IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Single-ben is csinálja. Nekem ilyen szinkronizálós problémának tűnik, úgyhogy gondolom, megnézek egy fps-limitert is.
Annak idején persze (egy videókártyával ezelőtt) kipróbáltam én kínomban ami ötletet csak találtam, hátha nem a gépem kevés hozzá.
Úgyhogy szinte már rutin lesz végigmenni megint mindenen.
Mondjuk ez talán hozzátartozik a szimulátorozáshoz. És hol van ez még az FSX marhaságaihoz!
Gazdaságilag mindenképp. Csak a mezőgazdaságunknak micsoda áldás lenne ha megint megnyílnának az orosz piacok,ez sok embernek jó megélhetést tudna biztosítani,de sok egyéb területen is áldásos lenne ha kóóóóóperálnánk velük.
Mondjuk nem értem mi a bánatos ménkű nagy fax nak cseszegetjük őket ahelyett ,hogy be lennének véve a buliba ők is .
- A nő nem ember.
- A bor nem alkohol.
- A medve meg nem játék !
Éberség!
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.22. 08:47:22
Tony Blair az állítólagos iraki vegyi fegyverek meglétére hivatkozva döntött az Irak elleni fellépés mellett. Utólag kiderült, hogy pontosan tudták, hogy nincs semmilyen számottevő vegyi fegyver Irakban, ill ami volt, azt is a Nyugattól kapták.
"...Netanjahut sokan azzal vádolták meg, hogy hazudott az ENSZ-ben tartott legutóbbi beszédében, mert az iráni atomprogramról elmondott szavait a Mosszad jelentése cáfolta..."
Szóval nem a sarki kocsmában füllentettek vezető nyugati politikusok, hanem az angol parlamentben és az ENSZ-ben és ennek érdekes módon semmi következménye nincsen, sőt teljesen rendben van. Akkor csodálkozol, hogy az emberek állandóan összeesküvéseket keresnek minden mögött ?
Nem véletlenül várakoztatták a nagykövetet,és azért egy üzenet nem tartott akkor se tovább pár percnél.
A tornyok azok vagy vagy ,de végeredményben tök mindegy szerintem,az igazságot sose fogjuk megtudni,mint ahogy a Kenedy gyerek merényletéről sem pl. Meg végül is nem mindegy?
Főleg a processzoraik amik túlmutatnak a jelenen ,innovatívak,és a jövőnek készülnek.Csak olyanok mint a meg nem értett tudósok,feltalálók,művészek,mer a jelen kor nem értékeli őket igazán. De majd sok sok év múlva rádöbbennek a népek,hogy haj biza azok a procik már mi mindent tudtak (volna) ha feliismerik a rejtett képességeiket. És az áruk is felhasználó barát!! Mindenkinek csak ajánlom őket ha kérdeznek bizony.
Na szóval én szeretem őket na.
Amit olvastam a fórumon,
- W7-nél a legáltalánosabb tipp az Aero felület kikapcsolása a játék alatt, állítólag az okoz micro-stuttert (W8-nál már nem olyan egyszerű ez, ezért szívás).
- Van egy windows javítás, amit uninstallálni kell ha korábban felraktad: WINDOWS 7 UPDATE KB2670838.
- Amit még mondani szoktak, a clod mappából a redist-ben lévő dolgok újra installálása, bár az inkább szimpla fagyások esetén volt tipp, akadásnál nem.
- A videokártya beállításoknál ne erőltess semmilyen beállítást a kártyára, hagyd mindent alkalmazás vezérelten és csak a játékban állítsd be.
- Én ezt a W8-as megoldást is kipróbálnám, epilepszia filter bekapcsolása, hátha segít W7-en is.
- W8-as júzerek írták, hogy ha a clod laucher exe-ről csinálsz egy parancsikont, és hozzáadod a " -thread 1" paramétert, akkor elvileg ugyanazt éred el, mintha BIOS-ban kapcsolnád ki a Multiprocessor-t. Volt akinek ez megjavította a stuttert, azóta simán fut.
Az akadás proci csere után jött elő? Csak azt cserélted vagy más alkatrész is új?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.03.22. 02:53:37
www.pumaszallas.hu
Lap: GIGABYTE GA-870A-USB3L
Proci: AMD FX-6100
Kártya: GIGABYTE R9 270 OC
Memória: 8192MB DDR3
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.03.22. 01:49:59
Viszont a helyzet az, hogy az fps-számmal nincs gond (<#taps>#taps>), de cserébe megkaptam a "micro-stuttering" átkát (<#sir>#sir>), ami az előző procinál nem volt számottevő (cserébe a városok feletti diavetítésért).
Úgyhogy a valós probléma most inkább ez. Az előző állapothoz képest most gyakorlatilag játszhatatlan.<#idiota>#idiota>
Persze az ATAG fórumot újra végigbújtam a témában, de úgy látom nincs egyedül üdvözítő megoldás, ki kell próbálgassak mindent, hátha...
A CloD affinitását nem kell bántani, amikor kijött a játék, akkor voltak trükkőzések, a conf.ini-vel, de ezt még Luthierék rendbe rakták. Egyébként négy magot használ maximum, az első négyet. Ha több magod van, de az órajel kevés, akkor TrackIR-t, Teamspeak-et korlátozd csak a többire.
www.pumaszallas.hu
Ha pedig Líbia nyugati szomszédait nézzük, akkor Tunéziában épp most volt egy terrortámadás, Algériában pedig a demokrácia záloga, hogy nincs ellenzék, mert betiltották.
Lehet, hogy Kadhafi egy gazember volt, de legalább rendet tartott. (Mellesleg ő volt Nelson Mandela egyik legnagyobb támogatója, még az apartheid rendszer idején.) Aszad is egy gazember, de legalább rendet tartott.
Az egész "arab tavasz" egy rémálomba torkollott, sikerült destabilizálni pár országot, Egyiptom csak azért nem omlott össze, mert újra átvette a hatalmat a hadsereg.
Utoljára szerkesztette: Willenbrock, 2015.03.21. 23:44:52
Minden más csak szószaporítás asszem:)
Izé... mielőtt még összeveszünk, esetleg tudnál segíteni, hogy 6 magos procihoz milyen affinity mask-ot érdemes beállítani CloD-ban, és hogyan?
Illetve egyáltalán, hogy használja a magokat?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.03.21. 21:25:07
by SchA
Szívemből szól. Anyáik hátán baxák seggbe az európai telefonos hülye gyerekeket 20 éven belül(nagyjából ez lesz Európából csak le kell venni a bevándorlókat), ha így maradnak a dolgok. A világ-mindenhol egyre durvább és őrültebb-mi meg most öltözünk tetőtől talpig rózsaszínbe<#fejvakaras>#fejvakaras>
Egyébként miért is kellene Aszad "utáni" emberben gondolkodni ? Az én fogorvosom szír, Aszad párti, nyáron volt otthon, sokat mesélt az egészről. Az itthoni szír közösség a kezdeti "ellenzéki" támogatókból, újra kezd Aszad párti lenni, most, hogy látják, hogy mire is ment ki az egész Szíriában.
De a pentagonba becsapódott repülőt ez nem magyarázza. Arról szóltak a hírek hogy oda is esett egy gép de egy csavart sem találtak ott ami repülőből származhatott volna. Az élő képeken sem látszott semmi csak egy fekete "folt"
Si vis pacem, para bellum
Te szándékosan értelemezel mindent félre?
A Béna.
"Az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy megnézed, hogy mik történtek, és mennyire logikus vagy törvényszerű, hogy az egyik esemény vezessen a következőhöz." - Hát igen, ha így nézzük, igazából valóban semmi jelentősége nincs annak sem, hogy az egész vér- és lángtenger közepette van ott egy szerény kis állam akinek nem érdeke olyan országok destabilizálása, melyekkel amúgy is szoros barátságban él.
Ez az egész hajcihő arrafelé főleg arab vallási csoportok ügye, akiknek semmi sem szentebb, minthogy kiirtsák egymást, az USA meg csak vigyáz egy kicsit, hogy az olajérdekei ne nagyon sérüljenek. Esetleg Kínának van még köze a dologhoz, másnak semmi esetre sem.
Igazából a helyzet az, hogy én amúgy magasról letojnám Kaddhafi származását, ha nem tudnám, hogy NEKIK milyen fontos ez. És emiatt nem tudom nem szamárvezetőnek használni az efféle infókat. Tény, hogy a jelenlegi történések tekintetében ő már nem tényező, azonban engem legalábbis talán egy kicsit közelebb visz ahhoz, hogy épp ésszel felérjem azt a kommunista-iszlám állam című abszurd komédiát, amelynek főbohóca volt. Amennyit én az iszlámról tudok, az alapján nem sok minden áll távolabb tőle, mint a marxizmus, bármily dolgokkal is próbálják mostanában összeegyesztethetőnek bemutatni. De mindegy is, mert most majd jó kis demokrácia lesz ottan is. Ami különben éppannyira passzol össze az iszlámmal mint a "népi" formája. Vagyis nem az "araboknak" nem való, hanem kulturálisan/vallásilag értelmezhetetlen számukra (megjegyzem, egyébként keresztény szempontból is az) Úgyhogy javaslom jobban megnézni azokat a nyugati szomszédokat is demokráciaügyileg. Hacsak nem azt érted alatta, hogy olcsón adnak olajat az USA-nak.
Egy dologban biztos lehetsz: valódi muszlimok soha nem fognak forradalmat csinálni a demokrácia nagyobb dicsőségére.
Amit írnak a képen, hogy bizonyíték, hogy termittel vágták el, azt hogy szokták? A termit folyik nem? Mármint lefelé, nem oldalra :)
De nem vagyok egyáltalán járatos a témában, csak discoveryn nézem az ilyesmit :)
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Na, a photobucket-et nem szereti...
AKKOR ÍGY
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.03.21. 19:38:44
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
Egy csomó mindennek utána kell járnom többek közt mi a franc az a flap degrees indicator meg társai.
Erről ez jut eszembe:
Bazi Joe: -Hát te mit csinálsz?!
Csodabogár: -Sajtot eszem, bort iszom és gyűjtöm a sugarakat.
Bazi Joe: -És a tank?!
Csodabogár: -Elromlott, most csinálják.
Bazi Joe: -Na és miért nem segítesz?
Csodabogár: -Én csak vezetem, azt nem tudom mitől megy.
:D :D
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.03.21. 19:27:11
A BT határozat be nem tartása abban az esetben lenne Izraelnek kényelmetlen, ha az ENSZ szankciókat hozhatna ellenük. De tudjuk kiknek van vétó joguk az ENSZ BT-ben, ez kb soha nem fog megtörténni. MI haszna így az egésznek?
www.pumaszallas.hu
A kép szerinted miről szól?
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.03.21. 19:20:46
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Sokan egyébként erre gyanakodnak, hogy ez történt, ill. besegítettek alulról is.
Itt.
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.03.21. 19:12:31
Műszakilag mi indokolja a zártszelvény oszlopok ilyen jellegű sérüléseit?
Valamilyen termikus vágás. Pont.
Tök úgy néz ki, mint amikor lángvágóval elvágsz egy darab vasat.
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.03.21. 19:10:46
Ha szerinted önmerénylet volt, miért kellett lebontani a WTC-t is. Szerinted, de most tök komolyan, ha csak egyetlen repülőgépet vezetnek csak a pentagonba, akkor az nem lett volna elég ürügy AKÁRMIRE? Az nem lett volna vezető hír, és az amerikaiak nem is reagáltak volna rá? Á, csak katonák haltak meg, volt már ilyen Pearl-nél is, mi dolgunk vele? Vagy hogy?
VAGY ha azt vesszük, hogy mégis kell a sok polgári áldozat, mennie kell a tornyoknak is. Ok. Nem lett volna sokkal egyszerűbb felrobbantani az alapoknál, és el van intézve? Ugyanúgy lehet okolni BÁRKIT akit akarnak. Ha úgyis maguk szervezték, odavihettek volna sokkal több cuccot, mint '93-ban, aztán el van intézve. Ugyan ki cáfolta volna meg őket és mivel?
www.pumaszallas.hu
Ha nincs Aszad, akkor nem kell békét kötni senkivel, tehát nem kell hivatalosan kivonulni a Golánról sem és ha ráadásul még feldaraboljuk a szomszédos arab országokat is, akkor meg még tartani sem kell nagyon tőlük. Ez a feladat várt az ISIS-re, de Aszad kemény diónak bizonyult, a nyugat által létrehozott "ellenzék" felett pedig elvesztették a kontrollt. Volt már ilyenre példa a történelemben : Tálibok + Oszáma bin Láden
"Ígéretet kaptunk arra, hogy Izrael kivonul a Golán-fennsíkról az 1967. június 4-i vonalig. Ez nem új, Jichák Rabin (néhai kormányfő) már 1993-ban tett ilyen ígéretet, és az őt követő valamennyi izraeli kormány megismételte azt" - mondta Muallem.
Elie Malka, a goláni telepesek képviselője szerdán kijelentette: a fennsíkról való lemondással Ehud Olmert izraeli kormányfő "veszélybe sodorja Izraelt". "Egy kormányfő, aki kész lemondani egy izraeli fennhatóság alatt lévő térségről, hogy azt a szíriaiaknak és az irániaknak adja, veszélybe sodorja Izrael állam jövőjét" - hangsúlyozta közleményében Malka, a Goláni Zsidó Telepek Tanácsának elnöke .
"A Golán-fennsík Izrael állam elidegeníthetetlen része, valamennyi állampolgáráé, akik nem tűrnek el ilyen felelőtlen lépést, amely stratégiai adukat nyújtana az ellenséges államoknak" - áll a közleményben. Szíria a Golánról való izraeli kivonulást szabta a békeszerződés feltételéül. A két ország között amerikai közvetítéssel folyó tárgyalások 2000-ben szakadtak meg..."