91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Thanatos
    pedig ingyenes elérhetőség itt...
  • Thanatos
    őőő nemtom végülis lehet de ettől függetlenül il2nek maga kategoriájában nincs vetélytársa, még annyira se mint lock-on-nak :)
  • Bucser
    tévedsz:) szerintem inkább az űrszimek Lock Onja:) Mert azért az Il-2ben pont a sok gép miatt kicsit más a repmodell mint néha kéne lennie:)

De ez csak SZVSZ
  • Falconer
    Én még nem is hallottam róla.
  • Thanatos
    orbiter rulzik :) az ürszimek il2-je szinte... (minőségre és aktegóriájában vetélytárs nélküliségre is :P)
  • Sanyix
    lol
  • Esrohnoil
    Orbiter is? :)
  • Sanyix
    Hát hogy pl a 3.0-át vagy a mostani 4.01-et elérd nemcsak patchet kell feltenni, hanem az FB kiegészítőjét, a Ace expansiont, meg a pacific fighterst rá. De ha érdekel gém a 2 kiegészítőt, szerezd meg, mert elég jó dolgokat adnak ;)
  • Braveheart
    gyanítom hogy az inkább arcade volt :)
  • Esrohnoil
    Patchet még nem tettem fel, AI-t sem állítottam még, azt sem tom alapban hogyan van. :D
  • Esrohnoil
    Jo, azt már vmennyire érzem, csak gyakorolni kell, mivel űrszimulátort már játszottam.
  • Falconer
    De neki még a régi van gondolom. Az utak hogy vannak amugy megcsinálva, azt nem probáltam az ujaknál
  • Bucser
    Attól függ, hogy milyen AI ellen emntél.. a novice az éppen hogy tarja a lövedéket semmiylen önálló deologra nem képes:D agyaggalamb kategória:) igazából veteran és ACE ellen jó a móka:)

Másik dolog: Mezőre elvileg nem lehet olyan símán leszállni mint a kifutóra de leet 1.22-ben még lehetett nem tudom.. 3.0 óta használhatatlan a mező mert olyan mintha egy göröngyös szönygen gurítanád a matchboxot:D
  • Falconer
    Vannak benne hülye dolgok sajnos, de általában nem igy van. Mezön is ugyanugy le lehet szállni, csak az a lényeg, hogy vízszintes legyen. A dogfight sem egy nagy cucc a gép ellen, ha kezdö vagy, és ki akarnak térni elöled, akkor csinálj ugyanolyan manövereket, mint akit üldözöl, és akkor nem fog lerázni. Csak egy kicsit ki kell ismerni a gépet, hogy tudd, hogyan fog viselkedni, és akkor nem lesz gond.
  • Esrohnoil
    Először hülye fejjel mindent realistic-re tettem, aztán elég közel kellett repülnöm a gépekhez h. megnézzem rajtuk a felségjelzést h. ellenség-e avagy szövetséges, és h. lőhetem-e...
    Aztán utána már bekapcsoltam az ikonokat.
    Ugyanúgy le lehet tenni a gépet mezőn, mint a kifutópályán? Először mezőn próbáltam és nem jött össze, igaz akkor még nem néztem hogy kell leszállni és csúnyán elszúrtam. :)
    Egy észrevétel: Az ellenfél néha tesz úgy mintha próbálna kitérni a lövések elől? Mert lőttem egy gépre, de nem nagyon mozgatta a dolog, még csak nem is gyorsított, v. rántotta félre a gépet.
  • Esrohnoil
    :D
    Össze ne vesszetek. :)
    Én csak most kezdtem, és biztos h. bárki halomra lőne. =D
  • Falconer
    Ehj, nálam csak kettö.
  • Esrohnoil
    Elképzelhető... :)
    Én StarLancer-t, Freespace-t időről-időre előveszem. :)
  • Bucser
    nálam ez az eljátszogatok vele egy darabig érzés 5 éve tart:D
  • Esrohnoil
    Hali!
    Én most először próbáltam repgépszimulátort (Forgotten Battles-t). Egész jó.
    Előkapartam a régi joyom vhonnan a szekrényből.
    Eddig csak űrszimulátorokkal játszottam, ilyesmivel nem.
    Felszállás, leszállás és a bevezető training megtekintése után 2.-ra összejött egy küldi, igaz, gépet nem lőttem le, csak meg, meg a leszállást is kicsit közelről kezdtem meg, de azért összejött. :)
    Azt hiszem eljátszogatok még vele egy darabig. :)
  • TBalazs
    Jáá, én is úgy tudom, hogy nem repülnek vele.
  • Seaweed
    "Ezelőtt a faifordi feket 6-ost (Bf 109 G2) zúzták le pár éve."

De azt megjavitottak es most csak kiallitasi targy. (nem?!)
  • TBalazs
    Az nem 109-es volt hanem egy spanyol Buchon. Mark Hanna halt meg benne.
    Ezelőtt a faifordi feket 6-ost (Bf 109 G2) zúzták le pár éve.
  • Sanyix
    99-ben is lezúztak egy bf-109-t asszem, ha jól emléxem, de ott a pilóta is meghalt.
  • Falconer
    Néhány ilyen "kincset" már összerakott az az ember, múzeumoknak is nem repülhetőt és repülhetőt is. Nagy szerepe van/volt abban, hogy láthass ilyen gépeket jó állapotban.
  • Seaweed
    Nem ez az elso eset hogy egy ilyen ritka gepet leamortizalnak! ...es amugy is semmi meglepo nincs benne, hisz az is technika, es az el is fog romlani. Csak kerdes hogy a vegkifejlet mi lesz!
    Azert en orulok neki hogy nem csak porosodo muzeumi darabokat lehet latni!
    Kepzeld mi lenne ha senki se renovalna oket, nem repulne veluk...csak a muzeunban lehetne megnezni!?! (Jesszus...)
    Persze aki nem latott meg eloben repulni ilyen relikviakat az konnyen parancsolja oket a vitrinbe...
  • imp99
    olvastam de egy ilyen gép KINCS és mivel régi nem titu a működése akkor is körültekintőbbnek kellett volna lennie.....a hibák emberi mulasztásból következnek be ez tény
  • Falconer
    Ha egy kicsit is tudnál németül, akkor olvashattad volna, hogy egyrészt nem egy marha vezette, hanem Sigi Knoll, aki 69éves, 30éve kezdte el gyűjteni az elsö gépéhez az alkatrészeket, és többek között több motort is öszerakott múzeumok számára, és már régebben is repült a típussal, másrészt pedig nem az ő hibájából történt, hanem műszaki hiba következtében, és szerencse, hogy megúszta sérülés nélkül.
    Ugy gondolom előbb tájékozódni kéne mielött ilyen elítélően írsz másokról.
  • Sanyix
    De ha multizni akarsz akkor inkább FB+AEP+PF.
  • Bucser
    és pacific fightersed nincs???? mert csak arra tudod felrakni azt a csoffadt patchet hányszor irjam még le???

Vagy Üres Pacific Fighters-re vagy FB+AEP+Pacific Fihters-re megy fel az a patch...
  • Sanyix
    csak PACIFIC FIGHTERSEL FOGSZ ONLINE jáccani.
  • imp99
    Akkor HEEEEELP!
    Hyperlobbyn fel akarok menni forgottnnel (AEP már megvan) De azt írja ki 4.01es patch kell hozzá....
  • PrasCo
    ...ééés megrendeltem! :)
    Azt az állatot, aki meg azt a gyönyörű messzert így hazavágta...
  • Nemcso
    Lesz vele munkájuk bőven, mire ismét repülhet.
  • Bucser
    Aep-hez nincs 4.01-es patch. csak a pacific fighters-hez. vagy pedig a emrged installhoz. (ugye FB+AEP+PF együtt)
  • imp99
    AEP-hez 4.01-es patchet honnan lehet leszedni?
  • imp99
    a drágaszágom....:)
  • imp99
    Hogy lehet vki ekkora marha hogy egy ilyen gyönyörű gépet így ledobjon a földre aki nem tud vezetni inkább nézegesse még az szebb mint ez....
  • Seaweed
    Hat ezt szepen lerendeztek!
  • Bucser
    azt hiszem jelenlegi eddigi egytelen repülőképes állapotba hozott messerschmitt Bf-109 G4-es is a multé jó ideig:(

a virtuális Pumák honlapján a fórumban értesültema sajnálatos hírről, hogy a magánzók által restaurált Bf-109 G4-es egy sajnálatos baleset miatt erősen megrongálódott... képek és infok sajnos németül Itt!!!!