91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #84607 Basszus ez így legyez?? De mitől? És mi az az anyag, ami ezt kibírja? :-) Ezek után még jobban csodálom azt, aki egy helikopterre fel mer ülni. :-)
ui: a lényeg kb. 1:30-nál kezdődik. -
Sidewinder #84606 Tudom, hogy itt a többség csak a merev szárnyú gépeket szereti, de nem bírom ki, hogy ne linkeljem ide is Dányádi Balázs videóját. Dányádi Balázs Kamov Ka-26-os pilóta, és készített egy elképesztően jó videót, amin láthatjuk, hogy valójában milyen mozgásokat végez egy forgószárnylapát a helikopteren.
-
Sidewinder #84605 A 3-as nem csak szép, hanem jó is volt :) -
#84604 Ezek a Jakok is szép gépek voltak egyébként (főleg a 3-as) :
-
#84603 Küldtem PM-et. -
#84602 Mkhl ts adatokat kaphatok valakitől privátban?
Régi il 2 höz használja még valaki ezt a ts csatornát? -
sakkay #84601 Én mindkettőt kipróbáltam. Érdekesnek érdekes-a telefon-filmre talán jó, de ennyi. Meg sem közelíti az oculust. Öcsém Angliába vett a telefonjára, mondta milyen fasza olyan mint az vr. Mondtam hülyeség. Kötötte az ebet. . Hazajött..kipróbálta...aztán mondta tényleg köze nincs a kettőnek egymáshoz -
#84600 3d videora vagy sima videora tökéletes akinek nincs 3d tvje vagy csak nagyobb méretben akarja nézni mint a TV-je. és ott érdekes módon nincs gond a lencse korrekcióval nincs elnyujtott fej vagy hasonlók,de a játéknál meg vagy nincs meg a 3d hatás vagy 2 botot látni középen és a HUD kijelző is szét van cuszva. -
#84599 Nemhiába költenek milliókat a nagy cégek és dolgoznak éveket hogy normálisan működő vr eszközt fejlesszenek ki. Szerintem az összes hasonló cardboxos, telefonos megoldás pénzkidobás. Kipróbálni, szórakozni vele öt percet jó, de kb. ennyi haszna van.
Még az oculus dev 2. is használhatatlan játékra a felbontása miatt, akkor egy full hd telefon sem lesz jobb.
Persze ez csak az én véleményem...
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.08.14. 08:21:05 -
#84598 Nekem pont ilyenem van egy 1080p-s 5" telefonnal,de még nem találtam meg a megfelelő appot amivel a játékokat normálisan tudjam rajta 3d-ben követni.
A triniusVR ami eddig egész jó,de a játékokon belül a felbontás és aspect ratiot nem nagyon lehet megfelelöen beállitani és a telefonon a lencséhez a kalibrációt, hogy éles kép legyen és a 3d hatás is megjelenjen.
HA bárki már próbálkozott és sikerült egy folyamatot kidolgozni rá azt szivesen venném. -
bucsher #84597 A low cost megoldásokat nem is követitek? :D
minimál vr sisak -
#84596 Üdv! Rég jártam itt. Frissült is a BOS nálam...
-
#84595 Na mostmár jó nekem nem fagy ki sehol ugyhogy gyorsan beültem a p 38 mögé egy f4-el. Évek óta nem voltam online és jólesett ez a gyors győzelem természetesen full real szerveren.
Feltettem a 4.12.2ig a patcheket aztán a hsfxet utána meg következett update amit írtál rar a linkelt oldalról. Kitömörít, és nekem ment, nem állt be sehol. -
#84594 Az alapjátékot hogy peccselted fel? 4.12.2 re? darabonként vagy azt a nagy megapatch-et használtad? -
#84593 Azaz érdekes hogy ha 4.12.1re teszem fel a hsfx-et akkor minden rendben van csak nem tudok online szerverre menni vele
de ha 4.12.2 re teszem fel akkor a szerverre be tudok menni csak kifagy a játék. A betöltéskor 4.12.1 et ír ki (és a jsgme-ben is a stock 4.12.1)
de nem értem miért -
degu61 #84592 Valaki tudja hogy kell felrakni a SAS MIG-21 V2.1 MOD-t? -
#84591 Az auto updater nekem sem működött,nem tudom miért. Azt hiszem ERRŐL az oldalról töltöttem le zipben a hsfx 7.0-hoz a 7.03 frissítést (92 mb). Felülírattam a gyökérmappában és kész. Az oldal közepe táján van a link hsfx 7.0 - 7.03
Utoljára szerkesztette: Willenbrock, 2015.08.10. 08:08:19 -
#84590 Megintcsak segítséget szeretnék kérni.
Nekem is hasonló gondom van. csak nekem bejön a játék. Akkor fagy ki ha az ellenséges gépeket kellene "betölteni" tehát mikor meg jelennének a képernyőn a kis pontok hopp kifagy. mikor futtattam az auto updatert akkor az ms visual c++ra jött ki egy ablak hogy törölni vagy javítani akarom e mind2 opciót próbáltam nem használt -
#84589 Nem TF mod, ez egy amolyan "best of DBW mod" gyűjtemény.
degu61. Az install leírásban van egy olyan, hogy a SAS 5.3 install után az ultrapack SFS fájljait is be kell másolni az il2 alapkönyvtárba. A lista az első post közepén van:
http://www.sas1946.com/main/index.php?topic=40015.0
Nem tűnik egy egyszerű installnak így átolvasva, szóval én a helyedben egy külön másolatot csinálnék az il-2 mappáról, és arra próbálnám feltenni. -
feca1229 #84588 Szia!
Ez a TFM-412 mod a Team fusion féle mod lenne, vagy az IL-2 46' való mod? -
degu61 #84587 Valaki tudna segíteni,TFM-412 mod telepítésében,a játék 4.12.2m SAS 5.30,rendesen fut .De a Generik mod enadlebber ha aktiválom a TFM MODOT A JÁTÉK NEM INDUL EL.
Köszi. -
rabbiddgog #84586 flying legends -
Lysandus #84585 Igen, Jumo motort, de nem a 213-t, hanem a 211-et, ami a Heinkelekben volt. Ennek egyszerű oka volt, az Avia kifogyott az eredeti DB motorokból (felrobbant az épület, amiben tárolták őket). A Jumo 211-ből pedig még volt raktáron. -
Lacusch69 #84584 Mégis szedegették le vele a Spiteket. -
Lacusch69 #84583 Tudtam, hogy valamivel elő lehet csalogatni...
Amúgy ne aggódj, az enyémet sem kell nagyítóval keresgélni az arcberendezésemen. -
#84582 nekem speciel tetszik, a spanyol Buchonok viszont kifejezetten csúnyák szerintem.
Viszont ezekről az Aviákról olvastam hogy nagyon rosszindulatú gépek voltak, nehéz volt velük repülni.
Bár a pilóta számít ugye :) -
pontijonny #84581 Ennél még a Spanyol bögyös is szebb ,eze a csehek megcsúfolták a messert ,asszem jumo motorokat tajkoltak bele. De nem az eredetit az ziher,ennél még a merlin is jobban nézett ki benne. -
pontijonny #84580 Nem. Majd érkezem nemsokára ,és rettegjenek a veresek .Szárnyra kapok majd ,oszt lesz sírás ,vagy lehet én pislogok majd mint hal a szatyorban:) Bár bízom magamban:))) -
lala42 #84579 Jé!! Hazagyüttél? -
lala42 #84578
Igaz már másként nevezték. -
pontijonny #84577 Jó vadásznak nagy orra van ez köztudott:)) Látnád az enyémet:) -
Lacusch69 #84576 Bakker, ekkora ormánnyal biztosan német ez? (Persze csak poén volt) -
Lacusch69 #84575 Most már értem, miért esett le a Shitfire... -
lala42 #84574 Ez is inkább a 6-ot nézi, mit a 12-t. Pedig nincs is olyan veszélyben, mint a hajdani elődeik. -
#84573 -
lala42 #84572 Tegnapelőtt löttem le. -
#84571 egy spittel kevesebb -
#84570 Kiment németbe és vissza sem néz? Legalább láthat élőben repülő messzert. -
lala42 #84569 Előlünk -
Lacusch69 #84568 F*szomba menekül már 50 évesen...