91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • GixEr
    CORA.hu/gamepolc/cassa/990ft.exe
  • Buci
    klassz...
    akkor honnan tom letölteni a PF-t?
  • 42nd Intruder
    Küldetések....
  • Buci
    kösze TorrentReactoron megtaliztam
    a Pacific Fighters - Banzai, mi? a kiebészítő kiegészítője?
  • Bucser
    directconnecten keress rá. Vagy torrentspy-on.
  • Buci
    szal azt mondod nincs rá esély h leszedjem?
  • PrasCo
    Attól függ. Ha leveszem a basszust, a Ju-87G pct.-i is csak kattognak. :D
  • riviera
    Nem esélyes nem 1 mai gyerek ráadásul abszolút nem populáris cucc.
  • Buci
    Hali, na szal, végignyálaztam visszafelé 7 fórumoldalt, 1 órán át keresgéltem a Google-ben, felkerestem az összes általam ismert ingyenes letöltő oldalt, de...nem találtam meg a Ace Expansion Pack letöltését, lécci segítsetek meg egy linkkel, nagyon boldoggá tennétek
    Köszi előre is, egy kezdő FB fan.
  • xfactor
    logitech extreme 3d pro joy elado.
    Bovebben:Logitech extreme 3d pro
  • Sanyix
    A 30-asok szoktak dörögni, a 20-asok inkább zakatolnak :D
  • PrasCo
    Most volt szerencsém az Il-2FB-hez először 5.1-es hangcucc alatt. :) Hát, mit ne mondjak... fantasztikus, ahogy a 20-asok dörögnek! :D
  • Robogoka
    Tehát a lényeg, hogy tegyem fel a Forgotten Battlest az AEP-et meg a Pacific Fighter-st, és a pathceket.
    Joysticknak meg egy Logitech WingMan Extreme Digital 3D -t akarok beújítani. Jó lesz ez vajon hozzá?
  • neuro
    ha felrakom a pacific fighters-t ahhoz nem kellenek az alap progik ugye?

Ha az FB-re gondolsz, akkor nem kell hozzá, de nem árt

Illetve mi az aktuális verzió?(milyen patch kell hozzá? 4.01 ig kell?)

Pacific Fighters-hez 4.01
    FB+AEP+PF-hez 4.01m

a PF-et nem raktam még fel, de próbáltam a sima sturmovikot, a forgotten battles-t is. Miben másabb ez a többitől? Vagy lényegében ugyanaz, csak más küldikkel?

A PF mint a neve is mutatja a Csendes-Óceáni hadszíntéren játszódik.

Neten sokan vannak ebből a progiból is?

Alap PF-et és alap FB-t kevesen játszanak. Mindenki FB+AEP+PF kombóval nyomja.
  • Robogoka
    Itt a nagy telepítések közepette, ha felrakom a pacific fighters-t ahhoz nem kellenek az alap progik ugye? Illetve mi az aktuális verzió?(milyen patch kell hozzá? 4.01 ig kell?)a PF-et nem raktam még fel, de próbáltam a sima sturmovikot, a forgotten battles-t is. Miben másabb ez a többitől? Vagy lényegében ugyanaz, csak más küldikkel? Neten sokan vannak ebből a progiból is?

Lehet kicsit sok elsőre, de sok kérdésem van :)
    RRT
  • bgabor
    Kösz, megnézem őket. Ellenben a BOP on nincsen sivatagi skin, legalábbis a letöltés/skin szekció alatt.
  • Seaweed
    Hat skines oldalt tudok mondani parat...nezd at oket! (BOP-on is van sivatagi skin by Neuro!!!!)
    http://www.canons-skins.com/
    http://www.cptfarrels.com/
    http://members.cox.net/cx570578a/_htmdir/flightskins_pg.html
    http://www.vpmedia.hu/il2/
    http://www.flying-legends.net/php/downloads/downloads.php?cat_id=20
  • bgabor
    Nem tudja valaki hol találok a neten sivatagi BF-109 festést? És/vagy más gépek sivatagi skinjeit?
  • bgabor
    Felraktam az FB+AEP+PF-t. Így tényleg sokkal jobb mint stand alone-ban.
    11 éves öcsémmel holnap repülünk is Me-262esekkel meg Komet-el az amcsi B-29esek ellen. A múltkor multiba PF-ben simán leszedett három zerot egy küldi alatt (tette mindezt a jó öreg wildcattel), ami azért nem semmi az ő korában. :-) (természetesen külső kameranézeteket,padlockot és labeleket leszámítva full realisztikusan repülünk)

Viszont érdekes hibát tapasztaltam. Ha mondjuk egy egzotikus hadjáratot akarok indítani (pl: lengyel vadász vagy Ausztrál bombázó karriert stb.), akkor amikor a generate gombra kattintok csak sípol egyet a gép, és nem generálja. Találkozott valaki már ilyesmivel?

• Bucser
    hát előbb szerezd be az újabb lemezeket é (számszerint 5-t Forgotten Battles Ace Expansion Pack és Pacific Fighters de ezt már 15 milliószor leírtuk itt hogy hol merre meddig) aztán patcheld és majd utanna tudsz játszani velünk és utana lesz ilyen szép neked is minden ha a géped bírja a perfekt/excellent grafikai belllításokat.
  • Buci
    pls tud vki segíteni?
  • 42nd Intruder
    Szólj a szolgáltatónak is, hogy ha van belső routerük, akkor azt nyisák meg! Nekem is ez volt a bajom... Routeren nem kellett semmit se állítanom, csak szóltam a szolgáltatónak és fél napon belül tudtam játszani :)
  • Dns5000
    forwardoltam es nem megy :(
  • Bucser
    lobbyn keresztül 21000-es port elég neki (TCP/UDP inbound/outbound). azt forwardold a routeren a géped felé. és a tűzfalon meg engedj át mindent az FB processének.
  • Dns5000
    jatszik valaki ruoter mogul?
    dmz bekapcsoltam, firewallt meg ki es sosem kapcsolodik szerverhez :(
    milyen potokat hasznal? mit kene csinalni?
  • Seaweed
  • DJviolin
    Itt a tizes. értettem. Kibékülési engedélyt kérek.
  • Seaweed
    Kicsit csiszolom mar DJViolin tudasat, hogy legkozelebb "valamivel" a hata mogott tudjon ilyen melyenszanto kijelenteseket tenni!

-Operation Fall Blau (IL2FB-hez)

-Operation Barbarossa (IL2FB-hez)

-Case Blue (IL2FB-hez)

-The Last Days (IL2FB+AEP-hez)

Ezek vannak meg a porondon, es ha valaki jol megnezi ezt a ceget/eket, egybol kiderul hogy ez amolyan "mas tollaval ekeskedo" vallakozas, melynek sajat produktuma nincs, csak nem hivatalos kiegeszitoket gyart.

Violin lehet kicsit tobbet kellene a sceneben eltoltened, informalodnod, es utana "szantani"?!
  • Seaweed
    Raadasul hianyos az ismereted mert nem csak a Banzai letezik...van meg vagy 2-3 ilyen mission pack.
    De azoknak semmi koze ehhez a sorozathoz. Nemhivatalos kiegeszitesek.
  • Bucser
    Az "csak" mission pack. nincs benne semmi új dolog nem vált verziószámot. csak egy missiongyűjtemény...
  • DJviolin
    Na és hol van a Banzai?

(még nem teljes a gyűjteményed)
  • GixEr
    A "cikcakkozas" abbol adodik, hogy erzekenyen reagal a gep a joy mozditasara. Ha meg atallitom akkor meg tul lusta lesz a mozdulat.Ha alacsurok a joy tekeresevel akkor meg pluszba elfordul a gep es ha elengedem akkor az a baj mert visszaugrik. Szoval csak gyakorlas kerdese.... eleg nehez iranyba tartani :(
  • TBalazs
    Já, de van már új oldaluk: roncskutatás
  • Buci
    Hali! LÁttam sok képet a topikban és minden textura szebb mint az enyém. A víz, a pilóta a gép, minden. Valszeg azért van mert nekem 1.0-s verzió van. Nem tudnátok segíteni h honnan tudnám leszedni a legjabb patchet? (lécci ne google-re meg keresőkre küldjetek) Előre is köszi.
  • Esrohnoil
    Ezt az oldalt ismeritek? =)
  • arty
    nem fogjátok elhinni, hogyan oldódott meg :D

Autorunt elinditottam és ott nyomtam az installra ... és felment AEP !!! A setup.exe inditása nem elég!!!!!!
  • arty
  • arty
    nekem mégse megy fel AEP az alap il2fb-re, azt mondja game not found :) pedig látom a .reg bejegyzést, meg minden :(

de ez szvsz egyéni gond, mivel a pecsek sima önkicsomagolók, azaz .reg-et nem modositják, tehát alap il2fbre valoban fel kéne mennie :(
  • bgabor
    Kösz, csak ennyit akartam tudni.
  • Bucser
    tudtommal nem kell patch semmire.. símán felteszed FB-t AEP-et PF-et egymásra utanna meg majd az m jelzésű patcheket teszed fel alant leírt módon. (nem fogom leírni megint keress vissza a topicban nemrég volt róla szó:) (elárulom #5678hsz)