91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#10631 Szerintem ha valaki megtanulja mitol marad fent a gep, akkor minimalis ido alatt megtanulja/rajon hogy kell iranyitani. Najo, persze messze all akkor meg a harctol, de en nem tudnek ugy megtanulni, hogy TS-en keresztul magyaraz nekem valaki.
Angoltudasrol meg annyit, hogy ehez a szim-hez nem kell nagyon sok. Max a menut kell ismerni :) Persze multi-hoz tenyleg nem art. -
Lacusch69 #10630 Köszi az ajánlatot, de ha ilyesmi ambíciója van valakinek, akkor inkább jelentkezzen valamelyik magyar SZÁZADHOZ, ott is megtanítják repülni, és angoltudás sem kell hozzá... -
KOrby #10629 ~S~ nép!
Na csak azért írok, mert ajánlanék a kezdőknek (jó, a profiknak is) egy internyetes röpsulit. Jó kis stuff, felvételik vannak, mint a klánokba, viszont ha bejutsz akkor megtanítanak repülni:) Ja az oktatás headseten keresztül megy (teamspeak), a kitűzött időpontban "meg kell jelenned" az oktatáson, utánna nemsokára vizsga jön, stb... Még nem sokat tudok a rendszerről, én is új vok benne, de ha valakit érdekel, nézze meg a lapjukat: http://joint-ops.com/
Ja még egy dolog: angol nyelvtudás abszolúte nem árt hozzá -
neuro #10628 Az ikonok néha jól jönnek. De a külső nézetes szervereken teljesen elveszik a meglepetés előnye - és hátránya is :) -
#10627 A Wings over Europe-t én is szeretem.
WOE Pilot stats -
Lacusch69 #10626 Ugyanezek + más, hasonló nehézségi fokúak pl. Wings over Europe, by.sturmovik II. stb... lényeg az, hogy full real, esetleg navi könnyítések, és fekete ikonok közelről.
Színes ikonokat, külső nézetet, pilótafülke kikapcs., meg ilyesmiket messzire kerülöm... -
kiskorúbézoltán #10625 Az első kettő -
Solt #10624 az online-tól még arrébb vagyok... :)) minden szimulátornak a legélethűbb beállítással esem neki... néha picit felb.sz, de ez csak doppingol! :) -
neuro #10623 én csak ezeken:
spits vs 109
zeke vs wildcat
warclouds
+ coop ha nem túl arcade a beállítás -
madmanic #10622 melyik szervereken játszatok? -
Lacusch69 #10621 Nagyon jól fog jönni az "ikonmentes" tudásod komolyabb online szervereken. -
Solt #10620 költői túlzás volt, hogy nem látom! :)) de tény, hogy a célkereszthez viszonyítva "apró" az ellen! nincs bekapcsolva az ikon, engem nagyon idegesít... bár így párszor rossz lóra teszek! :D :D -
madmanic #10619 a 46 ot tedd fel... benne van az összes eddigi il2.. -
Lebowski #10618 nem akarok kötözködni csak felfigyeltem arra,hogy 2-300 méterről nem is látod az ellent.nemtom hogy az ikonok neked bevannak e kapcsolva, de amikor monnyuk azt látod hogy 2.6 akkor az 2600 méter és nem 260.onnan az égvilágon semmit nem találsz el.200 méter 0.2 kötelék tartáshoz ideális és nemhiszem hogy nem látod a gépet ;) -
Solt #10617 köszi a tippeket... :) egyre inkább élvezem, nagyon jó ez a game... -
kiskorúbézoltán #10616 Megvenni az eredetit, mondjuk rögtön a '46-ot és akkor nem lesz többé problémád vele... -
bósza #10615 Hello mindenki tudom hogy van faq de segitség kéne.Feltelepitetem az il2-öt majd a forgotten battles ace expensiont majd crackeltem de nem akar elindulni a fbae nem csinál semmit.Mit lehet tenni ? -
#10614 A legjobb gyakorlás ,ha csinálsz egy olyan küldit ahol négypercenként jönnek újjabb gépek. Először gyengébb gépekkel kezdessz,mondjuk tíz darabbal ,majd fokozatosan erősebbekkel. Az üzemanyag meg a lőszer legyen végtelen.Tehát négy percenként bejön tíz gép,amikre aztán kedvedre lövöldözhetsz. Ez jól bevált eddig mindenkinél. A célzás kifejlesztéséhez nagyon jó asszem:) -
Lacusch69 #10613 A bombázókat eleinte hanyagold... Ha mégis, akkor szemből. Hátulról csak akkor, ha min. 250-300km/h-val gyorsabb vagy. (Később persze lehet majd más irányokból is, előretartással)
Én pl. 200m-nél messzebbre ritkán lövök, és olyan 6-10% között szokott lenni a találati arányom. 10% fölötti eredmény már jónak számít (persze ez géptípustól is függ) -
Solt #10612 szóval gyakoroljak! értem! :D bár tény, hogy egyelőre csak 6 óráról tudom megközelíteni az ellent, azt is nehezen... -
Solt #10611 olyan érzésem van, mintha vaktölténnyel lövöldöznék! :D a faq-ban benne van az optimális beállítása a gépágyúnak, de 2-350 m-ről nem is látom a célt! :D ha közelebb sikerül kerülnöm, akkor meg nagyon kevés skuló jut célba... mindegy, gyakorlok... bár a bombázokat nem egészséges túlságosan megközelíteni, erre már rájöttem! :D -
RedRiot #10610 Nem vagyok egy jó pilóta, eleinte mindig pontosan 6 óráról, a célponttal azonos magasságon próbáltam támadni. Elég sok skuló mellément, ráadásul ami talált az sem okozott elegendő kárt az ellenséges gépben.
Próbálkozz más támadási szögekkel! Állíts be QMB-ben néhány barátságos gépet, és támadd meg őket különböző irányokból. Minden gépnek más a gyenge pontja, de ha gépágyúval odadurrantasz a szárnya tövébe, az általában egyiknek sem használ. Legtutibb volna persze pilótafülkére célozni, de én örülök ha a gépet eltalálom. Azért egy bombázónál persze gondosabban lehet célozni, és érdemes is.
Persze ha pl. hátulról-oldalról-felülről nyitsz tüzet, akkor ha pontosan akkor lősz mikor a célpont a keresztben van, már csak a hűlt helyét találod el. Hogy mennyivel kell elé célozni, azt elég sok gyakorlással lehet csak belőni. Elvileg csak akkor szabad lőni ha 100% a találat esélye, de a megfelelő "lead" megállapításához néha megengedek egy-két rövid géppuskasorozatot, aztán mikor már "érzem", akkor megkínálom az ágyuval is.
Én az első Il-2 megjelenése óta repdesek kisebb-nagyobb megszakításokkal, de nagyon sokáig tartott mire felhagytam a két-dimenziós gondolkodással, és elkezdtem függőleges manőverekben is gondolkodni.
Két előny gyorsan megmutatkozott:
-több gépet lövök le, és kevesebb skulót használok el rájuk
-eredményesebben gazdálkodok a mozgási energiámmal, lendületesebben repülök, több lehetőségem van támadásra (tehát néha öt perc is eltelik az 1000 méter alatti, átesési sebességen való agonizálásig :) -
#10609 őőőő kitölti a revit az eltalálandó része a célnak?? ha szárnyra lősz az ha törzsre akkor az... -
Solt #10608 miért van az, hogy az ellen pont a célkeresztem közepén van, lövök rá, de nagyon ritka a találati arány!? :S próbáltam már mindenféle géppuska beállítással, de valahogy nem akar sikerülni... ha túl közel repülök akkor azért, távolról meg szinte nem is látom! :( mit csinálok rosszul? -
Solt #10607 most már te vagy a barátom, nem google! :D köszi... -
#10606 Google a barátod! No de ne mond, hogy senki nem segített:
Keyboard Maps
Ha jól láttam, még válogatni is lehet.
-
Solt #10605 rosszul fogalmaztam! olyan bill kiosztás mint a lock on-hoz, ami kinyomtatható!? :) -
#10604 Van. Elindítod a szimolátort, majd a menüben megkeresed a Controls menüpontot. Ott mindent megtalálsz. -
Solt #10603 sziasztok! van a játékhoz bill kiosztás? -
nalyib #10602 Valamint úgy sokkal gyorsabban tudsz kiugrani a gépből. Ahol lehet, mindig told hátra a tetőt ugrás előtt; kiplombázni lassú.
Az ülés emelése taxizáshoz sem utolsó, pl ha szárazföldön kapsz Zero-t. -
sindelnet #10601 Nyitott kabintetőnél,fel lehet néhány gépben emelkedni az ülésben,a hajóraszállás talán így könnyebb,Controllsban kell beconfigolni a
Toggle Seat Positions-t.
Azonkívűl,a végsebesség kisebb,ha nyitott a tető,elenyésző mértékben. -
AarPoe #10600 Rájött már valaki, hogy mit befolyásol a kabintető nyitása/zárása a japcsi gépeken? (azon kívül, hogy a kilátást) -
#10599 Ha valaki vissza tud keresni megköszönném. -
imotep001 #10598 sziasztok.ha valaki tud egy crack linket azt megköszönném.sziasztok. -
nalyib #10597 több százezer kódolt karakterben miért ne férnének el, nem túl bonyolult dolgokat ment. -
AarPoe #10596 Hol tárolódnak a mentett állások? Minden az User könyvtárban? (pár száz K az egész, gyanús) -
sindelnet #10595 Vagy csak simán bemásolod ezt a config.ini végére ha sűrűbb földi,és légifogalmat akarsz:
[DGen]
RandomFlights=4
AirIntensity=High
GroundIntensity=High -
sindelnet #10594 Willenbrock.
Telepítsd a ShturmovikStab6.3
progit,az Options/Dymamic Campaign regiszterfülnél megtalálod amit kerestél.... -
AarPoe #10593 -
madmanic #10592 Nem akartam becopyzni, de nem bírom ki: ( utólag thx boci olvtársnak )
repülés néhány alapszabálya
1. A felszállás lehetőség. A leszállás kényszer.
2. A botkormányt előre tolva, alattunk a házak mérete nő, hátrahúzva pedig csökken. Huzamosan hátrahúzva tartva a kormányt, a házak ismét nőni kezdenek.
3. A repülés nem veszélyes, csak a lezuhanás az.
4. Jobb lent lenni és azt kívánni, bárcsak fent lennénk, mint fordítva.
5. Egy repülőgépen csak akkor feleslegesen sok az üzemanyag, ha lángra kap.
6. A gép orrán lévő légcsavar a pilótát hivatott hűteni. Ha leáll, a pilóta rögtön izzadni kezd.
7. Bizonytalan helyzetben tartsd a repülési magasságot. Az éggel még soha senki nem ütközött.
8. A "jó" leszállás az, ami után saját lábon elhagyható a gép. A "nagyszerű" leszállások pedig azok, amelyek után a gép tovább használható.
9. Amennyire csak lehet, törekedjünk arra, hogy a gép hegyes vége mindig előre álljon.
10. Azt, hogy kerekekkel felfelé szálltál le onnan veszed észre, hogy a rámpához csak teljes gázzal tudsz eljutni.
11. A túlélés valószínűsége fordítva arányos a leszállási szöggel. Minél meredekebb szögben száll le a gép, annál kisebb az esély a túlélésre és fordítva.
12. Soha ne engedd a gépet leszállni olyan helyre, ahova agyilag már öt perccel korábban meg nem érkeztél.
13. Tartsd távol magad a felhőktől. Megbízható források szerint a hegyek előszeretettel bujkálnak a felhők között.
14. Törekedjél arra, hogy leszállásaid száma egyenlő legyen a felszállások számával (lásd az 1. pontot is).
15. A sima leszállásnak három egyszerű szabálya van, de ezeket sajnos senki nem ismeri.
16. A helikopterek nem tudnak repülni, csak olyan randák, hogy a föld egyszerűen taszítja őket.
17. Ha az ablakból csak körbe-körbe forgó talajt látsz és az utastérből a zűrzavar hangjai szűrődnek, akkor a dolgok nincsenek egészen rendjén.
18. A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs.
19. A sebesen zuhanó alumínium tárgy kontra mozdulatlan föld csatát eddig mindig a föld nyerte meg.
20. A józan döntőképesség alapja a tapasztalat. Sajnos a tapasztalatot a rosszul meghozott döntések gyarapítják.
21. Tanulj mások hibáiból. Nem fogsz annyi ideig élni, hogy valamennyit magad is elkövessed.
22. Légy éber! Így is lesz mindig valami, ami elkerüli a figyelmedet.
23. Egy pilóta számára leghaszontalanabb három adat: a gép feletti magasság, a kifutópályán megtett úthossz és a tized másodperccel előbbi pillanat.
24. Vannak öreg, és vannak bátor pilóták. De öreg bátor pilóták nincsenek.