91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
zmok #84367 Már én is lemondtam róla, de most nagyon örülök neki! -
#84366 Az Ateisták nem csak Istenben nem hisznek de a mennyországban sem. Így kétlem hogy odakerülsz majd.
Egyébként nem csoda hogy felsőbbrendűnek tartják magukat ugyanaz az ősük mint a zsidóknak. De még két ilyen kevély népet mint ez a 2 nem látott ez a világ. Na de nem baj jön a bélyeg meg a 3. templom azt kész vége már nemsoká -
lala42 #84365 Vagy az annyok nem kezd el morogni -
artivizsla #84364 "...Mivel ateista vagyok..."
Amíg nem találod magad egy zuhanó repülőgépen. :))
-
Lacusch69 #84363 "Mert még nem törték el egy-két ember? állat kezét és nem dugták fel a seggükbe."
Amerikában meg itt-ott működne.
Nálunk olyan ajvékolás lenne a rasszistafasisztanácikok magyarokról (TASZ, AI, HRW, MSZP, SZDSZ, Liberálisok, DK, Együtt-PM, Brüsszel, Vatikán, Juncker, Cohn-Bendit, Soros Gyuri, Netanjahu... soroljam még?), hogy az egész várost tényleges életfogytiglanra varrnák be, 7 generációra előre...
És ezt most nem poénból írtam...
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.06.21. 10:50:56 -
#84362 már a jelen...ha nem tesznek semmit az európai politikusok (márpedig nem úgy fest hogy tennének) akkor lesz még rosszabb is. -
lala42 #84361 Nagyon úgy fest. Azonban reménykedem,hogy nem. Ugyanis a muszlimok azt mondják,hogy ők a felsőbbrendüek. Na ezt mondják a zsidók, meg még 385491 más náció. A zyidóknál is csak egy goj, egy másodrendü ember vagy. De a történelem bebizonyitotta,hogy akik így gondolkodnak, azok elbuknak. Minden így gondolkodó népcsoport megfeküdt az idők során. Birodalmak tüntek el, népk szüntek meg. Csak attól félek,hogy amig nem tünnek el ezek a csoportok, népek, eszmék, még nagyon sok kárt és fájdalmat okoznak az emberiségnek. Visszatérve Debrecenre és más ilyen menekült szállós helyre, az utt lakók megérdemlik, hogy ez van. Mert még nem törték el egy-két ember? állat kezét és nem dugták fel a seggükbe.
Ez viszont jó! Mindenki a pokolra jut, amig van két vallás. Mivel ateista vagyok enyém a mennyek országa.
Ez jó.
Ami képet alább linkeltem, ott meg kiképzőtábort létesítenék a katonáinknak. (éleslövészet)
Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.06.21. 10:20:12 -
artivizsla #84360 Ez lesz a jövő ? -
artivizsla #84359 Kávé mellé. -
lala42 #84358 miért megy kétszer? -
lala42 #84357 -
lala42 #84356 -
lala42 #84355 na talán így -
lala42 #84354
Basszus, mint a makákók :-) -
lala42 #84353
Basszus, mint a makákók :-) -
lala42 #84352 http://www.parameter.sk/rovat/belfold/2015/06/19/fico-szerint-magyarorszag-tiszteletet-erdemel-menekultugy-kezeleseert
Ha lehet hinni már a hírekben.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.06.20. 11:23:26 -
Solt #84351 Az igen...
Forrás? :) -
artivizsla #84350 Kettős mérce :
"...Ami meglepetés: a szlovák kormányfő kemény kiállása Orbán mellett. Robert Fico a Globsec biztonsági konferencia péntek délutáni panelbeszélgetésén azt mondta: „Magyarország tiszteletet érdemel azért, hogy megpróbálja saját erőből megoldani az illegális bevándorlás következtében a határain kialakult helyzetet. […] Szeretném bizonyos értelemben kifejezni tiszteletemet Magyarország iránt. Arról ugyanis nem sok szó esik, hogy Magyarországra több bevándorló érkezett, mint Olaszországba vagy Görögországba. És nem voltak rendkívüli csúcstalálkozók, senki nem kért semmit. Most azonban, amikor a migránsok Görögországba vagy Olaszországba érkeznek, ráadásul kisebb számban, mint Magyarországra, ebből egyszerre világméretű probléma van...” -
Amery #84349 :)
-
Lysandus #84348 -
lala42 #84347 Ez semmi!
A CloD-ban még Spitek is voltak a hangárban és a fiam úgy csinálta meg. A feleségemet is szidta a Spites :-) ( a fiam anyját LOL ) -
Amery #84346 Sziasztok!
Ez durva:
-
pontijonny #84345 A probléma nem az európai menekültekkel van leginkább (albánok stb), hanem akik afrikából ,meg az arab részről jönnek.
Az afrikai népség sajnos olyan amilyen ,ha a fehér ember nem megy oda akkor ezek a mai napig kőkorszaki körülmények között élnek ,ami valszeg jó is lenne nekik,nem lenne nagy a népszaporulat ,oszt ellennének. Dolgozni nem akarnak ,sose voltak híresek erről,pont annyit csinálnak ami az életben maradásukhoz kellett. Az ,hogy pl az usa ban rászoktak a melóra csakis annak köszönhető,hogy volt a rabszolga tartás,és kénytelenek voltak. Félreértés ne legyen én nem bántom őket ,olyanok amilyenek ,de kíváncsi sem vagyok rájuk. Meg kell nézni délafrikát mi is lett abból az országból,amint a feketék kezdtek el intézkedni.
-
#84344 Rendnek kellene lennie mindenhol, az Arab félszigeten és Afrikában is, és akkor lenne hely mindenkinek, nem kellene menekülni.
Ja tudom, ez csak egy álom, ez nem mostanában fog megvalósulni. Ott van az a hatalmas földrész, Afrika, és kb. 3/4 részén nyomor van az idióták miatt akik a saját hasznukat nézik. Pedig simán élhető hely lehetne... -
#84343 Ami egész elképesztő,hogy mikor már kis híján ég a ház,még mindig nyomatják a "sokszínűség" és a "fogadjunk be mindenkit" baromságaikat bizonyos körök. Állítólag az ENSZ elkezdte kiplakátolni itthon a sikeressé vált bevándorlók képeit stb. Mások érzelgős videókat linkelgetnek arról,mi a véleménye a bevándorlónak a "magyarországi rasszizmusról" A rózsaszín álomködből nagyon fájdalmas lesz az ébredés azt hiszem. Azt azért nem értem, hogy mi van a nőkkel és a gyerekekkel? Az általam eddig látott bevándorlók gyakorlatilag mind férfiak, ritka a gyerek, még ritkább a nő. Ha veszélyből és háborúkból jönnek,akkor ezek hol vannak? Otthon hagyják őket a veszélyben? -
#84342 Sajnos ez egyre gyakoribb. Ilyenekről persze kussol a liberális média. -
sakkay #84341 Azért egy csöppet bonyolultabb a helyzet, és erre bőven kevés a jól bevált összeesküvés szar. Ráadásul ez nagyon nem csak az országról szól. Ha kicsit az ember olvas\hallgat egy két mai-tényleg-nagy koponyát(pl. Nógrádi) a dolgokról, hát csak még jobban elgondolkodik mi lesz itt...úgy látszik már csak tényleg pár év. -
pontijonny #84340 https://www.facebook.com/AlexLamyh/videos/1590693521217034/?pnref=story -
#84339 Baszod, már majdnem itt vannak a kertben!
http://alfahir.hu/kialtsa_taxi_budapest_es_elobujnak_szegeden_a_bevandorlok
Utoljára szerkesztette: acidrain, 2015.06.17. 20:36:52 -
Valka78 #84338 Bonyolultabb lett? Inkább a fejére állt. Ez az egész valahogy annyira ellentmond a józan észnek, hogy valami "huncutság" lesz a dolog mögött. Csak nekünk sajna soha nem fogják elmondani a "miért"-eket. Meg azt sem, hogy kik kavarnak. Jó "magyar" szokás szerint majd mindenki néz ki a fejéből; majd valaki úgyis csinál valamit. Igen, azt hogy majd jól elszedik azt a maradék kis valaminket ami maradt, aztán mehetünk isten hírével nagy duzzogva, hogy milyen szerencsétlen ez a magyar sors. -
pontijonny #84337 Nincs köztes megoldás.
Egy csak egy megoldás lenne a probléma kezelésére,de azt senki sem meri, akarja
felvállalni.Háború,azaz erővel "rendet " tenni azokban az országokban ahonnan
jönnek ezek az emberek. De maga a háború így is elkerülhetetlen lesz ,csak nem
mindegy számunkra ,hogy hol fog lefolyni.
És még egyszer. Nincs humánus megoldás sajnos.
Ezek a menekültek nem passzióból vágnak neki az ismeretlennek ,sokszor a pici
gyerekükkel a karjukon,hanem mert már nincs veszteni valójuk. És nem érdekli már
őket sem veszély sem kerítés sem semmi.
Én tudom milyen az amikor emberek minden veszélyt vállalva nekiindulnak ,nem
érdekli már őket akkor semmi,ha meghalnak az sem. Láttam annó ilyen embereket
nem keveset ,elhihetitek nekem.
Persze nem azt mondom,hogy ide kell engedni őket.Közel sem.Ha csak egy két ,vagy
pár tucat eltérő vallású,kúltúrájú család lenne az nem probléma,hisz
asszimilálódnak ,de tömegben már nem fognak ez egyértelmű.
Ráadásul ezek az emberek ,nem csak ,hogy kúltúrálisan mások,de hasztalanok egy
fejlett európai országban ,hisz sem tudásuk sem semmi olyan értékük nincs ami
hasznos lehetne egy egy befogadó országnak.Csak terhet jelentenek.
És persze ha már jó sokan vannak akkor bizony elkezdődik a fosztogatás,a sok
kiéhezett fiatal férfi bizony nekiesik az asszonynépnek ,összepiszkítják a
környezetüket (mást nem is nagyon tudnak,lévén az emberi szükséglet az már csak
ilyen) ,így egy egy társadalomnak bizony védekezni kell ellenük ,és fognak is csak
idő kérdése. Addig van szerencsélyük a bevándórló tömegeknek amíg csak a
rendőri ,katonai szervekkel kerülnek kapcsolatba,de ha majd az európai népesség
fog vadászni rályuk ,akkor elkezdődik az a bizonyos háború mint fentebb
említettem.Mert akkor majd ők is védik magukat ha tehetik.A Franciáknál már
lassan el is jön ez az idő,de nem csak ott.
És a kör bezárult.
És most már azt is kár boncolgatni ki miatt is lett mindez így ,ez már történelem
sajnos, a folyamat megállíthatatlan.
Történelmi pillanat tanui lehetünk kollegák,egy új világégés van kialakulóban a
szemünk előtt,bár azt hittem az én életemben ilyen nem fog bekövetkezni.
És ,hogy mennyire is mindegy nekik ,itt tisztán látható.
https://www.youtube.com/watch?v=Dsd7Yxb1lik -
#84336 Egyébként igen ez a bosszantó a dologban, hogy a legtöbb bevándorló nem ide akar jönni,de mivel mi vagyunk a határon ezért nekünk "kötelességünk" megállitani öket és ellátni, sőt más országból is ide toloncolják vissza öket.
Az az EU-s ország ahova nem mennek vagy csak a töredéke jut el,meg röhög a markában és köszöni jól megvan.
Mert nem hallottam semmi hirt arról , hogy az EU vagy más támogatná az országot , hogy ugymond eltartjuk a bevándorlókat akik az ő országába ment volna.
Az is egy bicskanyitogató dolog, hogy egy bevándorlót alanyi jogon megilletnek a gyogykezelések, ingyen fogászat és akár kemo kezelés is, addig egy tisztes államporgálnak sulyos pénzeket kell fizetni vagy hosszú hónapokat várni rá.
A napi ellátás összege is messze meghaladja egy dolgos állampolgár napi keresetét vagy segélyét, akkor hol van itt igazságos rendszer? -
Lacusch69 #84335 Nyírbátor valami különösen jó hely lehet ezek szerint, mert már 25-30 éve is "Gladiátorképzőnek" hívták a HÖR laktanyát...
Egyébként meg minden európai ország fogadjon be x% bevándorlót a régi gyarmatairól, országelhagyási tilalommal.
Mi járnánk a legjobban a Ferenc József-föld okán...
Illetve volt még valami icipici kínai gyarmatunk is, de annyi kínai úgyis van itt, amennyi a kvóta lenne. -
lala42 #84334 Vajon mikor lesznek az első tömeges fosztogatások? Már vannak, csak a sajtó nem veri nagydobra. Szabolcsban élek és tudom,hogy mi folyik azokban a táborokban, ill a környező településeken. Pl. Nyírbátor, ismerőseim pl. Debrecen, és sorolhatnám. -
#84333 Afrikában kéne táborokat létesíteni,az ottani biztonságosabb országokban elhelyeztetni a nagy részüket,a Földközi-tengerre meg szigorú blokád kéne ezzel egyidejűleg. Így is fizet Európa,de ha oda fizetne legalább a kontinensükön maradnának. Még a végén az európai őslakosok lesznek menekültek,mehetünk majd az usa-ba/Dél Amerikába fehér négereknek...
Utoljára szerkesztette: Willenbrock, 2015.06.17. 07:22:44 -
#84332 Hihetetlen. Egyáltalán milyen jogon várja ezt el? Elmegy egy másik országba azért, hogy fedél legyen a feje fölött, meg etessék ingyen és még kevesli. Szabadon ki-be mászkálnak a táborokból ráadásul. Vajon mikor lesznek az első tömeges fosztogatások? -
sakkay #84331 Így ok. Tehát soha nem volt másként, csak sokkal bonyolultabb lett a rendszer. Mondjuk elnézve a lenti vidiket nem is érdekel, ha 100-ból egy tényleg igaz ember. Mert a többi 99 őt is-de ami nagyobb baj a saját gyerekeinket is le fogja darálni 30 év múlva. Ez nagyon egyszerű matek. -
lala42 #84330 Az ősközösség idézőjelbe téve. Elfelejtettem. Amióta az ember ember. -
sakkay #84329 Nagyon nem értek egyet. Szerinted amikor az ősközösség korában egy másik közösség tagja odament a tiedhez és az általatok levadászott állatból kikanyarított egy darabot-nem lett agyonütve????ezt nem gondolod komolyan ugye? -
lala42 #84328 Na benézek ATAG-ra