91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
AarPoe #10591 Értem, kösz, így már oké. :) -
neuro #10590 Egy hadjárat több "al-hadjáratból" áll. Azaz ha végeztél egyel, akkor jön a következő a listából. Mikor elkezdesz egy új kampányt, akkor ki tudod választani, hogy az adott "nagy" hadjárat melyik epizódjával akarsz kezdeni és milyen gépekkel akarsz repülni.
Már nem emlékszem pontosan, ezért csak egy példa jön, de kb erről van szó:
USAAF hadjárat:
1. Pearl Harbor
2. Guadalcanal
3. New-Guinea
4. Kyushu
-- The End -
#10589 Nem lehet max a videó kártyád vezérlő központjában.Ha jól tudom:) -
AarPoe #10588 más: az élsimítást hol lehet bekapcsolni? -
AarPoe #10587 Érdekes amit mondasz, mert én épp mostanában fedezek fel ilyen kósza rajokat, szintén sztálingrádi front. Pl. hazaérek, mission complete, beállok a parkolóba, majd megjelenik 2 vadász a reptér felett, és kilövik a pilótámat. Egyszer, oké...nade hogy többször is??!! -
sindelnet #10586 A config ini-ben be lehet állítani sűrűbb "légiforgalmat" is a kampányokban,időhiány miatt csak később tudom megnézni neked.... -
#10585 Tudja valaki hogy lehet állítani az ellenfelek előfordulási módján?Úgy értem hogy általában összecsapunk az ellenséges kötelékkel a megadott körzet fölött mindenki lelövi a magáét(vagy lövik le őt magát),aztán ha eloszlott a tömeg és kedvem szottyan még ezután "kirándulni" egyet az ellenfél légterében nem szoktam összeakadni újabb ellenfelekkel.Tehát nincsenek kóbor,magányos vadászok,sem újabb kötelékek.Pedig ez emelné a hangulatot.Vagy van erre valami beállítási lehetőség?(dinamikus kampányt játszok-most éppen a sztálingrádi fronton.) -
AarPoe #10584 Na, ez érdekes! Kiváncsiságból letoltam a Pearl-t (mellesleg tényleg "egy nap", komolyan rá kellett pihenni ), ám utána nem lett vége a kapmányomnak, hanem ugyanazt a küldetést kaptam, mintha a Pearl utáni színteret választottam volna, csak kicsit más szöveggel. Ennyit jelentene a dynamic campaign?
Kezdek beleőrülni... -
neuro #10583 A dinamikus hadjáratok hosszát (azaz a küldetések számát) a conf.ini-ben lehet beállítani. Egyébként pedig addig tart egy-egy, ameddig a valóságban is tartott az adott hadjárat. Pearl Harbor pl. egy nap, de Sztálingrád 5 hónap.
A statikus hadjáratok 5-30 küldetést tartalmaznak, attól függ melyiket repülöd. -
neuro #10582 Remélem senki nem veszi komolyan a play.com előrendelési dátumát... -
AarPoe #10581 Na akkor máshogy kérdezem: tudja valaki, összesen hány mission van a '46-ban? -
Lacusch69 #10580 Én 4-én megyek nyaralni Görögo.-ba, majd szétnézek, hátha el lehet csípni egyet... :) -
#10579 Nosza. Letelt a "két hét" ??
Ha jól látom ez előrendelési lehetőség. Kíváncsi vagyok, kicsin hazánkban mikor lehet majd kapni. Tudom: "egyszercsak" -
Lacusch69 #10578 http://www.play.com/Games/PC/4-/1021002/IL2-Storm-Of-War-Battle-Of-Britain/Product.html?cur=258 -
AarPoe #10577 Sziasztok!
A nyár eleje óta repülök, és elhatároztam, hogy minden külső segítség nélkül tanulok meg repülni, és megismerni a játékot, a kezelést. Ez sikerült is (amúgy is mindenkinek a RENGETEG gyakorlást ajánlom :)), de egyvalamit nem értek.
Mi alapján kapom a küldetéseket dynamic campaign-ban? Magyarul honnan tudhatom meg, hogy hol járok, és mennyi van még hátra? Tudom, egy kicsit üti a fullreált, de szerintem néha elég logikátlanul osztja a küldiket.
Köszi! -
Lebowski #10576 -
kiskorúbézoltán #10575 Ok legyen neked igazad, az offnak meg vége... -
Lebowski #10574 nem pityeredtem el.csak bírom ha vki ismeretek nélkül kötekedik.
-
kiskorúbézoltán #10573 Jóvanna, nem kell mindjárt elpityeredni. :D -
Lebowski #10572 volt sima sturmo is csak azzal én nem játszottam, hanem a forgotten battlessel kezdtem. de örülök neked... -
kiskorúbézoltán #10571 1.21-óta? Mert előtte mivel? :DDD -
Lebowski #10570 soha nem volt úgy.én 1.21 óta bombázóval nyomom.és soha nem kellett deselect stbstbstb. -
Lebowski #10569 tökfölös deselectelni. 1es kiválszt indít.2es kiválaszt indít. majd all engine..ha ki van választva mind a 4 motor és megmondod neki hogy select 1 akkor a többi automatikusan "deselectelődik". -
nalyib #10568 hmm úgy látom nem ugyanazt a funkciót használjátok, van egy select/deselect kapcsoló amivel tetszóleges mintába teheted a kijelölést, és egy van olyan select, ami ha kijelöl egyet, a többit leveszi.
(így az utóbbinál nem kell a 2,3,4 motort deselectelni, mert az összes többit mindig automatán leválasztja) -
nalyib #10567 nekem most is leáll a már járó motor (kétmotorosnál legalábbis, Me110, Ju88), ha ki van jelölve mikor a másikat indítom.
"ráadásul régebben ha nem pörgött fel az előző moci és ráindítottam a kovetkezőre az előző leállt."
Vajon létezik egy számszerűsített realitásfaktor, ami fölé az IL2-t elvből nem engedik?... ez az egész fejlesztés úgy fest, hogy ha valamin nehezítenek, valami mást ki kell venni. Vagy néha anélkül is. -
Lacusch69 #10566 Most azon gondolkozok, hogy talán az eredeti Il2 Sturmovikban vagy a FB első verzióiban tényleg úgy volt, ahogy Kiskorú kolléga mondja, mert sokáig utáltam a többmotoros gépeket a bonyolult indítás miatt. -
#10565 Igen, azt tudom mire hasznaljak :)
Viszont nem tudom, hogy ugy beindul-e. Ha menet kozben allitom, akkor szinte leallitja a motort, mert lefogja. -
kiskorúbézoltán #10564 Az az a feather prop. , én meg csak bombázókkal szoktam... :) Ha van rá lehetőség érdemes benyomni az álló motorra mert kevésbé húzza vissza azt az oldalt. -
#10563 Hat vitorlaba nem szoktam, nem is probalgattam meg.
Ha jol tudom a feather prop. nem? Igazsag szerint nem szoktam bombazokkal gyakran repdesni :) -
kiskorúbézoltán #10562 Ehe-ehe... Tényleg működik.
Mióta van TB-3 én a select/deselectet használom, bár talán az idők folyamán változott a dolog, az első változatokkal ez még nem ment, én meg sose néztem annyira megszoktam, ráadásul régebben ha nem pörgött fel az előző moci és ráindítottam a kovetkezőre az előző leállt. Na mindegy, neked volt igazad, úgy látszik automatizálták ezt is. :)
Aszem azé maradok a régi megoldásnál, az már úgyis megy vakon is.
Ha vitrolába akarod állítani az egyik légcsvart ott is működik? -
#10561 Tessék
Ahogy latod a videon, kivalasztom a motorokat sorban, semmi deselect.
Ha nem nyomnak a vegen select all enginet, akkor csak a 4-est szabalyoznam. -
Lacusch69 #10560 Hehe... mindent átírtam, csak a "szimpla" speed értéket nem...
Köszi szépen, működik!!!! -
Lacusch69 #10559 Én Bf-110-zel repülök néha, és az egyszerűség kedvéért a Mark által leírt módszert használom. Működik... -
kiskorúbézoltán #10558 Hmm, alapból ugye ki van választva mind, ha a 2,3,4-et nem deszelektálom nem indulbe az 1-es (ez ugye a separate engine start). Tehát nálam így néz ki:
- deselect 2,3,4 (az 1-es ugye marad select)
- inditás
- deselect 1 select 2, indítás
ez így végig mind a négy mocin (TB-3 pl.)
a végén select 1,2,3 a 4-es meg ugye maradt selecten
es huss lehet menni... :)
Ha select-en hagyom az 1-est miközben indítom a 2-est akkor az 1-es leáll.
De ahogy írod: "Ezutan select all engine" ha nem is volt semmi deszelektálva akkor ezt minek? -
#10557 Miert ne lenne? nem ertem mi a baj...
Separate engine start be van kapcsolva, repteren allok, kivalasztom az egyes motort, megnyomom a I-betut, beindul az egyes, aztan kivalasztom a 2-es motort, i-betu, beindul a kettes, igy tovabb. Ezutan select all engine es rendesen megy a mindegyik motor..Ha meg mindig nem hiszed, Fraps-el lefilmezhetem... -
Lacusch69 #10556 Köszi, már csináltam, de csak az egér működési sebességét befolyásolta. De még egyszer ránézek, hátha elqrtam valamit. -
madmanic #10555 az egy propelleres gépek is elfordulnak a propeller forgásával ellentétes irányban...
Oldalkormánnyal tudod korrigálni a földön, a levegőben is dől valamelyik irányba gondolom. Trimmeld ki, és egyenesen repül. -
kiskorúbézoltán #10554 Hmm akkor a külön start nincsen bakapcsolva neked, gondolom. -
#10553 Hat erdekes, mert en ugy csinalom, ahogy leirtam, kivalasztom az egyest, inditom, 2-est, inditom stb. utana mikor a negyes is forog, select all engine, es megy rendesen. -
ThomasHUN #10552 Ahhh, megvan, hajnali 3-ig tartott mire rájöttem, egyik sem! Akár 1, akár 2 motoros mindegy az, a megoldást külső nézetben találtam meg. A farokfutóval volt a gond, Lock Tail Wheel, be kell kapcsolni, amikor rááltam a kifutóra és gázadáskor korrigálni kell a Ruddellel. :S De köszi a segítséget!!