Falconer
    Lehet, hogy egyszerübb lenne, de ha valaki nem akar rá költeni, vagy ennyire sincs pénze, akkor nincs más... Esetleg ha warezon megtalálja valahol.
  • PrasCo
    "...72 perces angol nyelvű CD-melléklete "Európában harcoltunk" címmel tartalmazza a második világháborút megjárt veteránok beszámolóit..."

Kifejezetten egészségesnek tűnik. :)
  • neuro
    mi van a cd mellékleten?
  • kiskorúbézoltán #5539
    Nem lenne egyszerűbb megrendelni online ?
  • imp99
    nagyon cooool
  • Seaweed
    Amit ma vettem 7990 penzert azt nem tudom szavakba onteni!
    Meg kell nezni([url=http://corvina.hu/konyv.php?konyv_id=24060&knsid=n27mUlOiOeFD9hBNv4Su3ao6PW2FhLtdRt6Megdib1AsGXvzzt]#2[/url])! Aztan meg kell venni!

Meg most is kapkodok a levegoert! Akinek megvan az tudja miert..akinek nincs, higyen nekem es menjen VEGYE /rendelje/ MEG!
  • Sanyix
    Hát matáv rulz :)
  • TBalazs
    Az, hogy neked 1 megás neted van, nem jelent semmit. Sajnos még mindig a többségnek 128-256 (tehát negyede vagy nyolcada az 1 megának) a feltöltési sebessége és ez behatárolja a lehetőségeket.
  • imp99
    falco ha szépen megkérlek....
  • imp99
    addigis maradnak a botok
  • imp99
    tudom de vagy nem jó helyről szedem vagy nemtudom de 1 mbites a netem és alig találtam meg csak 1-2 emberkénél, szal elvileg 1-2 óra alatt meglenne és már a naggyár le is szedtem, de még így is a maradék kb 2 hét
  • Falconer
    hm, nekem van, lehet róla szó
    Én a PFet leszedtem két nap alatt dc röl, csak az a lényeg, hogy strong DCt kell használni, ami egyszerre több emberröl is tud tölteni.
  • imp99
    megszánna egy il-es rajongót és esteleg rámszán 1 órát......és van dc-je ......
  • imp99
    háát őszintén megvalva csak szeretném mert dc-ről már vagy 1 hónapja szedem a kis egy mbites netemmel és még 1-2 hónapig nem is lesz ha.....vki....estleg.....
  • Falconer
    Szerintem mindenkinek, aki erre jár, kivéve téged. Vagy neked is megvan?
  • kiskorúbézoltán #5527
    Kinek nincs ?
  • imp99
    Vmi életet itten kérem szépen ne hagyuk kihalni a fórumot!!!
    Kinek van meg az AEP?
  • TBalazs
    Ki vitatkozik?

Itten ismeretterjesztés folyik kérem :))
  • Falconer
    Érdemes ezenvitatkozni? Most nem tök mindegy öszintén? Mindenki hívja annak ahogy neki tetszik. :DDD
  • TBalazs
    A messzer könyv a Győrben gyártott 109 G sorozatú gépeket Me előtaggal említi. Volt más jelölése is a magyarországon gyártott gépeknek, mégpedig az "a" ausland (országon kívüli), (pl. Bf 109 Ga 6).
  • Gundark
    Vajon minek tartották meg a Bf-et? Miért nem lett Me oszt annyi. Meg egyébként se izéjjé PrasCo, előtte Herr Schmidtnek iltam imélt, osz benne maradt a kezemben :) Legyen akkor Messzersmitt:) Ha már úgyis itt gyártották :) Tényleg hol is? Volt Győrben meg még hol? Miket és mennyit? Az adatbázisban is az van hogy csak a nálunk gyártottak érték el a német színvonalat, sőt :)
  • Bucser
    jelen tudásom szerint me-109-es jelzéssel a magyarországon gyártott darabokat jelölték.
  • neuro
    Ha jól emlékszem a Bayerische Flugzeugwerke becsődölt, majd 1938-ban lett Messerschmitt művek, mikor Willy Messerchmitt lett az igazgató/tulajdonos.
    A régi fejlesztésű gépek (BF-108, 109, 110) megtartották a Bf-et, az újak már a Me előtagot kapták. A 109-es újabb verzióit néha Me-vel jelölték, de a hivatalos elnevés Messerchmitt Bf-109.
  • Sanyix
    Ha 38-tól Bf a Me, akkor a 109 az még bf, mert azt 36? vagy mikor állították hadrendbe :)
  • PrasCo
    Ha már nagyon szívóskodunk a Messershmidt az legyen inkább "Messerschmitt"
  • Bucser
    na és vajon akkor az me-109 micsoda?? mert ilyen is volt

csak hogy én is kukacoskodjak:D
  • Gundark
    Ha már nagyon szívóskodunk a Bf meg a Me közöttA Bf a Bayerische Flugzeugwerke a Me meg ugye a Messershmidt. Viszont a Bf 38ban "beleolvadt" megvette a Messer. Tehát 38tól hivatalos elnevezés a Me.
  • PrasCo
    Ááh, Bucser, ez állatijó! :D Közben megtaláltam a cuccot, de az elbújhat ezek mellett. :D
  • Falconer
    Érdekel
  • Sanyix
    Jáj milyen hülye mértékegységek vannak :D Csak a német gépeknél vannak normális mértékegységek.
  • Bucser
    ha esetleg nem találnád meg:)

Itt van néhány ockpit feliratozva , hogy mi mit csinál:)
  • PrasCo
    Valahol volt egy faszányos kis leírásom a Sturmo kabinjáról, majd előkeresem.
    Nah, ezt most úgy mondtam, mintha olyan baromira érdekelne titeket, de sebaj. :D
  • Sanyix
    Hát azért azt a litert is alig látni, még közelítve is, de nem mintha sokat keresgéltem volna :D