IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • dadario
    Sziasztok!
    Nem boldogulok a játékkal. Anno '93-ban a Red Baron-nal kezdtem a szimes játékot, azóta számtalan szimulátor programmal találkoztam, de az Il2 valahogy nem megy, pedig nagyon lelkesedem. :-) Az a gond, hogy még könyített beállítások mellett is állandóan átesik a gép és nem értem mit csinálok rosszul. Gáz maxon, szárny alaphelyzetben, tehát nem leszáláshoz/felszálláshoz állítva, belekezdek egy fordulóba és átesik a gép. Mindezt 250-300 MPH mellett. 90 fokban bedöntöm a gépet, bot hasra, harchelyzetben máshogy esély sincs befogni az ellenfelet.
    Gondolkozom rajta, hogy megvegyem a 1946-ot, de hétvégén feltettem az FB-t és megint állandóan átesett a gép, így meg nincs kedvem játszani. Nem Blazing Angels-özni akarok, mondjatok valami okosat. :-)