IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Üdv a csapatban. Azt tudom tanácsolni, hogy gyakorolj. Méghozzá sokat. Lehet, hogy meglepően hangzik, de egyetlen másik "repszim", talán a LockOn-t kivéve, sem nevezhető repszimnek az IL-2n kívül. Biztosan olvastad már, hogy rengetegen szidjuk, mert így az egyik gép, meg úgy a másik gép. A valóság pedig az, hogy hosszú évek óta nem volt egy ennyire kidolgozott repülésszimulátor. Rengeteg gép van benne és mind máshogyan repül. Ez igen nagy dolog. Ezzel tényleg először meg kell tanulni repülni. Ha rám hallgatsz, nem csapsz mindjárt bele a közepébe, hanem csak szép lassan. Jelenleg is van egy "tanulóm", így ismerem a problémákat. Azt már elfelejtettem, magam hogyan is tanultam. Javaslom, a szükséges kezelőszervek használatának az elsajátítását, majd ezt követően a gurulást és a taxizást. Amíg a földön nem érzed a gép mozgását, addig nem is érdemes küzdeni a repüléssel, mert csalódni fogsz. Ugye elég érdekesen lehet kilátni a gépből? A külső nézet használatát semmiképp nem javaslom. Kellő gyakorlás után jöhet a felszállás. Ugye ide már kell tudni gurulni. Majd ha ez megy a szintben repülés is jöhet, majd meg kell tanulni leszállni. Ehez jön még egy kevés navigáció és csak ezután javaslom a légi manőverek elsajátítását (lásd IL-2 training). Tanulásra nagyon jó például az IL-2 (1941) kiadású gépe. Nagyon barátságos, kényelmesen lehet vele az alapokat megtanulni. Nem kell mindjárt Messzer-be ülni. Sok türelmet és kitartást kívánok!