91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • nalyib
    Tényleg nem semmi amit művelt a hölgy..:))
    A 7 éves unokatestvérem 1-2 alkalom után még segítséggel sem nagyon érezte át, hogyan is kell pl kanyarodni:D (azért elvolt vele:)
  • Grrrrrrr
    Az sem fejezett be soha semmit, csak jó volt a sajtója. :-DD
  • Gundark
    Én is gratulálok a lányodhoz :) Az ide oda belekapásról meg csak annyit hogy Leonardo da Vinci is ilyen volt :)) Szóval nem tűnik elveszettnek :))
  • Grrrrrrr
    Csak sajnos ugye nem foglakozik a játékkal. De nem csak ezzel volt így. A tánc is ugyanígy járt, és kishíjján a zenetanulás is. De azt nem hagytam, és mikor ráérzett a szolfésra, a kottaolvasásra, akkor meg az lett megint a mindene. Ennek ellenére hajlamos arra, hogy belekapjon ebbe, belekapjon abba, de ne csinálja végig.
  • Lacusch69
    Grrrratulálok!

A hölgy Sanyo elleni trackjeit néztem meg, szerintem sokkal tovább bírta, mint ahogy én tenném... :)
  • Grrrrrrr
    Visszatettem a lányom honlapanyagát a netre. A letöltéseknél elérhetők a tavalyi verseny repülései, már ami megvan belőle. Itt elérhető az oldal.
  • Lebowski
    egs
  • Grrrrrrr
    JetFly ügyben egyébként ajánlom a Dongó kantint. Dongó
  • Grrrrrrr
    Lehet, de az nem a 2006-oshoz volt, hanem korábban. És te azt kérdezted.

Egyébként már az enyém sem foglalkozik vele. Pedig a földalól is előkeríteném a verseny összegét. Fifa07, sims2, ebnevelde. Ezek futnak nála.
  • sindelnet
    A kislányhoz gratulálok,bár az enyém lenne ilyen...
    Csak addig hajlandó figyelni a joyra míg telefonálok:(
    Játszottam már én is dogot 11 évessel,és meg tudott szorongatni,sőt az elején nem gondoltam hogy le tudom majd lőni.
  • sindelnet
    Persze,ez mind igaz,de a jetfly oldalán akkor is volt egy link a selejtező missről,még ha azt a versenyen nem is használták rgr???
    Ha érdekel már tudom küldeni...
    (köszi Leb.)
  • Grrrrrrr
    Track végülis csak a verseny trackjei vannak, meg 3 film a repüléséről. De törlődött a honlapja, amit azért csináltunk tavaly, mert 18 év alatt csak vírtuális vadászszázad tagjai vehettek részt a versenyen, és ezt megkerülendő alapítottunk egy ilyen századot. Márpedig ehhez honlap is kell. Sajna azóta nem foglalkozik a játékkal, így az idén nem leszünk ott. Pedig ha ezt a több, mint egy évet gyakorlással tölti, akkor azért nem lehetne félvállról venni. Így sem volt olyan könnyű lelőni. A kiscsaj még 8 sem volt, mikor a legnehezebb fokozaton (4.01) feltudott szállni, és levegőben tudott maradni.

A versenyig önmagában is nagyon érdekelte a repülés: link
  • Lebowski
    az én mission-ömben 3 kocsioszlop van. ugye G2 250/500/4*50 bombákat tudsz felrakni.ez a bombázós része, majd jön 4 Li-2es amiket le kell pottyantatni. ennyi. lehet hogy ez a tavalyelőtti.de volt ilyen.!.
    csak ezt tudom elmondani kérem kapcsoljaki :)
  • nalyib
    Szia! Mindig nagyon érdekelt, hogy játszik egy gyerek Il2-t, esetleg tudnál küldeni tőle tracket?:) (1.22, 4.08m, vagy .ntrk) a naib[kukac]freemail-re légy szíves, ha sikerül.
  • Grrrrrrr
    Tekintve, hogy tavaly májusban a lányom (8 évesen) versenyzett a JetFly-on, azt hiszem képben vagyok a versenyzők számát, és a lebonyolítást illetően. :-) Nem volt bombázás tavaly. Körmérkőzés volt, és utána a legjobb 4 kiesésben. Úgy nézz ki, az idén csoport mérkőzések lesznek, ahonnan az első 2 jut tovább. Infóm szerint (VO101_Menyus) eddig 20-25 jelentkező van Bf ágra. Sz'al nem lesz bombázás.
  • sindelnet
    Tudom kezelni a FullMissBuildert,de nekem idétlen,szentimentális okokból ez kell....
    Ímél ment priviben THX.
  • Lebowski
    amúgy egy másodperc alatt összedobsz egy hasonló kaliberű missönt.
  • Lebowski
    megvan. küldj egy emilcímet priviben és elküldöm!
  • sindelnet
    Letölthető verzió volt.
    A jetfly oldalán,de már sajna halott a link...:
    http://www.jetfly.hu/rovatok/news/il2_mission/
    G2-vel kellett kocsioszlopot bombázni,és C47-eseket ápolni,nem maradt meg a miss fájl vknek???
  • Bucser
    szerintem kevered a Fortis EU kupával..
  • Grrrrrrr
    Nem volt ilyen. Körmérkőzéses dogfight volt. Összesen 8 résztvevő volt, nem volt értelme missiont készíteni.
  • sindelnet
    Nincs meg vknek a 2006-s JetFly kupa selejtező missionja???
  • Lacusch69
    Ideiglenes, de megy:

http://pumaszallas.uw.hu/
  • Lebowski
    zsírkaraj :)
  • Bucser
    Holnap megyek vissza kamerával a Deutches Museumba ott van kiállítva Messerschmitt Bf. 108-as Bf. 109 E3, Ju 52, Me 262, Me 163, V-1, V-2 kibelezve, és egy méretarányos FW-190 D9 cockpit (1:2).

Szóval holnap azokról csinálok képeket:) meg egy csomó más dolog is de ezek amik az erahoz tartoznak:)
  • Lebowski
    óóh nem engedi normálisan megformázni:)
  • Lebowski

bucser bácsi
  • kiskorúbézoltán #10644
    rgr...out...
  • Lebowski
    ték it ízi. elmondta már hogy na!
  • kiskorúbézoltán #10642
    Azért bazze mert az én hozzászólásom után írtad... Ha másnak nyomod mint az előtted lévő hozzászóló akkor használd azt a kib***tt "válasz erre" gombot...
    Nem tudod minek, mi? Ehh...
  • KOrby
    Bocs, de nem rád gondoltam a leugatással kapcsolatban... Mellesleg ha rád gondoltam volna akkor az üzenetedre válaszolok. Nemtom minek vetted magadra.
  • Lebowski
    jesszusom.NANÁ! hogy gondolod küldeni??
  • Bucser
    ŐŐŐŐ... Kv

most értem vissza OberschleissHeimból érdekel egy restaurálás alatt lévő Heinkel 111 H16-osról képek?:)
  • Lebowski
    asszem egy knagy kép mindent elmond amit kell.
  • Lebowski
    átalakult 102.VO-á.
    102.VO
  • Lacusch69
    Picit disztingváltabban, ha szabad kérnem...
    Arra nem gondolsz, hogy mi is tájékozódunk erre-arra?

Olvasgass itt:

http://www.102vo.hu/index.php?page=forum_message&topic_id=28&m_from=0

Különösen ajánlom NeghWar 2007. 08. 12. 12:17-es hsz-át.

Annyit még hozzátennék, hogy előfordulhat: akinek a neve előtt nincs századjelzés, az nem biztos, hogy nem tud, hanem lehet, hogy nem akar sehova sem csatlakozni...

• kiskorúbézoltán #10635
    KOrby kedves!

Nem ugattalak le szerintem de mindegy, nincs bennem semilyen viszketegség se, egyszerűen csak megemlítettem, hogy volt/van olyan magyar csapat ahová be lehet jutni mindenféle felvételi követelmény nélkül... Ennyi.
    Legszívesebben írnék Neked cifrákat de nem teszem, nem érsz annyit...
  • KOrby
    Azt imádom még amikor puszta jóindulatból írok fórumokra, erre jön egy-két nagy profi, akik frankón megmondják nekem a tutit (ergo leugatnak a picsába), de mire fel, azt nemtom. Talán valami felsőbbrendűségi viszketegségből?
  • kiskorúbézoltán #10633
    Anno volt egy 1.TG-s csapat ami kimondottan a nullkilómétereseket gyüjtötte, nem tudom megvan-e még....
  • KOrby
    Jah nemtom mondjuk hova lehet könnyebben bekerülni, egy magyar SZÁZADHOZ vagy ebbe a suliba; hadd tippeljek: a századba felvételizni kb olyasmi lehet hogy egy dogfightban profik lelövésével arass pl 20 légi győzelmet, ami sztem egy kezdőnek elég nagy érvágás... Bár lehet hogy könnyebb a bejutás, én mentom, bár a magyar scene-t ismerve valami ilyesmi lehet . Vagy nincs is felvételi? Mindenkit felvesznek?