91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Itt a legtöbbünknek a ww2 szimulátorok a legkedveltebb időszak, nekem is. Mondjuk én mindennel repkedek, Condortól a Falconig, de akkor is a clod az alap :) (főleg a multi miatt. abban sajnos a dcs ww2 is elég kihalt, clodnál hétvégenként azért csak betelik az a 80-100-as szerver)
  • levy668
    Ne is mond, most tanulom terelgetni a huey-t:) (le volt árazva na....)

Ha meg "árkád" szimulátorra van kedvem akkor ott a tündérke.
    Sajnos más alternatíva nem lévén én is a dcs-ben látom a szimes jövőm.A grafika egyébként nálam sem a legfontosabb dolog egy játékban, inkább a hitelesség, kezelhetőség ilyesmi.Szerintem a köv. leárazáson beszerzem a koreai időszak repcsijeit, a nagyon modern hadviselés sajnos nem érdekel.
  • VO101Tom
    Saját magukat a hardcore szimulátorok és a war thunder közé lövik be, ötvözve mindegyiknek a jó tulajdonságait: nem túl bonyolult, de azért a WT-nél pontosabb FM, és fizikai modell. Ehhez képest a mi szemszögünkből pont hogy a rossz tulajdonságaikat ötvözték, a HC szimek kidolgozottsága, bonyolultsága és a WT ingyenessége hiányzik, kapsz jó alapokra tett pocokméreg drága játékot, néhány idegesítő hibával, és összecsapott játékmodokkal. A grafika és a körítés az nekünk másdolagos, ha egyébként a szimulátor jó lenne. És ha jól megnézzük, az ár is. DCS-re én is sokkal többet elköltöttem már, mint amennyibe a BoS és a BoM együtt kerülne.
  • levy668
    Köszi a választ! Az anyagi része nem lenne gond, de ha az online része ilyen döglött akkor hosszabb távon nem túl sok értelme van.(azért pár órát bohóckodni offline egyedül még drága)
    Lesz ez még 5 euro team fusion moddal és online játékosokkal:)

Jah ezek a titkos orosz dokumentumok úgy látszik nagyon el vannak terjedve....
    Hát azért köszi, majd max. jövő nyáron visszatérek rá, addig hátha jön 1-2 jófajta ww2 dcs modul, ami jobban megéri a pénzét.
  • VO101Tom
    Üdv. Hogy kinek mit érdemes megvenni, és mennyiért, az szubjektív, azt neked kell eldönteni. A BOS egy repülős játék, a dcs egy hardcore szimulátor. A lényeg asszem ebben benne van. A dcs után sokkal egyszerűbbnek tűnne, nincs klikkelhető kabin és minden gépet ugyanazzal a pár gombbal kezelsz. FM-ben van pár "érdekes" hiba, ami csak a német oldalt sújtja, a fókát is megint sikerült a legszarabb vadásznak megcsinálni, de felháborító azt feltételezni, hogy szándékosan gyengítenék a német oldalt, egyszerűen nekik más doksijaik vannak, mint nekünk itt Európa többi részén... ha érted a célzást :) Ettől függetlenül a gépek vezethetősége jó, a grafika szép, a körítés igényes. Ideig-óráig el lehet szórakozni vele, de online nincs élet, offline nincs hadjárat, csak dogfight és quick mission-ok (bár bevallom, a hivatalos fórumot egy ideje már nem követem, lehet, hogy a lelkes júzerek már töltögetik fel a saját maguk kreált küldetéseket, ezt érdemes lenne lecsekkolni, ha offline játékban gondolkozol).
  • levy668
    Üdv urak!
    Pár kérdésem lenne.Steam sale-n érdemes megvenni most a BoS-t féláron? Hallottam róla meleget-hideget.Ebben is jó orosz szokás szerint "gyengítve" van a német technológia?Repülők mennyire viselkednek realisztikusan(DCS ww2 gépekhez képest, mivel csak ott van normális FM tapasztalatom)?
    A válaszokat előre is köszi.
  • PhantomAss
    elindult a Steam summer saleeee
  • lala42
    Én gyerekek megoldanám ezt a menekült kérdést, egyszerüen és olcsón. Mert ki is akar ittmaradni közülük? Senki. Tehát aki átlépi e céllal a határt (mármint menekültként) 1 feltételt szabnék neki. Fel kell venni a magyar állampogárságot. Ott azon nyomban. Felvette, kap egy szig.-et, oszt jónapot. Uniós állampolgárként megy amerre lát. Nem maradna itt. Mint menne az anglusokhoz, vagy Merkel asszonyhoz. Mivel nincs korlátozva mint uniós állapolgár, oda megy ahova akar. Van menekült ügy? Ugye hogy nincs.
    Minek ment kétszer?
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.06.12. 08:15:26
  • L Viper #84278
    Kár, hogy hozzájuk csatolták Romániát
  • L Viper #84277
    Kb, mint Te az enyémet :))))
  • L Viper #84276
    Azért ott sem mindenki elbutított média idióta
  • sakkay
    Nem különösebben kedvelem az amikat...most finoman fogalmaztam. De4 ez a klip kurva jó-a zene sem rossz.
  • Lacusch69
    Nem különösebben csípem a Viktor & Co.-t, de a kérdőívet visszaküldöm, számukra kedvezően kitöltve.
    Amennyiben mégis idebaxxák nekünk a szomáliai kecskepásztorokat, az Onesta mellé beszerzek egy számszeríjat is.
  • artivizsla #84273
    Én kedd éjjel jöttem meg Erdélyből, egy hetet töltöttem ott, bejárva egy jó nagy részét egy kertbarát körrel. Hát mit mondjak, jelenleg gondolkodom azon, hogy hogy is lehetne oda "kivándorolni", olyan szép az ottani táj.

• Solt
    Az én álláspontomat az ügyben szerintem alaposan ismered! :))))
  • L Viper #84271
    Egészségükre, én inkább maradok ciki :) jó ez
  • Solt
    De amerikainak lenni menő dolog, magyarnak lenni meg ciki! :))
  • L Viper #84269
    Hihetetlen ez a "turbómagyar" jelző is.
    Amerikában meg az utolsó kis trafikon is ott lobog a nemzeti lobogójuk. Büszkék rá. Itt meg, náci-nyilas-turbómagyar vagy, ha esetleg némi pozitív érzelemmel viselkedsz azzal, hogy magyar nemzet.
  • Solt
    Ha még csak hidegen hagyná őket... :) Ha viszont téged érdekel, akkor "turbómagyar" vagy... :))
  • L Viper #84267
    Hát igen. Annyira befogadóak, csak épp a határon túli magyarság hagyja hidegen őket. Beteg egy társaság.
  • GPx8
    +1
  • Solt
    Ne is mond... ezzel a plakát mizériával kezdenek az agyamra menni... hirtelen mindegyik milyen befogadó lett, bezzeg amikor a kettős állampolgárságról volt szó, akkor meg riogattak a több millió "román" munkavállalóval... Mindegyiknek a kertjébe telepítenék 40-50 ilyen bevándorlót, kíváncsi vagyok mennyi idő alatt változna meg a véleményük.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.06.11. 09:40:54
  • L Viper #84264
    Az ellenzék, már ha azokat a pár %-os pártocskákat annak lehet egyáltalán nevezni, mindenre hörög. Most a sereg állapotára éppen. Ha mondjuk venne az ország 5 db helikoptert, akkor meg épp az ellenkezőjét fröcsögnék, hogy minek, meg miből. Szánalmas amit művelnek.
    A valós ellenzék már régen a Jobbik, már a Fidesz is elismerte. Az már más kérdés, hogy a (ballib) médiában szinte nem is szerepelnek.
  • sakkay
    Már napirendre került. Nem mintha ez azért lett volna, mert foson van a honvédség-na ez tényleg nem azért volt-de attól még ráugrott az ellenzék keményen. Persze a honvédség foson van szó se róla...
  • artivizsla #84262
    Túl alacsonyan volt, vagy gond lehetett az üléssel, hogy nem vált le ?

Nem csodálkoznék rajta, ha napirendre kerülne a politikában és a közéletben a hadsereg állapota. ( Vszeg nem azért, mint ha nagyon érdekelné őket, csak egy kis hirig jól jön az ellenzéknek. )

Jobbulást a pilótának !
  • VO101Tom
    Kádár Sanya kattintot belőle, a szék nem vált le, azzal együtt ért földet. fb-n írta, hogy többszörös csigolyatörése van, de egyenlőre úgy néz ki, hogy megússza műtét nélkül. De a legfontosabb, hogy túlélte.
  • sulyid
    Én fordítva vagyok, nem olvasom a fórumot, csak az FB oldalukat szoktam nézegetni. :)
  • VO101Tom
    Köszi,
    TF fórumán nem láttam linkelve, azért voltam csak kíváncsi, hogy ez honnan van.
  • sulyid
    Facebook, Team Fusion oldala...
    Tessék
  • VO101Tom
    Ezt ki és hova posztolta?
  • sulyid
    Végre van valami életjel a Spitfire MkIIB kapcsán. :)
  • artivizsla #84255
    Ismét egyel kevesebb a Grippenek száma.
  • mustangdc3
    Küldtem privátot
  • Szepy2884
    Ez ám a dogfight :D

A kutya jól nyomja :)
  • sulyid
    Nem, az én édesapám a honvédségnél volt Szentkirályszabadján Minyó (Mi-8) sárkányos és később Szolnokon csirkecomb (Mi-2-es) szerelő. Az AN-2-eshez nem sok köze volt mint szerelőnek, ismeri a típust de még nem repült vele.
  • mustangdc3
    Nekem egy munkatársam An 2-n volt szerelő anno a mezőgazdaságban használták a típust permetezésre és brigádokban dolgoztak
    volt a pilóta a szerelő meg vagy két segítőkéz a vegyszernél. Gondoltam esetleg a te Édesapád is AN-2 guru.
  • sulyid
    ?
    Ezt a kérdést hogyan értsem?
  • mustangdc3
    Brigádba dolgozott?
  • sulyid
    Ha az ember apja sportot űz már belőle hogy összetörje az összes bögréjét, akkor az ember vesz már valami különlegest, hátha arra majd jobban odafigyel a szintúgy repmániás (ex-hivatásosrepszerelő) apja.
  • mustangdc3
    :) igazán hasznos kellék