91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
ThomasHUN #10471 Így igaz... :( -
#10470 :)))))))))))))))))) -
#10469 Van örök életű:) Csak nem magyar pénztárcának való vagy sokat kell spórolnia rá. -
#10468 Pénztárca akart lenni . -
#10467 Örök életű nincs. Vegyél X52 őt az ha szerencséd van hát kihúzza jó pár évig. Persze attól is függ mennyit használod. De az evó az tényleg jó.Pémztárca függő az egész szerintem. -
ThomasHUN #10466 Megnéztem a linkeket köszi! Nem találtam róla infót, hogy valóban Optikai vezérlésű.
Billentyűzettel játszotok? Úgy nem is lehet élvezni a játékot. :( -
Lacusch69 #10465 Amit linkeltem a Vateráról, azok közül a második biztos, hogy optikai, az elsőt nem tudom. -
#10464 Nincs taktikája. Figyelni kell. Amikor remeg a kasztni és le akarja dobni a szárnyát azt jelzi. Azaz hallod. ilyenkor vagy a másik irányba kell húzni vagy még gázt adni (flaps-et semmiféleképpen nem szabad kitenni szerintem) vagy éppen visszavenni attól függően, hogy merre akar lebillenteni. -
0Georg0 #10463 Tényleg ti hogy tudtok anélkül manőverezni, hogy átesnétek, sikerül egy párszor nekem is, de nem igazán ismerem a taktikáját -
0Georg0 #10462 én billentyűzeten nyomom, kicsit nehézkes, de nem lehetetlen :) -
ThomasHUN #10461 Megnéztem neten, valószinű, hogy veszek ilyet.
Genius volt eddig kb. 3db meg egy Logitech Attack, a Logitech jobban birta. A gond az volt vele, hogy az irányító potméterek (2db) elkoptak, és nem lehetett pontosan manőverezni a gépet. Mozdítottam egy hajszálat a karon, és össze vissza reagállt.
Ezért keresek optikai vagy digitális joysticket, az 'örök életű' lenne. Egyáltalán van ilyen vezérlésű? -
#10460 Énisz Énisz Énisz Énisz -
Grrrrrrr #10459 Én is csak ajánlani tudom az EVO-t. -
Lacusch69 #10458 http://www.vatera.hu/microsoft_sidewinder_joystick_kituno_allapotban_32651606.html
http://www.vatera.hu/microsoft_sidewinder_precision_2_joystick_32893577.html
Az első hirdetőjével, "Hotdeal"-lel már üzleteltem, korrekt srác.
De én a másodikkal foglalkoznék... -
Lacusch69 #10457 Ne aggódj, a Saitek Cyborg Evo jól bírja.
Sajnos nincs infóm róla, hogy optikai joyt kapsz-e még valahol újonnan, én vettem használtan két Microsoft Sidewindert, azokkal egy darabig még kihúzom... (Tipp: nézz szét a Vaterán vagy a Teszveszen, pár ezer ft-ért lehetséges, hogy találsz) -
ThomasHUN #10456 Sziasztok.
Régen sokat játszottam Single-ben, most újra elővettem, de már neten szeretnék játszani... Milyen joysticket használtok? Problémám az, hogy 2-3 hétnél nem tart tovább egy normál joystick. (potméteres) Lehet kapni, optikai vezérlésű joysticket? -
0Georg0 #10455 Nem abban az értelemben mondtam, hogy "szar" -
neuro #10454 Akkor mégsem a FAQ volt "szar"? -
0Georg0 #10453 már megvan. Az volt a baj, amit az előbb mondtál, az unokaöcsém elállítgatta, a gombokat, már minden oké, kössz szépen -
#10452 Hat az erdekes, ugyanis azert nem altod a celkeresztet, mert majden mindegyik messer-en a celkereszt nem kozepen volt, vagyis a pilotanak el kellett vmerre hajolnia, hogy atlathasson rajta. A Shift+F1 meg default gomb, controls>es itt keresd ki a Gunsight view-et es allits be neki egy gombot.
Nem sertettel meg -
0Georg0 #10451 Nem akarlak megsérteni, de azt a szar F.A.Q-t már elolvastam, és azért írtam, mert azzal a szar shift+f1-el sem megy, ne nézz hülyének, ha látom azt a feliratot, hogy GYIK/FAQ, akkor mindig elolvasom.
Bocs, ha megsértettelek, és kössz a tippeket -
Lacusch69 #10450 Il2 1946: 8.000HuF -
DJPizsi #10449 Hali.Én tegnap töltöttem le,és sokat játszottam vele(nagyjából 16órát) az a problémám,hogy most mikor el akarom indítani,ha daemon tools be van kapcsolva(és el van rejtve)akkor nem találja a dvdt,viszonnt ha nem rejtem el,ügye riaszt h emulátor van a gépen.Az elrejtő program neve pedig YASU.
Amúgy mennyi lehet boltban a játék? -
Lacusch69 #10448 Szervereket (1.22) az ubi.com-on találsz.(Regisztrálni kell!)
Néha még 10-en is vannak rajta... -
#10447 Emberek, fent F.A.Q felirat, katt ra!
Nyomd meg a shift+F1-et, es latszani fog.
Itt meg minimum gepigeny.....
ITT -
0Georg0 #10446 Hali!
van egy kis problémám a játékon belül: ha ME 262-vel megyek, akkor nem jelenik meg a célkereszt, tudtok segíteni ?
És még annyit szeretnék kérdezni, hogy nem tudtok szervereket 1.22-es verzióhoz ? -
madmanic #10445 ha harcolni szeretnél akkor csak IL2.. -
madmanic #10444 a régi gépemen ment, 2 Ghz amd 1 MB rammal 9200 atlantison, de nagyon "időigényes" volt...
meg a grafika is volt... -
ktomi22 #10443 hja és még 1 kérdés.. mily gépigénye van a IL-2 Sturmovik-nek...? vagyis mit ajánlotok Ti ?? -
ktomi22 #10442 HY.. lenne 1 nagyon kezdő kérdésem..
Ha neten akarom tolni valamilyen Rep szim gameval, akkor mit ajánlanátok? Microsoft Flight sim X et vagy esetleg Combat Flight Simulator 3-t, vagy ezt? vagy valami mást??
kérlek válaszoljatok..thx -
Lacusch69 #10441 Ehhez szokj hozzá... legszívesebben beleverne az ember a monitorba, de nincs mit tenni... -
#10440 ha a "cheating has been detected" feliratot látod az online játék alatt, az -elvileg- azt jelenti, hogy vkinek akadozik a netkapcsolata (lag)
ezért látod úgy, mintha egyik pillanatról a másikra ide-oda röpködne
(ő viszont azt látja, hogy a többiek röpködnek ufóként) -
Tgabbar #10439 :D..
bocs
-
madmanic #10438 hi!
most kezdtem multizni nemrég, üldözöm a csávót egyszercsak felhúz függőlegesen ezerrel, nem is látni...
ez valami cheat?
a másik pillanatban meg mögöttem van.. -
#10437 Vannak a repülhető és vannak a nem repülhető(ún.AI) gépek. Vannak olyan szerverek, ahol lehet repülni a többivel is, de csak külső nézetben, ami nem olyan nagy élmény. Azért nem lehet belső nézetben velük repülni, mert nincs és valószinüleg már nem is lesz kidolgozva a pilótafülkéjük.
Javaslom az IL-2 1946 beszerzését. Benne megtalálható az FB és az AEP is. Ezen kívül még nagyon sok minden. Javaslom továbbá elolvasni a nagy, piros betükkel szedett, F.A.Q. felirat alatt található, rengeteg információt. Sok kérdésedre találsz ott választ. -
mejik #10436 Helló!
Van a "Forgotten Battles"-ban egy olyan menüpont amiben, meg lehet nézni a repülők, hajók stb. adatait és képeit /elsősorban a repülők érdekelnek/. A játékhoz fel van rakva az "Ace Expansion" is. Elég sok - minimum 50-60 db - repülő képe van bent, de csak a töredkével tudok menni.
Miért? És hogyan tudnék a többivel is menni?
A játékhoz fel van rakva az "Ace Expansion" is. -
Lebowski #10435 kényszerleszállás, de azért a kis országutacska mellett ottvan a széljelző... sztem gáz.. -
Lysandus #10434 Ez a szitu meg szerintem már mindenkinek ismerős :-)
http://www.liveleak.com/view?i=447_1185485297 -
Lacusch69 #10433 Köszi, eddig csak a képeket láttam...
R.I.P. -
#10432 mustang crash
Itt van egy video a 2 mustang katasztrofájárol ami a repnapon következett be.Az egyik pilota meghalt.