IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Trucker39
    Kicsit hazabeszélek, de én úgy gondolom, az IL-2 az, ami kellő képp ebutítható grafikailag és még úgy is elfogadható a látvány.
    A másik kettőről azért nem nem nyilatkozom, mert azok nekem nem jöttek be annyira. Az az igazság, hogy szeretem látni az ellenfelem. Nem csak egy radar indikátoron egy pötty formájában. Az Il-2 kicsit olyan, mint egy ókori, vagy középkori csata. Ember ember ellen. Lehet, hogy kissebb a kardom, de gyorsabban szaladok.
    Vannak persze jelentős különbségek gép és gép között, de online repülés során legfőképp észjáték.
    Ha kipróbálod és nem LCD monitorod van, nyugodtan tedd lejjebb a felbontást (800x660 vagy még annál is lejjebb).
    Hálózati játék során már kicsit akadós lehet, de egy próbát mindenképp megér.
    Lehet azért abban valami, hogy ennyi embert, ennyi időre leköt egyetlen szimulátor.