91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Betöltéskor a bal alsó sarokban megjelenik egy felirat, pl. "v1.22". Minél magasabb ez a verziószám, annál "jóindulatúbbak" a rep.tulajdonságok (magyarul könnyítettebb).

Joy: az a legjobb, ha van egy botkormányod és egy pedálod. Ezek helyett jó még egy 3D-s joy is. Ha pl. balra késbe teszed, akkor a ruddert (pedál, vagy a joy tekerése) érdemes jobbra kitéríteni, ez bizonyos fokig stabilizálja a gépet.
  • dadario
    Joy-al játszom. Az számít valamit ebben az átesés kérdésben, hogy milyen joy? Ősrégi QuickShot-om van Turbo lövés gombbal ;-)
  • dadario
    Mindenféle típust probáltam, ezt a radiátor dolgot megnézem. Persze "megpakolva" nehézkesebben mozog a gép, de én az "üres" gépeknél is ezt tapasztaltam.

Köszi a válaszokat!
  • dadario
    Forgotten Battles-em van, ha erre gondolsz.
  • Mark007
    Ha nincs joystickod, es bill.-el jatszol, akkor nem csoda, hogy atesik :)
    Mivel a joystickal tudod szabalyozni a kiterest, nyilakkal meg nem, es hirtelen belehuzasnal lebillen.

Ha joy-al probalod, akkor meg lassan huzd, es mikor hallod, hogy rezeg a gep (latni is lehet egyebkent), akkor engedd vissza kicsit, es ne huzd tovabb. Idovel rajossz, hogy meddig szabad huzni egyes gepeket :)
  • ktomi22
    csak mert most akarok venni valami sim gamet...
  • ktomi22
    Blazing Angels vagy más sim gamek közül ti szerintetek mi a legjobb?? IL2?
  • madmanic
    milyen típussal repülsz? mindegyik gép másképpen viselkedik, + ha bombateherrel, vagy gunpodokkal is telerakod még nehézkesebb.

ajánlom az La5 vagy 7 először, elég "jóindulatú" gépek

csak akkor bocsátkoz harcba, ha van elég sebességed, vagy magasságod ( amiből +sebességet nyerhetsz ). radiátort tartsd bezárva, az is + légellenállást jelethet. bizonyos típusoknál WEP vagy Forzah (vagy mi a szösz) a érdemes használni, plusz teljesítményt ad, viszont melegszik a motor, úgyhogy nem sokáig
  • Lacusch69
    Pontosan melyik verzióról van szó?
  • dadario
    Sziasztok!
    Nem boldogulok a játékkal. Anno '93-ban a Red Baron-nal kezdtem a szimes játékot, azóta számtalan szimulátor programmal találkoztam, de az Il2 valahogy nem megy, pedig nagyon lelkesedem. :-) Az a gond, hogy még könyített beállítások mellett is állandóan átesik a gép és nem értem mit csinálok rosszul. Gáz maxon, szárny alaphelyzetben, tehát nem leszáláshoz/felszálláshoz állítva, belekezdek egy fordulóba és átesik a gép. Mindezt 250-300 MPH mellett. 90 fokban bedöntöm a gépet, bot hasra, harchelyzetben máshogy esély sincs befogni az ellenfelet.
    Gondolkozom rajta, hogy megvegyem a 1946-ot, de hétvégén feltettem az FB-t és megint állandóan átesett a gép, így meg nincs kedvem játszani. Nem Blazing Angels-özni akarok, mondjatok valami okosat. :-)

• Lacusch69
    Az alaplapi hangkártyával van valami gond. A gameport miatt berakott Geniussal jól működik.
  • Trucker39
    A directX-ben a hang hardvare gyorsítását lejjebb kell venni. Az Il-2 setupjában, szintén a hangnál az extended hangzást, vagy valami ilyesmi, ki kell kapcsolni. Sokat fog javulni a hangja. Sajnos ez már régi hiba, de igazán még nem sikerült egyik félnek sem orvolsolni gyárilag (Winfos, Oleg's Star Wars)
  • neuro
  • bodzamaci
    Na, végülis meglett a bűnös. A hyperlobby hlpro.ini fájljában a Forgotten battles szekciónál a DetectLocalIP sort 1-ről 0-ra kellett állítani. És ezt mindenkinek javaslom akinek routere van, és nem tud szerverekhez csatlakozni. :)
  • Mark007
    Nekem is ez a "problema" van. Mivel most nincs rendes hangkartyam, az alaplapit hasznalom, 5.1-es, es eddig az nvidia driver volt fent. Azzal is megszenvedtem, amig abbahagyta a visszhangzast. Most nemreg felraktam egy masik drivert, nem sokkal jobb, viszont ha en is elore nezek, halkan szol, ha oldalra, akkor jol. Ugyhogy valami driver problema lehet, nemsokara veszek hangkartyat, azzal jobb lesz.
  • bodzamaci
    Igen, ott is az van beállítva
  • Scottt
    Nekem szarabb gépem van és eltok vele játszadozni :)
  • neuro
    A játék külső setupjában is a 21000-es port van beállítva?
  • Bucser
    A Hiba a windowsában van. Valami elkúródott a hangkártya beállításaidnál. Nézd meg, hogy mi van beállítva.
  • Lacusch69
    H.E.L.P. !!!!

Hülye hibám van: ha előre nézek a fülkében, akkor nagyon halk, illetve néha nincs hang. Ha "elfordítom a fejem", akkor normális a hangerő.
    Leszedtem a játékot, minden tartozékával együtt, és újratelepítettem egy másik vinyóra, de nem változott. Ötlet? :(((
  • Lacusch69
    Kicsit sovány a géped, de ha lejjeb veszed a grafikát, elsősorban az élsímítást, el lehet vele játszadozni...
  • bodzamaci
    Hali!

A következő lenne a problémám: IL-2 1946-ban, ha multiban szeretnék repülni, miután kiválasztottam a hyperlobbyban valamelyik szervert, a játék elindul, aztán kiírja hogy "Please wait" . Ez úgy 20 másodpercig látható, aztán egy hibaüzenet jelenik meg: "Connection attempt to remote host failed. Reason: Timeout " (Routerem van, a 21000 portot átengedtem, a tűzfalamat pedig kikapcsoltam) :S :( :S

Nincs valakinek tanácsa mit tehetnék hogy repülhessek online?
  • ktomi22
    az a baj, hogy a gépemen picit szarul megy :(
    Intel P4 1700MHz, 1024DDR RAM, GeForce 6200 128MB...
  • Trucker39
    Ez egy jó és komoly játék. Itt nem akarnak lenyúlni havonta, mint más játékokban.
  • ktomi22
    thx
  • Bucser
    Ezt egyszer megveszed és kész.
  • ktomi22
    Hy..
    Ha megveszem eredetibe a gamát, akkor kell pl havonta venni kupónt vagy hasonlót? ( mint WoW ban?) vagy csak egyszer megveszem aztan jacchatok akár mennyit?
  • Her Laca
    Nagyon köszi. Ez asszem sokat segít.Mégegyszer köszi.
  • PhantomAss
    nézd meg
    ezta linket
    it lépésről lépésre le van írva , típus szerint, hogy mit kell csinálni
    (sajnos angol de talán segít addig is)
    az öcsém is így állította be az ő routerét
  • Her Laca
    Kedves kollegák! Kéne egy kis segítség .
    Röviden a problémám. Vettem egy rutert (ami még nem is lenne baj) csak hát ehhez is tök hülye vagyok mint annyi máshoz is. A lényeg ,hogy nem tudom mit kell beállítani ahoz ,hogy ha hostolok akkor csatlakozni tudjanak hozzám. Valamit a 21000 -as porttal kapcsolatban kell csinálni asszem ,de ,hogy mit ,és hogyan arról gőzöm sincsen . Előre is köszönöm.
    UI: Bucser bá !! Mélységesen csalódnék ha nem tudnál tanáccsal szolgálni:))) Ja a márkálya SMC ,de valószinűleg ez teljesen mindegy.
  • Grrrrrrr
    Sajna az 1946 bugos, nem bírja a magyar nyelvet.
  • neuro
    hmm még az is lehet
    de az biztos, hogy angolul megy mindegyik :)
  • Bucser
    Hadjáratfüggő tudtommal.
  • neuro
    A régi verziókban még működött magyar nyelv alatt is a hadjáratozás, de talán a Pacific Fighters óta már nem.

Igazából én mindig is angolul játszottam, így nem is tudom, hogy "romlott" el a játék :)
  • Scottt
    Úgy látszik;)
  • bodzamaci
    Nagyon-nagyon sokat segítettél neuro, visszakapcsoltam angolra, és máris megoldódott az ügy. Ezek szerint karriert csak angolul lehet indítani?
  • bodzamaci
    Köszi, megpróbálom amiket írtál :D
  • neuro
    rosszul lett patch-elve vagy megsérült valahogy a dgen.exe
    telepítsd fel újra, az megoldja a problémát
    esetleg ha át van kapcsolva a játék magyarra, állítsd vissza angolra
  • bodzamaci
    Sziasztok!

IL-2 1946-al szeretnék egy új pilóta karriert létrehozni, de akármelyik országot is választom, és akármelyik repülőt, a végén, amikor rámegyek hogy "generálás" akkor a gépházból egy sípolást lehet hallani, de azon kívül nem történik semmi. Viszont a régi karrieremet hibátlanul betölti.
    :(:(

• Lacusch69
    Bakker, 2 van itthon belőle, az egyik FFB-s, a másik nem. IGEN, OPTIKAI VEZÉRLÉSŰ, MERT MÁR SZÉTSZEDTEM ÉS MEGNÉZTEM!