91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #10431 Szerintem az a baj, hogy nem "FAQ"-ot kellene kiírni, hanem "Kezdő kérdések". Tudom, hogy kb. ugyanaz, de hátha többen megértik. -
#10430 Jesszus...Egy negyed oldalt se kellett volna visszaolvasnod...
A FAQ-t meg el lehet olvasni neha ;) -
mejik #10429 Sziasztok!
Szeretnék multiban játszani az "IL-2 Sturmovik"-al. Az lenne a kérdésem, hogy mi kell hozzá /patch, stb.../ ???
Esetleg - ha nem gond - linket is jó lenne...
Köszönöm! Mejik -
kiskorúbézoltán #10428 Ok, csak tipp volt, nekem soha se volt problémám. -
#10427 Akkor nem "timed out"-ot irni ki, hanem hogy a host mas verziot hasznal. -
#10426 Van Routere? Win-tuzfal is kivan kapcsolva?
Mintha valaki irta volna regen, hogy a net szolgaltatoja tiltott le par portot, miutan felhivta, engedelyeztek. En is csak talalgatok, ha vki jobban tudja, javitson :) -
kiskorúbézoltán #10425 Nem ugyanazt a verziót használjátok. -
#10424 de ő aszondja h a tűzfala ki van kapcsolva
(én már tééleg nem értem de nem fontos)
nincs vlmi más ötlet? -
#10423 akkor aszondjátok a tűzfal? -
#10422 Nem feltetlenul kell kikapcsolni...
Csak a 21000-es portot kell atengedni. Nekem eleg volt routeren kiengedni.
Kerio tuzfal nem fogta egyaltalan. -
Lacusch69 #10421 Akkor szerintem is tűzfal.
-
#10420 bármelyik szerverről.
bármelyikre rámegy egyikre se tud kapcsolódni
-
#10419 Tűzfalat lekell lőni... -
Lacusch69 #10418 A Lobbyn nem tud kapcsolódni? Ha igen, melyik szerverről van szó? -
#10417 csáó. megint én. pffffff
lehet h má kicsit fárasztó vagyok.
de az 1-ik haverom kapcsolódna 1ik szerverhez és azt irja ki h "timed out"
és emiatt nem is tud kapcsolódni, szal vlki nem tudja h mi lehet a bibi?
ha vlki tud vlmit akko kérem irja le....hálás lennék érte pls
-
#10416 okés.
köszi
sokat segítettél -
neuro #10415 Ok no problem, csak máskor figyelj oda melyik smile-t rakod be...
Egyébként pedig itt a link a patch-hez:
Ha még ezután is 4.07-et mutat, akkor rossz helyre lett "felrakva", ugyanis alapból a Program Files\UbiSoft\Forgotten Battles vagy valami hasonló könyvtárba próbálja magát kicsomagolni. Figyelj rá oda, hogy a játék valós helyére kell navigálni a patch-et miután futtatod. -
#10414 figyu má.
csak örültem h vlki válaszol a kérdésemre nem akartam bunkó paraszt lenni ezúton is bocs
-
madmanic #10413 ez az első a sorban, vagy csak ennek a legszebb a színe -
Lacusch69 #10412 Legyünk optimisták, és higgyük azt, hogy akkor rossz smile-ra klikkelt... -
neuro #10411 A #10399 után még segítséget vársz? -
#10410 Például: F.A.Q. 8. pont. -
#10409 4.08m-et kell letölteni
nem lehet hogy a "simát" töltötted le? -
#10408 hali megint én vaok.
lenne még 1 kérdésem
honnan lehet letölteni az IL-2 Sturmovik 1946-hoz 4.08-pacht-et?mer letöltöttem 1szer de még mindíg 4.07-est ir ki.
pls segítsetek
-
Lacusch69 #10407 Most istenítik a Spitet a Discoveryn... "elsöprő légifölény az angliai csatában..." -
Lacusch69 #10406 Hmmm.... voltál katona? -
#10405 :D -
kiskorúbézoltán #10404 Szerintem ebbe ne mássz bele mert csúnya égés lesz a vége... :DDD -
Lysandus #10403 Egy légpuskalövedék talán. De más nem. -
CrazyCharlie #10402 ok, köszi -
neuro #10401 te aztán jó fej vagy, graulálok... -
#10400 Akkor azt ha lehet megfelelő hangnemben tedd. -
#10399 hálásan köszönöm -
neuro #10398 futtatás > cmd > ipconfig
vagy
hálózati kapcsolatok > tulajdonságok > állapot > részletek -
#10397 sziasztok.
lenne 1 kérdésem
az Il-2 1946-ban szeretnék multizni és azt szeretném kérdezni hogy hogyan kell megnézni az IP-címemet?(inviteles netem van)
nagyon fontos lenne
-
neuro #10396 akkor esetleg próbálkozz meg az il2dcg-vel vagy a statikus hadjáratokkal, mert ahol kézzel teszik oda a légvédelmet valamivel életszagúbb a dolog :) -
CrazyCharlie #10395 Na azt azért csak mégsem -
CrazyCharlie #10394 Ezek a beállításaim: -AirIntensity=High
-GroundIntensity=High
-CampaignDifficulty=Hard
És mégis elenyészően kis számú a légvédelem. -
neuro #10393 Benne van ugyan a readme.ben de azért idekopizom:
You can adjust some parameters in a dynamic campaign to increase performance or to modify a level of challenge by adding the following lines to the end of file conf.ini (capitalization is important!):
1. To adjust a number of planes and groups of planes, you can set:
AirIntensity=Low
AirIntensity=High
In addition to reduction of size of plane formations, on low air intensity there will be no random flight groups - those that are not directly connected to your mission
2. To adjust a number of ground objects, you can set:
GroundIntensity=Low
GroundIntensity=High
On low intensity you will see ground objects only in target area and around active airfields
By default there are also ground objects around your route, but the number of moving objects is limited.
On high ground intensity, all targets of opportunity in a corridor from your airfield to the destination are included.
3. To set your preferred distance to target, set
MissionDistance=nn
Where nn is the distance in kilometers that you prefer to fly to your target. It is not guaranteed that there will be suitable targets in this distance, so you may receive missions with different length of your route.
4. You may increase or decrease a level of friendly and enemy AI by setting
CampaignDifficulty=Easy
CampaignDifficulty=Hard
Easy settings will add one level to all friendly groups and decrease enemy experience. Hard settings do the opposite.
-
kiskorúbézoltán #10392 Hmm, rossz hidat bombáztál esetleg? :)