IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sulyid #84482 Szerintem CLOD-ban ma elértem a heti szerencse limitemet. Régen játszottam, mondom nyomok már egy kis gyakorló játékot... Egy kétmotoros gépre estem rá az E4-es messzerrel. Elég szarul céloztam (kijöttem a formából), de azért végül lekaptam. Haza kéne repülni, csak azt sem tudtam hogy hol vagyok olyan alacsonyan mentünk már a végén. Úgy emlékeztem hogy az elején még láttam Dover fehér szikláit, akkor irány dél és enyhe emelkedés. 180 liter üzával elindulok majdnem pontosan délre, szépen lassan elérem a partokat, elérem a partokat, van még 120 liter... És rájöttem hogy még jobban tanácstalan vagyok hogy hol is vagyok mivel 2 km magasan 1 települést sem láttam, csak szántóföldeket. Szépen lementem 800 méterre, kitrimmeltem a gépet és elindultam a partok mentél észak-keletre. Folyamatosan keresem a térképen a településeket amiket tájékozódási pontnak lehetne használni. Találtam két összenőtt települést amiken áthalad egy folyó. Végre tudom hogy jó irányban vagyok, 80 liter van még. (Egyre) visszább veszem a teljesítményt, most már tényleg kezdek parázni hogy találok-e végre repteret vagy a karakterem meglátogat egy francia parasztleányt egy stílusos hasraszállással kombinálva. Lemegyek 300 méterre, végre megvan az öböl amit kerestem. Ha tovább haladok a part mentén akkor egy olyan térségbe érek ahol gyak minden falu mellett reptér van, viszont lehet hogy már csak lábbusszal érkezhetek majd. Irány akkor a folyó mentén, elméletileg lesz ott egy (nagyobb) település reptérrel. A település megvan, de hol a reptér? Sehol egy betoncsík, vagy legalább egy jól kijáratott barnálló kifutópálya... 40 liter van még... Láttam egy szép nagy zöld foltot, mondom ha tetszik ha nem most ott fogok landolni, de előtt megnézem közelebbről is, lementem 10 méterre hogy áthúzzak felette. Látom van egy épület az egyik szélén, mikor áthúzok mellette látom hogy egy irányítótorony az. Szíven megdobban, hajtómű 0-án, kezdetem egy kényelmes fordulót hogy a lehető leghosszabb pályán tudjam letenni a vasat (és közben kitenni a futókat + a flaps-ot le). A futós rész még sikerült is, de a flaps már nem igazán akart landing helyzetben állni... Végül kényelmes 200-as sebességgel letettem a gépet, annyi volt a különlegesség hogy nem fékeztem hanem hagytam inkább kigurulni a kicsikét. Mindez egy "alig" 36 perces repülést alatt volt. Ezért szeretem én a CLOD-ot, kellenek az ilyen kalandok benne. :)