IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ja, de arra ott a GshG-7.62, bár ebből nem tudom, hogy van-e "kompakt" verzió:
Had hasonlítsák😊 Mindegyik jó a maga nemében. Én pontosan emlékszem,hogy mennyire meglepődtem amikor a PKM el (is ) tanultam lőni,és valami félelmetesen pontos egy fegyver volt még támasszal is ,ha meg feltettük az állványára akkor finom egyes lövésekkel csodákat lehetett művelni vele. A csövet pillanatok aklatt lehet cserélni,megbízható jó kis orosz vas a.
A minigun meg másra jó ,mondjuk ha egy területet le kéne fednem akkor azért azt választanám😊 ,csak legyen hozzá 1 km hosszú a heveder😊
A minigun meg másra jó ,mondjuk ha egy területet le kéne fednem akkor azért azt választanám😊 ,csak legyen hozzá 1 km hosszú a heveder😊
Azért mekkora jófejek ezek a hamburgerzabálók:
Hót komolyan összehasonlítják a tűzerejét ennek a két fegyvernek. A minigun szerintem barátok közt is vagy 50 kiló ebben a konfigurációban, mégha Kormányzó Úr egy kézzel is hadonászott vele droid korában 😊 A PKM meg tripoddal együtt 12 kg.
Hót komolyan összehasonlítják a tűzerejét ennek a két fegyvernek. A minigun szerintem barátok közt is vagy 50 kiló ebben a konfigurációban, mégha Kormányzó Úr egy kézzel is hadonászott vele droid korában 😊 A PKM meg tripoddal együtt 12 kg.
Nincs, azzal semmi gond egyelőre... használom úgy aztán kész, ez nem probléma, csak fura volt, mert emlékeim szerint ezzel régebben semmi gond nem volt nálam! 😊
Mivel hajt a kíváncsiság, ezért most egy picit jobban ránéztem... fagyás a Free Flight France, illetve a London Sightseeing küldetésben jelentkezett eddig Full Screen On beállításon, Pseudo módban semmi gond. A Free Flight Chanel, Free Flight England, és a Cross Country küldetések mind Full Screen On, mind Pseudo módban tökéletesek.
A fagyás úgy néz ki, hogy fél, maximum 2 perccel az indítás után megáll a kép, és a hang is. Semmire nem reagál, csak és kizárólag a windows gombra, vagy a resetre.
A log fájlban én semmi extrát nem találtam, de, ha adsz egy email címet szívesen átküldöm... 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.19. 14:50:39
Mivel hajt a kíváncsiság, ezért most egy picit jobban ránéztem... fagyás a Free Flight France, illetve a London Sightseeing küldetésben jelentkezett eddig Full Screen On beállításon, Pseudo módban semmi gond. A Free Flight Chanel, Free Flight England, és a Cross Country küldetések mind Full Screen On, mind Pseudo módban tökéletesek.
A fagyás úgy néz ki, hogy fél, maximum 2 perccel az indítás után megáll a kép, és a hang is. Semmire nem reagál, csak és kizárólag a windows gombra, vagy a resetre.
A log fájlban én semmi extrát nem találtam, de, ha adsz egy email címet szívesen átküldöm... 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.19. 14:50:39
www.smart-bus.hu
Dehogy kell.Semmi baja nem volt 780 al a Clod nak ,sőtt össze vissza lehetett vele bűvészkedni amin még én is meglepődtem.
Soltom valamit addig cseszegetett amíg elbaxta a dolgot,de az is lehet,hogy megtalálta a játékban azt az egyetlenegy valamit ami valóban xar és ahelyett ,hogy továbblépne és azt a küldit jjjjjóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó gyorsan elfelejtené ,na szóval ahelyett heteket képes idegeskedni miatta😊 Mondom én ,fel kell venni tesztelőnek ,és garantáltan kipécéz bármit😊
Soltom valamit addig cseszegetett amíg elbaxta a dolgot,de az is lehet,hogy megtalálta a játékban azt az egyetlenegy valamit ami valóban xar és ahelyett ,hogy továbblépne és azt a küldit jjjjjóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó gyorsan elfelejtené ,na szóval ahelyett heteket képes idegeskedni miatta😊 Mondom én ,fel kell venni tesztelőnek ,és garantáltan kipécéz bármit😊
A pseudo módnak van valamilyen hátránya nálad? Akkor kapcsold be és ügy lezárva 😊
Tudtommal az csak a teljes ablakos nézet módjai között vált, általában ATI-n kellett bekapcsolni, de ki tudja, lehet, hogy a 780-as driverénél is ezt kell...?
Tudtommal az csak a teljes ablakos nézet módjai között vált, általában ATI-n kellett bekapcsolni, de ki tudja, lehet, hogy a 780-as driverénél is ezt kell...?
www.pumaszallas.hu
Pseudo módban tökéletes... 😊
Rendben, megcsinálom... kíváncsi vagyok miért lehet ez...
Rendben, megcsinálom... kíváncsi vagyok miért lehet ez...
www.smart-bus.hu
Átnyálaztam az ide vágó ATAG-os fórumokat, de amiket korábban is írtam, azokhoz sokat nem tudok hozzátenni.
Aláírások, konfigok alapján GTX780-nal sokan játszanak, az nem lehet gond. És ilyen súlyos hibák ATI-n sincsenek 😊
Annyit csinálj még meg, hogy az 1cSoftclub mappában a conf.ini-ben a LOG=0 sort írd át 1-re, és ha lefagy, akkor mentsd el az ugyanide létrehozott log.txt fájlt. Nevezd át, hogy köv. alkalommal ne írja felül. 2-3 fagyást (lehetőleg különböző körülmények közt) így dokumentálj le. Ezt már oda tudom adni Colandernek, hogy nézzen rá, lát-e olyan dolgot, ami gondot okozhat.
Aláírások, konfigok alapján GTX780-nal sokan játszanak, az nem lehet gond. És ilyen súlyos hibák ATI-n sincsenek 😊
Annyit csinálj még meg, hogy az 1cSoftclub mappában a conf.ini-ben a LOG=0 sort írd át 1-re, és ha lefagy, akkor mentsd el az ugyanide létrehozott log.txt fájlt. Nevezd át, hogy köv. alkalommal ne írja felül. 2-3 fagyást (lehetőleg különböző körülmények közt) így dokumentálj le. Ezt már oda tudom adni Colandernek, hogy nézzen rá, lát-e olyan dolgot, ami gondot okozhat.
www.pumaszallas.hu
😄
Most így működik, az a lényeg... 😊
Most így működik, az a lényeg... 😊
www.smart-bus.hu
Ok olvasom😊
<#nezze>#nezze>
<#nezze>#nezze>
Mit találtam
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.19. 08:02:27
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.19. 08:02:27
No egy reggel kis rövid kedvcsináló repüléshez.
Laden mint jelenség van itten értve.
Természetesen sokan képesek eljátszani a halivúdszagú rosszfiút.
Természetesen sokan képesek eljátszani a halivúdszagú rosszfiút.
Ha nincs Laden, van más.
Erről mondjuk sokat nem lehet tudni, mindenesetre, ha nincs Laden, nincs terrorizmus elleni háború.
Saddam-ot meg konkrétan ők rakták Irak élére. Előtte pedig talán irodája is volt Langley-ben.
Aztán egyszercsak megbokrosodot?!
Saddam-ot meg konkrétan ők rakták Irak élére. Előtte pedig talán irodája is volt Langley-ben.
Aztán egyszercsak megbokrosodot?!
Hehe... jól emlékeztem, hogy lefotóztam. A honvédelmező bácsival együtt:
Hát, az igaz, hogy Bin Laden "CIA ügynök" volt, mert vagy' harminc éve az oroszok ellen kaptak Stingereket az USA-tól (amit a CIA pénzelt ugye), de azért ez még elég messze van attól, mintha irodát kapott volna Langley-ben 😊
www.pumaszallas.hu
Erről az állványról olyan pontlövéseket lehet abszolválni finoman,hogy csak néz a polgár.
Qrva pontos ez emlékeim szerint
Qrva pontos ez emlékeim szerint
Jók az orosz mordályok az nem is kérdés. Egyszerűek mint a faék,pikk pakk megtanulja bárki kezelni ,ráadásul ,ha egy fajtát megismersz akkor kb mindet megismerted ,szóval nem kell atomfizikusnak lenni hozzájuk,és ugye nem a meghibásodós fajták. Csak ne lennének olyan qrvanehezek😊
Ja itt lakik egy tűzszerész srác ,szokott néha hazajnni egy G mergával(mármint a katonai,de abból is valami speciális nekik csinált) kérdeztem mibe fáj egy ilyen,azt mondott egy igen szép nagy számot. Tudtam,,hogy a G-k nem ocok,de ez egy szalonfullos vashoz képest is többszörös árú volt😊
Ja itt lakik egy tűzszerész srác ,szokott néha hazajnni egy G mergával(mármint a katonai,de abból is valami speciális nekik csinált) kérdeztem mibe fáj egy ilyen,azt mondott egy igen szép nagy számot. Tudtam,,hogy a G-k nem ocok,de ez egy szalonfullos vashoz képest is többszörös árú volt😊
Hát én a repülőnapon gyönyörködtem kelet és nyugat ízléses találkozásán egy G merci és egy PKM képében, amire mondta a honvéd úr, hogy ezt kint is eléggé megsövegelik, márminthogy a PKM-et.
Afgánia az azért nem ilyen egyszerű.
Sok oka van ,hogy nem akarják már erőltetni,asszem arról napokat tudnánk társalogni.
Sok oka van ,hogy nem akarják már erőltetni,asszem arról napokat tudnánk társalogni.
Ja... majdnem elfelejtettem, hogy szólásszabadság van.
Na várjá😊 Cimbim kivitte az átalakított AMD jét.Csudi egy szerszám lett . Van azon minden mint a karácsonyfán,van is fényképem róla de azt azért nem teszem most be😊9Na a lényeg ,hogy lövöldöztek ott minden félével ,azaz gyakoroltak,és az ami srácoknak nagyon megtetszett a mordály ,igencsak el akarták cserélni 😊
Gondolod figyelnek ?😊 Hogy süljön ki a szemük a nagy nézelődésben😊
Na itt a fekete autó bakker.
Na itt a fekete autó bakker.
A lényeg, hogy fogyjon a cucc.
Szerintem Afganisztánból csak azért vonulgatnak kifele, mert épp elég amerikai fegyvert használó nato ország marad ott nélkülük is.
A mi részvételünket azért nem erőltették annyira, mert nem tőlük vesszük a meggymagot.
Még lepukkant f16-ost se vettünk tőlük. Mondjuk meg is volt érte a balhé.
Szerintem Afganisztánból csak azért vonulgatnak kifele, mert épp elég amerikai fegyvert használó nato ország marad ott nélkülük is.
A mi részvételünket azért nem erőltették annyira, mert nem tőlük vesszük a meggymagot.
Még lepukkant f16-ost se vettünk tőlük. Mondjuk meg is volt érte a balhé.
Nincs varia. Én azt mondtam az elején amit leírtam. Keresd vissza.
Hogy aztán te mit gondolsz bele azt én nem tudhassam😊
A kérdésedre azt mondhatom,hogy ezt senki sem tudja megmondani 100% ra.
Nem ismerjük a pontos adatokat sem a Lengyelek ,sem az Oroszok felől mondjuk. Ha csak a kiterjedését nézzük meg a nyersanyagkészletét,meg a hadiiparát meg az emberanyagot akkor egyértelmű,hogy egy elhúzódó konfliktusban az oroszok felülkerekedhetnének nagy valószínűséggel.
A kérdés milyen áron,és megérné e nekik.
Hogy aztán te mit gondolsz bele azt én nem tudhassam😊
A kérdésedre azt mondhatom,hogy ezt senki sem tudja megmondani 100% ra.
Nem ismerjük a pontos adatokat sem a Lengyelek ,sem az Oroszok felől mondjuk. Ha csak a kiterjedését nézzük meg a nyersanyagkészletét,meg a hadiiparát meg az emberanyagot akkor egyértelmű,hogy egy elhúzódó konfliktusban az oroszok felülkerekedhetnének nagy valószínűséggel.
A kérdés milyen áron,és megérné e nekik.
A talibánok milyen kiképzést kaptak?!
Amerika gyakorlatilag saját maga gyártja le az "ellenségeit".
Hussein és Bin Laden is szia ügynök volt.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.03.18. 23:23:11
Amerika gyakorlatilag saját maga gyártja le az "ellenségeit".
Hussein és Bin Laden is szia ügynök volt.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.03.18. 23:23:11
A kiképzésüket inkább nem forszírozom, mert még betalálják a topikot az "illetékesek".
Itt má varia van. Konkretizáljunk.
Az jó lesz kérdésnek, hogy swe, ger, rus ország le tudná-e őket nyomni, mindenféle időbeli korlátozás nélkül 1 vs.1-ben?
Az jó lesz kérdésnek, hogy swe, ger, rus ország le tudná-e őket nyomni, mindenféle időbeli korlátozás nélkül 1 vs.1-ben?
Höhö... az iszlám állam is ami cuccban van.
Igaz 😊 de ezek a szegény turbános népek mindig kikapják ,hogy velük lehet példálózni😊
Mondjuk hamar megadták magukat szerencsétlenek,gondolom a tökük tele volt már mindennel.
Ezek max egymás közt tudnak jókat háborúzgatni.Bár akkor nagyon janik 😊
Minap láttam valahol,hogy az Iraki katonák már tiszta ami cuccban ,teljes ami kiképzéssel mennek az Iszlám állam ellen.
Mondjuk hamar megadták magukat szerencsétlenek,gondolom a tökük tele volt már mindennel.
Ezek max egymás közt tudnak jókat háborúzgatni.Bár akkor nagyon janik 😊
Minap láttam valahol,hogy az Iraki katonák már tiszta ami cuccban ,teljes ami kiképzéssel mennek az Iszlám állam ellen.
GTX780
www.smart-bus.hu
Pediglen innen indultunk ki.
Ha visszaolvasol asszem azt írtam,hogy tanúlva a múltból és mivel senkinek nem hisznek ,így olyan a hadseregük,hogy meg tudják védeni magukat egy esetleges agressziótól.
Ha visszaolvasol asszem azt írtam,hogy tanúlva a múltból és mivel senkinek nem hisznek ,így olyan a hadseregük,hogy meg tudják védeni magukat egy esetleges agressziótól.
Igaz. Akkor te baxtad el😊)
Fel lehetne úgy is tenni a kérdést, csak nem lenne rá egyértelmű válasz.
NV driverrel nem lehet gond! LACAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! 😄D
www.smart-bus.hu
Az iraki és afganisztáni helyzet nem hasonlítható egy esetleges orosz vs nato konfliktushoz. Amikor az amerikaiak háborúja nem abból áll, hogy járőrözgetnek amíg alájuk robbantják az IED-t, akkor elég hatékonyan el tudják végezni a melójukat. Iraki hadsereg ellen, Száddám Irakja ellen olyan gyorsan nyertek háborút, hogy le sem kellett állítani a tankokat. Az, hogy utána milyen feladatot szántak nekik, a kitűzött célok mennyire voltak irreálisak, az már inkább a politikusok döntése volt. Meg hogy minden jól mutasson a CNN-en is. De ha az amerikaiaknak ez katonailag kudarc szerinted, akkor mitől lesz az irakiaknak nyereség? Mit nyertek meg az irakiak? Hány amerikai katona és civil halt meg? És hány százezer Afgán és Iraki? Az lenne nyereség, hogy az amerikaiak kivonultak? Nagy cucc, így ugyanott tartanak mint mielőtt bevonultak, csak épp 10 évig háborúztak a küszöbük előtt. Elég nehéz ezt akármilyen szinten Iraki vagy Afgán győzelemnek felfogni.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.03.18. 22:51:02
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.03.18. 22:51:02
www.pumaszallas.hu
Ott a gépeddel van valami,vagy a driverrel,vagy valamit jóóóóóóóóóóóóóóóól elkutyultál a sok állítgatás meg tuning meg teszt közben😊
Ja, az akkor más<#vigyor>#vigyor>
A lengyelek is felkészültek és ha ismered őket akkor tudhatnád,hogy lelkesedésből sincs hiány ,főleg ha a hazájukról van szó.Ráadásul kibaszott jó katonák.
No de én be is fejeztem😊 inkább iszom abból baj nem történhet.
No de én be is fejeztem😊 inkább iszom abból baj nem történhet.
Már okosra ittam magam, bocs....<#eplus2>#eplus2>
Nem volt meg fél óra<#alien>#alien>
A kérdést pedig így érdemes feltenni.az általad említett országok meg tudnák e kezdeni ellene a háborút? És ha igen, mire mennének, meddig jutnának vele.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.03.18. 22:44:33
A kérdést pedig így érdemes feltenni.az általad említett országok meg tudnák e kezdeni ellene a háborút? És ha igen, mire mennének, meddig jutnának vele.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.03.18. 22:44:33
No úgy látszik megvan mi a gond... Pseudo módban semmi gond, de, ha visszarakom Full screen ON-ra, akkor kifagy...
www.smart-bus.hu
Igen, hát azért az se egy ilyen egyszerű dolog. A finnek felkészültek voltak és lelkesek, az oroszok meg kb. úgy viselkedtek mint valami csürhe. Nagyjából, mert azok is voltak. Fél háború ráment mire összekapták magukat. Addigra meg a führernek mentek el otthonról.
Megvédeni, de meddig?
Megvédeni, de meddig?
Na megint tévedésben vagy. Nem azt mondtam,hogy elver bárkit is,hanem,hogy meg tudja magát védeni.Az különbség.!!!
Lévén mint mondtam olyan károkat tudnának okozni egy agresszórnak,hogy nem érné meg senkinek beléjük kötni.
Lásd OROSZ -Finn háború. Pedig az oroszoknál ugye nem számított az emberélet de csak kiegyeztek a végén mert már a nagybajuszos is érezte,hogy ez így ciki egy kicsit.
Lévén mint mondtam olyan károkat tudnának okozni egy agresszórnak,hogy nem érné meg senkinek beléjük kötni.
Lásd OROSZ -Finn háború. Pedig az oroszoknál ugye nem számított az emberélet de csak kiegyeztek a végén mert már a nagybajuszos is érezte,hogy ez így ciki egy kicsit.
Hallgatok Nógrádit, bírom a faszit.
Egy: Afganisztán ellen nem lehet háborúzni. Ezt már a ruszkik is megmondták. Mert efektíve nem is létezik. Ki tudja minek mentek oda igazából.
Másodszor: Irakot szana-széjjel verték, az hogy hivatalosan mi volt a céljuk, a kutyát nem érdekli úgyis csak hazudoznak össze-vissza.
És három: Aki szerint Lengyelország el tudná verni a svédeket, az oroszokat, vagy a németeket, az tegye föl a kezét és népszavazással zárjuk má le ezt a hülye vitát.
Egy: Afganisztán ellen nem lehet háborúzni. Ezt már a ruszkik is megmondták. Mert efektíve nem is létezik. Ki tudja minek mentek oda igazából.
Másodszor: Irakot szana-széjjel verték, az hogy hivatalosan mi volt a céljuk, a kutyát nem érdekli úgyis csak hazudoznak össze-vissza.
És három: Aki szerint Lengyelország el tudná verni a svédeket, az oroszokat, vagy a németeket, az tegye föl a kezét és népszavazással zárjuk má le ezt a hülye vitát.